Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Kometa Kaposvári KK

Folytatná jó sorozatát a Kaposvár ellen a Körmend.

Egis Körmend - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság, 7. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Benczur Tamás, Nagy Viktor, Fodor Attila (Forrai Sámuel)

Körmend: Chambers - Mitchell - Takács - Moore - Cakarun.

Kaposvár: Aris - Paár - Griffin - Gabric - Hughes.

A Körmend jó formában, két győzelemmel mehetett pihenni, most pedig a bajnokság egyik legkiszámíthatatlanabb csapatát, a Kaposvárt fogadják szombaton.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Őszintén szólva jól jött a szünet, meg volt a lehetőségünk a munkára, a pihenésre, a gyógyulásra és a készülésre. Mindkét oldalon voltak gyengeségeink amin javítanunk kellett, azt remélem már hétvégén is látszódni fog a változás és hazai pályán behúzzuk a mérkőzést. Egy nagyon veszélyes csapattal játszunk, akik kiszámíthatatlanok, hullámzó játékot mutattak az eddigi mérkőzéseiken. 40 perces koncentrációra lesz szükségünk, agresszív védekezéssel, a légiósaikra és a kinti dobásaikra különösen oda kell figyelnünk. Hughes a szezonban eddig a legjobb centere volt a bajnokságnak, minőségi játékos. Ha minden igaz mindenki a rendelkezésemre áll holnap, Omenaka és Durázi nem 100%-os, de remélhetőleg ők is pályára tudnak lépni.

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: A szünet alatt nem volt tökéletes a felkészülésünk, válogatottbeli kötelezettségek miatt, illetve sérülések okán öt játékossal tudtunk egy ideig edzeni. Védekezésben azon kell dolgozunk, hogy a fiatal játékosok pályára kerülésével és hatékonyak legyünk, nagy intenzitást és energiát várok a csapatomtól. A Körmend ellen kemény mérkőzésre számítok, hiszen Európában is szerepelnek idén, jó teszt lesz ez számunkra. Ami jó hír, hogy Csorvási és Puska is visszatérhet.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés