Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – SZTE-Szedeák

Javított a Körmend, győzelmi sorozatban a Szeged.

Egis Körmend - SZTE-Szedeák

Bajnokság, 8. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szombat, 17:00
V.: Benczur Tamás, Tőzsér Dénes Kelemen, Fodor Attila (Dernei Gábor)

Körmend: Doktor - Cook - Takács - Durázi - Tolbert III.

Szeged: Woolridge - Locke - Cohill - Bognár - Lake.

A bajnokság nyolcadik fordulójában a remek formában lévő Szeged a Körmend otthonába látogat. A hazai együttes az előző fordulóban a Honvéd csapatát kapta el, amivel visszatért a siker útjára, míg a Szeged a Szolnok ellen szerezte meg negyedik győzelmét.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Fontos volt, hogy tudtunk nyerni három vereség után a Honvédnál, ez a hét azonban már nem az ünneplésről, hanem a következő ellenfelünkről, a Szegedről szólt. A Szedeák idén egy nagyon jó csapatot rakott össze, az eredményeiket sem kell senkinek sem bemutatni, azt gondolom ezek magukért beszélnek. A játékuk nyílván a két mezőny amerikai játékosukra épül, úgyhogy rájuk kell majd nagyon odafigyelnünk, őket kell megállítanunk, ugyanis ha ez nem sikerül, akkor akár nagy bajba is kerülhetünk. Amellett, hogy a felkészülés során az ellenfélre fektettük a hangsúlyt, az új játékosunkat is megpróbáltuk minél jobban beépíteni. Egy nagyon szoros, kemény mérkőzésre számítok szombaton, de bízom benne, hogy hazai pályán meg tudjuk szerezni a győzelmet.”

Nikola Lazics, SZTE-Szedeák: “Körmendre utazunk, egy igazi kosárlabda városba, egy remek csapathoz. Igaz, hogy döcögősen alakult számukra a szezon, – három győzelmüket három vereség követte – az előző fordulóban a Honvédot verték, amivel ismét visszatértek a siker útjára. Egy összetett csapatról van szó, kiváló légiósaik mellett remek magyar játékosok húzzák a Körmendet, akik fizikálisan és okosan kosárlabdáznak. Ami minket illet, azt gondolom, hogy remek szériában vagyunk, az utolsó négy meccsünket sikerült megnyerni, ezt a sorozatot pedig természetesen Körmenden is folytatni szeretnénk. Nyílván ez nem lesz egyszerű, hiszen a Körmend hazai pályán kifejezetten erős, de mindent meg fogunk tenni egy újabb siker érdekében.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
BandyPojaca Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Morgan? Bb1 Morgen!!!
Ha a Szeged 2 amerikai hátvédje Körmenden ezt is behúzza, átúszom keresztbe a Tiszát!

Bandy
Olvasó

Én meg a fejemet fogom verni a dobba ????????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés