Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Egis Körmend – SZTE-Szedeák

Mindkét csapat vereség után javítana.

Egis Körmend - SZTE-Szedeák

Alsóházi rájátszás, 2. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00.
Játékvezetők: Nagy Viktor, Farkas Gábor, Kapusi Gábor (Téczely Tamás)

Körmend: Basic - Morgan - Takács - Durázi - Konate.

Szeged: Woolridge - Locke - Balogh - Bognár - Lake.

Az alsóházi rájátszás második fordulójában, a Körmend a Szegedet fogadja. Mindkét csapat javítana az első kör után, az MTE a Kecskeméttől, a Szeged a Paks ellen kapott ki otthon.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: A Szeged egy jó csapat, ha elkapják a fonalat bárkire veszélyesek. A játékukat továbbra is Woolridge és Locke határozza meg, az ő limitálásásuk kulcs lehet a győzelem szempontjából. Ezért nekünk meg kell tenni mindent, élet-halál az összes mérkőzés számunkra. A Kecskemét elleni meccs nagyon nem sikerült nekünk jól, különösen az első félidő, a másodikban voltak olyan dolgok, amire lehet építeni, ezeket kell megragadni és bárhogy is, de nyerni.

Simándi Árpád, SZTE-Szedeák: A Körmend ellen sosem egyszerű idegenben játszani, nehéz mérkőzés vár ránk. Sokkal nagyobb energiákat kell mozgósítanunk, mint tettük azt a Paks ellen, védekezésben javulnunk kell, ahhoz, hogy legyen esélyünk. Próbáltuk javítani azokat a hibákat amelyeket szombaton elkövettünk, amennyire tudtunk, becsülettel felkészültünk erre az összecsapásra, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy nyerni tudjunk idegenben.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Szegedi kék Recent comment authors
Szegedi kék
Olvasó

Hajrá Szeged!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés