Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Egis Körmend – Kometa Kaposvári KK

Amennyiben nyer a Körmend, biztosan bennmarad.

Egis Körmend - Kometa Kaposvári KK

Alsóházi rájátszás, 8. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00

Körmend: Doktor - Morgan - Takács - Tolbert - Konate.

Kaposvár: Krnjajski - Eaddy - Paár - Filipovity - Koprivica.

Az alsóházi rájátszás 8. fordulójában a Körmend a Kaposvárt fogadja. Az előző körben mind a két csapat vereséget szenvedett, a KKKK 18 pontos előnyről kapott ki a Paks ellen, míg a Körmend simán maradt alul Szegeden. Amennyiben a Körmend megnyeri ezt a mérkőzést bennmarad, hiszen akkor már riválisa nem előzheti meg.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Nem lehet más a célunk mint a győzelem, mert akkor sikerül teljesítenünk az alapcélunk és bennmaradunk az A csoportban. Vannak nehézségeink, de ezekkel nem szabad foglalkoznia senkinek sem, meg kell mutatnunk mindenkinek, hogy mindent megteszünk ezért a csapatért, még akkor is, ha már jövőre nem itt játszik a játékos. A Kaposvár jó formát mutat az elmúlt hetekben, jó csapatuk van, nem lesz könnyű dolgunk, számítunk a szurkolóink támogatására, hogy belehajszolják a srácokat a győzelembe.

Dalibor Damjanovic, Kometa Kaposvári KK: Természetesen az a célunk, hogy visszatérjünk a győzelmi útra, ott kell folytatnunk, ahol abbahagytuk. A Paks ellen ez még sikerült, jól játszottunk és nagy előnyt építettünk ki, sajnos azonban nem sikerült megnyerni a mérkőzést. 40 perces koncentrációra van szükség ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ez az ami nem jött össze az ASE ellen, fáj a vereség, de nem szabad már ezzel foglalkoznunk. Pozitívan kell hozzáállnunk a feladatunkhoz és mindent meg kell tennünk azért, hogy kivívjuk a bennmaradást a hátralévő mérkőzéseken.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CsabikaBasketManMarillionCibuláre Bucimbunga Recent comment authors
Csabika
Olvasó

Ezt a magát edzőnek valló embert már rég el kellett volna zavarni melegebb éghajlatra. Normális edzővel nem itt lennétek! Nem gondolnám, hogy nálatok az idei szezonban a bentmaradásban lett volna az alap cél, mint ahogy Kocsis nyilatkozta.

Kívánom, hogy nyerjetek, mert szükség van ebben a bajnokságban rátok, jövőre pedig pár kiváló hangulatú Falco – Körmend rangadóra!

Marillion
Olvasó

Szóval az utolsó szalmaszál ide is meg oda is???….A Körmend mégiscsak hazai közegben lesz, szerintem újabb “meglepetést” egyszerűen nem enged/het meg…de ha mégis akkor nem tudom elképzelni hogy a hazai szereplők közül bárkit is engednek békésen távozni a szurkolóik!

BasketMan
Olvasó

Szerintem szinte kizárt Kaposvár győzzön,de ha ez bekövetkezik,azt is lenyeli az eddigiek alapján a körmendi közönség.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Szóval a Paks ellen ez MÉGSEM sikerült…! Ebben te is vastagon benne voltál haver, Borisz szemed fényével egyetemben!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés