Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Egis Körmend – MVM-OSE Lions

Győzelemmel zárna hazai pályán a Körmend.

Egis Körmend - MVM-OSE Lions

Alsóházi rájátszás, 10. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00

Körmend: Doktor - Morgan - Takács - Ferencz - Tolbert.

Oroszlány: Ruják - Balsay - Gholston - Thomas - Polutak.

Az alsóházi rájátszás utolsó fordulójában, a Kecskemét a Paksot fogadja.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Az érdemi kérdések eldőltek, nyilván a tabellán még léphetünk előre, de nem ez a legfontosabb, hanem, hogy hazai pályán megpróbálunk egy győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól, ezután a nem túl sikeres szezon után. Ez talán minimálisan jobb szájízt adhat a klubnak és a szurkolóinknak a szünetre. Természetesen a fiatalok most is több lehetőséget fognak kapni, az a célunk, hogy nyerjünk otthon.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: Nagyon örülök annak, hogy a kilencedik helyen zárjuk a bajnokságot, ez volt a célunk azután, hogy megtudtuk, hogy a playoutban leszünk érdekeltek. Szeretnénk folytatni azt a játékot, amit a Szeged és a Paks ellen mutattunk, jól kosárlabdáztunk, csapatként, élvezhető volt mindenki számára. Gratulálok a Körmendnek a bennmaradáshoz, kívánok egy sportszerű, élvezhető és sérülésmentes mérkőzést mindenkinek.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Redbleck88 Recent comment authors
Redbleck88
Olvasó

Kornél hagyd játszani a fiatalokat a légiósok már úgy is csináltak olyan statot amivel eladhatják magukat komolyabb bajnokságban! Legyen örömjáték mind a két csapat részéről itt úgy is csak piros fekete győzelem lehet! ????????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés