Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák

Kemény mérkőzésre számítanak az edzők.

Egis Körmend - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 1. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szerda, 16:30
V.: Győrffy P. A., Török R., Boros T.

Körmend: Thames - Oroszi - Mócsán - Williams - Taylor.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

Az első fordulóból kerül pótlásra Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák. A Körmend jelenleg hat győzelemmel és egy vereséggel áll, míg a Szeged öt győzelemmel és  négy vereséggel.

Ziga Mravljak, az Egis Körmend vezetőedzője : Szeged egy nagyon jó csapat, ezt idén már többször is bizonyították a bajnokság során. Nagyon kemény csapat, akik ha ki is kaptak, azt is csak pár ponttal tették és ez mindent elmond róluk. Nagyon okosan, óvatosan kell játszanunk ellenük. Négy nagyszerű légiósuk van, akik meghatározóak a csapatban. Govens, akit mindenki ismer már Magyarországon az egyik legfontosabb játékos, ki kell vennünk a játékból ahhoz, hogy győzni tudjunk, mellette négyes poszton ott van Dzeletovics, aki kintről is veszélyes, palánk alatt pedig Dickey, aki a lepattanók terén nagyon erős, domináns. Rájuk kell majd kiemelten figyelnünk, ha győzni szeretnénk. Sajnos még mindig küzdünk problémákkal. Takács Kristófnak és Durázi Krisztofernek  kifordult a bokája az ő játékuk még kérdéses. Németh Ákos beteg volt és még nem 100%-os, de remélem tudja segíteni csapatunkat. A többiek egészségesek és bevethetőek, remélem meg tudjuk nyerni az előttünk álló mérkőzést.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője : Körmend egy nagyon erős csapat, nagyon jól játszott a legutóbbi mérkőzésén is. Nehéz, kemény mérkőzés előtt állunk. A ZTE elleni győzelem után várjuk ezt a mérkőzést, küzdeni fogunk minden erőnkkel, a hibáinkat javítottuk és szerintem jobban is tudunk játszani, mint amit az utóbbi mérkőzéseken nyújtottunk. Természetesen azért megyünk Körmendre, hogy győzzünk. Szerencsére mindenki egészséges, így mindenkire számíthatok holnap.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gecse J. Márió Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Ziga: “Durázi Krisztofer, akinek kifordult a bokája; biztosan nem játszik még”. BB1: “Fogd meg a söröm!” 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés