Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egy lépést tenne előre az új szezonban az ASE

Dzunics sokat remél Lóránttól.:

:

Hétfőn edzésbe állt a négyszeres magyar bajnok és négyszeres kupagyőztes Atomerőmű SE. A vezetőedző, Dzunics Braniszlav már a teljes kerettel dolgozhat.

– Szinte egész Montenegrót körbeutaztuk a nyári szünetben – fogalmazott a teol.hu-nak az otthonában töltődő szakember. – Régen pihentem ennyit. Persze azért belefért egy kis edzőképzés is, illetve a légiósokat is ki kellett választanunk. Az, hogy jól döntöttünk-e, pár héten belül ki fog derülni. Viszonylag korán összeállt a keretünk, így mindenki ugyanazt a munkát tudja elvégezni, senkinek sem lesz lemaradása, senkinek sem kell időközben bekapcsolódni egy, már zajló felkészülésbe. Úgy adódott, hogy négy amerikait választottunk ki, kíváncsi vagyok, hogy ez javít-e a kohézión. Jó magyarokat is sikerült igazolnunk, köztük azt a Lóránt Petit, akitől sokat remélek – fogalmazott a tréner.

– Nagyon örülök, hogy itt lehetek, és ezt nem csak az udvariasság mondatja velem – kezdett bele Lóránt Péter. – Bánéval régóta ismerjük egymást, Fehérváron és a válogatottnál is dolgoztunk együtt. Korai még arról beszélni, hogy mire lehetünk képesek, de abban azért bízom, hogy egy lépést sikerül tennünk előre a tavalyi szezonhoz képest – mondta a 206 centis magasember, aki a Körmenddel, az Albával és a Szolnokkal is bajnok volt, az Olajjal és az Alba Fehérvárral pedig Magyar Kupát nyert korábban. Ha valóban sikerülne egy lépést tennie előre az ASE-nak, az mindenkit boldoggá tenne. Legutóbb ugyanis már ott voltak a nyolcban, de a négyhez, az elődöntőhöz talán éppen ez a kis lépéske hiányzott. – Lekopogom, az egészségem rendben van, nagyon várom már a bajnoki szezont, szeretném jó játékkal hozzásegíteni a csapatot a célok eléréséhez – tette hozzá Lóránt Péter.

Eilinsgfeld János és Braniszlav Dzunics (fotó: teol.hu)

A szakosztályvezető, Tóth János is bizakodó a rajt előtt.

– Azzal az elánnal, amivel nekivágtunk az új szezon szervezésének, sokat elérhetünk – mondta az edzést végignéző Tóth János. – Kovács Ákossal, Eilingsfeld Jánossal és Lóránt Péterrel erős magyar magunk lesz, s abban is bízom, hogy Bánéval jó légiósokat választottunk ki. Franklin Howard és Jeremy Harris egyelőre próbajátékon van, nekik két hetük van a bizonyításra. Az orvosi vizsgálatokon túl vagyunk, egyelőre minden biztató – mondta.

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
sopronfanKPSVRKKÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111budapestről Recent comment authors
sopronfan
Vendég
sopronfan

Mikor volt Dzunic Körmenden?

sopronfan
Vendég
sopronfan

Ja bocs ezt én olvastam félre.

budapestről
Olvasó

Kedves szerkesztő, fehérváron nem nyert bajnokságot? És ez nem szőrszálhasogatás… minden cikk ferdítve van meg a címek is, kezd unalmas lenni. Jó lenne látni melyik cikk kinek a keze munkája.

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Mindet Ádi irja csak ami neccesebb ott a BB1 a szerző….

KPSVRKK
Olvasó

“aki a Körmenddel, az Albával és a Szolnokkal is bajnok volt, az Olajjal és az Alba Fehérvárral pedig Magyar Kupát nyert korábban.”
Én így olvastam. Korrekció?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés