Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Egis Körmend – Sporting CP

Hazai közönség előtt szerezné meg a Körmend első Europe Cupos győzelmét.

Egis Körmend - Sporting CP

Europe Cup, 2. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00.
-

Körmend: Chambers - Mitchell - Takács - Moore - Cakarun.

Sporting: Lovett - Armwood - Williams - Loncovic - Radic

A Kecskemét elleni drámai vereség után ismét a Europe Cupban kell bizonyítania a Körmendnek, melynek bár sok ideje nem volt felocsúdni a hétvégi történésekből, hazai pályán mindenképp bizakodva várhatja a Sporting elleni mérkőzést.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: “A Sporting egy nagyszerű csapat, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy olyan csapatokat ütöttek ki a csoportkörbe jutásért, mint a német Göttingen és a belga Antwerpen. Atletikusak, gyorsak, fizikálisak, erre támadásban és védekezésben oda kell figyelnünk. Mint minden csapatnak nekik is vannak gyengeségeik mindkét oldalon, ezeket és a hazai pálya előnyét kihasználva igyekszünk jó eredményt elérni szerdán. A Kecskemét ellen már jobban játszottunk, sajnos a harmadik negyedben a kihagyás a mérkőzésünkbe került, de napról napra fejlődünk és keményen dolgozunk. Szerencsére nincs hiányzónk, holnap a teljes keret rendelkezésemre áll.”

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KDMisiabcabc Recent comment authors
KD
Olvasó

Már a múlt héten bemutatkozott a Körmend az Europa Cup-ban a Karhu ellen, a bb1 úgy látszik, lemaradt róla. Legfeljebb hazai pályán mutatkozik be, de akkor azt is kellene irni.?Látva a Körmendet a Kecsó ellen, nem lesz könnyű, de reméljük, javulnak.

Misi
Olvasó

Ez a beszéd, nem a lemondás! Én is így láttam szombaton. Nem kell a csapatot még temetni, a kemény munka mindig meghozza eredményét.. Ezek a srácok már más csapatoknál bizonyították képességeiket. Össze kell rakni őket, de az nem megy edzői hisztivel, sem a szurkolói szidalmazással. Az akarás megvolt mindenkinél, igaz döcögött a szekér, de ettől a Kecskeméttől mások is kikaptak/nak. Jó volt látni, Omenaka hogy nőtte ki magát. Magyar mag: tessék többet adni!

abcabc
Olvasó

Amíg Chambers lesz az irányító, Körmendnek lesznek gondjai

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés