Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász

Jön a 10. forduló egyik rangadója.

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 10. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Farkas G., Györfy R. (Bognár T.r)

Körmend: Stokes - Takács - White - Szavics - Garett.

Szolnok: Rogic - Badzim - Kovács - Subotic - Taiwo.

A 10. forduló egyik rangadóját az Egis Körmend és a Szolnoki Olajbányász csapata játssza. Míg a körmendi gárda egy egypontos székesfehérvári vereségből, addig a szolnokiak egy Kecskemét elleni győzelemből érkeznek erre a találkozóra.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Egy nagyon nehéz találkozó előtt állunk, ugyanis egy tapasztalt, jó csapat lesz az ellenfelünk, amely nem mellesleg minőségi előnnyel is rendelkezik. A mi oldalunkat nézve, egy remek periódust tudhatunk magunk mögött, illetve erre a következő mérkőzésre is legjobb tudásunk szerint készültünk fel. A Szolnok egy olyan együttes, amely maximális felkészültséget követel, mind mentálisan – taktikai szempontból – mind pedig fizikálisan. Reméljük, hogy ezeket sikerült teljesíteni. Abban is reménykedünk, hogy minél több szurkoló fog majd kilátogatni a szombati meccsre, hiszen mindenkire szükségünk lesz, mi pedig nyerni szeretnénk hazai pályán!

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Én személy szerint izgatottan várom a Körmend elleni mérkőzést. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon nehéz összecsapás lesz, főleg az ő pályájukon, a körmendi szurkolók előtt, de ettől is izgalmas ez az egész. Valószínűleg nem a legjobbkor jön számunkra ez a találkozó, nem volt túl sok időnk felkészülni, de ennek ellenére is mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Maximális energiát várok a csapattól, és remélem, hogy minőségi játékot fogunk tudni játszani.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BarroMarillionGézukanazol Recent comment authors
Barro
Olvasó

Nincs jó előérzetem…nem vagyunk top formában, valami nincsen rendben, nekünk jót fog tenni a 2-3 hét pihi.

Marillion
Olvasó

Lehet hogy rosszúl emlékszem? De a m4 sport tv 1 hete mintha az MTE-OLAJ meccset hararangozta volna be hogy azt fogják közvetíteni! Deac-Szeged helyette,ezt kitalálni! Nem megbántva Debrecent ill.Szegedet de most ez a párosítás sehogy sem nőhetne a másik főlé! És ehhez tegyűk hozzá a scarnokban várható hangultot…na ez sem lesz meg a másikon! Tehát őssszefoglalom…Knézy és M4 sport tv ba….tok meg!

Gézuka
Olvasó

a ratyi tévé Nézi Jencivel karöltve pedig a szedeák – deac meccset adja ma… parádés.

nazol
Olvasó

Jó lenne nyerni.
Hajrá Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés