Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák

A körmendieknek csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Egis Körmend - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 3. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Győrffy P., Söjtöry T., Goda L. (Téczely T.)

Körmend: Stokes - White - Martinez - Szavics - Gordon.

Szeged: Persons - Cook - Szatmári - Bognár - Alston.

A Nyíregyháza győzelmi sorozatát megszakító Szeged látogat a legutóbb Sopronban játszó Körmend otthonába a 3. forduló elhalasztott mérkőzésének pótlásán.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Ez lesz az az időszak, amikor nagyon sokat várunk a csapattól, mivel a következő öt találkozót hazai pályán játsszuk, ez pedig nagy előny a számunkra. Meccsről meccsre szeretnénk haladni, az első összecsapás a Szeged ellen lesz. Az ellenfelünk ezidáig sokkal jobban játszott idegenben, mint otthon, éppen ezért nagyon óvatosnak kell lennünk és koncentrálnunk kell. A csapatukban 70%-ban a légiósok játékára támaszkodnak, mellettük Keller és Bognár is kiemelkedő teljesítményre képes. Meg kell találnunk a módját, hogy megállítsuk ezeket a játékosokat. Ennek a mérkőzésnek csak egy elfogadható kimenetele lehet számunkra és az a győzelem. Amennyire tudtunk, a lehető legjobban felkészültünk ebben a két napban. Megoldást kell találnunk arra, hogy megnyerjük az összecsapást. Mindenki egészséges és készen áll.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Sajnos nem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, egyrészt nem volt sok időnk, bár nekünk eggyel így is több napunk volt, mint a Körmendnek, másrészt apróbb sérülések nehezítették a dolgunkat. Úgy gondolom, hogy elvégeztük azt a munkát, amit ebbe az időszakba bele lehetett sűríteni, felkészültünk becsülettel, megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Elméletileg Polányi Kristóf már bevethető, de Huntnak beállt a háta. Nem tudjuk, hogy mi a gond, kihagyott két edzést, ma fogják az orvosok megmondani, hogy pályára tud-e majd lépni.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
PojacaKendeffy BotondpirosfHarry BellCibona5 Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Ezt be fogja húzni az Egis Körmend, még pedig egy jó védekezéssel, így 8(!) csapat fog 5 győzelemmel álni, az 5.-től a 12.-ig. Egészen hihetetlen. Kib@szott izgalmas egy bajnokság, persze az 1. helyet leszámítva.

Marillion
Olvasó

Hát ez is eljőtt Körmenden…Magyar játékos nem fér be a kezdőbe.

Cibona5
Olvasó

Ne mondd! Ott van Martinez Ralf Ádám. Ő igazi magyar. 🙂

Harry Bell
Olvasó

White agresszív védekezésére a meccs elején nagyobb szükség van annál, hogy helyette Takács Kristóf kezdjen. Így, magyarként Martinez a jobb megoldás. Aztán majd jön helyette Fepu, és kettes poszton Kristóf. Elvileg a hosszabb kispad nekünk kellene hogy kedvezzen, de a ciprusi meccselése az utóbbi időben hagy némi kívánnivalót maga után. Henry az első meccsén nem sokat mutatott, pedig Szavics képességeit jobban kitudnánk használni, ha többször szerepelne hármasban.
Mindenesetre itt az idő a felzárkózást megkezdeni.
Hajrá Körmend!

pirosf
Olvasó

Sajnos ez marad nekünk…olcsó légiósok-nektek meg drága magyarok.

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerinted Hanga Ádám sem magyar vagy Liu Shaolin Sanyi sem? És Carlos Perez?

JólnézünkMIKI
Olvasó

5 légiós-12 helyezés?
Bebes Polgármester nem erről dalolt a nyáron, hanem a fiatalítási programról!
Kamuzott a derék Pista?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés