Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Kaposvári KK

Folytatná jó hazai sorozatát a Körmend.

Egis Körmend - Kaposvári KK

Bajnokság, 13. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, csütörtök, 18:00
V.: Benczur Tamás, Csabai-Kaskötő Brigitta, Minár László Balázs (Bodrogváry Iván József)

Körmend: Stokes - White - Martinez - Szavics - Gordon.

Kaposvár: Hilliard - Krnjajszki - Plézer - Hendlein - Martin.

A csütörtöki játéknapon csap össze az Egis Körmend és a Kaposvári KK együttese. A Körmend legutóbb hazai pályán győzedelmeskedett a Kecskemét ellen, míg a KKK bár szintén otthon játszott, veszített a Sopron ellen.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Két győztes mérkőzés után vagyunk, azonban ez nem mérvadó, hiszen a Kaposvár elleni találkozó teljesen más lesz. Jó karakterrel rendelkezik az ellenfél, mind védekezésben, mind pedig támadásban. Remek légiósaik vannak, illetve stabil hazai játékosokkal rendelkeznek. Mi elsősorban magunkra szeretnénk koncentrálni, és folytatni azt a jó szériát, amit a Szeged ellen elkezdtünk. Nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis a Kaposvár egy lutri csapat, sose lehet tudni milyen formában lépnek pályára. Azonban mi mindent megtettünk a maximális felkészülés érdekében, szívvel-lélekkel fogunk játszani, és reméljük meg tudjuk szerezni sorozatban a harmadik győzelmünket is.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Megyünk Körmendre játszani egy olyan együttes ellen, amely jelenleg nagyon jó ritmusban van – utolsó két hazai mérkőzését simán megnyerte. Egy nagyon nehéz találkozóra számítok, hiszen vesztes szériából megyünk Körmendre, illetve még mindig nem száz százalékos a csapatunk.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BezseHagyadmár...KKKfanta Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Kapos drukkerként kezdem elveszteni a kedvemet. Évek óta ugyanaz az esélytelen semmi. Valahol a 10-13 között. Lassan ez már nem érdekel

KKKfanta
Olvasó

Sima hazai! Továbbra sem értem miért nem jön 5. Légiós! Pláne h jelen pillanatban 3 (2,5) van. Megint megvárjuk h biztos ne legyünk ott a kupában. Aztán utána majd vagy feltornásszuk magunkat a playoff-ig vagy nem! Inkább nem! Szokásos forgatókönyv. Ez Kaposvár. Még mindig nem értem a 3500 fős csarnokot. Előbb fog lehullani a vakolat mint bejut a csapat a legjobb 8-ba. ?

Hagyadmár...
Olvasó

Kupába már nem jutunk az biztos. Szerinted van pénz 5.légiósra? Mikor hiányzik még így is egy kis összeg az éves költségvetésünkből.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés