Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egy csontdarab tört le Papp Péter lábából

Ha a jelenlegi kezelés használ, akkor egy hónap múlva visszatérhet a ZTE hátvédje, ha nem, akkor véget érhet a szezonja.:

:

Papp Péter körülbelül két hete nem áll Bencze Tamás vezetőedző rendelkezésére, de fájdalmai már jóval korábban jelentkeztek. A Zalakerámia ZTE KK hátvédje legjobb esetben is – amennyiben a jelenlegi kezelés használ – még egy hónapig harcképtelen.

– Január 10-én egy edzésen rosszul léptem, és azóta fáj a bokám – mondta Papp Péter, a ZTE hátvédje a BB1.hu-nak. – Voltam több kivizsgáláson is, MRI-vel is megnézték a lábamat, és azt a diagnózist kaptam, hogy egy csontdarab le van törve a lábamból. Azt mondták az orvosok, hogy ezt ki kellene tisztítani. Ha erre adnám a fejemet, akkor az egyben a szezonom végét is jelentené, mert ennek 2-3 hónapos gyógyulási ideje lenne. Kaptam injekciós kezelést, ami eddig nem igazán hatott. Legutóbb Siófokon voltam, ahol egy PRP kezelést kaptam. Ez egy egyfajta saját-vér kezelés, ami a csontokat, porcokat, ízületeket erősíti. Remélhetőleg ez segíteni fog, a kezelés gyógyulási ideje elvileg 3-4 hét. Az orvos szerint körülbelül 70 százalék az esélyem arra, hogy ez hatásos lesz.

Egy sérülés sosem jön jókor, de most ráadásul a bajnokság azon szakaszába érkeztek a zalaiak, amikor a sikeres hazai meccsekkel akár be is biztosíthatják helyüket a felsőházban.

– Sajnálatos ez az eset, mert az utóbbi meccseken éreztem, hogy a játék is jobban ment és az önbizalmam is kezdett visszajönni. Nem jött jókor ez a dolog. Tavaly is voltak sérüléseim, így kicsit mondhatjuk, hogy rám jár a rúd. Az időzítés sem a legjobb, mert a csapatnak jönnek sorozatban a fontos meccsei, amelyiket meg kellene nyernie – zárta szavait Papp Péter.

Kiemelt kép: Bálizs Zsuzsa

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
pbasknyolcmegnyolcHajráKörmendHajráVasheraklithMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
pbask
Vendég
pbask

Gyere Szombathelyre, meggyógyulsz!:D

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Jobbulást kívánok Zalába!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Peremember, nem az ő kiesésén fog múlni a ZTE 5. vagy 6. helye a bajniban. Jobbulást neki, SZERETLEK titeket!

heraklith
Olvasó

A 6. emberünk Papp.

Koops
Olvasó

Sikeres felépülést kívánok!?

royalka
Olvasó

Ez a szezon sajnos kuka Péternek. 🙁 Az 5 felnőtt mellett a 4 fiatallal kell bejutni a felsőházba. Mielőbbi felépülést!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Valamit ki kellene találni ezekre az elnevezésekre. A fiatalok, ha jól láttam idén 21-21-23-23-24 évesek.
Ők elméletileg a fiatalok. Van olyan légiós aki ez a korosztály (Green) Akkor ő miért nem az?
Én 20 év feletti játékosra nem is mondanám, hogy fiatal, a 24 meg…
Ez szerintem önbecsapás. Ettől függetlenül lehetnek jó játékosok, örüljünk, hogy magyarként pályára lépnek…, de nem fiatal egy 24éves.

heraklith
Olvasó

Az relatív, hogy ki a fiatal. Tudom, hogy nagyon szeretsz ezen rugózni, de feleslegesen teszed. A csapaton belül ők fiatalok (nevezheted Greent is annak, ha ettől jobb neked, igaz ő 2-3 évvel idősebb Bagónál, Dokinál, Durázinál, Gulyásnál), a bajnokságban pályára lépő játékosok között ők szintén fiatalok. Tudom Doncic meg a többiek… de ez itt Magyarország, itt fiatalok. Ha te 18 éves vagy, akkor hozzád képest nem azok.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Minden viszonylagos, de ezek szerint Green és Raul nem fiatal.
Mondjuk azt, hogy az a fiatal, akit ti annak gondoltok.

zterulez
Olvasó

Ez elég rosszul hangzik. Sikeres felépülést kívánunk Péter!
Inkább válaszd a biztos módszert még ha az hosszabb is. A Zetének nem az idei szezonban kell jónak lenni, hanem szerintem inkább a jövő évi vagy azt követő szezonban térülhet meg a mostani munka. Szóval ráérsz visszatérni ha egészséges vagy.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés