Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Kometa Kaposvári KK

Összecsap a Kaposvár és a tavalyi bajnokság bronzérmese.

Egis Körmend - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság, 1. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Kapitány Gellért, Györfy Rúben, Kovács Nimród János (Páli dr. Kálmán)

Körmend: Morgan - Cook - Takács - Durázi - Carter

Kaposvár: D. Jackson Jr. - Abell - Paár - R. Jackson Jr. - Koprivica.

A 2022/2023-as szezon első fordulójában a tavalyi 12. helyezett Kometa Kaposvári KK és a bajnokság bronzérmese, az Egis Körmend csapata mérkőzik meg egymással.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Őszintén szólva a felkészülésünk nem sikerült túl jól, rengeteg sérülés hátráltatott minket. Gyakorlatilag egy edzőmeccsen sem tudtunk teljes kerettel pályára lépni, így az, hogy pontosan milyen erőket képviselünk, még számunkra is kérdéses. Ennek ellenére biztos vagyok abban, hogy egy nagyon jó társaság alakult ki. Nyilván látjuk már most  a hibáinkat, a hiányosságainkat, de egyben azt is meg kell értenünk, hogy bizonyos keretek közé vagyunk szorítva, ebből kell tehát kihoznunk a maximumot.

Az első fordulót értelemszerűen a Kaposvár ellen játszuk hazai pályán. Azt nem tudom pontosan megmondani, hogy ki lesz bevethető a találkozó során és ki nem, hiszen két alap négyesposztú játékosunk is kiesett, így gyakorlatilag a meccs napján fog kiderülni, hogy ki tudja vállalni a játékot és ki nem. A nehézségek ellenére viszont már nagyon várjuk, hogy elkezdődjön a szezon. Izgalmas időszak előtt állunk, s bár biztos vagyok benne, hogy lesznek hullámvölgyek, én bízok idén is a sikeres szereplésben.”

Váradi Kornél, Kometa Kaposvári KK: “A tervezett munkát azt elvégeztük, ebből kifolyólag tehát lehetünk bizakodóak, de a felkészülési periódus egyáltalán nem volt optimális számunkra. Az edzőmérkőzések során egyszer sem tudtunk hiszen teljes kerettel kiállni, s bár ennek ellenére is voltak természetesen bíztató jelek, ez jócskán nehezítette a dolgunkat.

Pénteken Körmendre utazunk, a tavalyi bajnokság bronzérmeséhez, akikről tudjuk, hogy az előző sikeres szezonhoz hasonló szisztéma szerint építették fel az idei csapatot is. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, egy rendkívül fizikális csapat ellen, akik biztos vagyok benne, hogy mind védekezésben, mind pedig támadásban egy nagyon agresszív kosárlabdát fognak bemutatni. Fontos lesz tehát, hogy az első pillanattól kezdve a saját ritmusunkban tudjunk játszani, hiszen főként idegenben, így lehet esélyünk a győzelemre. A dolgok jelenlegi állása szerint a csapat kerete szinte teljesen egész, egy játékosunk, Bogdán Benedek bajlódik továbbra is sérüléssel.”

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Rubik75Mike21Cibuláre BucimbungaHajraKaposKaposkosár KKK Recent comment authors
Rubik75
Olvasó

Ahogy más is irta előttem még nem tudjuk milyen lesz a csapatunk.És egy mérkőzésből még nem lehet majd kiindulni.Körmendre nem nyerni jártunk régen sem,ha jól emlékszem az elmúlt 20 év alatt talán ha egyszer vagy kétszer nyertünk.Mint szurkoló mindig a győzelemben bízom,és tavaly se gondolta senki,hogy első fordulóban megverjük a Falcot.Realitás az,hogy vereség lesz a vége,de remélem a fiúk rám cáfolnak.Hajrá KKK!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Segítségeteket kérném! Tudja valaki, hogy a köcsög Mindigfoson hogy lehet előfizetni? Megnézném a meccset külföldről, de nem tudok befizetni a Hunbasket csomagra! Az online felület nem engedi valahogy. Az ügyféllszolgálattal sem jutottam semmire…(befizettettek a Videotárra, de hiába, abban sincs, b@sszák meg!) Pedig nagyon érdekelne a meccs a körmendi oroszlánbarlangban! Nem vagyunk esélyesek, de nagy csatára, jó hangulatra számítok!
Előre is köszönöm az esetleges jótanácsot!
HAJRÁ KAPSI!!!

Mike21
Olvasó

Nincs még fent a hunbasket csomag az előfizetések között, nem kapkodták el, gondolom ma fogják élesíteni meccs kezdés előtt, érdemes többször ránézned nap közben.
Videótárat mondd le! Ha nem lehet, akkor írják jóvá a hunbasket előfizetéssel, ott nincsenek és nem is voltak meccsfelvételek, legalábbis most ránéztem és nem találtam egyet sem.

2014-ben nyertünk legutóbb Körmenden, nem tegnap volt.
Teljesen más célok, más lehetőségek, viszont remélem NSO tippje bejön, na nem a helyezésünkre vonatkozó (12), hanem Márkó berobban, év felfedezettjeként, mivel lesz lehetősége neki is bizonyítani, meg a többi tehetséges fiatalnak.

Jó utat, jó szurkolást Körmendre elutazó Szurkolótársaknak!
A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Köszi Miki, végre fölrakták, be is fizettem! A Videotárat valszeg buktam, nem is válaszolnak a buzik…
Te nem mész Körmendre? Robiék?
Mindenesetre HAJRÁ MI!!!

Mike21
Olvasó

Szívesen, örülök, hogy sikerült, a videótárat hagyjuk, azzal nekem is kellemetlen tapasztalataim lettek…
Nem megyek, de Robiék igen.

Jó szurkolást, jó meccsnézést!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Köszi, neked is!!

HajraKapos
Olvasó

Az igazi arcát a csapatunknak még mindig nem tudjuk, de lehet, hogy már látni, láttuk.
Kíváncsian várom a holnapi meccset. Természetesen nagyon örülnék a győzelemnek, de Körmenden nagyon nehéz nyerni.
Hajrá Kaposvár!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Körmenden nagyon nagy hazai pálya, minden tisztelet a szurkolóknak Magyar kosárlabda barlang akkor, MTE és OSE , játszunk egy jó szezon nyitó meccset!
Hajrá Hajrá Kaposvár!

SárgaPárna
Olvasó

sima vendég!!!

Jamchi
Olvasó

Zúgjon az “MTE, MTE, MTE”
“Ha kifut a körmendi kezdő öt”
Hajrá Körmend!

Gallis
Olvasó

“Ték-ték-ték, piros-feketék”
Mindörökké MTE!
Szendrei, Szalai, Zsebe, Kardos, Hódi

Drazsen Petrovics
Olvasó

Hisz’ tudjátok győzni kell!
Hajrá Körmend!

kormendinekjo
Olvasó

Győzni kell!
Csak az MTE!
Hajrá Körmend!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés