Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egy rövidzárlat elég volt, a Szolnoké a piros-fekete rangadó

Fordulatos meccset játszottak a felek.

Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász 82-93 (24-27, 22-25, 19-17, 17-24)

Bajnokság, 10. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Benczur T., Farkas G., Györfy R. (Bognár T.)

Körmend: Stokes 24/12, Takács 4, Ferencz 5/3, Szavics 17/9, Garrett 15. Cserék: Kiss -, White 17/6, Durázi -, Krivacsevics -.

Szolnok: Pongó 2, Badzim 19/15, Cummings 7/3, Subotic 17/3, Taiwo 7. Cserék: Solano 11/3, Gilszki 3/3, Rudner 3/3, Zsíros 3/3, Cakarun 21.

A 10. forduló egyik legjobban várt mérkőzése a piros-fekete rangadó, azaz az Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász összecsapása volt.

Jól bekezdtek a hazaiak, előbb Stokes ziccerezett, majd Szavics triplázott pontosan és hiába Cummings hármasa, Takács is feliratkozott a pontszerzők közé (7-3). Rendezték a sorokat a szolnokiak, két gyors kosárral egyenlítettek is, sőt, Taiwo büntetőjével a vezetést is átvették (7-8). Egyre jobban kezdett meglépni az Olajbányász, nem sokkal később már hatra hízott a vendék előny (11-17). Szavics hármasa jókor jött hazai szempontból, nem sokkal később pedig White révén egyenlítettek is a körmendiek (19-19). Sikerült fölénybe is kerülniük a hazaiaknak, miután Stokes küldött a helyére egy triplát, innen viszont egy 0-7-es futással zárta a negyedet a Szolnok. 24-27.

Ott folytatták a vendégek, ahol az elsőben abbahagyták, azonnal időt kellett kérnie Antonisz Konsztantinidesznek (24-31). Sikerült rendezni a sorokat, hamar vissza is jöttek a meccsbe a vasiak, miközben a támadóoldalon jól teljesítő Taiwo már a negyedik faultját ütötte be (30-31). Továbbra is fordulatos volt a meccs, ezúttal az Olajbányász tudott újítani (32-37). Próbálkozott a Körmend, viszont Solanót nem lehetett tartani ezekben a percekben (34-42). Beragadtak a vendégek, ezzel pedig egyenesen arányosan jöttek fel a hazaiak, Ferencz triplája beakadt, Gasper Potocnik időt kért (41-45). A nagyszünet előtt még közelebb is jöhettek volna a vasiak, de egy eladott labda után Cummings büntetett, ez jelentette a félidő utolsó kosarát. 46-52.

A fordulás után megkezdte a felzárkózást az Egis Körmend, de elkezdtek beesni a szolnoki hármasok, átlépte a tízet is a különbség (52-63). Jót tett az időkérés a hazaiaknak, akik Szavics öt pontjával egyre közelebb férkőztek, de megint fontos pillanatban szerzett kosarakat az Olajbányász (57-67). Továbbra sem hagyta magát a hazai együttes, folyamatosan visszajöttek hat pontra Ferenczék. Innen már felváltva érkeztek a pontok a negyed végéig, az utolsó percben még egy kicsit tudott faragni a hátrányából a Körmend, továbbra is nyílt maradt a találkozó. 65-69.

A záró negyed Garrett gyorsindításával kezdődött, ám erre megint hét szolnoki pont érkezett, Subotic és Cakarun szerezte őket (67-76). Durázi hármasa lejött, amiből megindult az Olajbányász, remek momentumot kaptak el a vendégek ezekben a percekben, újra kétszámjegyű lett a különbség (67-80). Sokáig jól tartotta előnyét a Szolnok, hosszú támadásokkal operáltak a vendégek, de pár eladott labda és Stokes extra dobásaival feljött hétre a Körmend (80-87). Több esélyes is volt még közelebb jönni a körmendieknek, de a dobások ezúttal kimaradtak, az adódó lehetőséget pedig kihasználta a vendég gárda. A Szolnoki Olajbányász tehát egy fordulatos mérkőzésen, a negyedik negyedbeli jó teljesítményének köszönhetően megnyerte a piros-fekete rangadót. 82-93.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/ Bugány János

106 hozzászólás

106
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
31 Comment threads
75 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
44 Comment authors
ArtoisMarillionbpSzhelYMAFCdrukker Recent comment authors
bp
Olvasó

GRat a győzelemhez! A vége elég sima lett.
Déri már-már Kálmáni magasságokban jósolja meg a Szolnok meccseit. Az Európa-Kupában nyújtott teljesítmény lehangoló de egyben félrevezető is. Itthon jelenleg a Falco után a második legerősebb csapat az Olaj. Ettől függetlenül Körmenden bármikor bármelyik csapat beleszaladhat egy pofonba, de ahogy Konsztantinidesz mondta az Olaj most minőségi előnnyel rendelkezik.
Ami vigasz lehet Körmendre (de Szolnokra is), hogy ez még csak az őszi szakasz. Tavaszra kell csúcsformában lenni.
Hajrá Olaj!

moldi56
Olvasó

Taiwo megint kipontoztatta magát az 1.félidőben.Hiába,nincs tekintélye a bírók előtt.Persze Potocnik a 4.hibájánál lehozhatta volna.Nem tette.Lehet,hogy ez is a taktika része volt? Hát ez van.Nincs jobb magas magyar emberünk ezen a poszton,ezzel kell megoldani (ha lehet)

hullahopp
Olvasó

Az, hogy a srácnak nincs egy szabályos megmozdulása védekezésben, nem tekintély kérdés… Én nem tudom, hogy mennyit foglalkoznak vele, biztosan sokat, de aki minden meccsen 8 perc alatt kipontozódik, ezzel hátrányba hozva elég rendesen a csapatot, mint a magasrotáció oszlopos tagja… háááát nem tudom meddig lennék türelmes Poto helyében. 😀

JR.Benitez
Olvasó

Ő konkrétan ön és közveszélyes a pályán

Artois
Olvasó

Amennyire tudom, eleg sokat foglalkoznak vele kulon. Ennek ellenere olyan mint az elefant, ami ma megtanitasz neki masnapra elfelejti.
Teljesen remenytelen sajnos, pedig jo fizikai adottsagokkal rendelkezik.

MAFCdrukker
Olvasó

Én azt olvastam, az elefántoknak jó memóriájuk van, korábbi gazdájukat évek múltán is felismerik. Csak érdekességként?

Bazinga
Olvasó

1 hónapos szünet jön, utána 5 hazai egymás után. Nem látom a ciprusinál az előrelépést, ezért a december az 5 hazaival nagyon csalóka lesz, ha hozzuk mindet. Jönnek az ünnepek, kicsit megnyugszik majd mindenki, ha sorban hozzuk a meccseket, de nem vagyok biztos benne, hogy vele kellene folytatnunk.

Bossesy
Olvasó

A Körmend az a csapat amely a legszimpatikusabb az NB 1 ben természetesen a saját klubom után, de azt kell mondanom, minimum reális ez a durván 10 pont különbség jelenleg a két társaság között. Kívánom nekik, hogy az elmúlt évek után előrelépjenek, de úgy érzem, a ciprusival valahogy nincs meg a kémia. Nálunk viszont a nemzetközi szereplés után már nem kell megosztani az erőket és nyilván leszenk formaingadozások, de úgy hiszem, alsóhangon a bajnoki döntőre reálisak lehetnek az esélyeink. Persze messze még a vége. Jó meccs volt, remek hangulattal és tényleg jó, hogy a szurkolótáborok nem egymással foglalkoztak, hanem a… Olvass tovább »

PL
Olvasó

megerdemelten nyertetek.
Potocnik jobb mint a ciprusi.
na meg a hianyzok is….

csakakörmend
Olvasó

Ebből happy ending lesz sárga fanatikus PL barátom!

PL
Olvasó

ok PolgarmesterUr…. vagy minek nevezzelek? ????

en sarga…. ????

Rózsabimbó
Olvasó

Elmentek a búsba ezzel az …egy rövidzárlat elég volt…a szolnoki győzelemhez dumával!
Mindkét csapatnak volt több rövidzárlata, végül az Olaj nagy nehezen kiharcolta a győzelmet.
Jár a gratuláció a hatalmas küzdésért, mindkét csapatnak!
Hajrá piros feketék!

Mendez
Olvasó

Küzdene hatalmasat a csapatod az EC-ben.
De nem teszi.
Azt élvezi, hogy ezt a tartalélkos Körmendet nagy nehezen elveri.

NGD0729
Olvasó

Ha van 7 hiányzó játékos a csapatodból, akkor beszélj arról hogy tartalékos a csapat. Amíg van 1-2 hiányzó addig ne nagyon fogd erre mert elég gáz.

Puntigamer
Olvasó

Szerintem az esti utolsó zegi buszra tegyük fel a garrettet,a ciprusit meg a legközelebbi ciprusi wizzair járatra!!!!
Csak az a baj hogy ez még kevésnek bizonyulna.
A fő bajjal kellene valamit kezdeni!

Emőkefan
Olvasó

ha már megnevezted a játékost és az edzőt, akkor a “fő bajt” is megnevezhetted volna. Aki nem körmendi annak ez rébusz!!

JR.Benitez
Olvasó

Tudja mki, hidd el

Puntigamer
Olvasó

Szerintem mindenki tudja kiről van szó!!! Csak nem akarja belátni hogy Ő a gyenge porszem a gépezetben!!!

Endre
Olvasó

Sajnos a vèdekezèsünk nagyon nincs rendben. Nem lehet ennyi pontot kapni hazai pàlyàn. Garett szèpen vègignèzett 5-10 ziccert. Kb mintha nem is èrdekelnè a meccs. A negyedik negyedben nem volt normàlisan kidolgozott tàmadàsunk sem. Gratulàlok a Szolnoknak, abszolùt megèrdemelten nyertek!

M.T.E.

Mendez
Olvasó

Garrett szarik már bele a Körmendbe.

donnarumma
Olvasó

Sokkal jobb csapat az Olaj, teljesen megérdemelten nyertek! A 6. embert azért hiányoltam

97MTE00
Olvasó

Valami nincs rendben, a fiataljaink ebben a szezonban nem igazán jól szállnak be. Tavaly sokkal többet hozzá tettek az eredményekhez. Pedig ez kellene. Remélem megoldjuk, és akkor sokkal jobbak lehetünk. Akárcsak a palánk alatt, ott is kell javulás, extra javulás.

MTE

CsakazMTE
Olvasó

Garrett szart bele az egészbe és a ciprusi végig nézte, mind a kettő mehet ahova akár…
Jelenleg a 8 is nehéz lesz, nem hogy esetleg dobogón végeztünk
Grat az olajnak!

CsakazMTE
Olvasó

Végezzünk*

red-black01
Olvasó

Gratulálok az Olajnak!
Potocnik meg befűzte az oktatófilmet Consta “mesternek”.
Ezt már a meccs előtt elbuktuk ?

PL
Olvasó

ez így van!

Redbid
Olvasó

Nem védve Konstantinidest, mert láthattuk az elmúlt években, hogy lehet ezeket a dolgokat sokkal precízebben is :), de azért ha egy játékos, esetünkben pl. Stokes képtelen szinte az egész mérkőzésen arra, hogy a kettőzésnél jó ütemben egy gyors passzt megcsináljon, és azon keresztül elérjük a kettőzés miatt szabadon maradót, vagy elérjük, hogy megcsúszon lemaradjon a védekezés, az az azért elsősorban nem edző kérdése! Csakúgy az sem, hogy Garett a védőoldalon a kettőzésnél képtelen jól helyezkedni, így legtöbbször az amiatt szabadon maradó embere egyből megjátszható volt, de ha nem, az Olaj meg tudta csinálni, hogy elkezdték gyorsan járatni a labdát, és… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Ennyivel jobb az Olaj. Mi és az Olaj magasan kiemelkedik ebből a mezőnyből. Hazaiak mentek hajtottak korrekten. De továbbra sincs se játékuk, se stílusuk. Olaj sokkal magasabb szintet képvisel. Továbbá keresem azt az MTE fant, aki több fórumon is bizonygatta hogy Garrett már teljesen rendben van a saját palánk alatt… Döbbenet hogy az egyetlen értelmes magas emberük mekkora luk hátul

kacsa79
Olvasó

Falco-t leszámítva kurva gyenge ez az Nb1! Európai szinten SEHOL nem vagyunk! Körmenden amúgy évek óta valami nincs rendben.

Gézuka
Olvasó

elmész te a ….csába.

Rózsabimbó
Olvasó

Azért várjuk már meg a bajnokság végét ezzel a kimagasló szombathelyi csapattal.
Nehogy véletlenül sírás legyen a vége!!!
Hajrá Olaj!!!!

kacsa79
Olvasó

Még véletlenül sem vagyok Falco drukker! Sőt…!

Mendez
Olvasó

Ne bassz bucka, az EC leggyengébb csapatával akarod megveretni a BL egyik legjobban védekező csapatát?????
Pista elajándékozta nektek ezt a meccset mert gyűlöli a Falcot.
🙂 🙂 🙂

PL
Olvasó

na ezt inkabb ne írd…majd pont a Kormend ad le egy meccset. Nagyon kellett volna nekunk ez a meccs.

Mendez
Olvasó

Kellett volna…de a Szolnoknak még jobban kellett.
Pista ezt tiszteletben tartotta.

PL
Olvasó

nezz a tabellara. Nekunk ne kellene? ne viccelj…

Marillion
Olvasó

A Falconál a /kimagaslót emlegetve/ csak az a kérdés hogy ne legyen sérüléshullám,mert ha az beüt/ne akkor az átfogja irni a bajnokságot! Jelenleg em csak mi,hanem a Szolnok is kiemelkedik a bajnokságból. Tehát ha megismétlődne a bajnoki döntö akkor sírás lesz a vége vagy ide vagy oda! Hajrá Falco!

fanaticfantastic
Olvasó

Küldtem a likeot. (kivéve az utolsó sorod) Hajrá Olaj!

Soós Sándor
Olvasó

Nem is tudtam, hogy a Haladás körmendi csapat ??‍♂️

csakakörmend
Olvasó

Igazából pár baromarcu nyomatott egy ilyen molinót(nem is értem mit keres a kosármeccseinken), de ha a nagyokat kérdezed(pl. Dogs), ők nem járnak filkó meccsekre, de a városuk miatt sok közös megmozduláshk van/volt a sárgák táborával.

PL
Olvasó

sárga! ?

csakakörmend
Olvasó

Szorgalmas vagy, de nem kapsz fizu emelést, megbeszéltük hogy elég napi 1 kommentemhez sárgázni, de becsülöm a szorgalmasságod!:)
Hétfőn 8-kor eligazítás, aztán mehet a show!
Ui: Jól néztél ki tegnap is sárga feketében az Arénában!

PL
Olvasó

én? nem inkabb te? ???

a Körmend-Falco balhés cikk alatt buktattad magad ???

annyira béna vagy! ??

Endre
Olvasó

Te baromarcù az az Ultras, Youth közös születèsnapra kèszült, ahol jòpàr halis is vendégeskedett. Az ő tisztelükre, ès a több mint 10èves baràtsàg miatt van kint (GWA, Ultras). Amùgy ma is jelen voltak, mint àltalàban. 😉

Marillion
Olvasó

A barátkozással abszolút semmi baj,inkább mint a balhé bent vagy kint táborok között! Azzal sincs semmi baj hogy a Haladás szúrkolók Kőrmend szürkolók is egyben,mert mindenki annak tolja akinek akarja! Szombathelyiként sem mindenki Haladás szúrkoló,viszont az már gusztustalan ha a Falco ellen egy szintén Szombathelyi lakos az Körmendre segit be a szúrkolásba! Legalább ebben a párharcban az oda vissza meccsekre illene “csendben maradni” és nem Szombathelyi csapat ellen szúrkolni! Hajrá Falco!

Endre
Olvasó

Szerintem meg el tudjàk dönteni. Biztos tudod a 80-90-es években amikor a falco az mte fiòkcsapata volt, hali foci, mte kosàr. Aztàn felnőtt egy generàciò aki ùjraèpìtette a kapcsolatot. Rengeteg tùra, válogatott meccs,közös programok, stbstb. Elhiszem, hogy bànt, de mièrt kène csendben maradni?

Mendez
Olvasó

Nemzetköziben tessék kaparni ennyire nem egy sérültektől tizedelt magyar középcsapat ellen.
Hányinger ez a buckafalva úgy ahogy van.
Na majd móresre lesznek tanítva ezek az eszetlen szerbek hamarosan…

fanaticfantastic
Olvasó

Veled ,mi történt? Teljesen normális volt a beszélgetés itt az utóbbi időben. Megint kezded?

Olajheart2
Olvasó

nem megint kezdi.. folyamatosan ezt nyomja..

WSreborn
Olvasó

Jaj de fèlünk! Főleg tőled te balfasz! A sérültekkel felálló ellenfelekről inkább ti kussoljatok. Nemzetköziben semmit nem tudtok egyelőre továbbjutás szintjén felmutatni, addig sehol sem vagytok csak szar a polcon.
Kik is azok a sérültek akik tizedelték az MTE-t?
Ja és a körmendiek cipőjét nem köthetitek meg szurkolás minőségében ez ma is bebizonyosodott.
Hányingerek vagyunk? Akkor hànyjatok Déri haverotokkal, ő a kannás bortól, te a félrenyelt fehér örökítőanyagtól.
Hülye félcédulás balfasz vagy!

Vulcano
Olvasó

Vicces hogy az egyik primitív balfasz (WSreborn), a másik primitív balfaszon (Mendezen) van felháborodva.

WSreborn
Olvasó

Nem vagyok felháborodva rajta és tudom hogy az én hozzászólásom is nyers és ptimitív hangnemű, de tudod amilyen az “adjonisten” olyan a “fogadjisten”.
Tudok normálisan is beszélni, ha valaki normálisan szól hozzàm!
Ennyi

Mendez
Olvasó

Na persze…ezt hány idézeteddel cáfoljam meg seggszáj?
Hány Falcos cikk alá jöttél habzó szájjal te retardált????

Mendez
Olvasó

Mócsán és Gordon te félkegyelmű.
Ennyire retardált balfasz ritkán fordul elő errefelé.
Agyhalott kődobáló előember.

Rózsabimbó
Olvasó

Nagy tétben fogadnék arra, hogy a lengyelek (Legia) Szombathelyen is legyőznék a nagy Falko-t.

Vulcano
Olvasó

A vagyonodat azért erre ne tedd fel. Mendez undorító stílusát pedig én is elítélem, mint ahogy WS hozzálásaitól is általában a hányinger kerülget. A győzelemhez pedig gratulálok.

fanaticfantastic
Olvasó

Nagy tétben ne. Mondjuk engem érdekelne,hogy mi lenne az eredmény. A fene tudja. Nekünk,itthon 3 negyedig ment ellenük. Aztán elfogytunk. Lehet,hogy a Falco birná.

Rózsabimbó
Olvasó

Nem lehet!
A Falco nem bírná!
A Légia annyit adna ki magából a győzelemhez, amennyi kell a sárga kirakat csapat ellen.

WSreborn
Olvasó

A Falco egy 10essel verné őket otthon, de kint a legia nyerne szerintem

Vulcano
Olvasó

Ez tényleg jó vicc volt.

Marillion
Olvasó

Veled mint Szolnok szúrkolóval jó fórumozni! Hát valahogy igy kellene mindenkinek! Úgy gondolom magam is hogy Szombathelyen nem kapnánk ki a Legiától de náluk már félteném a csapatot!

fanaticfantastic
Olvasó

A trágárságot,békétlenséget elítélem én is. Már volt ,hogy engem is kihozott a sodromból Mendez,,stb,,stb,,, Egy ideje figyelek arra,hogy ne sikerüljön neki. Nekik. Még tartom magam….

Mendez
Olvasó

Védd csak ezeket az előembereket…majd ha kinyírja valamelyik hozzátartozódat egy ilyen véglény akkor majd diskurálhatsz vele bájosan.

Mendez
Olvasó

Muhahahahahahahha!
Itt a francia bajnoki döntős meg az olasz kupadöntős is elvérzett te agyhalott, te meg egy Legia Varsóval, a lengyel alsóházival erősködsz bucka?
Gyűjtsed a köveket mert nemsokára megyünk!

Mendez
Olvasó

🙂
Te ostoba akkor a Legia miért nem BL résztvevő?????

Rózsabimbó
Olvasó

Naggyon félnek tőletek, ez az oka!

Mendez
Olvasó

Ennyi.
Buckás magyarázat.
Ennyire kell komolyan venni a napbarnított hónap elején a postást váró kormoslábú tiszaparti selejteket.

WSreborn
Olvasó

Jó látni, hogy ennyire fáj egy szimpla alapszakasz győzelmünk, képzelem mit élhettél meg mikor 2 bajnoki és 2 kupadöntőben szopattuk taknyosra a bohóc bandátokat. A debreceni parkolóról nem is beszélve.
Jaj most gyere gyorsan a tavalyi 5. meccsel kb. ezredjére.
Tudod addig olcsó János valaki, amíg csak 1 dolgot tud szajkózni……
Mondhatnám hogy fehérebb a bőröm mint a te fogad, de mivel a te fogad sárga így nem releváns az összehasonlítás.
Majd ha a reggeli gyógyszerrel visszakapod a telódat akkor vàlaszolj pubika…

PL
Olvasó

Gratulalok az Olajnak!
Nalunk ma nem volt jatek!

gratulalok a 2 szurkolotabornak is, egyszer sem volt szidva a másik fél, mindenki a sajat csapatat biztatta.

Jo utat a szolnokiaknak haza!

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Sok sikert nektek is a továbbiakban!

PL
Olvasó

Nektek is!

lakers24
Olvasó

Egyszer sem volt szidva a másik fél? A meccs után skandált “bányász gecik” az minek számit akkor?

PL
Olvasó

én ilyet nem hallottam.

sőt az elmúlt 30 évben ilyen rigmusra sem emlekszem.

lakers24…megint valami új szarkavaró nick? meg sem lepődök….unalmas…

lakers24
Olvasó

Lefújás után kb 5 perccel történt a dolog, a táborotok nagy része már kiment addigra, a maradék akik még maradtak ők kiabálták.

nazol
Olvasó

Örülök. Tovább!
Hajrá Olaj!

WSreborn
Olvasó

Szép volt fiúk!
Szép volt Déri!
Szép volt kannás bor!
Hajrá Olaj!!!

PL
Olvasó

nem veletlenul irtam amit irtam. Deri velemenye tuuuulzas volt.

Mendez
Olvasó

Pista ezt szépen elengedte….

SzhelY
Olvasó

miért a pista játszott ,nem emlékszem rá

Milos
Olvasó

Ennek a 3 tetves ótvaros patkány kisköcsögnek, hogy minden meccsbe bele kell szólnia, nem akarom elhinni?!
A kopasz köcsöggel az élen. Hát ti mit a faszomat képzeltek magatokról, kik vagytok ti? Megmondom. Egy tetves patkány.
Hozzá kell tennem. Nem emiatt kaptunk ki.
Garett!!! Remélem minél előbb takarodsz Körmendről, mert azt sem érdemled meg, hogy felvedd a Körmend mezt.
Védekezésbe FOLYTON hibázol, aztán másra mutogatsz??? Takarodj.
Stokes. Az egyik leggyorsabb irányító.
De akkora egy ostoba játékos, hogy az nem igaz.
Gyros. Valami játékot most már illene mutatnia a csapatnak így 2-3 hónap után, nem gondolod?
Ui: gratulálok az Olajnak!

Olajheart2
Olvasó

24 gólpasszt adtunk ma. Jó csapatjáték. 3 délszláv remekelt ma! Örülök a győzelemnek!
Hajrá OLAJ

Zsarkov
Olvasó

Végre Solano is kezdi önmagát idézni…, köszi a tippet (az összeset!) Déri…, ilyen ez a “remegő önkívület”…, súlyos érzeki csalódások, téveszmék jellemzik ?
A Körmendnek meg szurkolok, hogy érjenek oda mögénk a dobogóra!

hp12
Olvasó

Ilyenkor hol van Déri 🙂 ?

fanaticfantastic
Olvasó

Az év elején azt nyilatkozta,hogy Szombathelyre költözik. Szerintem ott mérlegeli a meccset,természetesen pártatlanul,mint általában.

fanaticfantastic
Olvasó

Nincs is semmi gond. Mindenki annak szurkol,akinek akar. Van aki könyvelő,mellette. Van aki ügyvéd.Esetleg esztergályos. Déri úr szakkommentátor.

jozsi67
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak, végig vezettek, jobbak voltak, megérdemelten nyertek. Nme voltunk partiban velük. Az EGIS további szponzorációja bennem felemás érzéseket vált ki. Amennyiben nagyságrenddel nagyobb mint eddig, akkor örülök neki. Amennyiben nem, akkor eben guba az egész.

moldi56
Olvasó

Ez nem nagyon volt fordulatos.Szinte mindig az Olaj vezetett.CSAK AZ OLAJ!

hullahopp
Olvasó

Szerintem az volt. igaz, hogy végig a Szolnok vezetett, de folyamatosan hol visszajött a Körmend, hol elment az Olaj… Sokszor volt 4-5 pont közte, ami tudjuk, hogy kosárlabdában semmit nem jelent, akárkinél is volt végig az előny.

zlatan74b
Olvasó

Fordulatos az az, amikor hol az egyik, hol a másik vezet. Én csak az eredmény alakulását figyeltem: amint Moldi is írta, az Olaj vezetett szinte végig. Számomra ez egyértelmű Olaj fölény a meccsen. Mindegy, ezen nem veszünk össze, a végeredmény a lényeg, a többi csak részletkérdés. Sok sikert a Körmendnek a továbbiakban, ahol ilyen közönség van, ott legyen jó csapat a jövőben is.

hullahopp
Olvasó

Ezen tényleg nem fogunk összeveszni, az én olvasatomban nem csak akkor fordulatos egy meccs, ha 48x változik a vezető csapat kiléte, hanem akkor is, ha egyszer “eldől”, aztán újra “nyílt” lesz. Oké, hogy vezetett végig a Szolnok, de HA csak egyszer is kicsit tovább megy a 4-5 pontnál a Körmend, akkor már mindjárt ott a lélektani fölény, ezt nem tudták most megugrani. Igazából csak annyit akartam mondani, hogy voltak itt ennél már kevésbé helytálló címek is, na 😀

Pbask
Olvasó

Hm..Grat az Olajnak,pár észrevétel:
-A nemzetközit tökéletesen elengedték.Kb azonos szinten állunk,de olyan nincs hogy egy lengyel középcsapatot, ha akarnának igazán,nem tudtak volna elpicskuzni. 2 Körmend elleni meccsből is kiindulva kijelenthető,hogy közel azonos potenciál van Falcoban és az Olajban is.

-Solano nem Anderson effektus, nagyon jó játékos elöl-hátul egyaránt.

-Tudom-tudom,nem mi vagyunk a szerethető csapat, rendre megkapjuk, de azért ha egy nem Szolnok drukkernek vetítik le a meccset, kiváncsi lennék mit szólna a mai prodoktumról. Fepu konkrétan gyomron baszása pedig hab volt a tortán.

Barro
Olvasó

Szerdán amikor megálltam a bemelegítésnél a lengyelek mellett, legalább 10 cm és 10 kg volt a centerek között, képtelenség volt tartani őket a festékben, ráadásul szépen be is löbbölték a labdákat a 10-15 cm rel kiseb Cakarun fölött….magyar bajnokságban elmegy de nemzetköziben kiütközik hogy csak 200 cm.

MAFCdrukker
Olvasó

Jó, azért azt a tarajos lengyel centert szerintem nem könnyű tartani. Golomán magassága, Dukics súlya és nyilván képzett, jó védekezés kellene hozzá, egy személyben egyesülve.

Olajheart2
Olvasó

Arra gondolsz amikor Cummings visszahúzta a labdát? Az volt Fepu gyomron baszása?

Olajheart2
Olvasó

Ami pedig a szerethetőséget illeti.. Szerethető a csapatod a saját szurkolóitoknak. Szerintem az enyém is szerethető, nekem.. a többi meg nem érdekel..

Dallas
Olvasó

Szerintem “erős” leszólni a Lengyel bajnokságot ,azért ennyit nem fejlődött (még) a Magyar bajnokság ,anno ha jól emlékszem ??? még Euroligás csapatuk is volt (nyilván sereghajtó ) de akkor is ,Cakarun évek óta meghatározó a Magyar bajnokságba ,a 2 Lengyel meccsen már nem bírt a 2 kisebb hegyomlásnyi centerrel ,persze nyilván Taiwo se segített ebben sokat.

Viszont a meccs pozitív csalódás ,én szoros meccsen ,de vállalható vereséget is bőven belekalkuláltam, ergo grat a csapatnak.

Dallas
Olvasó

Jut eszembe a kinti meccsen az első 2 negyedben 12-ből 8 triplát dobtak a Lengyelek, 75 % ,ez még közeliből is extra, ilyen dobószázalék már nem csak védekezés kérdése, tudjuk ha “sül” egy csapat keze mindegy nekik hogy az arcába van valaki vagy nincs ,jó kis csapat az 🙂 főleg hogy késöbb se romlott olyan sokat a lengyelek célzóvize.

csakakörmend
Olvasó

Nézhetetlen fos ez az idei Körmend, de ennyit tudunk ez van nyeljük le. Mit keres fent a tornateremben még mindig az Alpok Adria kupa zászlaja az ablakon? Vagy fényszűrőnek használjuk? A korral sajnálatos módon mi nem előre, hanem hátra haladunk..de nem is csoda..a múlt legalább dicső!
GRATULÁLOK AZ OLAJNAK! Sok sikert a továbbiakban is nekik!

PL
Olvasó

na egy sárga vélemény! ???

ne add el magad körmendinek. nem áll jól! ?

fanaticfantastic
Olvasó

ismét rossz a főcím. Mint a beharangozóban. Gratula mindkét csapatnak. Hajrá Olaj!

Piffinger
Olvasó

Igen ez szép volt!!!Légiósaink most nagyon ott voltak! Sztem. nem igazán érdemes a szerdai meccsel a mai meccset összemérni…
Értékes győzelem újra!

HAJRÁ OLAJ!!!

SárgaPárna
Olvasó

Égés Körmend!

SzhelY
Olvasó

Egis Körmend segittek mert roszul irtad le

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/uTNUWc

tortajanos
Olvasó
gulyasszabolcs00
Olvasó

Szép volt, Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés