Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – MVM-OSE Lions

A Körmend négy vereség után nyerne újra. 

Egis Körmend - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 14. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szerda, 18:30.
Játékvezetők: Benczur Tamás, Minár László Balázs, Földesi Ádám (Forrai Sámuel)

Körmend: Chambers - Takács - Parrish - Moore - Cakarun.

Oroszlány: Dimitrijevics - Ruják - Carev - Calloway - Krestinin.

Pikáns mérkőzés vár ránk a 14. fordulóban, hiszen a Körmend nem csak a kupaindulás miatt vágna vissza az Oroszlánynak hazai pályán, hanem az első fordulós vereségért is. A Lions a Szeged ellen a lehető legjobbkor zárta le vereségsorozatát, a Körmend négy vereség után nyerne újra.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Egy csapatnak sem tenne jót morálisan három ilyen végjátékos vereség, mint amilyeneken mi túl vagyunk, de tudom, hogy van olyan erős mentálisan a csapat, hogy ebből is fel tud állni, ha átszakadna a gát, az sok mindenen változtatna és segítene. Természetesen szomorúak vagyunk, hogy a kupaindulás nem jött össze, de ez már a múlt, fontos mérkőzések várnak ránk a bajnokságban, nem tehetjük meg, hogy ezen kesergünk. Az OSE egy jó csapat, ezt az első fordulóban saját bőrünkön is tapasztaltuk, sok pontot kaptunk és durván elbuktuk akkor a lepattanózást, ezek lesznek a kulcskérdések a holnapi mérkőzésen is. Le kell lassítanunk az Oroszlányt, rohanós csapat, védekezésben maximális energia és koncentráció szükséges ahhoz, hogy elvegyük a kinti dobásaikat, amiben nagyon erősek. Hazai pályán nincs más opció, csak a győzelem! Balogh biztos nem lesz még, Mitchell és Durázi továbbra sem 100%-os, de remélhetőleg tudják vállalni a játékot.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Bár a Körmend négy vereséget szenvedett el zsinórban, a Sopron, a Falco és a Paks ellen is szoros végjátékban maradtak csak alul. Örülünk annak, hogy indulhatunk a kupában, de már teljesen a bajnokságra fókuszálunk. A kulcs az lesz, hogy megállítsuk Cakarunt, Moore-t és Chamberst, védekezésben növelnünk kell a fordulatszámot és nem engedhetünk második esélyeket a Körmendnek, mert így is erősek hazai pályán. Teljes keret rendelkezésemre áll holnap.”

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
CsakEllenívKendeffy BotondPojacaelfogult vagyok Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Laci bá is megmondta, földindulás lesz ha nem… Hát igen, le kell vetetni a mezt, ha ezt sem sikerül megnyerni! És az Ose képes is lehet a bravúrra, mikor, ha nem most tudnának nyerni a katlanban!

elfogult vagyok
Olvasó

Nem nekünk áll a zászló! De tiszteljük az ellenfelünket, és sikerül a győzelem!
Remélem harcosan küzdünk majd!
Hajrá OSE!

Namár
Olvasó

Bégre egy igazi derbi a tv-ben. Amióta a körmendi táborok vezetői egységesen unintelligensen beleálltak az Ose-ba, azóta ott is kialakult egy “klassz rivalizálás”. Bár ahogy tudom az Ose ennek ellenére is normálisan állt a vendégekhez a bajnokság elején.
Szerintem a Körmend be fogja darálni az Oroszlányt.

Kendeffy Botond
Olvasó

Arról a “normális hozzáálláshoz” csak annyit, hogy annyi szekus és rendőr volt Oroszlányban, mint Nagy Imre temetésén utoljára. Nekem személyesen is volt a teljesen felesleges vegzáláshoz szerencsém. Ha ez a normális, akkor mi ami nem?!

Csak az igazság kedvéért. Amúgy meg győzzön a jobbik!

Ellenív
Olvasó

Kedves Botond!
A mérkőzés így is állt 15 percet a pályára öntött sör miatt, gondolom azt is tudod ki öntötte. A rendőrséget valószínűleg nem a szurkolók rendelték ki.Csak az igazság kedvéért. Hajrá Ose!Hajrá Bányász!

Kendeffy Botond
Olvasó

Nekem semmi közöm nem volt ahhoz a sztorihoz. Viszont már meccs előtt volt szerencsém a vegzáláshoz. A biztonságiak rendesen fel voltak turbózva, amikor meg szerettem volna beszélni az egység vezetőjével állampolgári jogaim kapcsán és jeleztem, hogy munkám kapcsán tudom, hogy mit tehetnek és mit nem, akkor meg volt a nagy kapkodás. Ez még az állítólagos sör locsolás előtt volt. Én soha életemben nem tettem/tennék ilyet. Viszont én voltam az alanya a biztonságiak túlzott fellépésének, ezt írtam le. Ha Körmenden vagy máshol ilyen történik ok nélkül, az nem kóser sehol.

Ebben az értelemben a “magyarázatod/mellébeszélésed nem legitim.

Csak
Olvasó

Igen teljesen igazad van. Az oroszlányi szurkolók rendelik a meccsekre a szekust a rendőrt meg minden ilyesmit. Amúgy én úgy értelmezem, hogy Namár arra gondolt hogy,az ose normálisan ált hozzá a vendégekhez, hogy köszöntve lettek a csapat és a szurkolók meg lettek tapsolva és nem hátat fordítva fütyülve fogadtuk őket.

Kendeffy Botond
Olvasó

Természetesen az én megjegyzésem a biztonságiakra vonatkozik. Aki, másképpen akarja értelmezni, azt megteheti. Ahogy Te is tetted.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés