Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Sopron KC

A bajnokság két legjobb formában levő csapata találkozik.

  •   

Egis Körmend - Sopron KC

Bajnokság, 15. forduló
Körmendi Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Farkas G., Török R. (Várhalmi Zs.)

Körmend: Turner - Oroszi - Edwards - Varnado - Taylor.

Sopron: Kinney - Thompson - Takács - Rivers - Carter.

A bajnokság két legjobb formában levő csapata találkozik egymással a 15. fordulóban, a Körmend és a Sopron egyaránt megnyerte a legutóbbi négy meccsét.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Tegnap jöttünk haza Hollandiából, egy nagyon hosszú és fárasztó út van mögöttünk, ráadásul hosszabbítást is játszottunk. A mai edzésen megpróbálunk felkészülni rendesen a következő ellenfelünkből. A Sopron egy olyan együttes, amelyben van öt meghatározó külföldi. Ettől függetlenül kisebb rotációval rendelkeznek, ezért két fontos dologra kell odafigyelnünk: az első, hogy megállítsuk a belső játékukat, a második pedig, hogy mi diktáljuk a tempót. Minden játékosomra számíthatok.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A héten több problémával is küzdöttünk a felkészülés során, Takács és Thompson is sérüléssel bajlódott. Utóbbi például csak tegnap tudott edzeni először, meglátjuk, hogyan lesznek a mérkőzés napján. Tudjuk, hogy egy nagyon erős gárdával találkozunk, amely nagyon kiegyensúlyozottan teljesít hazai pályán, ahol eddig nyolcból nyolc találkozót behúzott. Ettől függetlenül megpróbálunk mindent, felkészültünk arra is, hogy nagy nyomást fognak ránk tenni a védekezésükkel, oda kell figyelnünk a labdára, nem szórhatjuk el könnyen. Sokat futnak, gyorsindításból nagyon eredményesek, de felállt védelem ellen is megvannak az embereik. Turner és Edwards jól bontja meg a védelmet, Varnado mindenhonnan veszélyes, Taylor pedig rendkívül jól helyezkedik. A legjobbunkra lesz szükségünk, ha nyerni szeretnénk.

  •   
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
bippa1red-black01Mtefan11ExpertSopronKCfan Recent comment authors
bippa1
Olvasó

Kostas ha nyerünk akkor egy isten leszel Sopronban.Nem mi vagyunk az esélyesek,de a labda gömbölyű.Mi ott leszünk,rajtunk nem fog múlni.Hajrá SKC!

red-black01
Olvasó

Életveszély lesz, mert a 4-5 értelmezhető kulcsjátékosnak nem lehet 2-3 naponta 30, 35, 40 perceket játszani + az utazással járó összes nyűg. Lehet mosolyogni, de eddig erőn felül teljesítünk. A mi játékunk alapja a feszesnek szánt védekezés. Azért csak szánt, mert nincs meg hozzá a játékosanyagunk mennyiségben (csak halkan mondom, minőségben se nagyon 😉 ). Egyszerűen nem tudjuk fenntartani a nyomást 15-20 percnél tovább. Ezután a kérdés az, hogy ez az elején van és kitart-e az előny, vagy a végén van és el tudjuk-e tüntetni az összeszedett 10-15 pont hátrányt. Lehet egy harmadik eset, hogy egállal haladsz és a végén… Olvass tovább »

Mtefan11
Olvasó

Meglátásom szerint szoros, pontgazdag találkozóra van kilátás, a Körmend szerdán Hollandiában győzött hosszabbítás után, ezáltal a 7-8as rotáció nem biztos hogy kifizetődö lesz, gondolok itt a védekezésre. A jó formában lévő SKC teher nélkül érkezik, az új edző kétségtelenül új lendületet adott a csapatnak. Nem kérdés hogy a Körmendnek nem szabad félvállról venni a találkozót.
Csak az MTE!

Expert
Olvasó

Szűk hazai.

SopronKCfan
Olvasó

25 éve nem nyertünk Körmenden… Hátha most. De nem is reménykedem ilyenben! Játszunk egy jó meccset, küzdjenek a srácok és nem lesz gond! Hajrá SKC!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés