Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Egy helyen változtatott Gasper Okorn az olaszok elleni meccsre

Az edzés után jelentette be a kapitány.:

:

A ma esti edzés után hivatalossá vált a magyar válogatott kerete a holnap esti, Olaszország elleni Európa-bajnoki selejtezőre – egyetlen változás van az Izlandra utazó csapathoz képest, Maronka Zsombor helyét Lukács Norbert vette át.

Fő kép: Girgász Péter/MKOSZ

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
CsippaWestChampiRedbidXeroalbc Recent comment authors
Csippa
Olvasó

Itt bakker mindenki jobban tud mindent, mint a szakemberek. Akkor most lehet egy kicsit gondolkodni… Törökország – Izland 76:75, utolsó mps dobással hozták csak a törökök, telt ház előtt és olyan ünnep volt, mintha vbt nyertek volna. Van, aki tudja a helyén kezelni a dolgokat…

WestChampi
Olvasó

Ha nem megy neki, Hangát ne játszassuk orrvérzésig pls vagy csak használjuk jó védekezésre!

Soma
Olvasó

Jelentős változtatás…

Rámen11-12
Olvasó

Somogyi Ádám miért nem játszott Izlandon? Olaszország ellen fog?
A helyén játszó Hanga-Váradi-Pongó trió gyenge formában van, és mindhárman borzasztó lassúak.
Maronka helyett Lukács? Mindegy is…

albc
Olvasó

somogyi a klubcsapatában se játszik.

Xero
Olvasó

Váradival a pályán volt a legjobb a +- mutatónk Izlandon. Talán plusz 10…
Somogyi meg ki már tudja mióta nem játszott tétmeccset.. Nem tudom milyen csodát vár tőle bárki is..

Redbid
Olvasó

Csak az felejtődik el, hogy ez amit Váradival kapcsolatban mondasz pont nem abban az X percben volt amikor Izland állva hagyott minket! Sokan számomra meglepő módon azt mondják, hogy a védekezés összességében nem volt rossz, hát én meg azt mondom, hogy amikor az ellenfél viszonylag gyosan, csinál egy 17-0 vagy 17-3-at hirtelen nem is emlékszem, akkor nem tudom lehet e erről érdemben beszélni!? Ill. lehetni lehet persze, csak a tények sajna makacs dolgok, és a mérkőzés többi részében hiába voltak viszonylagosan rendben a dolgok, abban a döntőnek bizonyuló 6-8percben bizomy a védekezés egy nagy-nagy kalap x@r volt, és legfőképpen a… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

1. én nem mondtam, hogy jó meccse volt, csak közöltem egy tényt. Valamit azért jól csinált, ha összességében vele +10-ben voltunk. (És annak ellenére is ilyen jó +- mutatója van, hogy – mint ahogy te is mondod – volt egy nagyon rossz pár perce is.) 2. Ott valóban volt egy rossz periódus, de ennyi kapott pont elfogadható. Lehetett volna jobb is, de nem a védekezésen ment el meccs. Nyilván olyan sosem lesz, hogy tökéletes a védekezés, mert akkor ugye nem születne pont. 3. Pongó? Most komolyan? Nem láttad a meccset? Én nagyon szeretem Marci játékát, de egyszerűen ezen a meccsen… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés