Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Parázs körmendi meccs után alapszakasz-második a Szolnok

Állt a játék a negyedik negyedben, de ez sem zavarta meg az Olajbányászt.

Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász 79-93 (24-23, 11-15, 20-27, 24-28)

Bajnokság, 24. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Goda László, Söjtöry Tamás Ferenc (dr. Gincsai János Péter)

Körmend: Chambers 19, Edwards 14/3, Mitchell 11/3, Durázi 10/3, Omenaka 4. Csere: Cakarun 15, Takács K. 4/3, Ferencz 2, Adams -, Doktor P. -.

Szolnok: Durham 7/3, Lukács N. 12/9, Barnes 8/3, Szubotics 19/6, Williamson 11/3. Csere: Gavin 13/3, Révész 10, Rudner 9/9, Pongó 4/3.

A forduló előtt az alapszakasz-elsőségért még versenyben lévő Szolnoki Olajbányász volt a legjobb nyolcba kerülésért harcoló Egis Körmend vendége a férfi élvonal 24. fordulójában.

Az első két-két pont Omenaka és Williamson nevéhez fűződött, aztán Lukács és Szubotics is feliratkozott a pontszerzők közé – a sorozatban hat szolnoki pontra Edwards felelt. Lukácsé lett a meccs első triplája, majd kicsivel később a másodikat is ő jegyezte. A harmadikat Barnes íratta fel a neve mellé – kilencpontos hátrányban (6-15) időt kért a Körmend. Cakarun és Durázi faragott négy pontot a hátrányból, rögtön időt is kértek a vendégek. Chambers is betalált, de Lukács ismét hármast dobott, Cakarun és Chambers azonban sorozatban hat dobott ponttal egyenlített (18-18). Szubotics öt pontjával ismét távolodott az Olajbányász, Takács azonban egy kihagyott büntetővel is négy egységet jegyzett két támadásból, majd Chambers a vezetést is megszerezte a vasiaknak a negyed végére (24-23).

Nem hozott találatot a második negyed első perce, nem úgy, mint a második: Williamson után Chambers volt a másik pontszerző. Chambers kettese beakadt, de Szubotics triplája is (28-28). Két perc telt el pont nélkül, amikor Chambers egyik büntetője talált, de Barnes sem hibázott akcióból, majd Rudner dobott triplát (29-33). Újabb két, pont nélküli perc következett, Edwards két büntetője törte meg a gólcsendet – bő egy minutummal később ismét ő talált be, ezúttal akcióból. A három és fél perce pont nélkül álló Szolnok kért időt a félidő hajrájában. Durhamnél kötött ki egy támadó-lepattanó, pontosan tette vissza, Edwards azonban két büntetővel egyenlített (35-35). Durham állt bele egy triplába, sikerrel, amire már nem volt válasz a hazaiaktól: 35-38 állt az eredményjelzőn az első félidő végén.

Gavin akciója volt jó, ráadásul büntetőt is dobhatott, amit szintén pontosan hajtott végre. Omenaka zsákolt, majd Mitchell hintett egy triplát. Durham távoli kísérlete lejött, az iménti pontszerzőnél kötött ki, az ellenakcióból pedig Durázi szerzett két pontot – már a Körmend vezetett (42-41). Barnes is triplával kísérletezett, pontatlanul, csak úgy, mint Mitchell; a két rossz akciót Révész kettese követte. Barnes két büntetőjével távolodott a Szolnok, majd Gavin hármat dobhatott a vonalról, és ő sem hibázott (42-48). A Körmend ellen ítéltek technikait, Gavin büntetett a vonalról, majd Rudner is betalált, jóval messzebbről (44-54). Gavin újabb büntetőivel ugrott tíz fölé a különbség, majd Cakarun kettesére ismét Gavin felelt egy hármassal. Beragadt a Körmend, 46-63-nál jött az újabb hazai időkérés. Ezt követően viszont megrázták magukat a hazaiak, s mínusz tízre jöttek vissza a negyed végére (55-65).

Egy-egy ponttal indítottak a felek, amikor félbeszakadt a játék: a hazai szurkolók egy bírói ítéletet vitattak, aminek játékmegszakítás lett a vége. A szervezők az alsó sorok kiürítésével igyekeztek rendet teremteni, hosszú percek elteltével folytatódhatott csak a mérkőzés. Visszatértek a pályára a játékvezetők, újra a játéké volt a főszerep. Dudaszós triplát dobott Szubotics, de a Körmend is pontosabban célzott. Durázi zsákolásának tapsolt a hazai publikum, 75-64-re vezettek ekkor a vendégek. Pongó triplája kifordult a gyűrűből, de visszahullott – válaszul Mitchell zsákolt óriásit. Tízen belülre jött a Körmend Chambers gól jó plusz büntetőjével (72-81). Durázi dobott triplát, Rudner válaszolt rá kintről – időt kértek a hazaiak. Mindent megtett a Körmend, hogy közelebb kerüljön, de ez nem sikerült: Williamson is triplát dobott, 93-79-re nyert a Szolnok.

A Falco nyert, így a Szolnoki Olajbányász sikere második helyet ér a Tisza-partiaknak az alapszakaszban. Az Egis Körmend üldözői közül a Sopron győzött, a közvetlen rivális KTE szintén – továbbra is nagyon szoros a csata a nyolcba kerülésért.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

157 hozzászólás

157
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
48 Comment threads
109 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
60 Comment authors
HeindrichRózsabimbómoldi56BandyCaptain Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Szolnok TV-n hétfő 21.00-kor megy a meccs, neten lehet nézni az adást. Nagy volt a tét , a bírók meg olyanok amilyenek… Utáljuk továbbra is a falkót közösen 🙂

PL
Olvasó

Minden tiszteletem mindenkié, aki időt szán arre, hogy visszanézze. DE! Egy aprósagot jegyeznék meg: ez akkor lenne az igazi, ha nem a klasszik mindigos, felső kameraállásból lehetne visszanézni a jeleneteket, hanem például több kameraállásból, esetleg visszalassítva is. Úgy, ahogy az m4-es közvetítéskor is megmutatják többször a vitás helyzeteket. Amit még megjegyeznék: aki volt már Körmenden meccsen, tudja, hogy mennyire közel ülnek a nézők. Én is viszonylag közel ülök, a pálya egy bizonyos részét talán néha jobban is látjuk, mint a sporik…😀 Engem többek között ezért IS bosszantott fel a tegnapi fújás. Lehet tévedni, spori is ember. DE! amikor sorozatosan olyat… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Hogylehet visszanézni? Akinek sikerült legyenszíves ossza meg velem! A mindig tvgo honlapján ha rá klikkelek behozza a kinálatba,de lejátszásra sehol nem lehet klikkelni! Köszönöm a segitséget!

PL
Olvasó

Még nincs akkor feltöltve.

A Deac elleni is pár napra a meccsre volt feltöltve csak.

Ha fennlesz,akkor klikkelni is tudsz majd.

moldi56
Olvasó

Hát mi Szolnokon jobb helyzetben vagyunk.Hétfőn 21.30-kor adja a Szolnok TV.218-as programhely.

Soós Sándor
Olvasó

Aki bedobta a sört ő ki lesz tiltva?

Jon
Olvasó

Ilyenkor az szokott lenni, hogy kiállnak mellette. (vagy még egyet is értenek vele)

PL
Olvasó

Szőrszálhasogatás, de nem lett a sör bedobva. Egy löttyintő mozdulat történt…de maga a sör (a pohár) nem repült be.

Természetesen elítélem a mozdulatot. Nem a pályára való, plusz megvágja a csapat amúgy sem erős költségvetését a büntetés.

Bandy
Olvasó

Te csinálod jól, megiszod és nem löttyented ki. Lesz zártkapu?

Milo
Olvasó

Visszanézve a harmadik negyedet és a negyedik negyed első 2percét. Leszögezném, hogy a Körmend botrányosan gyengén és bután játszott a harmadik negyedben. Amit én kérdésesnek látok / amin a hazai publikum hőbörgött: 1) Gavin 2+1-es helyzete, szerintem megadható, Perl pl a 2+1-ei 90%-át ebből szerzi, de fordított esetben én is reklamálnám 2) Durázi faultja Barneson. Ez a tipikus fault / nem fault, ha ítélsz akkor az egyik, ha nem, akkor a másik csapat fog reklamálni 3) Mitchell faultját a triplát dobó Gavinen nem tudom megítélni, nem látszik a felvételen, nem tudta lekövetni a kamera, de az tuti, hogy Mitchell ugrik… Olvass tovább »

Captain
Olvasó

Hol tudtad visszanézni? Én a mindigon még nem látom.

Milo
Olvasó

Sajnos nincs fent mindigon még. Egy szakmában dolgozó ismerőstől van meg a felvétel körmendi kommentárral. Remélem hamarosan felkerül és érdemben is tud valaki reagálni a fent említett 14 pontra, vagy ha valamit kihagytam, vagy nekem nem tűnt fel, várom szívesen azt is.

Captain
Olvasó

Értem, köszi! Várom hogy felkerüljön, vissza fogom én is nézni.

Redbid
Olvasó

Bontsuk ketté a dolgot, volt egy oda vezető út és egy történés ahol elszakad a cérna, de a csalástól mindjárt az elején gyorsan vonatkoztassunk is el!! Tehát amit te sok pontban leírtál azt nevezzük úgy, hogy az odavezető út. A harmadik negyed végére azért mindamellett, hogy nagyon rosszul dobtunk, sikerült felpörögni hiszen -17ről bejöttünk -9re, vagyis mondhatjuk, hogy lendületben voltunk, közben voltak a leírt történések, döntések melyek felpaprikázták a hangulatot persze, de semmi extra nem történt a szurkólók részéről ezt is szögezzük le! Aztán a történés, az ominózus kettős fault, mikoris mindkét kispad kéri, hevesen reklamálja a videózást, de valamiért… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Még annyit tudnék hozzáfűzni, hogy te valószínűleg a kosárlabda szempontjából keresed a válaszokat, de ebben az esetben nem lehet, mert ez nem arról szólt, ez arról szólt, hogy szurkoló fogd be a szád még véleményed sem lehet!
Ezt meg azért ahol beszélhetünk valamiféle szurkolótáborról, ott nem szokták tolerálni!

Milo
Olvasó

Én főleg az ordas csalásra és az úristen 3.negyedben csak két faultot fújtak a Szolnokra reagáltam. Mivel erre lehet reagálni. Szerintem egymást hergeltétek fel, mert botrányosan rosszul játszottatok a harmadik negyed 90%-ákban, butábbnál butább eladott labdák, feleslegesen eldobott triplák, üres triplák kihagyása. Összességében nagyon túl lett reagálva szerintem. Persze nem nagyon láttam idén Körmend meccset, abszolut nem vonzó az idei csapatotok, tehát nem tudom megítélni mi az pontosan, amiért ez a hatalmas frusztráció előjött belőletek, simán lehet, hogy ez már egy elhúzódó dolgok a bírókkal szemben.

Szakember
Olvasó

Visszatérve a múltkori Falco meccsre, én Körmend szurkoló vagyok, de rendesen sajnáltam a Falcot az ottani meccsen, hogy milyen ítéletek voltak ellenük Szolnokon. Mindenbe mindent bele lehet magyarázni, gyakran túloz is a körmendi publikum, de ha 2000 néző a helyszínen érzi, hogy az első 2 negyed viszonylag korrekt játékvezetés után valami nagyon elromlott, az nem lehet véletlen. Nem szoktam alpárian viselkedni, de tegnap kijött belőlem is. Érdekes módon miután lement a 20 perces balhé, kiegyenlítettebb volt a játékvezetés.

Milo
Olvasó

A múltkori Falco meccsen annyi történt, hogy Perl nem kapta meg a szupersztár fújásait, amit lassan 5 éve minden meccsen megkap. A tegnapi meccsel kapcsolatban is maximum csak annyit tudok mondani, hogy engedték a keményebb játékot, de semmiféle kettős mérce nem volt. Ahogy fentebb leírtam mindkét oldalon voltak elmaradt fújások és voltak olyanok is, amit befújtak de nem kellett volna. Arról meg nem a bírók tehetnek, hogy nem megy az üres tripla, ami nekünk igen, vagy éppen egy időkérés után nem sikerül alapvonalról játékba hoznotok a labdát. Gavin egyébként nagy színész, az első tripláról elhiszem, hogy nem volt fault.

Szakember
Olvasó

Na látod, most hegyeződött ki a dolog ismét, 2 kérdésben: Perl miért kap 5 éve sztárfújásokat? És ha igazad van, miért pont Szolnokon nem kapott? Érted a dilemmám.. nem a tegnapi meccs itt a lényeg, hanem általában az egész kosárlabda, hogy egyáltalán ilyenről szó esik.
Pont ahányszor felvetetted a leírtakban, hogy kétes helyzet/ nem fault/ érdekes fújás/ nem látszik / bármi, pontosan 10 pont ment ezzel a szolnokiaknak. Ne érts félre, nem ezen ment el, mert nem vitatom, nagyon szarul dobáltuk a triplákat, meg összeségében is szétszórtak voltunk, de pszichológialiag szarabb a 10 pont különbség a végén, mint a 2-3..
Üdv, Szakember

Rózsabimbó
Olvasó

Tehát, ha jól értem, szerinted a bírók segítése miatt nyert az Olaj.
Mi szüksége volt a segítségre az Olajnak?
Az Olaj ezt a meccset nyugodtan el is veszíthette volna.
Úgy ment Körmendre, hogy játszunk egy jó kemény meccset, ne sérüljön meg senki,(volt részünk sajnos bőven sérültekből).
A második hely megszerzését az Olaj, az utolsó meccsen a Honvéd elleni hazain szerette volna realizálni!
Nagyon gyengén adtátok ezt most elő! Barátkozz meg ezzel a ténnyel!

Rózsabimbó
Olvasó

A Ti bajotok az volt, “hogy ha kikaptok elúszik a nyolcba kerülés!” + gyengén játszottatok!
Azért még próbáljátok legyőzni a szomszédotokat. Sikerülhet, ha ők is akarják!
Hajrá!

97MTE00
Olvasó

Nem tudom mit látni a felvételeken, de én a harmadik sorban ülve, a meccs hevében azt láttam, hogy Gavin folyamatosan fejelt palánk alatt, mindenhol. Az együttes faultnál, kaptunk egy technikait, majd oda ment a kispadunkat hergelni. De vissza nézem amint lehet.

Serif1
Olvasó

Sokadszor írom le, hogy miért kell a játékvezetőknek az edzőkkel, a játékosokkal megbeszélni egy-egy ítéletet, simogatni a hátát, kedélyesen diskurálni??!! Közelít a jv. felé, technikai.A vitás esetet a jv-k döntsék el, hogy vissza kell-e nézni

neszojjabele
Olvasó

amikor meg nem beszélnek senkivel akkor meg arrogáns nagyképű banda akikhez szólni se lehet ráadásul a szabályok engedik a beszélgetést

Bencur2021
Olvasó

Hogy lehet visszanézni ?

PL
Olvasó

Egyet aludva a tegnapi eseményekre, nagyon újat nem is tudok írni, REDBID pár hozzászólással lejebb leírta amit gondolok. Tény, hogy nem játszottunk jól, ezt mindenki elismeri, mint ahogy pár hete a Sopron ellen se voltunk jók. Kikaptunk, ennyi. A 3 szürke ott hibázott tegnap, hogy nem fogta meg a meccset. Van annyi rutinjuk (elvileg), hogy a sorozatos hülye fújás fel fogja paprikázni a hangulatot. Nézőtéren, és a játékosoknál is. Várható volt, hogy a húr pattanni fog. A meccs közepi – végi balhéért pedig azért kár, mert kb most csak ez lesz a téma, magáról a kiváltó okokról meg senki nem… Olvass tovább »

97MTE00
Olvasó

1. Már a második meccs egymás után, hogy kritikán aluli a triplázásunk és büntetőzésünk.
2. Eszméletlen hogy ették a bírók Gavin szenvedését
3. Harmadik negyedben 2 vendég fault
4. Hazai pályán minden időkérésnél,minden ellenfelünk megteheti a bírók közreműködésével, hogy 2-3 percig nem jönnek vissza, hiába kérjük a labdát bedobáshoz, még minket csititgatnak.
5. Imádom a csapatot, a szurkolást,a hangulatot.

MTE,MTE,MTE

Noname
Olvasó

Az, hogy Praksch működése nyomán valahol balhé lesz borítékolható vt!
De!!
Nézzetek magatokba is!
Az, hogy leköpitek a játékvezetőt, emiatt áll a játék, majd sörrel megdobjátok? Tisztuljatok meg belül !

PL
Olvasó

Oké, benézünk magunkba is.

Rámen11-12
Olvasó

Bebes István komolyan gondolja, hogy az MTE az U20 és az U16 edzőjével eredményes lehet?
Érdekes kísérlet!

SzhelY
Olvasó

ha már a nyolc meglesz az már siker

Jon
Olvasó

5 légióssal kétlem, hogy így gondolná.

SzhelY
Olvasó

de reálisan ez az eredmény néz ki máshol ennyi légiossal play out van szerintem idén ez a max,lessz egy sima falco elleni fordulónk és ennyi

C. Sándor
Olvasó

Ez a fujás rendszer már a Szolnk Falcó meccen is működött ahol csak a Szolnok győzhetett.Meddig megy ez még????????? Hol van a sport tisztelete????? Semmi sem számít csak Szalai elvtárs mindenhatósága.Hol a vége ennek a rendszernek??????? Nem lenne tisztább lemondani Szalai elvtárs?????? Nem ragozom tovább ezt a végtelen történetet.Sajnos Sajnos Sajnos.Hajrá tisztességes magyar kosárlabda!!!!!!!!!!

CsakazMTE
Olvasó

Így is úgy is nyert volna az olaj ez nem js volt kérdés már meccs előtt sem, épp ezért nem értem miért kellett azt csinálni a játékvezetőknek amit csináltak.
Aki nem nézte a meccset a nézze meg a 3. negyedet, többet nem is kell, aki meg nézte az úgy is tudja.

CsakazMTE
Olvasó

Ui: Edwardsnak külön gratuláció hogy meccs utána egyedül feljött és köszönte meg a csapat nevében a biztatást!

pirosf
Olvasó

Visszanézve a meccs végi esetet.
Pongó, Te is egy jó nagy tapló vagy, öregem!

Redbid
Olvasó

A harmadik negyed bírói ténykedése felpapriázta a hangulatot rendesen ez tény, de itt ilyen szokott lenni, kicsi szurkolói rigmusok stb, de semmi extra. Majd jön az utolsó negyed eleje, ahol is vitatható kettős fault után mindkét kispad hevesen reklamál és nyomatékosan kérik a videózást!! Mindenki legnagyobb meglepetésére nem hajlandók ezt megtenni, helyette hazai kispadnak repül a technikai, kõzőnségnél elszakad a cérna, zúg a három hülye meg a tőbbi. Büntetõ alatt bírói kérésre hangoson felszólítás a sportszerű szurkolásra, mondani sem kell olaj a tűzre! Büntetõ után áll a játék, az a vezetőbírói dőntés, hogy addig nem foytatódhat a játék amíg a… Olvass tovább »

Bazinga
Olvasó

Ne félj Petike, Lacika és Tomika, dr. Gincsai (a kövér ellenőr, aka Thomas a gőzmozdony) majd kiosztja nektek a kilences minősítést és boldogan ehetitek holnap ebédre a rántotthusit petrzselymes burgonyával.
Gratulálok a Szolnoknak, ezt úgy is nyertétek volna 10 felett simán, ha ez a négy barom észnél van. De ugye nem voltak…

JR.Benitez
Olvasó

Meccset nem láttam, de Körmend győzelemnek jobban örültem volna. Nélkülük nem igazi a kupa és a rájátszás. Sporik tényleg sokszor botrányosak. De dobálni primitív dolog, sört meg pazarlás is. De ha ez mondjuk Oroszlányban történik akkor hülye volt a bíró. Ha nálunk akkor Falcos csürhe. Én is azt érzem sok a gond a szürkékkel. De!!! Utálni fogtok, de szerintem semmivel nem rosszabbak mint a bajnokság szinvonala. Tehetségtelen magyarok, beszari nulla fizikumú fiatalok, kiégett vagy eszetlen légiósok. Mindezt nem kevés pénzből. Tisztelet a nem sok kivételnek! Holnap ha lesz időm megnézem a meccset, lehet valahol?

PL
Olvasó

Mindigo majd. Csak feltöltik egyszer majd 😀

Knézy Ernő
Olvasó

Grat fiúk a 2.helyhez!
Folytatás jövő héten Fehérváron,nekem mindegy hogy az albát vagy a Zetét kapjuk remelem az elődöntőben,de már mi is kiejthetnénk az albakompot a 4között🙂

Red ball
Olvasó

Tisztelt BB1!
Értékelem a munkátokat.
Értékelem mindazt amit a mérkőzések előtt és után közöltök a nagyérdeművel.
Értékelem a szakértőket.
Értékelem az edzői nyilatkozatokat.
Értékelek mindent, ami a honi kosárlabda történéseiről beszámol.
Tisztelt BB1!
Hiányolom a 3 spori értékelését.
Hiányolom az ellenőr értékelését.
Apropó: mi a túrót csinál az ellenőr? mennyiért?
A meccsről csak annyit, hogy a Szolnok megérdemelte a győzelmet. Jobbak voltak.
Nem szeretnék összeesküvés elméletet gyártani, de Szalai elvtárs az MKOSZ elnöke.
Amúgy Szolnok polgármestere.
Bíró legyen a talpán, aki nem hódol be a hatalomnak!!!

Savaria
Olvasó

Lázadj paraszt …!:)

PL
Olvasó

Büszke paraszt vagyok.
Te meg nyomorult.

Szertáros
Olvasó

Ennek a 3 egysejtűnek nem szabadna többet Szolnok meccset fújnia..Körmendet meg messziről kerüljék..

Szakember
Olvasó

Tisztelt szurkolók! Kérem, mint szurkolók, most az egyszer fogjunk össze itt a kommentszekcióban. Ha soproni, ha körmendi, ha szombathelyi, ha szolnoki, ha akárhova valósi vagy. Akinek van lehetősége, nézze vissza ezt a meccset és teljesen csapatszimpátiától függetlenül alkosson majd véleményt itt a kommentszekcióban. Ez az oszd meg és uralkodj elv lényege, ami itt folyik. Amíg itt szidjuk egymást és a tényeket teljesen elfedjük, sosem lesz előrelépés a magyar kosárban. Szégyen, hogy Magyarországon ekkora játékvezetői csalást és bundát meg lehet csinálni, miközben a szurkolók egymást szidják itt! Gondoljatok bele, ha legközelebb a ti csapatotokkal történik! Hajrá Körmend, Hajrá Magyar Kosár❤️🖤 Jobb… Olvass tovább »

Szertáros
Olvasó

Szívemből szóltál.

Milo
Olvasó

Én ezt egyáltalán nem vettem észre, hogy őszinte legyek. Holnap visszanézem a harmadik negyedet (ha a mindigo is hajlandó feltölteni), mert ma csak telefonon tudtam nézni a mindigot, de rengeteg olyan hőbörgés volt hazai oldalról, amin csak mosolyogni tudtam. Idén a második félidőre minden alkalommal más elánnal jöttünk ki és szinte kivétel nélkül meg is nyertük a meccseinket. Egyébként rég volt ilyen szerethető csapatunk Szolnokon. Nincs elveszett labda, brutális védekezés, látványos run&gun. Amúgy azt valaki elmondhatná, hogy miért is kellett (volna) elcsalni ezt a mérkőzést az Olajnak? Semmi szükségünk nem volt a mai győzelemre, egyszerűen becsületből és a játékosaink mentalitásából… Olvass tovább »

Szakember
Olvasó

Köszönöm a korrekt észrevételed. Én is várom, hogy mindigon visszanézhessük, mert élőben nyilván más mint visszanézve. Hőbörgés nélkül nem lenne meccs a meccs, főleg Körmenden, ahol mindenkinek ez a második vallása. Néztem a Falco elleni meccseteket, roppant szimpatikus játékot nyújtottatok, ahogy ma is. Mai meccsről: Én sem értem, hogy miért kellett elfújni. Nem vitatom, normális körülmények között is nyertetek volna ma. Ami nekem nagyon fáj, az a játékvezetői összevissza ítéletek, amik mérgezik a magyar kosárlabdát. Ami itt falt, ott nem, ami ott büntető, itt nem. Mióta meccsre járok, ilyen szinten sosem pistultak be a szurkolók. Egyébként bevallom őszintén, hogy a… Olvass tovább »

milanka487
Olvasó

Ja és annyit lehagytam hogy a Körmendnek sok sikert és már csak Caki miatt is jussanak be a rájátszásba!

agyas
Olvasó

Nyugat-magyarországi bennszülöttként azért szurkolok, hogy mind a 4 csapatunk a 8 között legyen. Ha mégsem sikerülne, a Körmendet sajnálnám legkevésbé. Úgy viselkednek, mint aki tudja, hogy neki mindent szabad. Pistám és a főispán majd elintézi.

Nusy
Olvasó

Amúgy te buzi vagy?

pirosf
Olvasó

Ejh, ejh, tisztelt MKOSZ, egyszerre 3 Pappot ideküldeni…ettől függetlenül grat a Szolnoknak, idén jobb csapat, a döntőben verjenek oda a Falconak ( a fehérnégeretek nem egy szimpatikus csávó)!

WSreborn
Olvasó

A két tábor egyszer sem szidta egymást és a balhé sem a szurkolók közt volt.
Ezt a mendez vezette sárga fotelharcosok miatt fontos megjegyezni akik jöttek feszkót kelteni és annyira hiànyoztak ehhez a cikkhez mint mókusnak az erdőtűz…
Remélem 8ba jut az MTE, Durázi pedig szerintem már megbánta, felfokozott hangulatban csalódottan van hogy megtörténik ilyen és nem törnék felette pálcát ezért.
Hajrà Olaj!

PL
Olvasó

Ezt megerősítem.
Se a Szolnok, se a vendégtábor nem volt szidva.
Nem is volt miért.

Pbask
Olvasó

Ws, ha ez nekem is szól, az írásom nem nektek, szurkolóknak szólt, csak az érintetteknek. Igaz, csak az utolsó negyedet láttam (jelenleg), de ez által is tartom a véleményem.
Ha lesz lehetőségem visszanézem az omminózus harmadik negyedet.
Az a baj, ha hazai pályázunk, bírózunk, a nem elszenvedett csapat szurkolói magukra veszik, pedig itt azoknak kéne elgondolkodniuk, akik szánt szándékkal tönkrebasszák több ezer ember szórakozását minden héten.

SKChamp
Olvasó

Ejnye ejnye ez a soproni meg egerszegi csürhe.. ja nem ide… persze Körmenden biztos okuk volt rá es az más.. meg ők amugy is értenek hozzá hogy szidhassanak mindenkit..

PL
Olvasó

Nézd vissza a 3.negyedet.
Sopronban ugyanezért hasonló cirkusz lenne. Hidd el.

neszojjabele
Olvasó

soroljad mar fel leccives mi volt az az orszagos csalas tokre megneznem hogy pontosan mi is volt

Nusy
Olvasó

Miért is kell beleszólnod,nyomika?

Milivoj
Olvasó

Szolnoki szemmel nézve, van némi igazság a körmendiek felháborodásában, főként mivel nekik élet-halál meccs volt…, mindenesetre azt kívánom nekik, hogy jussanak be a rájátszásba

PL
Olvasó

Köszi, korrekt vagy.

Pbask
Olvasó

Ha ilyen fújás lesz a döntőben, amiben az Olaj az egyik lenne az egyik érdekelt, sok jóra nem számítok. Igaz csak a negyedik negyedet láttam, de:
1: Praksch Szolnokon is kitett magáért
2: A negyedik negyedet is elég volt néznem
3: Körmend ellen döntőztünk pár éve, még akkor sem burjánzott el eddig a hangulat, sőt szinte sohasem, így úgy vélem ha harmadik negyedet tényleg lehozta 2 faulttal a Szolnok, az érdekes.
4: Lehet nem ártana az Mkosznál megtisztulás, mert néha gusztustalan ami ott tud folyni. (Bíráskodás, Szalay gyerekessége, a bírói kar asszisztálása, stb stb)

Peace.

PL
Olvasó

Az volt a baj, hogy ma a praks mellé a másik kettő is felzárkózott. Én előzetesen csak a prakschtól tartottam.

Őszinte leszek: ilyen fújást sehova, egy csapatnak sem kívánok.

Soós Sándor
Olvasó

Prakschnak le kell térdelnie Sz. Ferenc polgi úr előtt! Neki soha sem szabadna Szolnok meccset fújnia!

fanaticfantastic
Olvasó

Ezért az írásodért kár volt.

Pbask
Olvasó

Mint írtam, egyik szurkoló se tehet róla, hogy fújják a csapata meccsét, vagy viselkednek. De én így látom.

Kovacs
Olvasó

24/4 -es triplázas. Ebben ennyi van. Nincs tripla, nincs körmend.

PL
Olvasó

Deac ellen múlt héten ugyanennyi triplával volt Körmend.

Szertáros
Olvasó

Kritikán aluli bírói ítéletek…Mi az hogy addig nem jönnek vissza amíg nem ürítik ki az alsó 3 sort…Az egy dolog hogy nem játszott jól a Körmend, és a rossz bírói ítéletek nélkül is valszeg az Olaj nyert volna, teljesen felesleges volt így elfújni a meccset.
Hajrá MTE

Olajnak gratula

PL
Olvasó

Akit érdekel mi történt, az nézze vissza a 3.negyedet. Csak a 3.at.

Egy közismerten falthatáron védekező (ami nem baj…hangsúlyozom!) Szolnok 2 !!!!! falttal fejezi be a negyedet….többet nem kell írnom. Tessék megnézni! Ezt élőben végignézve…bár visszanézve, a “jó” kameraállások…ugye…

…és nem, nem a Szolnokot szidom, mert a sporik fújásáról nem ők tehetnek!

Gratulálok a Szolnoknak!
Sporik nélkül is behúzták volna!

Azt meg hangsúlyozom: egész meccsen egyszer sem volt szidva, se a Szolnok, se a vendégtábor.

Az ilyen fújás BÁRHOL kiverte volna a biztosítékot. Még ott is, ahol hangosabb tábor nincs.

ZTE1920
Olvasó

Szép volt Olaj! Ha nekünk nem sikerül megnyerni a bajnokságot, kívánom, hogy ti nyerjétek!
Hajrá Zete!

Nusy
Olvasó

…te amúgy buzi vagy?

Falcomarci
Olvasó

Ti?🤣🤣🤣

ZTE1920
Olvasó

Gratulálok a kulturált hozzászólásodhoz. Neved alapján lehetsz vagy 10 éves ez esetben érthető. Ha több vagy, akkor meg csak saját magadat minősíted.

Nusy
Olvasó

43 vagyok és anyáddal élek nemi életet,te amőba!!!

Mendez
Olvasó

Nektek bajnokságot nyerni??????
Muhahahhahahahahahhaahahahahh!!!!!!!

Soós Sándor
Olvasó

Fradi csicska után Szolnok csicska Zte tábor lesztek?

milanka487
Olvasó

Nem gondolnám csicskaságnak ha két csapat szurkolói szimpatizálnak egymással!

Milivoj
Olvasó

Sanyika! Zete, Körmend, Szolnok, tradíció, kölcsönös tisztelet, ez a három csapat már akkor bajnok volt, amikor ti még haraptátok a labdát

Mendez
Olvasó

Milvoj, 2 azaz kettő évvel kerültetek előbb fel az első osztályba, mint a Falco!
Úgyhogy nem értem mi ez a tradíció meg hasonló hígfos dumák, ti azzal nyertetek több bajnokságot amikor a FIDESZ odanyomta Szolnokra NYERGESnek a milliárdokat és 10+ éven keresztül kaptátok az évi milliárdokat, alapszakasz elsőségeket ingyen.

Olajheart2
Olvasó

Gondoltuk, hogy mi semmit nem tettünk.. csak a pénz meg Nyerges.. bezzeg ti.. komolyan mondom, hogy lehet ennyire elvakultan nézni egy utált csapatot, és ennyire elfogult lenni sajátjával.. olyan hiteltelen..

Milivoj
Olvasó

Pont arról az időről beszélek, amikor a politika meg a pénz még nem volt ilyen szinten jelen…, mi akkor is nyertünk 2 bajnokságot meg 2 kupát is, ahogy a Zete és a Körmend is, ez a tradíció…, ti meg csak akkor, amikor zászlóshajók lettetek

Marillion
Olvasó

Mondjuk arról meg nem a Falco szúrkolói tehetnek hogy Zalaegerszegen meg Szolnokon nem tudták fenntartani az élesebb szintet! A Kőrmend kisváros csapata őket nem emlitem..de a másik két város lakosságilag plusz vagy minusz de velűnk van szinten minden Őnkormányzatnak eltudja dőnteni a városában létező sportágak csapatai között kinek mennyit szavaz meg..és ha kevés jut akkor tud -e záslóshajót bevonzani még mellé!

SzhelY
Olvasó

a Falco ugyan ilyen pénzügyi támogatással uralja a bajnokságot úgyhogy ezt nem kéne feszegetni,város összes sporttámogatási pénzén

Jon
Olvasó

Ugyanolyan a fenéket! A Szolnok egy agyonvásárolt csapat volt, méregdrága légiósokkal, megvásárolt alapszakasz elsőséggel, semmi esélye nem volt egy csapatnak sem ellene.
Az elmúlt években viszont szoros a bajnokság.
Vagy gondolod, hogy a Falco unalomból kapott ki a tavalyi rájátszásban otthon többször is?
A tradíció meg…hát…ilyenkor szoktak Honvéddal élni példaként, hogy a többi csapat akkor mit akar mellette.
A legtöbb szurkolójuk – egy kevesen azért vannak – nyilván cserélne egy eredményesebb jelenre.
Amúgy valaki említette ezt a fenenagy körmendi tradíciót a Falohoz képest. Remélem csak vicceltek azzal a minimális évekbeni különbséggel…

SzhelY
Olvasó

hát annyira nem minimális

Marillion
Olvasó

Milivoj,Hogy ebből nem tértek már ki! Mind 3 emlitett csapat jelentős előnyben van az érintett összevetéssel ránk nézve ..és pedig azért mert sokkal vagy is hogy is mondjam kimondom “születésüket” illetően is őregebb klubbok! Hát persze hogy lehetett gyűjtögetni bőven meg tradicionálni úgy hogy a mi klubbunk még nem is létezett! A tradició meg mostanság úgy látszik már nem játszik akkora vonzerőt a szponzoroknak! Inkább számit a rendezett klubmodell! Mindnen fikázásodtól függetlenül én tisztelem a tradiciós klubokat!

SzhelY
Olvasó

a rendezett klubmodell első feltétele a pénz

ZTE1920
Olvasó

Ha már általánosítunk, remélem szombathelyi mondja, aki hol a kispesthez, hol az újpesthez dörgölődzik. Egyébként meg egy ember véleménye alapján konklúziót vonni elég meredek. Nem túl komplex gondolkodásra vall. Attól mert személy szerint szimpatizálok a Szolnokkal a tradíciók miatt, nem azt jelenti, hogy puszi pajtások vagyunk.

Milivoj
Olvasó

Így, ahogy mondod, ha nálunk is bárkit megkérdezel, a Zetéről, vagy a Körmendről mindenki tisztelettel beszél és ha valahol mi nem vagyunk ott, akkor szurkolunk nekik

Marillion
Olvasó

ZTE1920…Na én speciel Újpestihez…Kispestihez…Soha…de van itt Szombathelyen ismerősőm/barátom aki PL. UTE-s…De a derby napjain oda vissza “nem ismerjük egymást”!

2lee14
Olvasó

Valaki leírná pontosan mi történt? Köszi előre is!

Olajheart2
Olvasó

ezt nehéz lenne annyi minden történt:)

2lee14
Olvasó

Kicsit valamit légyszi 🤣

Olajheart2
Olvasó

🤣

Milo
Olvasó

Meccs közben pontosan nem tudom, talán a körmendi táborból dobott be valaki valamit a pályára, Praksch szólt az ellenőrnek, hogy jegyezze fel, erre kb 10 percig csak szidta a hazai publikum a három bírót. Félbeszakították a meccset, ameddig az első három sort nem ürítik ki a biztonságiak. A végén valamelyik alacsony körmendi amerikai 2x hagyta ki az üres ziccert, pöcizgetett egyedül a palánk alatt, miközben Rudner lökött egy minimálisat a lepattanó csatában Durázin, amit nem fújtak le a bírók, erre Durázi a lefújás után megfordult és két kézzel szemből teljes erővel meglökte Rudnert. A hazai szurkolók meg akarták kínálni Rudnert… Olvass tovább »

GézukaReborn
Olvasó

A -3 jobban tudja? 🙂 Várjuk az ő leírásukat is a történésekről. Minél több helyről, minél többet annál jobb!

PL
Olvasó

Holnap leírom!

Soós Sándor
Olvasó

1 zártkapus meccset nekik!

milanka487
Olvasó

Minumum! És eltiltást Durázinak!

Csakegyfan
Olvasó

Elmondanád hogy mi történt?

Milos
Olvasó

Ott voltál? Láttad mi történt? Vagy csak a mindigfoson keresztül láttad, hogy mi történt??

Szertáros
Olvasó

Az ilyen fújás mindehol kiverte volna a biztosítékot.

Olajheart2
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak az alapszakasz 2.helyhez! Szerintem ha akkora energiát fektet ma a kosárlabdába a Kmd csapata és a szurkolói a szurkolásba mint a cirkuszba, meg provokálásba, akár nyerhettek volna is.. és ezt nem beszólásból írom.. engem meglepett amit ma láttam a pályán, és azon kívül.. Hajrá Olaj!

red-black01
Olvasó

Egyet szögezzünk le: mivel gyengén dobtuk a triplákat és a büntetőket, azt kell mondani jobb volt a Szolnok.
De minek belenyúlni a meccsbe?

GézukaReborn
Olvasó

apa kezdődik

piros-fekete
Olvasó

Ennek a meccsnek semmi köze nem volt a sporthoz. Mind bírói és szurkolói szempontból az alja volt mindennek.

milanka487
Olvasó

A meccs végén amúgy nem lehetett volna visszanézni a bíróknak durázi undorító húzását?

Csakegyfan
Olvasó

Mit csinált? Sajnos nem láttam…

red-black01
Olvasó

Nem fordítva volt és Rudner?
Mit fogsz mondani ha visszanézted és mondjuk kiderül hogy Rudner a hunyó?
Visszajössz ide?

milanka487
Olvasó

Rudner nagyon minimálisan meglökte de akkor még tartott a játék, nézd meg mit csinált utána a te szánalmas játékosod

Jon
Olvasó

Tényleg elmondhatná már valaki, mit csinált.

Milo
Olvasó

Akinek a lelke elbírja, hogy szombathelyi nevelésűként Egerszegen és Körmenden is játszon, azon ne lepődjön meg az ember, hogy ekkora barom. Pályán kellett volna ilyen keménynek lenni Durázi🖕, de idén ez 2 meccs -63. Gratulálok a csapatnak a második helyhez és a győzelemhez, jövő héten lökjük az Albát a Falco oldalára.

zterulez
Olvasó

Úgy legyen! Segítsetek be. Bár a 2 vasi együttesből kinézem, hogy azok meg összebeszélnek és besegíti a Falco a Körmendet a rájátszásba.

Mendez
Olvasó

🙂

Xero
Olvasó

Egyébként nekünk valóban érdekünk lenne, hogy a Körmend becsússzon a 8-ba és a Deac meg inkább ki.. De nem gondolom, hogy belemennénk ilyenbe. Azt jobban el tudom képzelni, hogy az utolsó, számunkra tét nélküli Alba meccsen nem lőjük el az összes puskaport.

Barro
Olvasó

Ti csak hozzátok a hátralévő 2 meccset. Jövő héten teljes táborral megyünk….presztizs mecss…megoldjuk.

Marillion
Olvasó

Mondjuk van abban okos húzás a Falco részéről ha a Kőrmendet akarná 8.helyen látni ..a Kőrmendnek pont egy győzelem kell ehhez és jőn ugye a Vasi EL Classico…oda vissza csak szomszédolni kéne…kevés utazással! Engem nem lepne meg most a Körmend nyerné!

Mendez
Olvasó

Ha sikerül akkor megérdemlitek.

Barna
Olvasó

Any@dat f…sszopo okos legyel mert szajba verlek

Mendez
Olvasó

Jajjjj…

SopronKCfan
Olvasó

Ez a kosárlabda megcsúfolása volt. Minden szempontból.

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok,srácok! Szép volt eddig az idényünk. Hullámvölgyek voltak ugyan de ez természetes. A 2. hely ,komoly teljesítmény,eddig! Csak így tovább! Hajrá Olaj!

Praksch2projekt
Olvasó

Tisztelt MKOSZ!
Körmenden három sort sikerült kiüríteni. Érdeklődnék, Praksch urat mikor fogják “kiüríteni” a csarnokokból.
Egy észrevétellel is élnék. Ha Praksch úr felvenné az Olaj-mezt, nem tévesztené meg az ellenfelet ennyire. Kék-feketében elég zavaró egy minden meccsen 20 szolnoki pontot összehozó bohóc.

Xero
Olvasó

Kíváncsi leszek ennek milyen következménye lesz. Azért lássuk be, ez a viselkedés nagyon gáz.. (Egyébként csak idő kérdése volt, hogy lesz ott valami hasonló incidens..) A végén valamelyik játékvezető kapott is egyet? Ráadásul úgy, hogy szerintem szinte teljesen irreális elvárás volt, hogy majd ez a Körmend megveri ezt a Szolnokot, bírói hibák/döntések ide vagy oda…

red-black01
Olvasó

Goda szét akarta szedni őket, futott oda és szó szerint beleszaladt a Rudnernek szánt sörbe.
Ha kapásból sikerül a szájába célozni oké, de sajnos a nagyrészét a szeme fogta fel.

Názáleti Blájen
Olvasó

Ennyire lehet értékelni a magyar bírói állományt. Teljesen elvesztették a kontrollt és már azt sem tudták, hogy mit mikor kinek ítéltek. agyhalott bagázs

rrrrrrrr
Olvasó

Sajnos az egész Körmendi szezon botrányos.

milanka487
Olvasó

Durázi🖕🖕🖕🖕

Falcomarci
Olvasó

A két buta tábor!Romànra itta magát!🤣🤣🤣

fanaticfantastic
Olvasó

Marcikám! Ne általánosíts,mert a végén esetleg ,még én is azt teszem nálatok.

Falcomarci
Olvasó

Gyere barátom,àltalànosíts!😉😘

fanaticfantastic
Olvasó

Nocsak. Barátok vagyunk? Akkor eszembe nem jut ilyet tenni..:D

Falcomarci
Olvasó

Ne itt írogass keress meg!😉😘

fanaticfantastic
Olvasó

Itt lehet írogatni. A levél már nem divat. Mint te…:)

Bobby666
Olvasó

Rossz lesz az neked ha megkeresnek…:)

balldontlie
Olvasó

Engedd el, 5 éve azt se tudta még, hogy hol az Arena. Szép időszakban könnyű divatnak lenni.

Mendez
Olvasó

Úgy írod ezt mintha tudnád kiről van szó.
Több Falco szimpatizáns van itt szerintem akik 30 éve a csapat mellett állnak.
Akkor is ott voltak velem együtt amikor a zsákolóferike liberót emlegetett az első Falco-MTE előtt.
Mekkorát változott a világ azóta…

Cannibal
Olvasó

Te buta proli! Nehogy bemeséld már, hogy te 30 éve meccsre jársz 🙂 Akkor 50 körül kellene minimum lenned. 50 éves emberek meg nem ilyen ostobák, mint te itt hétről hétre, még Szombathelyen sem. Te egy unatkozó hülye gyerek vagy aki itt provokál több néven.

Marillion
Olvasó

Mendez…az egyik közülük itt én vagyok…Már akkor a Falcora jártam mikor a Haladás munkacsarnokában játszotta az első meccseit!Aztán kőltöztünk át a Safrankóra/Sugár útra…ahol a Gyuszi büfében volt a gyülekező a meccsek előtt aztán irány be a sarokba a palánk mellé aztán az átépités után a karzatra a “művészbejáron” amit mi neveztünk el igy!!

Bobby666
Olvasó

Mendez! Lecsúszol egyre jobban sárgapárnába… Nem hiszem, hogy ezt akarod…

Cannibal
Olvasó

Te még nem jöttél rá, hogy ugyanaz a kettő?

PL
Olvasó

Marcika, ilyen fújás miatt szombathelyen hasonló cirkusz lett volna!

Marillion
Olvasó

PL…Falcon nem,mert ahogy ti mondjátok az Aréna Savariába csak divatszúrkolók járnak be sárga feketében!…nálatok meg ez a fanatizmus ismérve! De az érdekes hogy nálatok ott az első sorban tisztán látni hogy tőbbsége korántsem fiatal de még az 50-es korosztálytól is bőven felfelé vannak mint lefelé…és úgy pattognak fel folyamatosan hogy ott aztán megdolgozik a biztonsági szolgálat a béréért!

SzhelY
Olvasó

mi nem megyünk haza a meccs felénél

GézukaReborn
Olvasó

Botrányos az egész ami volt. Pont.

Mendez
Olvasó

Ne basssz.
Botrányos?
Egy falu-bucka meccsen?
Isze’ öribari a két tábor.
Vagy csak akkor ha Falcot köll szidni?
Vér nem folyt nyugtass meg…

fanaticfantastic
Olvasó

Húzzál haza! Tudod,akiket bundázással vádoltál. ODA!

Mendez
Olvasó

Te meg oda ahol kövekkel meg sörrel dobálják az ellenfél szurkolóit!
A balkánra!

nazol
Olvasó

Te most sírni fogsz? Vagy mi a tényállás? Egyem a töködet de érzékeny lettél kis buzi!

PL
Olvasó

A 2 tábor nem szidta egymást. Egyszer sem.

Szertáros
Olvasó

Menj aludni, megártott már megint a fejednek a sok Kőbányai

egismte1
Olvasó

Megint melyik egysejtű ugat először? Hát persze, hogy a panelproli kemény csávó!

Názáleti Blájen
Olvasó

bucka a kurva anyád az amelyik ide szart te mocskos szombathelyi cigány

Mendez
Olvasó

Ne mérgelődj bucka.
😂😂😂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés