Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász

Antonisz Konsztantinidesz: Csapatként kell együtt dolgoznunk, ha nyerni akarunk.

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 20. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány G., Praksch P., Ádám J. (Várhalmi Zs.)

Körmend: Ireland - Oroszi - Mócsán - Simons - Taylor.

Szolnok: Warner - Rudner - Kovács - Subotic - Cakarun.

A rájátszásban való pozicionálás szempontjából fontos találkozón a Szolnoki Olajbányász látogat az Egis Körmend otthonába a 20. fordulóban.

Antonisz Konsztantinidesz, az Egis Körmend vezetőedzője: Ez lesz a harmadik mérkőzésünk tíz nap alatt, ami nem a legjobb a számunkra, hiszen nincs sok lehetőségünk edzeni, ami fontos lenne egy edzőváltás után. Több időre és tréningre lenne most szükségünk. Megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni. Nem az a fontos, hogy ki az ellenfél, hanem az, hogy növeljük a győzelmeink számát és ott lehessünk a rájátszásban. Ennek eléréséhez még egyet kell nyernünk, megpróbáljuk ezt már holnap elérni. A Szolnok jelenleg a bajnokság legjobb csapata, ezt az eredmények is alátámasztják. Remek formában vannak, az elmúlt hét találkozójukat megnyerték, támadásban és védekezésben is eredményes, jó kosárlabdát játszanak. Csapatként kell együtt dolgoznunk, ha nyerni akarunk. Nem érdekel minket, hogy az elsővel játszunk, vagy hogy mennyit nyert a Szolnok zsinórban. Nekünk ez arról szól, hogy mi hogyan kosárlabdázunk. Mindenki bevethető lesz nálunk.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: Egy héten belül három mérkőzést játszunk, de ez nem kell, hogy probléma legyen, hiszen a rájátszásban ugyanez lesz, erre készen kell állnunk. Ugyanabban a szituációban vagyunk, mint a Körmend, szóval senki sem szenved hátrányt emiatt. Nem szeretnék túl sokat beszélni a leendő ellenfelünkről. A Sopron ellen nem azon a szinten játszottunk, mint amelyen szeretnénk, ezt meg is beszéltük egymás között a csapattal. Fejlődnünk kell a játékban és számomra most az a legfontosabb, hogy lássam a reakciót arra, hogy a Sopron elleni meccs csak egy rossz nap volt-e, vagy valami más. Nem lesz könnyű dolgunk, kemény mérkőzésre számítok. A Körmend nagy nyomás alatt játszik, hiszen harcol a rájátszásért, míg mi már teljesítettük ezt. Megvannak a céljaink, megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani és nyerni holnap.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
GallisBöcskey AttilaKendeffy BotondChikán SándorMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem ma nyerjünk mi, szombaton a Szolnok és mindenki jól jár:-)))).

Mondjuk Potocnik nem az az edző, hogy felad egy Körmend elleni meccset…

Chikán Sándor
Olvasó

mit keres itt az Ádám ?????????? Nagy nagy szakbarbár!!!!!!!!!!!!

SárgaPárna
Olvasó

A Szolnok úgy fog átfutni ezen a fos Körmenden, hogy csak na. Én inkább nekik is drukkolok, mert így az ÉGÉS Körmend kicsúszik a nyolcból.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Rettentően izgalmas kérdés volt (egész idáig), hogy te kinek fogsz “drukkolni” ! 😉

Böcskey Attila
Olvasó

Az a baj, hogy apád nem csúszott ki a jó édes anyádból-és sajnos te lettél belőle!

Gallis
Olvasó

76-70 Bb1 sp.

Zsarkov
Olvasó

Nekünk szombaton jön a kulcsmeccs…, kb. holnap a presztizsen kívül nincs tét

Bilbao
Olvasó

Hát ez így teljesen nem igaz. Ha holnap nyer az Olaj, akkor szinte biztos h egy 5 pontos vereség is belefér a falco ellen az alapszakasz győzelemhez. Ha kikap holnap az Olaj, akkor viszont nyernie kell a falco ellen. Ettől függetlenül az Olaj-Falco kulcsmeccs lesz ez tény.

Marillion
Olvasó

Szombathelyről az ember kinek is szúrkolna pláne egy ilyen helyzetben most mint a szomszédba….de ez a Szolnok most annyira együtt van hogy nem tudom elképzelni hogy épp Körmenden bukjon el a célegyeneshez közeledve! De a nekünk dobott 93 pontja miatt nem lehet leirni őket és ez a Szolnoki csapatnak is intö jel lehet! Tehát piros feketék egymás ellen…várom a végeredményt!

Olajheart2
Olvasó

Na azért a Körmend mutat életjelet,
illetve otthon játszanak… Furcsa ez.. több Falco szurkoló szerint kb. bravúr lenne ha a KMD nyer.. Nagy a nyomás a Csapatunkon.. kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.. De bármi lesz is örökké OLAJ ❤?

Vulcano
Olvasó

Nagyon fura kimondani, de most szorítok a Körmendnek.

WSreborn
Olvasó

Hát ha októberben azt mondja valaki, hogy 3 fordulóval az alapszakasz vége előtt úgy leszünk elsők, hogy a Falco szurkolóknak a csillagok együttállásában és az MTEben kell bízni, hogy megelőzzenek, hát röhögve elfogadtam volna…??????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés