Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Sopron KC

Mindkét oldalon egész meccsen, nem csak két negyed erejéig várnak jó játékot.

Egis Körmend - Sopron KC

Rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Papp P., Praksch P., Farkas G. (Forrai S.)

Körmend: Bradford - Price - Ferencz - Hammonds - Delas.

Sopron: Warner - Lemar - Supola - Wiggins - Gordon.

2-0-ra vezet az esélyesebbnek tartott Egis Körmend a Sopron KC elleni párharcban. Pénteken pedig a párharcot is lezárhatja egy újabb győzelemmel. A Sopron hazai pályán megszorongatta a vasiakat, közel állt egy bravúrgyőzelemhez, ám végül egy ponttal alulmaradt. Meglepetés lenne, ha a körmendiek otthonában sikerülnie szépíteniük Sabáli Balázs tanítványainak.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Természetesen szeretnénk megnyerni a harmadik meccset is és lezárni a párharcot. Úgy gondolom, hogy nem játszottunk túl jól Sopronban, különösképp az első és a negyedik negyedben. A köztes két negyedben teljesítettünk a normális szintünkön. Arra számítok, hogy ezúttal nem csak húsz percig fogunk a megfelelő szinten játszani. Mindenki tisztában van a mérkőzés súlyával és fontosságával. Hazai pályán továbbra is veretlenek vagyunk, így arra készülünk, hogy ez a holnapi meccs után se változzon. Nem várható változás a keretünkben a legutóbbi meccshez képest.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Úgy gondolom, hogy csak akkor lehet bármiféle esélyünk idegenben, ha a hazai mérkőzésen látott teljesítményünket nyújtjuk. Főleg az első és utolsó negyedbeli, extra teljesítményünkre lenne szükség ehhez. Az lenne a fontos, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk az egész mérkőzés során, és ha nem lennének olyan mélypontok a játékunkban, mint a hazai meccs második és harmadik negyedében. Sok újdonságot már nem tud egymásnak a két csapat mutatni. Ugyanaz lesz a keretünk, mint az eddigi meccseken.

[totalpoll id=”17995″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Zsoldos András, négyszeres magyar bajnok, kupagyőztes edző, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya elemezte:

– Ha tíz embert megkérdeznénk, aki nem soproni érdekeltségű, valószínűleg tíz azt mondaná, hogy a Körmend meg fogja simán nyerni ezt a meccset. Nagy csodának kellene történnie szerintem ahhoz, hogy ne húzza be ezt otthon a körmendi csapat. Ezt nem azért mondom, mert a Sopron egy rossz csapat lenne. Egyáltalán nem az, de azért az sokat számít, hogy sok sérültjük van, kevesen is vannak, nem túl nagy a rotációjuk. A másik oldalról pedig azért nehéz a dolguk, mert a Körmend nagyon jól szerepel idén a bajnokságban, ez alapján jobb csapat. A vasiakat ráadásul a komoly sérülések is elkerülték.

Nem véletlenül gondolják úgy a körmendi szurkolók, hogy mikor, ha nem most. A bajnokság egyik nagy esélyesének számítanak idén. Az otthonukban még egy tabella élén álló csapatnak sem szokott sok babér teremni.

Ahhoz, hogy a Sopron meglepetést érjen el, nagyon sok mindennek össze kéne jönnie. Ki kellene fogniuk egy extra napot, jó dobóformát és nagyon jó mentális állapotban kellene lenniük. Nem ismerem az ilyesfajta statisztikákat, de 2-0-s előnyből eleve ritkán szokott előfordulni, hogy egy esélyesebb csapat kiengedjen. Már csak azért sem hiszem, mert a körmendiek nem szeretnének több meccset már játszani. Rögtön hátrányba kerülnének azokkal a riválisokkal szemben, akik három meccs alatt lerendezik a párharcukat. Emiatt szerintem a motivációjukkal sem lesz gond.

Ahogy az elején mondtam, mindezek miatt én hazai sikert várok. Azt nem tudom megmondani, hogy szoros lesz-e ez a mérkőzés vagy sima, de mindenképpen körmendi győzelemre tippelek.

32 hozzászólás

32
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
HajráKörmendHajráVasKovács GáborKalok KevinLaposvárMarillion Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

EMŐ, akkor este nálad, aztán nézzük megint a Jockey tv-t !

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Emlékeztek amikor múltkor beirtam hogy ott volt Ramirez a Körmend-Szolnokon?!!
Igy akkor több minden eldőlt egyrészt marad ez a bohóc másrészt Milán miatt volt ott aki jövöre jön hozzánk….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nosza, hát edd meg a tippmixen! 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ha lenne ilyen lehetőség ugrannék rá bér tudod ,hogy van úriember biztosra ne fogad 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Éppen ezért te még nyugodtan fogadhatsz rá. 😉

SopronKCfan
Olvasó

Lehet, de remélem nem utoljára ebben a szezonban: Hajrá Sopron!

pbask
Vendég
pbask

Bebes úr elakarta hallgatattni informácijót szurkolókat hülyének nézve ahogy szokta,töröltette kommentet a Nagy Testvérrel de minek?:D
de hát kitudodott,Szóval terjesszük az igét:
CSORVÁSI MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁN ALBAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nyelvtanilag helyesen: el akarta ! SZERETLEK. 😉

Milos
Olvasó

Olyan jó hogy más csapat szurkolói olvassák a körmendi fórumot! ?
Mivan bammmeg, nincs jobb elfoglaltságod?

balldontlie
Olvasó

Most miért, én is olvasom a Falco fórumot. Circo néha elég jó műsort csinál 😀 Most épp a nemi szerepekről, de sokszor arról, hogy Sopronban milyen a gyros, kiírja magáról, hogy gazdag zs. és várja a reakciókat, elmeséli miért a rendőrök a legnagyobb ellenségei és hasonlók, mindezt úgy, hogy érezhetően 3-4x olyan intelligens, mint akik leállnak vele vitatkozni 😀 Én nagyon bírom, főleg mikor Aramis-Nuni kaliberű elmék majd’ megvesznek egy-egy írásán.

Aramis
Vendég
Aramis

Azért a falufórum az igazán kirakatba való!
Körmendi Dózsa-féle parasztfelkelés! 😀
Kisjobbágy először otthon sepregess!
Azt hiszem van mivel… 😀

balldontlie
Olvasó

Na egy mondatba sikerült három, mondhatni 4, de a faluzást már nem számolom, frappáns Körmend-“viccet” becsempészned és egyik sem volt az, hogy körmEND! (Az, hogy mennyire humorosak, annak az aránya 3-1 😉 )
Határozott fejlődés, segít valaki?

Laposvár
Olvasó

Elég mókás ez a faluzás egy olyan kis porfészekből, mint Szombathely… Erősen bagoly mondja verébnek 🙂

viccmester
Olvasó

Csorvási Milán-Albacomp! 2 évet írt alá.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Nahát!!! Aláírt két évre egy nemlétező csapathoz??
Tényleg nagy “viccmester” lehetsz… :))

Aramis
Vendég
Aramis

Ugyan már!
Ti a mai napig marc-körmENDet énekeltek a meccseken 😀 😀 😀

balldontlie
Olvasó

Bocs nuni, hogy vannak hagyományaink.

Aramis
Vendég
Aramis

Ismerjük a “hagyományaitokat” MásikVégétFújdMeg! 😀

balldontlie
Olvasó

Haha, nem 😀

Kovács Gábor
Olvasó

Azért azt nem lenne rossz leírni(nagybetűkre figyelve),hogy szombaTHEly-körmEND.De ezenkívül ez a szombathelyi “lenézés” nem szép.Nuni nem társ abban,hogy lenyelje a dicsőséget,inkább mást nyel le. lelke rajta.de egyébként a bb1en kívüli szurkolók viszonylag összetartanak.ezek a szombathelyiek,akik itt adják magukat meccsre se járnak,csak provokálni a bb1re.Ne reagáljatok nekik és üres lesz az életük! MTE!(Igen,MTE)

Emőkevagyok
Olvasó

Valaki nem tudja, anyukámmal indulhatnánk-e párosban a meccs szünetében a dobóversenyen?

apasas
Olvasó

Emőke had nem mondjam, hová induljál….Anyukáddal együtt ?

red-black01
Olvasó

Sas… itt a kiskollégának mondd meg légy szíves, becs’ szó elintézem hogy indulhassanak. 🙂
Akár egyedül, akár párosban, de ha külön-külön egyszerre a két palánkra, mindegy amit választanak.

Azt hiszem több szempontból is mindenkinek egy életre szóló élményt jelentene 😉

red-black01
Olvasó

Az pedig természetesen alap, hogy a meccset a VIP-ből nézhetik a “lányok” 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pistával…?

Marillion
Olvasó

Emőket én is megnézném…intézd el…köszi….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Majd megkérdezem a gondnokodtól, szabad-e. Holnap már lejár egyáltalán a szobafogságod, EMŐ??!! Nagyon csúnyán viselkedtél az oszikiránduláson, ugye,tudod ??!!! 🙁 Legalább bocsánatot kértél anyudtól??? Pista is nagyon aggódik miattad ! Én is SZERETLEK . 😉

Kovács Gábor
Olvasó

Kedves Emőke. Hadd meséljem el,hogy van,akinek ez a sport jelent sokmindent. Az,hogy próbálsz gúnyt űzni a hozzászólásaiddal a körmendiekből,az még valamilyen szinten oké.bár ez sem emberies. De egy anyával jönni? HA csak 20éves emberről van szó,még ő is tiszteli az anyját.30évesen már szeretne gondoskodni az életéről. Vagy legalább besegíteni neki.a te írásaidban már nem csak kosárlabdáról van szó. Őszintén szólva remélem,hogy törvény elé állsz. Rágalmazások hegye áll mögötted. És a másik oldala,hogy némely embereket állatnak tekintesz. Az,hogy valaki mit tisztel és szeret,nem a te savad eldönteni és soha nem is lesz.Az,hogy te B.I ellen vagy az a magánügyed és ez… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

EMŐKE nagy sportrajongó, valamint az édesanyja is az. Nagyon drukkol és szorít Pistámnak, valamint a hévízi rádiósnak is. Kicsit ugyan néha csintalan, meg nagyszájú csibész, de én SZERETEM. Nagyon jóban van a csapatuk demens polgijával is, valamint üdvözli-puszilja Oroszlány ellenzéki polgiját szintén! EMŐKE pártpolitikán felül áll, de nagyon nagy sportrajongó!
És amúgy sem illik akkor belerúgni, amikor ő nem tud válaszolni, a szobafogsága miatt! Nem szép dolog! 🙁
SZERETLEK

Kovács Gábor
Olvasó

minden áron azon leszek,hogy felkeresselek téged,mert ugyanazon személy vagytok. undorító és szánalmas amit csinálsz.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Tudnánk már, ki ez.

mte7
Olvasó

….
Hajrá Körmend!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés