Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Kaposvári KK

Amíg matematikai esélye van a Kaposvárnak a kupaszereplésre, addig küzdeni fog.

Egis Körmend – Kaposvári KK

Bajnokság, 13. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Cziffra Cs., Nagy V., Balog Gy. (dr. Páli K.)

Körmend: Turner - Oroszi - Edwards - Varnado - Taylor.

Kaposvár: Davis - Norfleet - Ponjavics - Hendlein - Lalic.

Habár nem nagy, de esélye még maradt a Kaposvárnak a Magyar Kupára való kvalifikációhoz, ehhez azonban mindenképp le kellene győzniük a tabellán második Körmendet Fekete Ádám tanítványainak.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Tudjuk, hogy a Kaposvár egy magas szerkezetű csapat, főleg ha a Hendlein-Lalic belső párost nézzük. Az ő semlegesítésükre külön van egy tervünk, szerintem ez egy nagyon fontos eleme lesz a holnapi találkozónak. Minden meccsen, de most különösen fontos lesz, hogy diktáljuk a tempót, gyorsan kell játszanunk. Ezen felül a lepattanócsata lehet még kulcskérdés, hiszen az a Kaposvár egyik nagy erőssége. Minden játékosom készen áll.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Elég sűrű a program, két nap pihenőn kívül végig készültünk. Az a legfontosabb számunkra, hogy sokkal agresszívabban védekezzünk és próbálunk arra koncentrálni, hogy azokat a hibákat, amiket elkövettünk eddig, kijavítsuk. A Debrecen elleni hazai mérkőzésre már talán ezek reálisan nézve is rendben lesznek. Természetesen úgy megyünk Körmendre, hogy amíg matematikai esélyünk van bejutni a Magyar Kupára, addig meg kell ragadnunk minden lehetőséget. A hosszútávú terveinkhez viszont az kell, hogy ezen a találkozón is javuljunk. Ezeket tudatosítani kell a csapaton belül, hogy stabilabbak legyünk, Körmenden is ez a célunk. Támadásban egy nagyon agresszív, talán a legagresszívabb csapat vár ránk. Ez lesz az elsődleges, hogy ezzel mit tudunk kezdeni. Mindenki vállalja a játékot.

[totalpoll id=”39883″]

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
dzsipsziSomogy011 Recent comment authors
dzsipszi
Olvasó

Ja hajrá!
Ma már a csetnik ül a padon!!
Remélem innen már nem az Ádámot szidjátok kedves szembe köpött szurkolók!!!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá KKK !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés