Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – MVM-OSE Lions

Zsinórban ötödik győzelmére hajt a Körmend.

Egis Körmend - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 15. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, csütörtök, 18:00
V.: Kapitány G., Tőzsér D. K., Kovács N. J. (dr. Páli K.)

Körmend: Stokes - White - Martinez - Szavics - Gordon.

OSE: Ihring - Carev - Miliszavljevics - Minchev - Burns.

A bajnokság 15. fordulójában játszik egymással az Egis Körmend és az MVM-OSE Lions csapata. A körmendiek legutóbb a ZTE-t győzték le hazai pályán, így zsinórban már negyedik győzelmüket szerezték meg, míg az Oroszlány a Szolnok otthonában kapott ki egy fordulatos meccsen.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Mondhatom azt, hogy a csapatunk jelenleg jó formában van, hiszen az elmúlt négy mérkőzésünket meg tudtuk nyerni, ebben segítettek a szurkolóink is. Szeretnénk sikeresen befejezni ezt az öt hazai mérkőzést, így holnap is a győzelem reményében lépünk pályára. A siker eléréséhez sok mindent kell megtennünk, akár többet is, mint az elmúlt négy mérkőzésen, hiszen egy komoly csapattal állunk szemben, akik szeretnek gyors kosárlabdát játszani. Az Oroszlány keretét kiváló játékosok alkotják, akik igazi csapatjátékot mutatnak a parkettán. Hazai pályán nekünk kell irányítanunk és folytatni a menetelésünket úgy, mint az elmúlt négy meccsen, hogy sikeresen tudjuk zárni a 2021-es évet. Szeretnénk meghívni szurkolóinkat, hogy támogassanak úgy, mint ahogyan eddig tették, hiszen sokat tettek ők is eredményeink elérésében és most még nagyobb szükségünk van rájuk.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: A Körmend remek formában van, köszönhetően a hazai közönségnek, sorozatban ez lesz az ötödik meccsük otthoni környezetben. Sok jó játékosuk van, néhány változtatást hajtottak végre a legutóbbi találkozásunk óta, és ez több lehetőséget ad nekik a pálya mindkét oldalán. Fontos lesz, hogy ugyanolyan erővel játsszunk, ahogyan ők. Sajnos továbbra is sérülésekkel küszködünk.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DomidonnarummaPLMarillionSárgaPárna Recent comment authors
Domi
Olvasó

Nem mi vagyunk az esélyesek ezúttal sem.De azért bízok egy jó meccsben,szoros végeredménnyel.Természetesen ott leszünk!Hajrá Oroszlány!

donnarumma
Olvasó

Olvasom a kezdő ötösöket..nem könnyű kitalálni, melyikük a magyar..

Marillion
Olvasó

Egységes csapat van mindkét oldalon,a győzelmi széria és a hazai pálya az a plusz ami most a Kőrmend újabb győzelmét sejteti.

PL
Olvasó

sejteti. En bizok a gyozelmünkben, de ez nehéz meccs lesz. Jó az Ose.

SárgaPárna
Olvasó

Tükörsima vendég!!!!

Marillion
Olvasó

Beszólás,semmi különösebb!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés