Connect with us

Bajnokság

Egis Körmend – OSE Lions

Ziga Mravljak: Örülünk, hogy játszhatunk holnap.

Egis Körmend - OSE Lions

Bajnokság, 11. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Nagy V., Goda L.

Körmend: Thames - Takács - Mócsán - Durázi - Taylor.

OSE: Anderson - Kucsora - Abell - Bailey - Hayes.

A bajnokság 11. fordulójában csap össze a 2 győzelemmel és 1 vereséggel álló Egis Körmend és a 2-3-as mérleget felmutató OSE Lions együttese. A körmendiek legutóbb a Paksot verték, míg az Oroszlány dármai csatában maradt alul Zalaegerszegen.

Ziga Mravljak, az Egis Körmend vezetőedzője: Ma éjfélkor jár le a karantén a csapat számára, így csak holnap délelőtt tudunk egyet edzeni a mérkőzés előtt. Nem akarunk bármi kifogást mondani, inkább örülünk, hogy játszhatunk holnap. A felkészülés alatt a saját hibáinkkal foglalkozunk, mivel a mostani helyzetben akár az is előfordulhatna, hogy egyik pillanatról a másikra másik csapattal tudunk csak játszani, plusz karanténból jövünk, így azt sem tudom, hogy ki milyen állapotban van és hogy ki mire lesz képes. Az Oroszlány egy gyors, dinamikus csapat, amely sok pontot szerez gyorsindításból, de mélységi játékkal is rendelkezik. Krasovec edző nagyon jól irányítja, szervezi a játékosait és ez látható is mérkőzésről mérkőzésre. A meccsen a kulcs a győzelemhez az lesz, hogy Andersont, Abellt és Baileyt megállítsuk, mivel ők hárman a legveszélyesebbek az ellenfélből. A ZTE-vel nagyon kemény és jó mérkőzést játszottak, ami kétszeres hosszabbításban dőlt csak el. Azonos mentalitással fognak érkezni, hiszen ők is nyerni szeretnének majd mindenáron, főleg, hogy a válogatott szünet előtt ez az utolsó mérkőzésük és biztos, hogy győzelemmel a zsebükben akarnak pihenőre menni. Hangsúlyoznám még egyszer, hogy örülök, hogy játszhatunk. Remélem holnap nem lesz semmi baj és győztesen hagyhatjuk el a pályát.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Körmend az egyik legerősebb csapat a magyar bajnokságban. Agresszív kosárlabdát játszanak és sokszor az eladott labdákra utaznak. Egy-két játékosuk karanténban volt, de ahogyan láthattuk már a korábbi kényszerpihenőjük utáni első meccsükön is, ez számukra nem akadály. Egy tapasztalt válogatott játékosuk van és emellett jó légiósaik, de a fiataljaikról sem szabad megfeledkezni, hiszen tehetségesek. Egy ilyen kerettel rendelkező együttes veszélyes és jó csapat is egyben. Szurkolóik, – ahogy a többi gárdánál sem – nem lehetnek ott a mérkőzésen, de így is jó hangulatú mérkőzésre számítunk és így is megvan a hazai pálya előnye számukra. Sajnos kettő komolyabb sérültünk van és még egy enyhébb is, remélhetőleg utóbbi holnap játszani tud.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dennis Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Most akkor kinek higyjünk, Garamvölgyinek aki azt mondta, hogy mindenki egészséges vagy Krasovecnek, aki szerint 2 komolyabb és 1 enyhén sérült van a csapatban. 1 napon belül 2 ellentétes nyilatkozat.
Na mindegy…
Bízom a tisztes helytállásban.
Hajrá OSE!

Legfrissebb

Hírek

Facebook