Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Egy szóval tudom a mérkőzést jellemezni: túléltük!”

Edzői nyilatkozatok a szombati játéknap után.:

:

HIRDETÉS

Tegnap este hat mérkőzést rendeztek a férfi élvonalban, három hazai siker mellett háromszor örülhettek a vendégek. Íme a találkozók utáni edzői nyilatkozatok a hunbasket.hu és a Nemzeti Sport segítségével:

Pécsi VSK-VEOLIA – DEAC 88-76 (26-15, 21-18, 17-26, 24-17)

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Gratulálok a csapatnak és gratulálok a szurkolóinknak, mert a mai győzelmünkben óriási szerepük volt. Egy szóval tudom a mérkőzést jellemezni: túléltük! A mai meccsen egy nagy problémánk volt, a védőlepattanó megszerzése. Tizenhatot engedélyeztünk a Debrecennek és ebből kaptunk kb. harminc pontot. Ez nagyon nagy gond volt. Amikor a vendégek feljöttek egy pontra, akkor azt az időszakot át tudtuk vészelni két-három jó védekezéssel, labdaszerzésekkel, és az ebből dobott könnyű kosarakkal. A végén ez döntött a javunkra.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Nagyon nehezen indult számunkra a mérkőzés, rengeteg szituációban hibáztunk és ezt a Pécs nagyon jó százalékban ki is használta. A második félidőben tudtunk változtatni a játékunkon, agresszívabb volt a védekezésünk és ez számunkra könnyű kosarakhoz vezetett. Úgy gondolom, hogy a végén kicsit dekoncentráltak voltunk, nem találtuk azokat a dobásokat amiket szerettünk volna, és ezt a hazaiak a javukra tudták fordítani.


Alba Fehérvár – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 82-95 (15-20, 16-30, 26-18, 25-27)

Jesús Ramírez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Nagyon sajnálom, hogy a szurkolók egy ilyen első félidőt láthattak a csapattól, sajnos nem voltunk azonos szinten ebben a periódusban a Falcóval. Folyamatosan azt vártuk, hogy az ellenfél mit fog lépni és ha ezt csináljuk, akkor felőrölnek bennünket. Túlságosan sokat hibáztunk, gyengén védekeztünk. A szünet utáni játékunk azonban már többé-kevésbé megfelelt, de ahhoz már késő volt, hogy fordítani tudjunk.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, főleg az első félidőben játszottunk kiemelkedően. Elégedett vagyok mind a védekezésben, mind a támadásban nyújtottakkal. A harmadik negyedben volt egy kisebb mélypontunk, de ez elő szokott fordulni akkor, ha egy gárda húsz, vagy annál is több ponttal vezet. Örültem annak, hogy ezt a mélypontot is jól kontrollálta a csapat, és hamar ki tudtunk belőle jönni. Megérdemelt győzelmet arattunk.


JP Auto-Jászberényi KSE – KTE-Duna Aszfalt 78-85 (11-24, 27-18, 18-19, 22-24)

Lo Elhadji Malick, a Jászberényi KSE másodedzője: Tudatosabban, jól játszott a Kecskemét, megérdemelten győzött. A saját palánkunk alatt sok labdát szedtek le és abból pontokat szereztek. Nehéz helyzetben vagyunk, keményen kell dolgozni, és mindenkinek oda kell tennie magát, hogy megszerezzük az első győzelmünket.

HIRDETÉS

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: A mai mérkőzésen a három rutinos játékosom – Wittmann, Karahodzsics és Djeraszimovics – mellett, akik kitűnő teljesítményt nyújtottak, a többi pályára lépő játékosomat is dicséret illeti. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez.


Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák 96-84 (24-26, 23-14, 27-20, 22-24)

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak és a szurkolóinknak az újabb győzelemhez. Nem egyszerű a helyzetünk, három mérkőzést játszunk hat nap alatt, négyet kilenc nap alatt és koncentrálnunk kell minden találkozóra, ráadásul van számos sérülés is, ami miatt rövid a rotációnk. Így pedig nehéz a saját játékunkat játszani, a gyors, pörgős kosárlabdát, agresszív védekezéssel. Tisztában vagyunk ezzel, de ma 10-15 percig megmutattuk, hogy hogyan is tudunk kosarazni, ha koncentráltak és motiváltak vagyunk. Ugyanakkor a kosárlabda mindig kétoldalú. Az egyik ma az volt, hogy a Szeged nagyon jól, felkészülten játszott. Jó darabig sok gondot okoztak nekünk a labdajáratásban. Úgy gondolom, végül a tripladobások jelentették a különbséget.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Gratulálok a Körmendnek, jobbak voltak. Az első félidőben még tartottuk a lépést, igaz ott is kihagytunk néhány ziccert. A Körmend ma egyszerűen jobb volt. A második félidőben akadozott a támadás és a védekezés is. Mindig van egy tervünk arra, hogyan fogunk játszani, ez ment 20-25 percig, utána már nem. Nem is néztem igazából a statisztikát, nem is annyira lényeges. Gratulálok a srácoknak, senki ne értse félre, hiszen megpróbáltak mindent. De megérdemelték a körmendiek, készülünk a jövőheti meccsre.


Sopron KC – OSE Lions 61-82 (15-18, 16-27, 21-20, 9-17)

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Nem fogom a mérkőzést elemezni, mindenki látta és van véleménye, nekem is. Ez a mai teljesítmény az én személyem ellen szólt. Le fogunk ülni a vezetőséggel, mert változások kellenek. Vállalom a felelősséget, de sajnálom, hogy így alakult és már az elején elrontottuk az egész szezont. Szerintem a napokban meg fog jelenni egy hivatalos tájékoztatás a továbbiakról.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak, nagy győzelem volt! Köszönöm a szurkolóinknak is, hogy minden mérkőzésre elkísérnek minket, annak ellenére, hogy a hazai mérkőzéseinket elveszítjük. Nagyon örülünk, hogy vannak nekünk. Jól védekeztünk, bár támadólepattanókban felülmúltak minket. Összességében jó mérkőzést játszottunk.


Szolnoki Olajbányász KK – Kaposvári KK 75-69 (19-18, 21-18, 19-18, 16-15)

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: – Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, mert egy jó csapattal mérkőztünk. Arra figyeltünk, hogy végig kemény legyen a védekezésünk, ami nagyrészt sikerült. Támadásban viszont hullámzó volt a játékunk, de közönségünk mindig segített bennünket, amikor szükségünk volt rá.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Kemény mérkőzést játszottunk Szolnokon, a védekezésünk megfelelően működött és ennek köszönhetően az utolsó percig tartottuk a lépést a hazai csapattal. Sajnos a hajrában fontos szituációkban hibáztunk, de nagyon küzdöttünk és úgy érzem, jó úton járunk.

Fotó: pvsk-panthers.hu

 

HIRDETÉS
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
apafibeniCsapajevKasib PowellRougenoilSopronKCfan Recent comment authors
apafibeni
Olvasó

Mindenki tiltakozzon a minősíthetetlen közvetítések miatt! A petíciót az alábbi linken lehet aláírni: https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

SopronKCfan
Olvasó
Kasib Powell
Olvasó

#mindigout

Rougenoil
Olvasó

Mindenki menjen a mindigo Facebookra! Elsődleges platform, had érezzék!

SopronKCfan
Olvasó

#mindiGOout

pbask
Vendég
pbask

Márkó is csatlakozott a NERFOS ellen:
comment image

balldontlie
Olvasó

Másik hozzászólásom moderációra vár, így leírás nélkül:

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

pécsidrukker
Olvasó

Aláírtam!

balldontlie
Olvasó

Plusz annyi még, hogy kérlek erősítsétek meg az aláírást a megadott mail címen kapott linkkel!

Tomika778
Olvasó

támogattam…

balldontlie
Olvasó

Vigyétek a csapataitok fórumaira, facebook oldalakra, küldjétek el a barátoknak!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Aláírtam én is, sőt a mindigfos ügyfélszolgálatának e-mail címére is küldtem egy “szívhez szóló” üzenetet a befizetett 799 Ft visszatérítését követelve.

balldontlie
Olvasó

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol A 21. század elvárásainak megfelelően a több kosárlabda csapat és erre szakosodott kisebb-nagyobb vállalkozás lelkiismeretes munkával, a szurkolók érdekeit szemelőtt tartva, közvetítette a magyar első osztályú kosárlabda mérkőzéseket. Nem telt el forduló, hogy az egyszerű kosárbarát ne kattintott volna a Zalasport, MTE TV, Olaj TV, Hungary Sport (a teljesség igénye nélkül…) videóira, melyek operatőrrel és jól felkészült kommentátorokkal várták a nézőket, jó minőségű kép mellett, olykor több kamerás felvételekkel, visszajátszásokkal, visszapörgetési lehetőséggel. Ezzel szemben ettől a fordulótól kezdve ezek a lehetőségek mind megszűntek. Az egyetlen lehetőségünk az Antenna Hungária által szolgáltatot Mindigo, mely elavult robotkamerákkal, mozgásról lemaradva, kommentátor és… Olvass tovább »

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook