Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egy negyedig bírta Szombathelyen a ZTE

Szorosnak indult, sima lett a vége.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK 74-55 (14-21, 26-8, 21-8, 13-18)

Bajnokság, 1. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, 2870 néző
V.: Cziffra Cs., Frányó P., Balog Gy. (dr. Gincsai J.)

Falco: Váradi 7/3, Perl 5, Filipovity 16/9, Krivacsevics 3/3, Reddic 12. Csere: Hooker 9, Benke 3, Washington 11/6, Lake 6, Bíró 2.

ZTE: Johnson 7/3, Doktor -, Williams 6, Djurics 16/9, Agafonov 9. Csere: Szabó 4, Gulyás 5, Simon 3, Bagó 5, Farkas -.

Ubilla sérülése nem jött rendbe, így nélküle állt fel a ZTE Szombathelyen.

A vendégek négy, a hazaiak egy légióssal álltak fel a kezdésnél. Alig indult el a meccs, Filipovity és Djurics máris bevágott egy-egy hármast a sarokból. A vendégek kapták el hamarabb a fonalat, három és fél perc után 3-10 állt a táblán. A bajnok első hat pontját Filipovity szerezte. Sok hibával játszottak az elején a sárga mezesek, amit ki is használt a Zete, és az első negyedet megnyerte 21-14-re.

Djurics hármasára Washington válaszolt. A tizenkettedik percben már tíz volt az egerszegiek előnye (17-27). Kezdett zárkózni a címvédő, 21-27-nél azonnal időt kért Bencze Tamás, miközben először kóstolta meg egymást a két szurkolótábor. Nem állt le a Falco-henger, így a vendégek mestere 30-29-nél újra magához hívta övéit. Mínusz tízből plusz tizenegyet csináltak a szombathelyiek, 26-8-as második negyedüknek köszönhetően 40-29-re vezettek a félidőben.

Filipovity és Reddic tovább növelték – tizennyolcra – a különbséget, 49-31-nél időt kért Bencze. Reddic akkorát zsákolt, kis híján letörte a gyűrűt. Zengett a „Húsz! Húsz! Húsz” rigmus a B-középből. Ott folytatták a csapatok, ahol az első játékrészben abbahagyták. Kőkeményen védekezett a Falco, aminek nem találták ellenszerét Szabóék, hét perc után 17-2-re vezetett a harmadik negyedben a Falco. Hatalmas különbség volt a csapatok között, többször már a harmincat is súrolta a differencia, végül 61-37-ről indult a záró felvonás.

Az első negyedig volt szoros (fotó: ugytudjuk.hu)

A lényegi kérdések hamar eldőltek. A színvonal esett, már mindenki a végét várta. Időnként be-benézett húszon belülre a ZTE, de különösebb jelentősége már nem volt.

fotó: ugytudjuk.hu/Bonyhádi Zoltán

HIRDETÉS

119 hozzászólás

119
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
34 Comment threads
85 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
kinemugralroyalkadellmakelovenotwar69Tomika2 Recent comment authors
kinemugral
Olvasó

Azt vágjátok, hogy egy darab szidás nem lett volna az egész meccsen, ha a tizenéves szombathelyi lánykák és fiúcskák nem kezdenek bele trágár rigmusokba…
Ezt elhagyva egyébként egész családbarát mérkőzés volt, mindkét tábor a maga szerdai létszámával kitett magáért. Ez nagyon nagy pozitívum, hogy nem csak a szidás megy mindig.

donnarumma
Olvasó

Sajnos, teljesen igaz…és jogos

royalka
Olvasó

Tegnap osztálykülönbség volt a két csapat között. 🙁
Gratulálok a falcónak.

Rouge
Vendég
Rouge

“…makelovenotwar69: Csak oda akartam eljutni, hogy Benkén kívül senki nem tudja pontosan, hogy mikor és miért döntött a távozás mellett, kár ennyire beleszállni…” Nézd, tisztelem a véleményed és személy szerint Téged is, és tudod akár mèg igazad is lehetne, csak az a fránya becsület ne lenne a világon… Ez annyira bezavar az egyszerű kis világunkba…becsület és adott szó… csak a gond van velük. De mindentől függetlenül egy dolgot ne felejts el: mi a SZOLNOKI OLAJ vagyunk, szerepelhetünk bármilyen rosszul, mi akkor is a tizenhatszoros győztes vagyunk; lehet, hogy a sérülések miatt gödörben voltunk, lehet, hogy voltak furcsa távozások és színvonaltalan… Olvass tovább »

dell
Olvasó

Minden szavad adom. Teljesen igazad van.

makelovenotwar69
Olvasó

OK, értem már ezt a negatív hozzáállást Benkéhez. Ugyanakkor szívesen meghallgatnám az ő verzióját is az adott szóról, elkötelezettségről – tőle és nem BulvárBasket módon.
Nekem ő – mint játékos a pályán – továbbra is egyik magyar kulcsembernek számít.
Én is zárom a témát!
Hajrá magyar kosárlabda!

laja
Olvasó

Én még Rouge-tól nem olvastam ilyen hozzászólást de teljesen igaza van. Egyben tévedett csak,hogy Benkének nem három hanem kettő jó meccse volt. Valóban egy féreg aki csak pár forintért csinált segget a szájából. Mielőtt aláírt a filkóhoz előtte este még azt hangoztatta ,hogy sehova csak Szolnokra. Egyben biztos vagyok ,hogy Szombathelyen is csak addig marad /egy évig/ amig az Alba vagy a Paks nem igér neki 1000 ft-tal többet. Kikezeltettük jó sok pénzért és utána aljas módon lelépett. Senki nem bántaná ha előre megmondta volna ,hogy nem marad úgy ahogy Tóth vagy Voja de ő az utolsó napig hazudozott. Jobb… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

100.

Beniben
Olvasó

74 ponton tartottuk a Falco-t az Aréna Savariában!!! ???

Bozic
Olvasó

Fasza Te 😀

GCkosar
Olvasó

Williamsszel kapcsolatban nekem miért Tyrell Green jut eszembe??

JACK
Olvasó

Sajnos Ubilla nélkülözését nem bírta el a csapat és nagyon úgy tűnt, hogy nincs felkészítve a társaság a hiányára. Djuric egyre jobb, de Szöszi és Agafonov nem találja magát és ez a palánk alatt ma is látszott.
A játék az első negyedet leszámítva tragikus volt!
Gratulálok a Falconak, így könnyű dolguk volt.

drszepkaroly
Olvasó

Baszki alatt ég a pad!!
Pedig szegényem hogy elhitte az első negyedben, aranyos volt, ahogy rázta az öklét.

Más. Tudja valaki, hogy ma miért nem jöttek zete szurkolók?

Tomika778
Olvasó

1. Matek megy már? (remélem tudod miről van szó?)
2. Pénteken nem voltak Falco szurkolók Szegeden. Gondolom ezt szeretted volna észrevételezni. De javíts ki, ha nem így volt!

Egyszer fent Egyszer lent
Olvasó
torma
Olvasó

MESTERMÉRLEG
Gasper Okorn: – Elégedett vagyok a győzelemmel és a mérkőzés egyes periódusaival. Ugyanakkor van még hová fejlődnünk, bízom benne, hogy hamarosan ennél is szebb arcát mutatja majd a Falco!
Bencze Tamás: – Amíg az első negyedben rá tudtuk kényszeríteni akaratunkat az ellenfelünkre, addig nem volt különösebb gond. A folytatásban viszont már a Falco diktálta a tempót, mi pedig sok hibát követtünk el – megérdemelten nyert a házigazda.

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok a Falcónak! Teljesen megérdemelt győzelem. Az első negyedig hihettük hogy a bab is hús. Én is tartom hogy nem ezt a mérkőzést kellett volna megnyerni. Szombathelyen ki lehet kapni, nem sok csapat fog nyerni. De nem lehet szó nélkül elmenni pár ember teljesítménye, hozzáállása mellett. Most a fiatalokat tegyük félre. Egy ilyen mérkőzésen nem Ők a meghatározó tényezők. Ahogy elöttem már írták Szöszi keresi önmagát. Hát elég régóta!!!! Ma egyedül több labdát adott el mint az egész Falcó. A 37.percben dobta az első kosarát és két perc múlva az utolsót a mérkőzésen. 4 azaz négy pon!!!!! Beszédes. Ez tőle… Olvass tovább »

olaj75
Olvasó

Ti is fogtok nyugi -50 el is…összevásárolt senkiházik

2lee14
Olvasó

Senkiházi itt egyedül te vagy.

donnarumma
Olvasó

Ha jól emlékszem…volt egy 40-5 ös roham…bár ránk nézve is erős a roham kifejezés..sztem nem volt 5 jó percünk. Ennél sokkal több kell,ha “akarunk valamit”

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Ahogy elmondtam a Lakodalom után temetés! Ubika egész szezonja erről fog szólni! Extázis és sérülés! Egész alapozást végighisztizte!A fiatalok semmit sem fejlődtek és továbbra is azt mondom, ha komolyabb eredményt akarunk ahhoz komolyabb edző kell!!!Sajnos meghatározó Magyar játékosok nem szeretnének Tamással dolgozni!

olaj75
Olvasó

Ne bas….assátok már a szegény filkót…bejön majd az első vereség utána a többi sorba…annyira nem erős ez a zsoldos csürhe Európát nem verik körbe mint mi…

2lee14
Olvasó

Ok szia, köszi hogy benéztél. ?

Aramis
Vendég
Aramis

Na isze…azóta is reszket egész Európa.
Annyira, hogy 48-al küldték haza egyes csapatok szegény olajkát ????

Motoros
Olvasó

Hát nem tudom meg lesz e a cinegéknek a playout nélküli bentmaradás@?

2lee14
Olvasó

Ok szia, köszi hogy benéztél. ?

Aramis
Vendég
Aramis

Valszeg nem.
De azért egy söprűt kaptok ha nem haragszol. ?

Motoros
Olvasó

Nem fogunk, csak ne azt ami már volt a seggedbe niniiii@?

Ev.Ok.
Olvasó

Értelmes vagy Rolleros …na ülj le 1es.

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula srácok! Az látszik hogy előbbre tartunk, plusz ugye Ubilla hiányában várható volt hogy ZTE játéka picit keszekusza lesz. Nagyon az volt. Zetében még sok a tartalék, lesznek komoly skalpjaik az tuti. Rólunk mit is lehetne irni. Legtöbb játékperc ma 23 volt, ami nagyon tetszik. De az út elején vagyunk. Lényeg a győzelem. Középső 2 negyedben 8 és 8 kapott pont az eléggé tetszetős volt. FALCO!

makelovenotwar69
Olvasó

Két Falco szurkoló hsz-a egymás után: Benitez és drszepkaroly.
Egy korrekt és egy bugris.
Egy győzelmet helyén kezelő és egy elszállt nagy arc.
Egy olvasható és egy primitív.
Jó lenne, ha az előbbiből lenne több!
Én is gratulálok a Falconak!
Hajrá magyar kosárlabda!

drszepkaroly
Olvasó

Csak a szokásos. Megsemmisült a ZTE.

BAJNOKCSAPAT!

Rouge
Vendég
Rouge

Benke 23 perc alatt -2 VAL,
ez igen, nagyot játszott :);)
(az ő szavaival élve: a legmagasabb szinten….)

2lee14
Olvasó

Nyilván egy meccsből indulj ki persze!

pbask
Vendég
pbask

Ruzsi szeret ferditeni néha. Nem kell mindig minden meccsen nyerőember lenni. Románok ellen az volt. Mindig van valaki,aki húzza a szekeret.

Rouge
Vendég
Rouge

“….Románok ellen az volt….”

Persze, mert a BL-be jutás plusz pénzt jelentett, ezért odatette magát.

Egy legutolsó senki a gyerek.

pbask
Vendég
pbask

Meglep amit mondasz,mert a Zetében nekem úgy rémlik,igazi küzdő játékos volt,aki ponttermelésben is kivette részét,pedig kevesebbet kereshetett mint Nálunk vagy Nálatok.

Aramis
Vendég
Aramis

Gondolod, hogy BL-be jutásért járó 50 ezer euro a Szili zsebében landolt?
Régen sem voltál okos de mindig sikerül alulmúlnod magad. ?

Rouge
Vendég
Rouge

Nem egy meccsből indulok ki,
jól ismerjük Benkét,
jobban mint ti.

A szarházinak a zsebe teletömve,
csak ez számít…
innentől kezdve lehet alibizni.

Egy legutolsó senki, egy áruló,
közétek való.

zete93
Olvasó

Ezt nem biztos, hogy kéne. Amíg nálatok volt, mindent beleadott, nálunk is közönség kedvencnek számított, most pedig elment egy olyan csapatba, ahol több a pénz, és van nemzetközi kupa. Lehet, hogy hasonló helyzetben te is így tettél volna. Persze, én is örültem volna, ha ZTE mezt húz idén, de talán majd egyszer.

Rouge
Vendég
Rouge

Figyelj, megműtötték a térdét,
ez egy tervezett műtét volt, beleegyeztünk, segitettük,
fizettük a rehabilitációt és közben kapta a milliós fizetését.

Az lett volna a minimum,
hogy még egy évet nálunk játszik, ezt (kimondatlanul, de) így gondolta mindenki.

Milliókat kapott játék nélkül.

Tartozik nekünk, de ő lelépett egy olyan bullshit dumával, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében…egy szarházi senki,
egy áruló.

Minden szolnoki így érzi, és ugyanezt mondanám fordított esetben is,
ha a Falcótól igazolt volna hozzánk.

J.R.Benitez
Olvasó

Rouge! Váradi Kornél? Mi többet vártunk rá szerintem…. Ide kötötte minden. Aztán hova igazolt? De ő Szombathelyen mai napig egy közkedvelt ember. Lehet elfogult vagyok vele de én igy látom. Mégsem köpködi itt senki….

Rouge
Vendég
Rouge

Benitez, milliókat fizettünk neki játék nélkül…kapta a fizetését és fizettük a rehabilitációját azért,
hogy felépüljön és VOJA távoztàval átvegye a helyét az idei szezonban.

Nem tartotta magát az egyezséghez…
egy gerinctelen féreg.

Váradi Kornél csak a riválishoz igazolt,
de ez a féreg átbaszott minket
és még be is szólt nekünk.

Semmi bajom a többi Falco játékossal:
Zozo a nejem kedvence;
Váradit persze szidjuk,
de bármikor jöhetne hozzánk,
(ahogy Norbit is befogadtuk….)

De Benke egy legutolsó mocsok söpredék.

moldi56
Olvasó

Kornél sem váltotta meg a világot.Kb.az első 10 meccset kihagyta sérülés miatt.Volt egy-két jó meccse és ennyi…Eléggé sérülékeny volt,azért kellett neki idő előtt visszavonulni.

ldd
Olvasó

Hát,Ti sem vagytok egy Szeretetszolgálat …

zete93
Olvasó

Igazad van, ez valóban nem volt szép húzás, én például azt gondoltam, hogy már csak ezért is marad Szolnokon. De hát, ilyen ez a játékos élet.

Ev.Ok.
Olvasó

Beleegyeztünk??? Segítettük??? Fizettük? Ezt a fellengzős dumát… ??? Királyi többes NYIHAHA

Rouge
Vendég
Rouge

“….Beleegyeztünk??? Segítettük??? Fizettük? Ezt a fellengzős dumát… ??? Királyi többes NYIHAHA…” Mondtad már valaha is azt többes szám első személyben, hogy “Győztünk!”…? Vagy te mindig egyes szám harmadik személyt használsz: “Győzött a Falco!”…? A többes szám első személynek mint grammatikai formának a beszédszerkezetben aktuálisan betöltött jelentése nem csak a királyi többest jelenti, hanem ez a forma például a kedvenc csapatodnál a szoros kötődés, az együttérzés, összetartozás (insider magatartás) empatikus nyelvi megnyilvánulása is. De például ezt a nyelvi formát használjuk irónia, rosszallàs kifejezésére is, amikor egyes szám második személy helyett többes szám első személyt használunk, mondjuk amikor nem úgy kérdezem tőled,… Olvass tovább »

Dudi
Olvasó

+1

Ev.Ok.
Olvasó

ez a forma például a kedvenc csapatodnál a szoros kötődés, az együttérzés, összetartozás (insider magatartás) empatikus nyelvi megnyilvánulása is…szarházinak a zsebe teletömve,
csak ez számít…
innentől kezdve lehet alibizni… .ez a féreg átbaszott minket
Remélem én is segítettem avval hogy nem csináltam mást csak téged ideztelek… Szép NAPOT! NYIHAHA ???

Ev.Ok.
Olvasó

ez a forma például a kedvenc csapatodnál a szoros kötődés, az együttérzés, összetartozás (insider magatartás) empatikus nyelvi megnyilvánulása is.. “Csapat” ott a szó, vagy talán Szili nem volt csapattag??? szarházinak a zsebe teletömve,
csak ez számít…
innentől kezdve lehet alibizni.

Egy legutolsó senki, egy áruló,
Na ez itt a lényeg….
Ja! és elvegeztük az általános iskola 8 osztályát… Szép napot! NYIHAHA ?

Rouge
Vendég
Rouge

Elvégezted a nyolc osztályt?…
hát, ezt azért kétlem….semmit sem értesz a kommentekből, de nem baj…

Veled is befejeztem, további jó nyihogást! :);):)

“…Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szűnt a iskola….”

Ev.Ok.
Olvasó

Értem én csak tudod az éremnek 2 oldala van és ismerem Szili verzióját is…inkább hiszek egy “hús-vér” embernek mint egy Nick név mögé bújó ismeretlennek aki a véleményét itt írja le… A gondom az volt hogy nem ilyen stílusú kommentjeid voltak nálam ez csapta ki a biztosítékot… De elengedem ezt a témát,attól függetlenül hogy morális és erkölcsi szempontból nem tartom korrekt dolognak más csapat játékosainak lejáratását… Maradok tisztelettel NYIHAHA…, és ismerem a versikét még általános iskolából ?

makelovenotwar69
Olvasó

Hagyd el ezt a Benke témát, mert elveszíted azt a Rád jellemző cinizmust, amivel megajándékozod az oldalt (és amiken jókat mosolygok) 🙂 Nyilván Ti Szolnokon több részletet ismertek, de azért a tényeket illik nem figyelmen kívül hagyni: – Az Olaj az MK után egyre inkább alulmúlta önmagát (okok ismertek) – Jöttek a színvonaltalan igazolások és magyarázat nélküli távozás (Rowsey), – Bejelentették Nyerges doktor kivonulását – A játék színvonala és eredményessége elkezdett zuhanni. És még lehetne sorolni, amiért egy tehetséges fiatal el akarja hagyni a csapatát. Hogy ezt meg is tehette (miközben állítólag kapta a milliókat) az meg a Szolnok-menedzsment balf@szkodása… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Szili mindent beleadott? Vojvoda árnyékában élt,de őt meg sem közelítette.

Rouge
Vendég
Rouge

Szilinek három jó meccse volt összesen.

2lee14
Olvasó

Ok szia, köszi hogy benéztél. ?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ricsike,nehogy agyvérzést kapj! Nyugiii! ??

Zsarkov
Olvasó

Tudjuk, hogy nálunk mire és milyen módon mondott nemet…, Voja, Tóth is elment, de őket szeretettel várjuk, bármikor jönnek, de ez a takonygerincű megkapja majd, amit érdemel

Aramis
Vendég
Aramis

Tavaly meg kivásott a nadrágod térde annyit cumiztad a kupadöntő után!
Ahogy Juhos “szolnokicigányokb@sszátokazanyátok Leventével is megtetted szezon elején! ???
Ricsirúzs te vagy itt a legnagyobb lúzer!??

ldd
Olvasó

Koma,bírlak de ma már ne igyál többet.
Józanul jobban nyomod…

Ádám
Vendég
Ádám

Kek sapkas kurva, hol voltal meccs utan te fotelhooligan? ??? sotet poloban es kek sapkaban te kis kocsog insulter ??

Bozic
Olvasó

Te fasz. Bevolt szarva a kontaktotok te bohoc. A beszelgetes is mrgvan. Dadogos kurva!

Ádám
Vendég
Ádám

Biztik moge jo volt bujni, mi te kutya amikor fel lettel kerdezve? te bohoc ?

Bozic
Olvasó

Legalabb ne hazudnal……

Tamás
Olvasó

Érdekes egy majom vagy te. Megfutamodtal és dadogtal a telefonba:))))))))

Ádám
Vendég
Ádám

Holnap iskola ?

pbask
Vendég
pbask

Szarul játszott az Oradea, Venstpils szar volt, majd a ZTE se játszott jól,mázlink volt. A hasonlóság hogy eme csapatok 60 pont alatt dobtak,szóval lehet illene lassan nem arról beszélni ki fog ki rossz napot,hanem ki védekezik jól.Johnson kreált 36 perc alatt 8 pontot. Ubilla ide vagy oda,lehet vele még könnyebb dolgunk lett volna,mert védekezni nem tud,csak dobni.

Ricsike remélem jövöhéten a franciáknak szurkolsz,nagy kabala vagy nekünk öreg.

2lee14
Olvasó

Szép volt fiúk! Nyögve nyelősen indult, de aztán beindult a gépezet. Folytatás szombaton Kaposvár ellen. Hajrá Falco!!!!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Gratulálok a Falconak!!Az egyértelmű volt már a szezon előtt is,hogy a magyar magunk a 0-val egyenlő.Az a szomorú a “fiatal” srácok fejlődésén semmit nem látni.Palánk alatt sem voltunk tényezők,azt csináltak velünk ott,amit akartak.Dobtunk 2 negyed alatt 16 pontot, ebből 18 perc alatt sikerült 10-et.Tamás milyen filmet nézett??Okorn megette szó szerint.Egysíkú a játékunk kiismerhető már.2.negyedben a Falco elkezdett játszani,védekezni és esélyünk sem volt.Nem volt elég a szombati streetball.Lehet Uborkára fogni,de nem érdemes,szombaton se voltunk jobbak.Értelmes magyarokat kellene igazolni nem Bagó,Simon,Gulyás féléket.Ez a légiós brigád,ha lenne mellette egy Benke Szili,Tóth Ádi duó bajnoki címért mehetne.Igy harc 8ért.Bravo Coach neked csak a szombathelyiek… Olvass tovább »

zete93
Olvasó

Szerinted, ha megvehetnénk Szilit és Tóth Ádit, nem vennénk meg? Értem én, hogy nagyon ellenszenves számodra a Tamás, van ilyen, de azért hülyeségeket ne beszélj. Nincs bajom Bagóval és Gulyással, de nyilván, ha lenne rá lehetőség, egy hozzá nem értő is Tóthot és Benkét választaná, már csak felépítés alapján is.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Fejezd be ezt légyszíves zete93.Most megint az a szöveg,hogy kevés itt a pénz stb…Nekem ne magyarázd meg a hülyeséget.Tudom a dolgokat engem nem tudsz megvezetni,mint a sok embert,akiknek ezt beadjátok.És utóljára mondom ne hazudozz itt a ZTE szurkolóknak.Addig csináljátok ezt,amíg a bili kiborul és kiderül miért nem jönnek ide magyarok pl Szili és Dusán.Hidd el nagyon is jól tudom ennek az okát! 😀 😉

zete93
Olvasó

Eszemben sincs “megvezetni az embereket”, és ez az egész egyáltalán nem személyes részemről, nem is így írtam, a stílus sem olyan volt, mint a tiéd. Én csak ésszerű próbáltam maradni, ezért tettem fel neked a kérdést, de te mindig idegből válaszolsz. A pénzre visszatérve, egy szóval sem írtam, hogy van, vagy nincs, nem én vagyok az elnök, a híreket olvasom csak. Egyébként, borítsd a bilit és akkor mi is világosabban látunk.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Meg fog történni,ha továbbra is ezt a szurkoló közeget hülyére veszitek.Ebben biztos lehetsz. 😉

zete93
Olvasó

Oké 😉

Fenyő
Vendég
Fenyő

😀 😀 Istenem 😀 Apukádnak abban nem lesz köszönet!!Abban biztos lehetsz!!Provokáljatok csak 😀 Nem lesz jó húzás velem ujjat húzni,majd meglátod 😀

zete93
Olvasó

Jaj, de jó, hát ezt már sokadszorra mondod, jót nevetek rajta. Fogalmad sincs, ki vagyok, de az biztos, hogy nem az, akinek gondolsz. 😀 Édesapámat kérlek ne hozd fel, a családi életem egyáltalán nem rád tartozik, én sem anyázok. A kis kacsintós fejet azért kaptad, mert lenézőek a hozzászólásaid, nyugi, nekem is van mit mondanom, a megfelelő pillanatra várok. Az egyébként véletlen, hogy Fenyő és Portik is képviselteti magát a BB1-en?

Fenyő
Vendég
Fenyő

Tudom ki vagy zete93 és tudom ki Tomika2 is személyesen 😀 apudat ne emlegesd ő a zegi kosárlabda fejlődésének gátja 😀 hagyjuk ezt..ti jártok kellemetlenül 😀 csak csináljátok a fesztivált 😀 minnél tovább nyújtod annál nagyobb égés lesz 😀

pbask
Vendég
pbask

Tompikát kiadhatnád,sokan örülnénk neki szerintem,ugyis tudjuk hogy Zetés. De legalább kiderül,hogy a pofája élőben is olyan nagy,mint fórumon.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Halvány lila fingja sincs, hogy ki vagyok. Teljesen vakon van.

A meccsről annyit, hogy katasztrófa volt, rossz volt nézni. A Falco teljesen kinyírta a védekezésével a Zetét. Még jó, hogy nem utaztam ezért több, mint 200 km-t, pedig megfordult a fejemben.

donnarumma
Olvasó

Ennyire nem rossz a kilátás szerintem…nem ez a meccs lesz a mérföldkő…nyílván a célokat kell reálisan kitűzni, majd azért küzdeni foggal körömmel

szurkolo01
Olvasó

korrekt vagy. ennyi különbség per pill van a két csapat között. tavaszra majd meglátjuk változik e valami, csökken. e vagy növekszik?!
hajrá magyar kosárlabda! ??

Emőkefan
Olvasó

Nagyon jól látod!! A fiatalok fejlődése magállt! Azt már látni, hogy meghatározó játékosok már nem lesznek! Jóformán csak faultolni küldte fel őket Bence.

donnarumma
Olvasó

Sok mindent elmond:
-utolsó 5 év legkevesebb vendégszurkolóka
-utolsó 5 év leggyengébb vendégszurkolása(a kb. 250 főből max. 100 szurkolt)
Még mielőtt támadnátok-idegenben ez is megsuvegelendo!!!Tisztelet annak aki részt vesz benne!
– utolsó 5 év legkisebb ellenállása a pályán
Nyílván mindenre van érv,ok,magyarázat…de ezek meg a tények.

MVP34
Olvasó

zete nagyon gyenge volt

Dudi
Olvasó

Ma tényleg kicsit gyengébb volt a Zte. Djuric jó légiósnak tűnik, viszont Ubilla hiànyzott.
A Falcoban ma ismét Màrkó, Reddic. Nem volt olyan jó meccs, de a győzelem meg van.

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Az idegbeteg Okorn megint amit az első féldiőben leművelt a birók felé azt nem is lehet kommentálni…Más MAGYAR edzőt már az elején lefütyentetek volna őt meg…….

donnarumma
Olvasó

De azok a jv-k? A fején vezeti a labdát..a Bence is át intett hogy jogos, csak a 3 om agyonképzett nem látta azt ami teljesen egyértelmű volt…
Azt érdekes módon nem emlited amikor a Bence toporzékolt(Ő is joggal)

olaj75
Olvasó

0-14 sárga g…k

Leklibajsza
Olvasó

Ahaaaa?

donnarumma
Olvasó

Szolnok mennyi lesz a Bl ben?

Marillion
Olvasó

Csak ennyit tudsz kipréselni magadból? Mindig ugyanazt a lemezt teszed fel ami ugrik…

2lee14
Olvasó

Ok szia, reméljük többet nem nézel be.?

Bascatbull
Olvasó

Nincs mit szépíteni még igyis vékony a pad.. Zsocika keresi önmagát már tavaly óta, gratulálni kell és menni tovább, nem ezt a meccset kellett hozni. Mindörökké ZTE?

zete93
Olvasó

El kell ismernem, a Falco védekezése a második negyedtől eléggé gyilkos volt, persze, mi is kellettünk hozzá. Nagyon hiányzott Ubilla. Mielőtt bárki félreértené, nem gondolom, hogy dobott volna 25-öt (bár korábban csinált ilyet nem is egyszer), de ha ő az irányító, teljesen más a játékunk. Doki ma nem nőtt fel a feladathoz, ezért sajnos sokszor Reggie-nek kellett irányítania, a pontok pedig nem jöttek tőle. Nem veszem el a Falcotól az érdemet, nem nagyon fognak a Savaria Arenában nyerni a csapatok, de azért tartom az álláspontomat azzal kapcsolatban, hogy Ubillával más lett volna a játék képe, és szorosabb lett volna a… Olvass tovább »

Emőkefan
Olvasó

Nagyobb ajtóra cserélték az bejárati ajtót Szombathelyen, hogy Szöszi meg Simon beférjenek a nagy arcuktól. Amúgy Szöszi ma nagyon gyenge volt. Évről évre gyengébb.

zete93
Olvasó

Szerintem Szöszi nagyon sokat változott ilyen téren az elmúlt pár évben, Simon pedig pont, hogy meghúzza magát, főleg Szombathelyen. Leginkább Krivacevicre, Filipovityra és Váradira gondoltam, de szerintem tudod te. 🙂 Egyébként a legjobb részt ragadtad ki a kommentemből, ebből látszik, hogy mindenképpen csak ide akartál böfögni valami negatívat.

gulyasszabolcs00
Olvasó

A meccs egyik fele egynek elment a másik felében az üres térfelet láthattuk… Hihetetlen, hogy 2019-ben nincs egy embere egy stream-weboldalnak, hogy mozgassák a kamerát. Ingyen még xanax-szal elviselik páran, de ezért pénzt kérni a későbbiekben, hát hogy is mondjam… Kell hozzá bőr arra a bizonyos képre.
Ubilla hiányát és Szöszi betlijét nem bírta el a Zete. A Falco félgőzzel és kevésbé jó légiósokkal is bomba erős, különösen védekezésben. Gratula a győztesnek! Szerintem egyébként Ubillával a Zete hazai pályán komoly falat lesz mindenkinek.
Ui : A 2.negyed közepén jól hallottam a vendég szektor felől jövő “Nb2 nyugati csoport” rigmust? ????

donnarumma
Olvasó

Jól! És jogos is volt.. végül is hallották tőlünk eddig eleget….bár a meccs bizonyos részében azt hittem a saját csapatuknak kiabálják ezt a 2 csapat kozti kulonbseg miatt?

SárgaPárna
Olvasó

Tulajdonképpen ez egy edzőmeccs volt. Kb. 20%-a a tudásunknak elég volt a bajnokesélyes csapat ellen. Muhahahhhhaaaa… Bajnokesélyes… Muhahahahahaha….
Majd nyomnak egy Erkölcsi Kupát a Körmenddel, max ott….
Nagyon durván jók vagyunk!

Muszka7909
Olvasó

Már vártalak szarházi!! ?

Jokic
Vendég
Jokic

Nézzetek át ezen a senkin. Ne is vegyétek figyelembe az irományait.

red-black01
Olvasó

Volt egy öregebb barátom fiatalabb koromban. Sok bölcsességet mondott nekem, akkor nem mindet értettem, volt amin jókat mosolyogtam. Nem hiszem hogy olvassa fentről a bb1-et, de utólag is köszönöm neki az okításokat.
Az egyik ez volt:
“Gyerek, nem csak a vereségeket, hanem a győzelmeket is el kell tudni viselni.”

Dudi
Olvasó

+1

zete93
Olvasó

Akkor most nyugodj meg, legalább szép estéd lesz, na 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

Miben vagy te jo? ???
Megmondom: a feneked es farkad felajanlasaban te vagy a bajnok! ?

Mas kerdes, hogy senkinek se kellesz, es sajat,elvileg szurkolotarsaid is szegyellnek. Nem veletlen. Kozod sincs a Falcohoz.

Ha lenne, akkor a felajanlott talalkozokra igent mondtal volna…

Gyava,csapat nelkuli, arctalan pöcs.

Dudi
Olvasó

+1

Marillion
Olvasó

Egerszegiektől eddig mondhatni hogy full korrekt észrevételek jöttek….kár kihúzatni velük a gyufát….ne legyen már ilyen korán a bajnokságnak ekkora az arc….a helyén kezeli minden jóérzésű falcos a győzelmeket…amit sosem kell megmagyarázni,de a soros ellenfél aktuális játékerejét is mindig figyelembe kell venni,hogy milyen ellenállást fejt ki a csapatra….ma ennyi tellett az Egerszegiektől és lesz ez még odaát jobb is…Sok sikert nekik ehhez a továbbiakban Kell a sok jó csapat Nyugat Magyarországra,Persze keletre… is ez a honi kosárlabdázás közös érdeke….Hajrá FALCO!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Ez a Falcó – tetszik, nem tetszk – bonbaerős. Azt hiszem, hogy a bajnoki cím megvédése teljesen reális.
Itt csak az lesz a kérdés, hogy a BL mennyit vesz kis belőlük, mennyire amortizálodnak le a játékosai. Az sokat számít majd, de jelen pillanatban a legjobban összerakott csapat.

NPeeter
Olvasó

A próféta szóljon belőled, de azért van még legalább négy csapat a Falcon kívül, aminek a kerete papíron szintén nagyon erős. Majd a pillanatnyi forma, az edzői taktika, esetleg – neadj’isten – sérülések teszik a dolgokat a helyükre. Én örülnék, ha meg tudnánk védeni a bajnoki címet, de nincsenek illúzióim, mi is fogunk pofonokba beleszaladni.

Muszka7909
Olvasó

Gratulálok Szombathelyre, sajnos mi ma egyenlők voltunk a nullával, rossz volt nézni a vergődést pláne Szabóét szörnyű amit leművelt ma, viszont a kis Simon nem volt rossz őrajta láttam az akarást, na de sebaj megyünk tovább, kezdődjék a párnika fieszta!! ?

zete93
Olvasó

3…2…1… Elkezdődött! 😀

Marillion
Olvasó

Inkább ne is említsd…. Kösz én nem kérek abból a fiesztából….További több sikert nektek….

JászaiMari
Olvasó

Ez a falco a 4-ben nem lesz bent. Szimplán nem érdemlik meg. Hatalmas az arc. Kurva gyenge fortunacsapat. Ubillával sima vendég.

red-black01
Olvasó

Figyelj te barom!
Ha trollkodsz, akkor ésszel próbáld csinálni. 🙂
De te látszólag és ténylegesen ahhoz is sík hülye vagy.
Még egy kérés: szokj le arról hogy úgy próbálsz nagyobbat élvezkedni, hogy másnak állítod be magad mint aki vagy, vagy ahonnan származol-élsz.

2lee14
Olvasó

Ott a pont?

Marillion
Olvasó

Respekt! …..

2lee14
Olvasó

Jászai Mari a kosáristen!!!

Aramis
Vendég
Aramis

Mari néni!
Szidja inkább a Váradit az jobban megy.
A kosárlabda szakmába inkább ne ássa bele magát mert nagyon kinevetik.
?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés