Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egy lépésre a Falco a bajnoki címtől

A második meccs teljesen egyértelmű volt, többet már nem hibázhat a Körmend.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend 87-77 (29-19, 13-16, 32-13, 13-29)

Döntő, 2. mérkőzés
Szombathely, Aréna Savaria, 3070 néző
V.: Benczur T., Praksch P., Györffy P. A. (Bernáth A.)

Falco: Curry 13/9, Váradi 7/3, Perl 13, Bruinsma 32/9, Reddic 9. Csere: Govens 5/3, Tóth -, Balmazovics 6/6, Bíró -, Verasztó 2, Hódi -, Körmendi -.

Körmend: Thames 20/9, Bradford 17/3, Price 17/6, Ferencz 8, Hammonds 5/3. Csere: Csorvási 6, Németh 4, Lajsz -.

A Falco az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is meghívta hazai döntő mérkőzésére Sztojan Ivkovics szövetségi kapitányt, de itt volt Keller Ákos is, a francia Pau-Orthez légiósa. Egészen elképesztő körítést kapott a döntő második felvonása Szombathelyen. Elsötétült az Aréna Savaria, hatalmas füst- és lézershow mutatta be a hazai játékosokat. A himnuszt az egykori X-Faktor-győztes, Danics Dóra énekelte el, majd a kezdés előtt, miközben zengett a Falco-induló, sárgába borult a csarnok a kartonlapok segítségével. Szombathelyen egyébként városi közgyűlést rendeztek, de félbeszakították a döntő miatt, az összes politikus itt volt a csarnokban. A másik oldalról természetesen nem hiányozhatott Bebes István, Körmend polgármestere sem.

Bruinsma jegyezte az első kosarat, Thames hármassal felelt a sarokból, majd Ferencz dobott egy középtávolit. 6-8-ig a Körmend vezetett, aztán egyenlített a Falco, majd újra elment néggyel az MTE. Curry szerzett egymás után két trojkát (16-14). Elkapták a fonalat a hazaiak, 21-16-nál Zollner kérte ki a meccs első idejét. Hiába, 27-18-nál már majdnem tíz volt közte. Ami késett, az nem múlt, Perl ziccere után zengett is a „Tíz! Tíz! Tíz!” rigmus. Hiába dobott jobb százalékkal a piros-fekete együttes, az első negyed 29-19-es eredménnyel ért véget.

Hammonds megszerezte első pontjait, majd Németh egy homály után palánkos középtávolit jegyzett. Curry kettese után aztán Váradi hintett egy hármast, 35-23-nál kialakult a legnagyobb különbség, Zollner azonnal magához hívta övéit. A folytatásban az olló csak tovább nyílt, mígnem a hajrához érve elkezdett kapkodni a Szombathely, a hibákat pedig könyörtelenül büntették Price-ék, akik két perccel a félidő vége előtt 40-35-re feljöttek. Ezt már Okorn sem bírhatta tovább, felmutatta a T-betűt. Mindkét oldal kapkodott, 42-35 a félidő.

A fordulás után 7-0-val nyitott a Falco. Bruinsma köszönt be kintről, majd a palánk alól. Perl ziccere után ismét időt kért a Körmend. Bruinsma elképesztő formában játszott, elkezdett gálázni a Falco. Már a húszat súrolta a differencia. Ez is eljött, méghozzá a huszonhatodik percben, Bruinsma labdaszerzését követően, egy ziccerből (64-44). Teljesen elkészült erejével az MTE, ólomlábakon lépkedtek a vendégek, 74-48-ról indult a záró felvonás. Amely már csak formalitás volt.

A nagy kérdések eldőltek. Bruinsma hamar elérte a harmincat is, a Falco a második döntőn is szinte végig dominált, teljesen megérdemelten nyert. Ezzel egy lépésre került attól, hogy története során másodszor újra bajnok legyen. Ráadásul akárcsak 2008-ban, most is a legnagyobb rivális Körmend ellen. Érdekes volt, hogy Zollner ezúttal sem pihentette a meghatározó játékosait, a harmincötödik percben kezdett el először belenyúlni a sztenderd rotációba. A végére ugyan visszajött tízre a vendég együttes, de addigra már teljesen kiengedtek a sárga mezesek.

fotó: Nyugat.hu

231 hozzászólás

231
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
45 Comment threads
186 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
KobayasiolaszrobertRougekalaposRRichieG Recent comment authors
Kobayasi
Olvasó

Sima söprés, ahogy megmondtam a döntő előtt. Akkor kaptam 51 minuszt
Minden meccs SÖPRÉS a rájátszásban. Jó egy nem, az is véletlenül.
Durván gyenge színvonal!!!!!!!
Küzdelem?
SEMMI!!!
Izgalom?
SEMMI!!!

Dudi
Olvasó

Nektek tetszik amiket irogattok? Gyűlölet folyam… Miért? A győzelmet és a vereséget is méltósággal kell (kellene) viselni. Tisztelet a kivételnek!

olaszrobert
Olvasó

Nekem csak pár megjegyzésem van a többit már leírtátok előttem. – ha már egyszer bárki megveszi vagy megkapja a feldobast szulinapjara, ballagasra, bármire, akkor a két center vegyen vissza az arcából kicsit es egy méterre állva hogy sérülés ne legyen de tisztelje meg annyival a kiscsajt hogy legalább a kezet felnyujtja a labdaert. – az látszik h élvezhető kosárlabdát ott játszanak es eredményt ott érnek el ahol a fele harmada csapat úgy ahogy megmarad egyik évről a másikra. Tudom hogy a falco pasa hosszabb meg Körmenden sérülés de ez a mostani falco egy fullos Körmenden is legyőzne 5 meccsen es… Olvass tovább »

Olajheart
Olvasó

Maximálisan egyetértek a feldobást illetően.. Nagyon sajnáltam a kislányt.. Le se szarták.. Zavarában ő nyújtotta a kezét Reddic felé pacsizni aki félig meddig vissza.. Sajnáltam..

SPARTAN
Olvasó

Mi van itt tejóisten….pedig még van hátra 3 meccs ?

donnarumma
Olvasó

Sztem mindket csapatnak jobb ha nem…az 5:0 sopru is ronda..de az uccsó meccsen kozte 50 lenne?

kinemugral
Olvasó

milyen 5:0 :DDDDDD

Aramis
Vendég
Aramis

Ha nem érted a poént ne aggódj…sötétnek születtél nem tehetsz róla.????

kinemugral
Olvasó

Ezzel a döntővel lesz teljes a nézőátalakulás: míg a Falconak növekedni fog a tábora, addig a Haladásnak úgy fog csökkenni.(embékettő nyugaticsoport :D)

donnarumma
Olvasó

Már a bemutatásnál eldőlt….a vendégek csak néztek,pislogtak mint egy megszeppent kisgyerek-amig az onbizalomtol duzzado hazai jatekosokat bemutattak…1 mp ig nem hittek el ,hogy itt nyerhetnek…

kalapos
Olvasó

Örömmel látom, hogy mindenki készül belefulladni a gyűlöletbe, főleg a világ Szombathelyen kívüli része. Kefélnek és vért kívánnak, korrekt. Tobzódnak a nyomorukban, habzik a szájuk. Sajnálatos. És nem azért, mert itt verbálisan a Falcora kiverik, hanem, hogy erre futja. Közük nincs a játékhoz, ez itt a frusztrált homokozójuk, és elvették a vödrüket meg a kislapátjukat, toporzékolnak a kis hugyos macsók. Köpni kell.

Rouge
Vendég
Rouge

És azon gondolkodtál már, hogy te miért vagy itt?

“..Kefélnek és vért kívánnak, korrekt…”

Esetleg ezekre a frusztráltakra izgulsz és ezekre vered ki?

…frusztrofilia…

olvasod és vered… voyeurizmus…kefélnek és izgatnak…
te pedig vered….
jobb esetben csak a billentyűzetet.

És nemcsak ráizgulsz a hülyékre,
hanem ez már egyfajta gyűlölve szeretni….egy ambivalens szeretem/gyűlölöm/szerelem….

“..Köpni kell…”

Köpni kell…szerelem…köpni kell…

https://youtu.be/5mdM8BUwHaA

Egyébként persze igazad van.

derryl
Olvasó

Rouge! Valamikor írtál egy szösszenetet, ami óva intett mindenkit, ne ereszkedj egy szint alá, ott ők otthonosan mozognak, rutinjukkal legyőznek. Nem tettem idézőjelet, nem hiszem, hogy pontosan ezt írtad, de a lényeg ez volt.

Szerinted ez a tökfödő, (tuti piros, mert még ultizni sem tud) ér annyit, hogy az alpári stílusához igazodj? Fel sem fogja amit írsz, akkora egója van, mikor összeroskad, maga mellé esik, nehogy zavarja valaki. Hagyd a fenébe, kár vesztegetni a szót!

Rouge
Vendég
Rouge

Azt nem tudtam, hogy nem tud ultizni.

Ez mondjuk sok mindent megmagyaráz.

Igazad van, elég egyszerű ember lehet…valamiféle romkocsmatöltelék…ott a félhomályban…

kalapos
Olvasó

Jó itt a romkocsmában, jobb, mint az ugaron. Ennek a delíres haverodnak elmondhatnád – mert ő körömpiszkot sem ér -, hogy merengjen el az alpári stílus mibenlétéről, aztán nyálazza meg a ceruzáját. Neked is csak azért válaszolok, mert föntebb érdeklődtél bájosan, mit keresek itt. Amit te. Ezen túl hasznos itt forognom szakmailag is, holnapra le kell adnom egy publicisztikát ugyanis, és az itt tapasztaltak sikeresen árnyalják a mondandómat, mondhatni, ezzel lesz kerek egész, az itteni trutymó az összefogó masszája neki. Nem kosárlabdáról szól, rólatok. Az lesz a címe Boris Vian után: Öljünk meg minden rohadékot. Ui.: Nem szeretem, ha analfabéták… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

“. Az lesz a címe Boris Vian után: Öljünk meg minden rohadékot.”

Avagy a suicidum manifesztuma.

derryl
Olvasó

Rouge! Hagyd! Ez kész!

derryl
Olvasó

Ha tökre piros kalapot tett? Azt hitte, ha filkója van, az mindent visz. Ahogy Hollis mondta: “Nyugi, nyugi, nyugi!”

Más!
Megfigyelted? Ha egy filkós hozzászólásra nyomsz egy minuszt, ugrik a plusz is, ha egy ellenük kommentre pluszolsz, akkor meg a minusz ugrik. Mondjuk nagy ívben leszarom, csak megjegyeztem. Erre volt zseton, hogy kifizessék, arra nem, hogy 200 hozzászólásnál ne kelljen legörgetni a a tavalyi évet,ugyan kinek mi a reagálása egyes kommentekre.
Szerinted most mennyi minusz jön?
Közvélemény kutatás! Te kinek szurkolsz?! Mert akkor szar alak vagy!

ldd
Olvasó

Rúúzs!
Ez tehetséges …
gratula!

Egyebek iránt Albert Einstein Bizottságot én is komáltam …

RRichieG
Olvasó

Na kedves körmendiek. Most, amikor már akasztgatják az aranyat a saját nyakukba, erődemonstrálnak, arcoskodnak, most kell összeszednetek magatokat és jól pofánverni őket( bevált recept, Győr, a szombathelyiek Mohácsa).
Nekünk 5 játékos+1 u20as cserével sikerült ugyanezt a csapatot megkefélni. Egy fáradásos nyilt törés a Falconál, és már ti is vagytok az esélyesek. Bennetek az x faktor, isten áldd meg a magyart, Danics Dórával…

Leklibajsza
Olvasó

Blejszi már megfogadta, hogy “pofán ver” minket.
Amúgy meg gyakoroljátok ezt a receptet a Pécsen. Gondolom a jövő válogatottjának gerincével és a magyar Donciccsal most mégkönnyebb dolgotok lesz.

J.R.Benitez
Olvasó

Ricsifiú. Fáradásos törés? Kinél szeretnéd? Ebben bizni azért…. Neked csak ez maradt. Egy dolgot figyelmedbe ajánlok. Mi egész évben elosztottukbperceket. Nem ritka a 20-22 perc Reddic Zozó vagyCurry esetében. Náluk volt olyan hogy Bradford végig pályán volt egy meccsen…. A sérülés bármikor benne van. Gondolom senkinek nem kivánod, ugye? De ők sokkal jobban ki vannak hajtva, pl tegnapi meccsen is.

Aramis
Vendég
Aramis

Élete legboldogabb pillanata lenne ennek a kreténnek ha valaki megsėrülne a Falcoban.Ez az agyhalott sajnålkozott itt a múltkor is, hogy tóthádám miért nem talålta el rendesen Benit…

2lee14
Olvasó

Reméljük ma meg a Pécs nyakába akaszatanak egy bronzot!

Pécsidrukker99
Olvasó

Előtte még nyernünk kell egy meccset, de azért köszi a bizalmat.

donnarumma
Olvasó

nagyon sportszeruek ezek a szolnokiak..
tudjuk..hagyomany, tradicio, kosarkultura…

ldd
Olvasó

Örömmel tapasztaltam, hogy a hozzászólások “hevében” nem esett szó a játékvezetésről.
Ennyit tesz, ha a csapatok és szurkolók egymással foglalkoznak …

mte7
Olvasó

Guten Nacht!

pbask
Vendég
pbask

Gute. Magyar se megy,addig a némettel ne erőlködj.

mte7
Olvasó

Bekéne törni azt a kurva üveget…
Igazi magyar…
Ülj le fiam…1-es…

mte7
Olvasó

A közgyűlés embereinek úgy bejött a silverhelyi csoda h ma megszavazzák a falconak,a korábban haladásnak ígért közpénzt…600,300,150 milla…
Undoritó ami silverhelyen folyik…

J.R.Benitez
Olvasó

Bebő nem olyan….. Ááááá

pbask
Vendég
pbask

Vagy Szolnokon másfél milliárdos támogatás. Komolyan baszki,hihetetlenek vagytok. Tudtok tükörbe nézni? Én legalább fainul leírom hogy az élmezőny tagjai állami csecset szopkodnak. Mi is, Ti is.Maradj az álmokfutásnál,meg lapozz fel egy-két helyesírási szótárt, több ponttól nem leszel még intelligensebb.

Lacataylor
Olvasó

Szerintem te a csecsen kívül,mást is szopkodsz……….

derryl
Olvasó

Légyszi, akkor írd le azt is, a másfél milliárdból, mennyit kapott a kosárlabda!
Segítek: semennyit!

pbask
Vendég
pbask

vizire,focira nyíltan leírták, kosárra semennyit? Ahol Szalay polgi? Ti se gondoljátok komolyan. Nem akarok ezzel foglalkozni,csak példának hoztam,mert unkorrekt ha ezzel támadnak minket,mikor ezt csinálja jó pár csapat a mezőnyben.

derryl
Olvasó

Az a pénz, létesítmény fenntartásra ment, mint nálatok, a Hali stadionra! A MÁV pályát, az uszodát mi a francból tudná fenntartani a város, Nyerges jól kibaszott az önkormányzattal, mikor ingyen ideadta. A kosárcsarnok ezer éve a városé, arra mindig megvolt a zseton. Hidd el, a kosarasok az eredeti önkormányzati támogatáson felül, semmit sem kaptak.

Aramis
Vendég
Aramis

Mindig ezt szeretném olvasni egy körmENDitől, hogy undorító!
Mindig! 😀

Bozic
Olvasó

te hülye fasz, Bebes nélkül még az nb1-ben sem tudnátok indulni..

Aramis
Vendég
Aramis

Pontosan.
Azt hiszik az Egis pusztán jópofiságból ad nekik többszázmilliót évente! 😀
Majd nézzétek meg a csapatot, ha olyan polgi lesz Körmenden aki leszarja a kosárlabdát.

leyke
Olvasó

Tudod mi az undorító? Az egész meccsen rágót csócsáló nyakatlan kertitörpe edzőtök,meg a nem tudom mire nagyképű Lajsz gyerek,akinek akkora arca van,hogy még magával sem áll szóba. Rágózni nagyon szépen megtanult ő is,alázatot a játék iránt és szerénységet nem sikerült tanulnia.Ennyire futotta neki mert a kosárlabdához fogalmatlan. Meg még tudod mi az undorító? Azok a szombathelyiek akik körmend drukkerek( ezzel eddig nincsen bajom) és beülnek a falco szurkolók közé tarkabarka pólóba aztán onnan sunnyogják végig a meccset. Mert annyi vér nincsen a pucájukba,hogy felvegyék a piros pólót vagy hogy körmendi szektorba álljanak. Na ez az undorító.

Emőkevagyok
Olvasó

Figyi! Mit csináljon szerencsétlen? Folyamatosan fenyegetve van, hogy kirúgják, elküldik….
De persze nyilatkozni neki kell kiállni, mert Pistát olyankor mindig épp szedálják…

Nyugat
Olvasó

Ne irigykedj

mte7
Olvasó

Majd elfelejtettem..
Egyszerűen senkik vagytok…

pbask
Vendég
pbask

Ne vergődj Real pajti, inkább folytasd az álmokfutásodat, az ugyis megy 🙂

egismte1
Olvasó

Hagyd, ne menj le az alja párna szintjére

pbask
Vendég
pbask

Korrekt.

mte7
Olvasó

Én nem anyázok…mint egyesek…

SárgaPárna
Olvasó

nyitva van még valami ilyenkor körmenden?

pbask
Vendég
pbask

Szerintem a polgármesteri iroda

Lacataylor
Olvasó

A Burima 2 SZTÁRNÁL Többett játszott:Price 17/6,Hammonds 5/3.leragadtatok minden szinten…………………….. a meccsen is ,meg különben is…….

Aramis
Vendég
Aramis

Tudjuk, Pista is szokta kiabálni! 😀
De ha egy ilyen senkik kisöprik a kosárlabdafeltalálóit az azért nem gáz? :-d

Marillion
Olvasó

Ahogy kinéz most ti jobban!

Gecse J. Márió
Olvasó

Delas továbbra sem hiányzik a “szakértők” szerint. Én pedig továbbra is büszke körmendi vagyok! Büszke vagyok a hagyományainkra, a sok-sok bravúrgyőzelemre, a legendás körmendi szívre, a szurkolótáborunkra, amely -25 pontos hátránynál ma is űzte-hajtotta, éltette a csapatát! És továbbra is egy csapat van Vas megyében! Majd ha Váradi Levente és Perl Koppány viszi harcba a szombathelyi csapatot, ha majd túléltek anyagi válságot és akkor is ennyi nézőtök lesz és talpon maradtok, majd akkor…

J.R.Benitez
Olvasó

Voltak anyagi gondok. Volt hogy 1 légiósunk volt ember…… Delas meg…. Érdekes. Visszaolvastam. Sérülése előtt a vendégkönyv 2/3 része szidta. Most meg Messiás? Igen, nagyon hiányzik nektek. Elismerem. De basszus előtte meg fikázva volt. Fáradtak vagytok ez a fő baj. Elcsesztetek elődöntőben 2 felesleges meccset. Ez a bajotok.

pbask
Vendég
pbask

Én is ezt irtam 😀 Mindenki anyjába küldte szerencsétlen horvátot, azé ez így vicces

pbask
Vendég
pbask

Értem a csalódottságot de ilyent Tőled még nem olvastam.

Gecse J. Márió
Olvasó

Én még drukkoltam annak idején a Falconak is, mint a másik Vas megyei csapatnak, a 90-es évek elején megszokott közös rigmus volt a “Nyugat-Magyarország!”. De azóta felnőtt egy szombathelyi generáció, akinek fogalma sincs róla, hogy a Körmend hátán kapaszkodott fel anno a csapatuk az élvonalba, a saját klubjuk történetével sincsenek tisztában… És ők verik magukat meg falusiznak… 🙂

Marillion
Olvasó

Igen a Körmend hátán kapaszkodtunk fel…mert annó kiselejteztetek nekünk játékosokat…akik aztán nálunk meg befutottak…ráadásul ti úgy gondoltátok hogy örökké csak tapos nektek a Falco…de Szombathelyen…mertek felfelé .lépegetni…és ez fáj nektek…Most ha összejön nekünk lesz 2-t aranyérem nektek még egyel mindig több lesz…tudtok ezzel mellet döngetni,ebben a műfajban élen vagytok …most mit kell irigykedni,Szombathely felé…

Gecse J. Márió
Olvasó

Hogy mi irigykedjünk a Falcora!? Ugyan mire!? 🙂

Lacataylor
Olvasó

A Büszkeség sosem ,volt bajj..Csak az a Orbitáliasan nagy /mtje/ARC,….. ,én tudom mit jelent,csak nálatok a sok tapsihapsi -sem tudja,csak mindenki kiabálja akkor már ő sem maradjon le…..

Marillion
Olvasó

Egy csapat van Vas megyében? Hmmm….Most akkor Szombathely vagy Körmend az amelyik nem tartozik Vas megyéhez? Mondjuk Körmendről már csak egy ugrás Zala megye…. Vagyis akkor hogy is van most ez?

J.R.Benitez
Olvasó

Fepu nyilatkozata? Tudom csalódott volt meg az adrenalin stb. De nyiltan beolvasott Zollnernek.

Emőkevagyok
Olvasó

Szerintem érdemben holnap tudjuk folytatni, mert Pista kihúzta a Fő téren a routhert, meg ugye kijárási tilalom is van, nehogy valaki kritizálni merje a rendszert…

Zvezda
Olvasó

Ha nem is éppen ez van, de tutira holnap lesz nemulass Körmenden! Nem lennék az öreg titkárnője holnap reggel.

piros710321
Olvasó

Na még1 hülye

mte7
Olvasó

Ti falusiztok…
A beléptetés egy vicc volt…
A büfé egy falusi kocsma szintje…
Sok volt az üres hely…gyuri bácsi felvásárolta a maradék jegyeket…
A végén pedig megmutatkozott h tényleg csak divatszurkolók vagytok..
El kell ismerni h ma jobb volt a falco…
De a remény hal meg utoljára…
Hajrá Körmend!!!

SárgaPárna
Olvasó

Az anyád picsáját!!
Minket mi vár Körmenden Te fasz, azt kapjátok amit megérdemeltek, ami jár a hugyos körmendieknek…

egismte1
Olvasó

A legalja vagy!

Marillion
Olvasó

A mondata eleje törlendő!

Zvezda
Olvasó

Az első mondatot ignoráljuk, a második viszont igaz.

piros710321
Olvasó

Öreg, pénteken várlak, hogy szétb…m a szádat!

Aramis
Vendég
Aramis

Ha nem kapsz addig agyvérzést…
De legkésőbb a hálóvágásnál fogsz! 😀

Zvezda
Olvasó

Azért volt olyan minden – falusias-, hogy otthon érezhessétek magatokat. Mindent a kedves vendégért. Mi ilyen vendéglátók vagyunk.

Lacataylor
Olvasó

A büfé egy falusi kocsma szintje…Úgyis ehhez vagytok szokva…..

Marillion
Olvasó

A Körmendi vendégszektor dunsztos üveg szindrómáját meg majd én felhozom helyetted….Szombathelyen páholyból szurkolhattok…minket meg bebasztok a sarokba had tapossuk egymást….ahelyett hogy az egész alapvonalat megkapnánk…Még annó Sugár úti kis csarnokban is nektek lett benyalva mikor a teljes palánk mögötti teret megkaptátok….mikor más vendég szúrkerek ott is csak a sarokban lehettek…

falco2008
Vendég
falco2008

Látom hiányoltok :)) pénteken két csillaggal a mellkasomon visszatérek :))

Csodálatos csapatom rommá veri az egész bajnokságot 🙁 mikor kezdődik a playoff??

pbask
Vendég
pbask

faszák vagytok, 40 jegyet küldtök le a pénztárba,többit viszik a csókosok péntekre. pofám leszakad.Bekéne törni egyszer azt a kurva üveget,aztán elgondolkodnátok,szegény eladócsajt sajnálom igazán,aki ennek részese

Delas kiesésével is szoros lenne a meccs, ne felejtsük 5 pontos, 3 lepattanos átlaga volt bajnokságban,ez kb olyan mintha Tóth Norbi sérülne le nálunk,elején mindenki el akarta küldeni,most meg benne látnátok a Messiást..Átléptünk volna így is, de a komplett Szolnok rizikósabb lett volna, az már nem tuti…
De azért Delas kiesését páran ne Reddiccel hasonlítsátok

DAME
Olvasó

Ma is bebizonyosodott hogy a körmendé a legjobb,a legerősebb és a leghangosabb szurkolótábor! HA a csapatnak nem is megy és kikapnak ők minden hangtechnikát legyőznek!
RESPECT!

Aramis
Vendég
Aramis

Más választásotok nem volt ma, mint bégetni egész meccsen.
Na de az, hogy ezzel túlkiabáljátok az 5-ször akkora Falco tábort nem kicsit nevetséges! 😀

egismte1
Olvasó

Ötször akkora Falco tábor! ?????! Egy bő szektor, ennyi volt a Falco tábor! A többiek lelkes tapsikolók!

Aramis
Vendég
Aramis

Hát akkor az a bő szektor volt hangosabb nálatok.
Nekem mindegy.

egismte1
Olvasó

Álmodj csak

Pécsidrukker99
Olvasó

Igazából külsősként nézve a tv-ből a végén a Körmend hangosabb volt. Előtte viszont csak a “hajrá Falco” rigmust lehetett hallani.

donnarumma
Olvasó

Jogos..az uccso 5 perctol az ovek volt..talan ha nem ennyire sima.. udvariasan nem akartuk foldbe tiporni oket,ok meg boldogok voltak,hogy szoros lett..jo volt igy mindenkinek..

piros710321
Olvasó

3 – 7 🙂

Lightbringer
Olvasó

Nem, csak 2 – 0.

piros710321
Olvasó

Miért is értenéd így 13 évesen! 🙂

Lightbringer
Olvasó

Túlreagálod.

mte7
Olvasó

Ma ennyi volt…Hétfőn visszajövünk..
Hajrá Körmend!!!

Zvezda
Olvasó

Sztem max a Kónyába. Ide valószínűleg majd csak a következő szezonba.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Bravóóó! A végén kiengedtünk,de így is sima volt! Már csak 1 kell… ?

Professzor
Olvasó

Függetlenként mondom hogy azért az hogy a Körmendiek minusz 26-nál gyakran leszurkolták a hazaiakat az tiszteletre méltó!

Stockalone
Olvasó

Ma volt egy brutális kezdőcsapatunk egy fantasztikus Bruinsmával!

Aramis
Vendég
Aramis

Pedig a kosárlabda feltalálói szerint Bruinsma csak egy átlagos játékos. 😀

Stockalone
Olvasó

El kell ismerni hogy ma extra napja volt.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak. Úgy tűnik, ha felpörgeti a védekezést, akkor semmi tere sem marad a Körmendnek. Rengeteg eladott labdába, nehéz dobásba sikerült kényszeríteni őket. Bruinsma a rengeteg pont és lepattanó mellett a védekezése is élményszámba ment. Hammondsot nagyon jól kivette és ha váltások miatt máson kellett védekeznie, azt is megoldotta. Úgy gondolom, ezt a két meccset látva, hogy itt negyedik mérkőzés nem lesz. Ha bajnok lesz a Falco azt elsősorban a védekezésének köszönheti. Volt itt remekül támadó csapat, de így védekezni nem emlékszem, hogy valaha védekezett. A hosszú és erős pad pedig lehetővé teszi, hogy ezt az intenzív, energiaigényes védekezést… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Láthatjátok …
lehet ide értelmes dolgokat is írni …
Gratula!

Madison
Olvasó

Hát nincs mit mondani, sajnos jelenleg gyengének tűnünk a Falcoval szemben… Gratula nekik, nekünk meg igazából még mindig “csak” egy meccset kéne elhoznunk Szombathelyről, amellett “csak” hoznunk kéne a hazaiakat… 😀

Zvezda
Olvasó

Érdekes látni, hogy kapaszkodsz még az utolsó szalmaszálba. “Jelenleg gyengének tűnünk..”..
Azt vágod, hogy ez már az Endgame? Ti már nem hibázhattok. Itt már nincs olyan, hogy kéne. Ha nem jön össze Pénteken, akkor ennyi. Legyen ennyi. Gratula Nektek is.

Madison
Olvasó

Hát mi mást csinálhatnék? 🙂 Valóban, a Falco egyértelmű esélyes, és gratuálni is fogok, ha megnyerik, megérdemlik, de addig fuldoklóként kapaszkodok az utolsó szalmaszálba… 🙂

Gatei
Olvasó

Respect. Ez a süvegelendő szurkolói hozzállás!

Zvezda
Olvasó

Likera nyomtam!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Emőke másikvégétfújdmeg azaz Zoltán mostanában nagyon gyenge hozzászolásokat ir…A meccsre Delas kiesésével ennyi a különbség sajnos benne van a 3-0.Viszont mindkét tábornak gratulálok nyalás nélkül örülnék ha kosármeccseken nekünk is ilyen ultráink lennének.

Lacataylor
Olvasó

Vannak ,csak azok VÁROSIAK…….

derryl
Olvasó

Ott a Tonna Donna, ezer éve ott nyomja a B-ben! Nála nagyobb ultra szerintem sehol sincs. Igaz, ő csak egy fecske.

red-black01
Olvasó

Ha meg kell halnunk hát haljunk meg, lehet hogy az aranyat elveszítjük, de EZT senki nem veheti el tőlünk.
Tűzzel-vassal!

https://www.facebook.com/EgisKormendOfficial/videos/2897223460293343/?epa=SEARCH_BOX

SárgaPárna
Olvasó

nyalogassátok csak a sebeiteket

Born2Ball
Olvasó

Téged egyátalán nem értelek..
Miért ekkora megkeseredett szar valaki?
Gondolom kedves sárga párna olyan nagy az ünneplés a győzelem után,hogy nincs jobb dolgod,hogy a Körmendi tábor szidd,azért,mert éltetik a csapatukat…
Tudod így is lehet..
Gondolom te vagy az a 12 éves srác akin lógott az izomtrikó és mutogatott át?
Vagy te vagy az a szerencsétlen aki úgy mutogatott a Körmendieknek,hogy dobott egy seggest?xdd
Te degenerált

red-black01
Olvasó

Szándékosan nem írtam többet vagy egyéb kiegészítést a hsz-hez, mert az olyanoknak mint te, tök mindegy.

Megosztok veled egy reagálást egy olyan szombathelyi barátomtól, akivel sok mindenben hasonlítunk egymásra, csak az ő ereiben sárga-fekete, az enyémben piros-fekete vér folyik.

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/06/94300001.jpg

A szemét már kétszer fel is hívott ?

Kendeffy Botond
Olvasó

Ezt valaki miért minuszozza le?! Lehet, hogy féltékenyek?! Netán irigyek?

Zvezda
Olvasó

még az is lehet..

donnarumma
Olvasó

Szted van aki megnezi????
Csak Te írtad és minusz/ plussz

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a srácoknak!Megmutatták ki a jobb!
Volt már bírózás??

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Csak fütyike kapott agyvérzést… ?

derryl
Olvasó

Jó akkor bírózzunk! Azaz ne. ez annyira sima volt, hogy szerintem Stevie Vonder is lazára vette volna.

2lee14
Olvasó

Szép volt fiúk! Egy lépés, egyetlen egy lépés. Legyen meg. Hajrá Falco sárga feketééééék!!!!!!

derryl
Olvasó

Hej, ha kívánni lehetne, mi legyen az az utolsó lépés.

Aramis
Vendég
Aramis

Ne tartsd magadban debil…rákos daganatok már voltunk, próbálj meg durvábbat írni!

derryl
Olvasó

Kicsi csíra! Dobd már ide azt a linket ahol én ezt írtam!! Megkértelek a múltkor, ne hazudozz! Tudod: ” Hamarabb utolérik a hazug embert, ha sánta”!

donnarumma
Olvasó

ne vegyél mindent magadra..ezt egy körmendi írta a Falcoról..

Zvezda
Olvasó

Hey ha lehetne kívánni. Mondjuk.. Vojvoda Sassari.

derryl
Olvasó

Látod Csillag, ez egy jó kívánság, csak örülni lehetne neki! Az előtted írogató hülyegyerekre inkább nem reagálok, de, ha kíváncsi rá, az lett volna a kívánság, fordítson a Körmend! Ugye, aki piros-feketéknek szurkol, annak ez megengedhető! Ha nem, bocs!

SárgaPárna
Olvasó

Pénteken az M4-en:
Az olló 2.
???
Amúgy, ha körmendiekben lenne egy kis becsület, a hosszanti oldalt átadnák nekünk, hogy tudjunk rendesen ünnepelni.
Egy kiscsapattól ennyi tisztelet járna az utóbbi évek sikercsapatának.

kinemugral
Olvasó

fogd már be, vakegér

Zvezda
Olvasó

Tényleg jó lenne ha átadnátok, megérdemelnénk. Te nem vakegér.

PCorey75
Olvasó

Utóbbi évek sikercsapata? Az melyik? Ja, az állandó második hely sikernek számít. Hajrá piros-feketék!

Aramis
Vendég
Aramis

Azért, mert mondj egy csapatot aki az elmúlt három évben több döntőt játszott, mint a Falco 😀

mte7
Olvasó

Csak az ezüst jutott…
2016 Körmend kupaarany…
Ha az utolsó három évre gondoltál..

derryl
Olvasó

És mondj egyet, akik mindezt elbukták!

Marillion
Olvasó

Miért aki elveszti a bajnokságot…de minden évben az ország 2. legjobb csapata az nem dicsőség?! Lehet sok helyen az országban ez elfogadhatatlan lenne,de nálunk nem gáz! Minden évben előre aláírnánk hogy döntőzhetünk….

Born2Ball
Olvasó

Miért adnánk át,mikor még ma sem tudtatok leszurkolni minket?
😮

bimbo
Vendég
bimbo

Hát meg ez a beengedés se vt kutya

SárgaPárna
Olvasó

Nem terítették le eléd a vörösszönyeget, paraszt?

Zvezda
Olvasó

Nem -e? ÓÓ Te hol jártál?
Kedvencem egyébként a minimum 45 ös pali egy MTE Ultras Youth polóban.
Hát az hogy??? Az örökfiatal, biztos a kőbányai teszi.

SárgaPárna
Olvasó

Nem tudja mit jelent…
MTE egy traktor, a youthról meg azt hitte olyan, mint Toyotánál a az Avensis….

RicsiVas
Olvasó

MTE Ultras Youth polo?? Meselj meg

Aramis
Vendég
Aramis

Azért, mert te ott magad körül hangos kiabálást hallasz, nem jelenti azt, hogy túlkiabálsz 5-ször annyi embert.
Momentumotok sem volt a meccsen!

Zvezda
Olvasó

Aha. OK legyen.
0-2.
Szerinted vigyünk magunkkal takarítóeszközt? Na nem azért, mert odahuggyozunk.

piros710321
Olvasó

Seggfej!

Marillion
Olvasó

Eddig sem adtak több helyet mint ott a sarokban…most meg éppen hogy nem adnák már oda a teljes palánk mögötti területet…mert nekik sem mind1 hogy 200 vagy akár 400 vendég száll szembe a hazai szurkolókkal…Viszont el kellene menni aki csak tud és ha nem is fér be a boldog 200 jegytulajdonos közé akkor is a csarnokon kívül közvetlen a vendég bejáratnál épp úgy lehet nyomni…. Sajnos 2008 ban ezt nem merték bevállalni akkor a Falcosok és inkább Szombathelyen ment az össznépi a kivetítőn….

Tom84
Olvasó

És mit csinálnál ott, csak néznél.. Eszméletlen, hogy egy bajnoki döntőn 2:0-ra vezettek, és nézitek, hogy a -26 ponton lévő Körmend, ország-világ előtt, brutál módon leszurkol titeket.. És az, hogy az albacomp szpíkerét kellett idehoznotok, ez szégyen.

donnarumma
Olvasó

Sztem meg az az elképesztô,hogy egy dontőben ha akartunk volna 40 nel nyerünk…

J.R.Benitez
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!!! Nem érdekel hogy a végén lazáztunk. Itt nem számit mennyivel nyersz. Ma nagy különbség volt a 2 csapat között. Azt azért látni ha egy kicsit elkezdünk futni, a hullafáradt vendégek elvesznek. Igen, Delas nincs. De szerintem az a kupa amit megnyertek, és a plusz 2 Pécs elleni meccs se tett jót nekik. Okos Zollner -28nál rongyosra játszatja az 5 értelmes emberét….. Meg lehet nézni ma is sokkal többet játszottak a Körmend amúgy is fáradt játékosai. Megéri? Ezt irja meg nekem valaki mi ebben a ráció??? 2:0 ide. Pénteken kutya nehéz lesz! FALCO!

bimbo
Vendég
bimbo

Az,hogy nincs normális csere kb 5 év és talán lessz saját nevelésü percemberünk

J.R.Benitez
Olvasó

Ne haragudj de elég régóta ezt hallom. Van nektek 5bkomoly emberetek. Meg egy nagyon egyszerű kiismerhető stílusotok. Ennek ellenére pénteki meccs totál lutri szerintem.

bimbo
Vendég
bimbo

Ez van evvel keĺ főznünk majd jön egyszer megint a nagy körmend

derryl
Olvasó

Na, ezt éppen te írod, hogy mi ebben a rotáció? Hát ki a jó úristent rotáljon?

Nektek most összecsúszott ez az év, mindenki a sebeit nyalogatja, ti meg csorgó nyállal, tobzódva tort ültök rajta. A világverő cinegék!

J.R.Benitez
Olvasó

Igazad van. Ha valakikben egész évben nem bizott, most sem fog. Ennek ellenére vendégkönyv szerint tele vannak tehetségekkel. Akkor miért nem kaptak perceket komoly meccseken? Másik véglet meg szegény Németh Ákos. Se a társai se a szurkolói nem biznak benne. Plusz ki a szent szar mondta hogy a Csorvási minden meccsen 20 perc alatt meghaljon? Könyörgöm birjon már 27-28 percet. Add össze a hármat amit leirtam mindjárt más a szitu. De ami felfoghatatlan: a fáradt légiósok a végén mikor eldőlt a meccs sprinteltek fel támadni. Ja hogy kell a stat….

donnarumma
Olvasó

Derryl..ennyire fáj? De most komolyan..ne örüljünk hogy nyertunk? 20 bol 19 et..ne oruljunk? Boruljunk le eletek,elejuk? Vagy mit szeretnetek?
Mar vicc ahogy vergodtok,de komolyan..Ti oruljetek,ha Voja marad,meg oruljetek a Pallainak..meg annak hogy 10 evig a vilag osszes penzet beletek toltak es nyertetek egy valog aranyat..de most fogadjatok el hogy ez van..Nem Szolnok talalta fel a kosarlabdat,sőt még csak nem is ott vannak a sztárnevelő tesitanárok..szóval Ti itt ne reklamaljatok meg keseregjetek,hanem rakjatok ossze a kezetek,hogy akkor az az ember hozzatok ment,nem pedig mashova..

Aramis
Vendég
Aramis

Ne bántsd, én tök élvezem ahogy vergődik a seprűjével. 😀

derryl
Olvasó

Donna!

Hidd el nem fáj, hogy megnyeritek a bajnokságot, ha nem haragszol, ezt már az szezon elején megírtam, hogy ti vagytok a legesélyesbbek! Nem kell senki elé leborulnotok, most a lábatok előtt hever a magyar kosárlabda. De van méltóság is! Ne csak arc legyen, az az arrogancia, gőg, ahogy lenézitek a Körmendet, ahogy itt egyesek verik magukat, az igenis sértő, és, ha hasonló stílusban megy a válasz, jön az oktatás, lenézés!

Ha majd mindenki gratulál a bajnokságotokhoz, egyesek itt nagy bajban lesznek, nem tudnak mire ugrani, kit köpködni.

donnarumma
Olvasó

Az utolsó mondatoddal egyet ertek…csak sajnos Te is kozejuk tartozol…10 hozzaszolasodbol 8 a masok oktatasa es a Falco leszolasa..de szamon kered,ha leszoljak a Olajt,vagy az Mtet…erted???ugyanazt csinalod amiert masokat baszogatsz

derryl
Olvasó

Jó, néha elszalad a gondolat, benne van. Most idézzek én is a donna aranyköpésekből? Általában normálisan indítok, míg nem kezdenek el alpáriak lenni, igazad van, felveszem a kesztyűt, nem kellene. Nem hiszem, hogy nem látod, mi megy a fórumon részetekről egy hónapja. Ok, belátom, nagy az öröm, legyen is. De ok és okozat közt van összefüggés. Mára elértünk oda, mindenki barom, paraszt, hülye, stb, aki nem szombathelyi. De, hogy béke legyen: igazad, igazatok van, Szombathelyen mindig, mindenkinek igaza van! Bízom benne, megfelel kényes ízléseteknek!

Nyugat
Olvasó

Még egy győzelem nekünk aztán kapsz egy stroke-ot

derryl
Olvasó

Nyugi Öcsi!

Annyi győzelme nem lesz a csapatodnak, hogy én strokot kapjak. Azon viszont csodálkozom, hogy az elmúlt évek ezüstjei miatt te még nem kaptál. Jó, jó tudom, nem vagy telhetetlen, az ezüst is szépen csillog.

egismte1
Olvasó

Sajnos elfogytunk, még pénteken is kisebb csoda kellene a győzelemhez. Grat a Falconak, ők csak élnek a lehetőséggel.

Mehecske
Olvasó

Egy edzővel jobbak voltak…

davek
Olvasó

Szerintem Kmd tabor mindent megnyert! Ezek után tök mindegy kinyeri!!!!

Rougenoil
Olvasó

Jaja, meg elég ha kivesszük az 1. és a 3. negyedet, és ti lennének a bajnokok

Born2Ball
Olvasó

Há ha a filco szurkolókon múlna a csapat győzeleme akkor ti nb1/b-ben lennétek:)
Milyen gáz,hogy egy döntőbe nyer a csapatod és mégis az ellenfél tábor a hangosabb xd

bimbo
Vendég
bimbo

Én csak a sok kis iskolástol nem értettem a szar romániázást

Lacataylor
Olvasó

fIGYELJ Makett!Sosem tudtok 500-an a FALCO SZURKOLÓI fölé kerekedni,azt hiszem ,hogy,a 3300 fős CSARNOK ,/ÍGY NANYBETŰVEL/ nektek a papíron 2002 -es,de én annó ősszeadtam ,és mindenki tudja csak a FIBA miatt ennyi papíron, álltalános iskolai tornacsarnok , ahol a plafonbol is az izzadság csepeg,ahol törölni kell 10 percenként, most már talán nem poszogják be az iskolások ,hétköznaP, mert vakáció van ,1249 bérletes tapsi -hapsi -ha tiszteletét teszi ,talán 3/4 ház lessz ,mert az okosabbja már el ment nyaralni, nem akar a cunamihoz aszisztálni!!!!!!!!!!!!!!!!

Aramis
Vendég
Aramis

Álmodozz paraszt sehol sem voltatok….hangotok sem volt.

egismte1
Olvasó

Azok a parasztok még meccs után is ott voltak, te városi paraszt! Az a két szektorotok is félig üres volt, ahol korábban körmendiek voltak, de nem lehetett jegyhez jutni!!!! Egy döntőn nem tudjátok megtölteni ti híresen legnagyobb tábor!!!

Aramis
Vendég
Aramis

A vendégszektor szélei is tök üresek voltak.
Meg hallani sem lehetett a vendégtábort.
A második félidő olyan volt, mintha a TF ellen játszottunk volna.

Lacataylor
Olvasó

Linkeld be nekem az eredmény alakulát,mert ,meg vagyok illetődve,hogy is áll a párharc????????????????

Aramis
Vendég
Aramis

Volt olyan, hogy nem a Körmend nyert? 😀

donnarumma
Olvasó

??

Zvezda
Olvasó

OK, nekünk jó. Akkor legyen Tietek a szurkolótáborok győzelme a következő 8 évben, nekünk jó lesz a bajnoki cím is. Valahogy majd túltesszük ezen magunkat. De akkor meg majd mi lesz a hagyomány és tradíció szöveggel? Ajaj.. jól átgondoltad Te ezt?

Olajheart
Olvasó

Na most kell a Körmendnek venni 1 mély levegőt és pénteken mindent bele nyerjenek hogy érezzék van még keresni valójuk a döntőben! Nem lesz könnyű de a sportban nincs lehetetlen! Hajrá piros feketék!

Aramis
Vendég
Aramis

Már majdnem szurkolok a pirosfekete koalíciónak ez olyan megható volt 😀

Olajheart
Olvasó

Kit érdekel hogy Te kinek szurkolsz.. Már Győrben alkottam a Körmendiekkel piros fekete koalíciót.. Jót őrjöngtünk a lelátón.. Tényleg jó volt.. Köszönöm… Csak a piros fekete.. Nyilván én 2 színt nem viselek magamon soha de még a gyerekemnek se engedem.. Remélem kitalálod.. Segítek.. sárga és a kék szín az.. Úgyhogy marad a piros fekete koalíció..

Aramis
Vendég
Aramis

Akkor ne tessék innentől pisilni se néni, mert mi lesz ha sárga színe lesz??? 😀

Olajheart
Olvasó

Sok vizet iszom.. Nyugi.. Akkor nem az.. Ennyit se tudsz..

Aramis
Vendég
Aramis

Ilyet még soha életemben nem tapasztaltam… 😀
De javaslom, hogy azért keressen fel egy agyturkászt aki tud valami antidepresszánst felírni sárga szín elleni fóbiára. 😀

Lacataylor
Olvasó

De a rózsaszínt most is hordod ,te kis hamis!!!!!!!!!!!

Gecse J. Márió
Olvasó

Hölgyről beszélsz, miért ne hordhatna? 🙂

derryl
Olvasó

Na, akkor hozz össze egy sárga-fekete koalíciót! Szólj, ha megvan! Undorító darazsak!

Olajheart
Olvasó

Na abban mi nem leszünk benne… Csak a piros fekete

Aramis
Vendég
Aramis

Bocsáss meg, ha mi nem nyaljuk ki egy másik tábor valagát!
Nektek meg pont jól is áll ez!
Csokis a nyelvetek, piros-feketék csokis a nyelvetek… 😀 😀 😀

Olajheart
Olvasó

Ez attól szerintem nagyon messze van.. Milyen 1 nulla ember vagy te.. Boldogok a lelki szegények..

Aramis
Vendég
Aramis

Nulla ember…akik meg nem tudnak veszíteni és futnak a másik valogát nyalni, na azok az igazi faszájos gyerekek!
Ez tart össze benneteket a nagy triumvirátust…zete-szolnok-körmend!
Egy cseppnyi büszkeség sincs bennetek nem tudjátok büszkén viselni a vereséget!
Ahogy kiestek mentek a Falco ellenfelének a valogába!Ezek vagytok ti, a nagy múltú SENKIK!

Olajheart
Olvasó

Tudom viselni a vereséget.. Ember életemben először szurkolok másik csapatnak… 1990 óta járok meccsre.. Eddig ha az Olaj kiszállt néztem a meccseket mert nagyon szeretem a kosárlabdát de nem érdekelt ki győzött.. De annyira unszimpatikus most a falco ( kivéve Perl Zoli) és a tábora hogy igen szurkolok h ne ti legyetek a bajnokok.

Aramis
Vendég
Aramis

El tudod viselni, de azért szurkolsz egy olyan csapatnak akihez közöd sincsen, sőt ha ellenetek játszik azt is utálod!
Ez pedig pontosan azért van, mert nem tudod elviselni a vereséget! 😀

Olajheart
Olvasó

Jaj hagyjad már ezt a 21. századi fa.. got hogy mindenki mindennel agyturkászhoz szaladgál.. Lassan már divat.. Röhejes.. Azért mert 2 színt kizártam még nem szaladgálok sehova.. Ja mégis a munkahelyemre mert el kések..

Aramis
Vendég
Aramis

Kicsit próbáld azért kikapcsolni néha napján a gondolataidból a Falcot meg az Albát, mert ez így tényleg beteges…
Beskatulyázni az egész életedet 2 kosàrcsapat miatt håt mit mondjak….nem cserélnék veled ?

derryl
Olvasó

Olajheart!

Hogy jössz te ahhoz, hogy ne a Sólymoknak (igaz, az falcon), szurkolj? Milyen csaj vagy te? Hogy, milyen alapon szurkolsz te a Körmendnek? Ejnyje bejnyje! Az természetesen jogos, hogy ő mindig az Olaj ellenfelének szurkol, legyen bárki, akiket előtte az anyjukba küldött. Nem tudom, segítsetek ki, de azt hiszem, az utóbbi időben Szombathelyen kívül megszűnt az ország.

Olajheart
Olvasó

Látod látod milyen vagyok… Jaaaa azt ők elfelejtik h végig amióta nemzetközi kupázunk bárkivel játszottunk nekik szurkoltak.. És büszkén le is írták)) nekik szabad nekünk nem.. Mi csak kussoljunk..

derryl
Olvasó

Bocsi, csaj vagy, jó csaj vagy, de kijön belőlem:
Bazdmeg! Emlékszel mikor jött tőlük a “Hajrá Steauácska”?
Nem tudom van-e annál lejjebb, van -e nagyobb sötétség!

Olajheart
Olvasó

Semmi baj..)))) belefér.. Sajnos sok mindenre emlékszem amikor ők bárki bármi csak az Olaj ellen…

2lee14
Olvasó

Ok kösz

Drazsen
Olvasó

Borussia Dortmund !!!!

Drazsen
Olvasó

Sárga-fekete koalíció a Borussia Dortmunddal!!

falco2008
Vendég
falco2008

Sárga-fekete-fehér! Falco – DEAC! 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

Szurkolas extra volt Körmend, vege volt a meccsnek, es tele volt kormendivel a csarnok….szep volt fiuk!

A Falconal gratulalok,Delassal nem lenne ennyire egyertelmu.

red-black01
Olvasó

2 perces rekordok vannak hsz fronton 🙂 Valakinek az F5 gombja kikopott ma és 5x evakuált 😉

De komolyra fordítva a szót, gratulálok a Falconak!
Ennyit jelent ha egy posztról kiesik egy játékos, kettő poszton meg azok játszanak, akiknek nem ez a posztjuk.
Ez semmit nem von le a Falco érdemeiből, ők kiválóan éltek a lehetőséggel.
Nekünk meg talán az a cél marad, hogy visszajöhessünk Szombathelyre.

Láttam én már kosárlabdában különleges dolgokat nem is egyet, nem is kettőt, de úgy gondolom itt egy picit már több is kell, mint csoda.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jobb (több) a Falco

fütyimre
Olvasó

Ez a rájátszás pont olyan volt mintha az iskolában egy nyolcadikos elverne egy elsőst és büszke lenne rá, és még rá is köpne mikor már a földön fekszik a porban.
Szépen fémjelzi a falcót ez a bajnokság amit megnyernek, ha megnyernek.
Ennél undorítóbb szurkolótábort, ritkán lát az ember. Plusz20nál az ellenféllel foglalkozni..Undorító volt.
M4 meg hozza a formáját, ahogy keresik hogy miért nem tud lepattanót szedni a körmend na vajon miért?Gondolom nem fáradt az a 6 ember aki végig játszotta a meccset jenőkém. Ja meg sok a magasember.

Rougenoil
Olvasó

1 ember hiányzik… Indok persze, de ki mondta hogy 7 fős rotációtok legyen?

Kendeffy Botond
Olvasó

Ha nálatok Reddic nem játszana és Delas igen, akkor más lenne. De, ha nincs a sportban. Jobbak voltatok, fölényesen nyertetek. Nálunk a teljes fizikai és gondolkodásbeli fáradtság társul a kisebb rotációval.

J.R.Benitez
Olvasó

Amiben Zollner is vastagon sáros szerintem. Lásd ma mikor eldőlt nyúzta az 5 értelmes emberét

Kendeffy Botond
Olvasó

Van ebben igazság, de szerintem nem akart egy teljesen demoralizáló 30 pontos vereséget. Mondjuk igazából ezzel a vékony kerettel, ilyen fáradtan senki nem tudna csodát tenni. A Falco tette dolgát és kihasználta a lehetőséget. Ma jobbak voltak, gratula nektek.

Zvezda
Olvasó

Háát ja: 1. Mi tehetünk arról, hogy alultervezte a körmendi vezetőség a keretet 2. Ha megnézed akkor ma is és az első meccsen a lepattanókat nem 4-5 posztokon szedtük főleg, hanem Váradi, Curry, Gocens szedegette ezeke serényen. Mi mondtuk Bebinek, hogy induljon a csapatotok az Adriában? Visszakeresem, hogy a kupában, amikor a Berény lesimázott Benneteket, akkor mi volt az indok. Ja, had jegyezzem meg, hogy a Pécs ellen az 1-3 elkerüléséhez Feri sprotszerűségének nagy szerepe volt. Hortit már nem játszatta, amikor a sérülés történt. Pedig akár meg is tehette volna. A csapatotok nem érdemel bajnoki címet, igaz söprést sem, de… Olvass tovább »

bimbo
Vendég
bimbo

Hát ezen én is gondolkoztam ez a kupázás most nem nekúnk való ilyen vékony kerettel

Leklibajsza
Olvasó

Fütyi! 10-es skálán mennyire vagy ideges?

Marillion
Olvasó

Megint egy Szokásos gonosz gyalázatos kötekedő hozzáállás tőled….ehhez csak gratulálni tudok…. Körmenden is visszajöhetett a meccsbe többször is -10 röl a Körmend,meg itt is 10 re a végére…

Marillion
Olvasó

meg itt is 10 re 30 különbségről….milyen lealázásról beszélsz??? úgyhogy szedd össze normálisabban a gondolataidat! Ha tudod azt meg hogyan kell ! Persze a Körmendi tábor az minden csarnokba,,,,főleg a sajátjában meg totál sportszerű ….Hagyjál már a hülyeségeddel….Egyébként jártam Körmenden vendégszektorban…tudom milyen nálatok a vendégszeretet…Hogy a párharcról is valamit…Igaz most 2-0 de még mindig nem dőlt el semmi….

donnarumma
Olvasó

Te szerencsétlen!pont nem rátok koptek,hanem a 30 helyett lett vállalható 10
De tudom ha Delas jatszik es 11 et dob Ti nyertek?

Dudi
Olvasó

Te tudsz értelmes hozzászólàst írni? Mindenki hibás, mindenki hülye, és a Falco persze sosem jobb…
??? Mi van veled??

Aramis
Vendég
Aramis

Szórakoztató vagy fütyike…toljad ám tovább a seprűvel a kezedben 😀

Lacataylor
Olvasó

Én meg rád köpnék mert,te is undoritó vagy!Maqgyar NB 1 -ES Bajnoki Döntőről beszélsz,te CSÓRI ,AHOL A KÖRMEWND ,ÉS A FALCÓ Játszik! Nem a zte, nem a paks

royalka
Olvasó

Mocskos falco megérdemli a bajnoki aranyat sajnos.

Rougenoil
Olvasó

Menj vissza nyaralni! Egy hónap pihenő után van még néhány 😉

Marillion
Olvasó

Sportszerű vagy te is….Nocsak…Ezek szerint Zalában mégsem utálnak egyformán minden Vas megyeit! A Falco mocskos a Körmend meg nem….

Lacataylor
Olvasó

A Büdös Szád a LEGMOCSKOSSABB,Te Sötét zalai!!!!!!!!!!!!!!!!!!

royalka
Olvasó

Lacám, először tanulj meg he”j”esen írni, mielőtt hozzászólsz valamihez.Ne égesd magad,inkább menj vissza a kisegítő iskolába, nyelvtanórára.Bár lehet, hogy még nem vettétek ezt a részt, akkor viszont elnézést kérek.

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/0Dk8t6Y

jászberényi_seprű
Olvasó

Jó lenne, ha a körmEND végre felnőne a feladathoz, mert ez így nagyon uncsi…

Boxikám, remélem szétvet az ideg 😀

Jkse
Olvasó

Te nem is pécsi vagy hanem silverhelyi.

Jkse
Olvasó

Egy ideje falco2008 eltünt te vagy az?

falco2008
Vendég
falco2008

Szia 🙂

SPARTAN
Olvasó

Hát akkor 2:0-ról kell fordítanunk???
MTE!!!

Pécsidrukker99
Olvasó

A Pécsnek sikerült ellenetek.? Remélem 5 meccses lesz a döntő, ez most már a Körmenden múlik.

Aramis
Vendég
Aramis

Akkor Csorinak szereljetek olyan lábakat amik nem botlanak el egymásban 😀

SopronKCfan
Olvasó

De bírtam volna ha visszajott volna az MTE aztán Jenő is égett volna, mert 8 perccel a vége előtt már mondta a, hogy a Falco nyert.. No nem baj. Természetesen gratulálok a Falconak! Gratulálok a Körmendi szurkolóknak. Azért remélem nem lesz söprés… Zollner kapd össze a csapatot!

Aramis
Vendég
Aramis

Ne viccelj, pontosan tudta ezt Jenő.
Ha ez a meccs holnap reggelig tart akkor se nyer a Körmend.

Emőkevagyok
Olvasó

Anyukámmal nem csak a Falco győzelmének örülünk, hanem annak is, hogy a mutogatós bácsi ismét Szombathelyen járt, és az első félidőben pont úgy viselkedett, ahogy szokott.
Remélem lesz, aki hazavezesse Igen “Pistát, Igen Polgármetser Urat!” Rendesen aggódunk érte.
Szerintem már az elején a Show-műsor megzavarhatta az idegállapotát.
Szegény hévízi tévés szervezheti az erkölcsi aranyéremátadót.

Downtown
Vendég
Downtown

Emcike megint nagyon gyenge vagy……
Aggodok.

Megint idegbol írsz, es kevered a betuket…

Anyukad beitatott? Konyak? Vagy mi volt?
Emci, ideje hogy felgyere a donto szinvonalara.

Ne a pistat nezd hanem a meccset.

Amugy….kiafaszomvagy hogy tukrot tarts emberek elé? ??

Ne valaszolj, nem kell. Olyan gyenget valaszolnal, hogy rossz lenne olvasni ?

Emcike….

Aramis
Vendég
Aramis

Mi az downtown, ennyi jutott a nagy lelkesedésből?
Már csak az emőkével tudsz foglalkozni?
Miért nem mesélsz a meccsről?

piros710321
Olvasó

Gyáva kis pöcs! Mikor jelentesz végre fel?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés