Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

“Egy német közép-, élcsapatot megverni nagy fegyvertény”

Lóránt Péter elárulta, hogy a harmadik negyedben kicsit ráijesztett a Bonn az Albára.:

:

Tegnap nagy bravúrt hajtott végre az Alba Fehérvár, hiszen bejutott a legjobb nyolc közé a FIBA Europe Cupban. Az idegenbeli egypontos hátrányt sikerült biztosan ledolgoznia a fehérváriaknak, és végül tizenkét ponttal, 81-69-re felülmúlta az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott Telekom Baskets Bonnt.

– Úgy gondolom, hogy végig mi kontrolláltuk a mérkőzést – mondta Lóránt Péter, az Alba Fehérvár erőcsatára a lefújást követően a csapat Facebook oldalának. – Igaz, a harmadik negyedben egy kicsit ránk ijesztettek., amikor átvették gyorsan a vezetést.

Örülök annak, hogy a csapat mentális ereje nagyon jó volt. Egy komplett meccset játszottunk, nemcsak ezen a héten, hanem Bonnban is, mert ott csináltuk meg a munkának a nagy részét.

Külön öröm, hogy mindenki jól szállt be a mérkőzésbe. Kemény meccsen, egy nagyon jó Bonnt sikerült legyőznünk. Annyira nem volt könnyű azt játszanunk, amit akartunk, mint a múlt héten. Akkor még ismeretlenek voltunk, azóta jobban felkészültek belőlünk. Nem is dobtunk annyira jól kintről, de Filipovity Márkó extrán szállt be. Nagy energiákat hozott védekezésben és lepattanózásban is, nem csak támadásban. Büszke vagyok az egész csapatra. Német közép-, élcsapatot megverni nagy fegyvertény. Most kipihenjük magunkat, aztán készülünk a szombati Kaposvár elleni mérkőzésre, mert ott is szeretnénk győzni.

Fotó: Simon Erika/Alba Fehérvár Facebook oldala

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés