Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egy percen belül kétszer is videóztak Pantelics miatt

Az első eset sportszerűtlent, a második kiállítást ért.:

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hazai pályán simán, 91-60-ra legyőzte a Jászberényt a felsőházi középszakasz első fordulójában. A második negyed közepén Papp Péter játékvezető kiállította a vendégek legjobbját, Djordje Pantelicset.

A szerb center a 15. percben előbb egy szabálytalan elzárásnál használta a könyökét, amiért – videózás után – sportszerűtlen faultot kapott.

 

Tóth Norbert büntetői után, az oldalbedobást követő első akciónál aztán a szombathelyi magasember lent maradt a földön, ami után ismét videóztak a játékvezetők. Papp Péter játékvezető úgy döntött, hogy kiállítja Pantelicset. Bár a kommentátor a videón azt mondta, második szándékos faultja miatt kellett elhagynia a pályát a légiósnak, valójában egyből kiállítást ítéltek, így Pantelics szombaton biztosan nem játszhat a Körmend ellen.

fotó: Nyugat.hu/Nagy Jácint

47 hozzászólás

47
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
csakazetenyolcmegnyolcAramisZsoltesznemKalman Recent comment authors
csakazete
Olvasó

“kíváncsiak hogy Tóth mitől került a földre…” Attól hogy egy szerencsétlen szînésznevelde a Falco…

Zsoltesz
Olvasó

Ennyi erővel minden meccsen lenne legalább 3 kiállítás. :D. Tóth akkora színész, hogy nincs még egy ilyen a bajnokságban, az biztos.

nemKalman
Olvasó

Nem szeretem Pantelicset, de ilyen fault minden meccsen van kb 20. Ha ez kiállítás akkor Sulovicsot meccsenként 5x ki kellene állítani.

J.R.Benitez
Olvasó

Első eset sima fault. Második a mozdulat miatt sportszerűtlen. De nem vagyok játékvezető.

makelovenotwar69
Olvasó

Papp imád szerepelni, imádja ha szidják, látszik, hogy valamit kompenzál (pszichológus hallgatóknak ajánlanám a szakdolgozatukhoz a vizsgálatát) A második eset nem ért semmiképpen kiállítást, kár volt ezzel ennyire beavatkozni ebbe és a következő meccsbe. Nyilván az ilyen helyzetekben nincs könnyű dolga a játékvezetőknek, a rutinos játékosok élnek is ezzel. Színészkednek, reklamálnak, játszák a nagy halált. Norbi ebben kétségtelenül erős, mindkét palánk alatt használja a huncutságait. Sok esetben a játék rovására, bár lehet hogy neki valóban ezt szabják feladatul… Mindegy is, a Berény megszívta, Norbi megkapja a győzelmi prémiumot, a bírók meg a játékvezetői apanázst. És ez így lesz a jövő… Olvass tovább »

Mzs17
Olvasó

Félek hogy a Berény a rájátszásban mindig emberhátrányban lesz, minimum egy Pappal leszünk kevesebben…Kicsik vagyunk, de nagyok leszünk! Hajrá JKSE!

mte7
Olvasó

Köszönjük baltás Norbi…és Papp Peti…
De a jászberényi mérkőzés még nincs lejátszva…csak előnyt kaptunk…amit ki kell használni…

derryl
Olvasó

Epedve várom azt a napot, mikor ezt a tetű, antikosaras, mozgássérült, baltás, alattomos Tóth-ot színészkedésért tk-val, kiállítással jutalmazzák! Ez már kabaré amit müvel a csicsakásával(Váradi) együtt. Bocsi a jelzőkért, szalonképes hirtelenjében ennyi jutott eszembe!

derryl
Olvasó

Simán csak csicskás, elírtam.

Godemperor
Olvasó

Szerencsére nálatok senki nem reklamál ugye? Ja az nem számít.

derryl
Olvasó

Mesélj kérlek, ki az? Melyik az a csapat, melynek összes tagja, büntetlenül végigpofázhatja a meccset? A kényszerzubbony nélkül önlívületben ordító, ugráló edzőről most nem beszélek!

jb17
Olvasó

Mindenzt úgy, hogy a pályának azon a részen teszi ahova ő elméletileg nem léphetne be, mégis 40 percen keresztül onnan ordíbált mindenféle következmény nélkül. Neki ezt is lehet.

Godemperor
Olvasó

Mi van berényi birka, megtaláltad a billentyűt?
Cumizd csak akit kell!
Meccset nem nyertek asszem, de köszönjük hogy eljöttetek. ;P
Bégessetek birkák! Legalább a szolnokiak szeretnek.
Deryl haverodnak:
Bammeg nézz máááá!! Értem én hogy utálsz minket, de hát könyörgöm! Kovács Petya menő mi? A védekező isten. 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

Istenem, de nagy az isten állatkertje!

J.R.Benitez
Olvasó

A jelzőért valóban kérhetsz bocsánatot. Amúgy minden csapatban vannak ilyenek. Nálatok is. Tóth ugyanezt csinálta Mte mezben. Akkor ők szerették most utálják. Klubszimpátia. Kb ennyi. Elfogultság. Kovács is lökte levegőben Govenst mégsem tartom csicskának. Tisztelem mert megszakad válogatott mezben.

nemKalman
Olvasó

Nem vagy egyedül, aki így érez ?

Delirium
Olvasó

Na jó, a második kifejezetten szánalmasra sikerült, főleg videózás után. Pantelics nem nyakra megy, egyszerű kizárás történik, testtel, kicsit kézzel is, Norbi teljesen természetellenes pozícióban, lehajolva közelít, majd eladja, hogy megütötték. Pláne nem kellett volna a földön maradni. Sajnos Szombathelyen ez ilyen elég gyakran, ha meg nem jönnek ezek a fújások, akkor megy a Govens-Váradi-féle hiszti, mert ehhez vannak szokva..

jaszberenyikse
Olvasó

Az első eset oké,teljesen fölöslegesen használta a könyökét,sportszerűtlen.
A második szituációért viszont továbbra is megérdemelné drága Norbert a Jászai Mari-díjat!
Huszadik visszanézés után is azt látom,hogy Pantelics az alkarjával a vállát akarja megtámasztani és valamilyen szerencsétlen eset folytán a könyöke tényleg érhette az arcát de,hogy ez akkora fájdalmat okozzon kedves Norbinak,hogy ilyen fetrengést toljon azt max Papp Petya vette be. Kiállítás teljes egészében fölösleges volt. Köszönjük szépen Papp-nak,hogy elintézte az MTE győzelmét szombatra. Azért valljuk be,hogy a Gyuri-Józsi centerpáros nem sok mindent fog kezdeni a Delas-Csorvási párossal.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Érdekes, miért mindig Szombathelyen történnek az ehhez hasonló dolgok..
Elgondolkodtató. 🙁
SZERETLEK titeket! 🙂

2lee14
Olvasó

Te vagy az elgondolkodtató!
Szeretlek téged!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Remélem is, hogy írok elgondolkodtató dolgokat, ez a célom.
SZERETLEK.

Lightbringer
Olvasó

Lassan már rájöhetnél, hogy téged is szeretnének ha megmaradnál a Falco fikázásnál. Az itteni kultúrkörnek ez kell és akkor áradni fog a szeretet feléd.

falco2008
Vendég
falco2008

Teljesen egyértelmű, ha Váradi vagy Tóth csinálta volna ezt akkor itt hörögne az egész nemzet.

balldontlie
Olvasó

Tóth és Váradi általában az eset másik oldalán vannak…

falco2008
Vendég
falco2008

Hát ezt eddig nem így gondolták 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pont ez a lényeg, hogy megint Tóth csinálta… 🙁

balldontlie
Olvasó

Norbi feladata valszeg az volt, hogy Pantelics szedjen rajta sok faultot, ergo csinálja azt, amiben a legjobb. Az már más kérdés, hogy ezt ő ilyen komolyan vette és még a játékvezetők is ilyen barmok mellé 🙂 Hajrá magyar kosarlabda!

Godemperor
Olvasó

Mondjuk ha könyékkel nyakonbasználak nem tudom mit szólnál.

KIMI1011
Olvasó

Nagyon elkeserítő és egyben szánalmas is, hogy ilyen bíráskodást meg lehet csinálni! Ez a bírói színvonal még a kevésbé hozzáértő embereket is csak felbőszíteni tudja szinte minden mérkőzésen! De az, hogy ilyen döntéseket, tudva tudottan milyen hatással van egy csapatra, kedv szerinti videózások után kiszabni, TÖBB mint felháborító! Szégyelheti magát a tegnapi bírói csapat! Az emberek nagy százaléka, ha így végezné a munkáját abbahagyná, amit csinál! Az külön kiakasztó, hogy nekik mindent következmények nélkül meg lehet tenni! Nincs felülvizsgálat soha! Akkor és úgy, ahogy akarják! Ez nagyon gyenge rendszer így!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szerintem mindkettő ítélet nevetséges… Tóth Norbi és Balmazovic egyetlen egy támadót nem kapott az egész meccsen, nagyjából 10 szabálytalan zárásért meg egy csomó könyökösért. Aleksandrovra és Pantelicre bezzeg gondolkodás nélkül fújogatták. Engedték a test-test küzdelmeket, amivel egyébként nincs gondom, azzal sincs, hogy ez aktuálisan nem nekünk kedvezett, hisz fizikálisan nem épp az élmezőny tagjai vagyunk, de lehetne ezeket következetesen, egyenlő mércével is fújni. Azt sem értem, ha már ennyire fújni akartak valamit a második szitura utólagosan, akkor miért nem sportszerűtlent kapott Pante? Legalább játszhatott volna szombaton… Papp Peti nyugodtan alukált megint központban volt, videózhatott, róla szólt minden, ahogy ő azt… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Üdv a klubban, kolléga, kellemes felébredést kívánok ! 🙁
Mit gondoltál eddig, Szombathelyen miért olyan lehetetlen nyerni? A “fantasztikus” szurkolótáboruk miatt? Vagy lejt a (Sz)aréna??
Lassan-lassan majd te is szépen belerázódsz, addig is még lesz egykét pofára esésetek…
SZERETLEK titeket.

derryl
Olvasó

Szegény berényiek nem szoktak még hozzá, hogy a PO felé közeledve a az addig is lengedező nyugati szellő egyre inkább orkánná fokozódva dagasztja a Filkó vitorláit. A mezőny legerősebb játékosállományú gárdájának naszádja különben szánalmas dereglyeként bukdácsolna a hullámokon, különösen idegen vizeken, mint tette azt egész évben!

B0nyi
Olvasó

Elso eset: felemeli a konyoket es ezzel nyakon uti (OK, nem nagy erovel) az ellenfelet. Masodik eset. Ranez a mellette befutni keszulo ellenfelere, majd nyakra megy konyokkel Ismet.
Az, hogy korabban nem fujtak mas jatekos ellen akarmit, az ezeket nem legitimalja. Nem ezt, hanem azokat kell szovatenni.

red-black01
Olvasó

Az esti mese azzal indult, hogy Pantelics első könyökös üdvözlete előtt H.Norbi barátságosan odab@szott egyet Pantelics kezére, utána meg sunyiban ököllel “simogatta” a seggét :).
Nézzétek meg. Ha Pantelics könyökös lökése kiállítás, akkor az ütés főleg.

A szombathelyiek meg állva tapsoltak és Pantelics nevét skandálták, amikor a saját játékosukat könyökkel ellökte és kiállították 🙂 🙂 .

Na akkor ki is a “falusi” ? 🙂 🙂 🙂

Félig komolyra fordítva a szót, Pappot ezért illene elmeszelni. Adott volna még egy szándékost, az oké. De ezért kiállítás?

Godemperor
Olvasó

Szarul éreztem magam a b-középben hidd el! A második mondjuk miért lett kiállítás az rejtély. Pedig videóztak is, alapba le se fújták.

donnarumma
Olvasó

Szerintem a második egy véletlen eset, max.sima fault volt..Norbi át akart bújni és találkozott az alkarral

SárgaPárna
Olvasó

A játékvezetők megnyerették a Körmenddel a szombati meccset ezzel…
Kár érte, mert ez a Jászberény helyre tette volna a világbajnoki aranyérmes körmENDet….

red-black01
Olvasó

Faék-egyszerűséggel kiszámítható vagy 🙂
Vagy inkább úgy mondanám, majdnem olyan vagy mint Móricka.
Csak neki mindenről a pina jut eszébe, neked meg Körmend. 😉

SárgaPárna
Olvasó

Miért, nincs igazam?
Pantával cumi lett volna, így kaptok megint egy ajándék győzelmet…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jajj, aranyoskám olyan rossz a memóriám nekem már…
Nam úgy volt, hogy a Körmend hozta a bajniban oda-vissza a Berény elleni meccseket, stul-stul-stul, Pantástul, ti meg szoptatok Berényben, mint a torkos borz? 🙁
SZERETLEK. 😉

Aramis
Vendég
Aramis

Az úgy volt igen.
De volt ám nemrég olyan is, hogy a falubusz odaért Győrbe, aztán mire megfordult volna a buszfordulóban a játékosok már sírva várták a megállóban egy gyors berényi cumi után. 😀 😀 😀

red-black01
Olvasó

Jajj SP, ez akadémikus innen.
HA Coleman játszott volna, Alekszandrov félig nem sérült, Rakics nem betlizik és Pitts 30 pontot dob, akkor tegnap kikaptok.
Most jobb?

Te azt mondod cumi lett VOLNA.
Én meg azt mondom mi közünk van hozzá? Köszönjük szépen Norbinak meg Pappmesternek, de figyeljünk oda nagyon, mert mi hajlamosak vagyunk lazán venni, főleg egy ilyen sorozat után könnyen elhisszük hogy sima ügy.

Godemperor
Olvasó

Te értelmes vagy az eddigi hozzászólásaid alapján. Hagyd a francba a bohócokat! Van minden oldalon jópár, ignorálni kell őket oszt jóvan. Én pl meglátom a lovas csajszit, aztán görgetek tovább, el se olvasom az ökörségeit. Javaslom te is tedd ezt emőkével meg párnával és társaival. 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A játékvezetők veletek nyerették meg a meccset, és nem először, te kis csacsi!

mte7
Olvasó

falco magyarkupaEND…

Beniben
Olvasó

Milyen érdekes fintora ez a sorsnak, hogy mindkét eset “elszenvedője” a Hentes volt…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés