Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – JP Auto-JKSE

Az biztos, hogy nem játszik Coleman, Alekszandrov és Cseh sem.

Egis Körmend - JP Auto-JKSE

Felsőházi középszakasz, 7. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 16:00
V.: Benczur T., Farkas G., Kulcsár T. (Forrai S.)

Körmend: Bradford - Németh Á. - Price - Hammonds - Delas.

Jászberény: Ruják - Rakics - Brbaklics - Czirbus - Pantelics.

A listavezető Egis Körmend a negyedik helyen álló, sérülésektől sújtott JP Auto-JKSE csapatát fogadja vasárnap tévés mérkőzésen, az eredetileg kiírnál két órával korábban. Nikola Lazics továbbra sem tudja, hogy kikre számíthat a meccsen.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Nehéz megmondani a Jászberény jelenlegi helyzetében, hogy mégis mire számíthatunk. Sok a sérült játékosuk, emiatt felkészülni is nehéz. Sokat számít, hogy éppen a csapat motorja, Pitts játszhat-e vagy sem. A Falco ellen nem lépett pályára, de Alekszandrov is befejezte a meccset tizenöt percet követően. Nem tudom, hogy holnap vajon ki fogja vállalni a jászberényi kulcsemberek közül a játékot. Annyi biztos, hogy nekünk hazai pályán nem lehet más célunk, csak a győzelem. A bajnokság során eddig jól ment a JKSE ellen, így szeretnénk ezt a sorozatot megtartani. Hazai pályán veretlenek vagyunk, amit szintén nem szeretnénk megszakítani. Nincsen sérültünk, mindenkire számíthatok holnap.

Nikola Lazics, a JP Auto – JKSE vezetőedzője: A Körmend az a csapat a kupa óta, amelyik a legtöbbet mutatja és a legjobb formában játszik. Hazai pályán veretlenek, mindenki ellen esélyesebbek az idei bajnokságban. Jó teljesítményt nyújtanak a vasiak, nagy önbizalommal rendelkeznek, ezért nagyon nehéz ellenük. A dolgunkat továbbra is nehezíti, hogy nem tudom, kikre számíthatok holnap a sérülések miatt. Alekszandrovra, Colemanra és Cseh Gyurira biztosan nem, de Pitts szereplése is kérdéses, így jelenleg tényleg nem tudom megmondani, hogy milyen kerettel fogunk kiállni a meccsen.

[totalpoll id=”16052″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Zsoldos András, négyszeres magyar bajnok, kupagyőztes edző, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya elemezte:

– A Körmend az elmúlt éveket nézve nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen jó passzban. Ha mindenki rendben van náluk, akkor nagyon nehéz legyőzni őket, de a jelenlegi formájukat látva, még egy-egy hiányzó esetén is képesek lennének ilyen teljesítményre. Hazai pályán mindenki ellen esélyesek.

A Jászberényről is elmondható, hogy sohasem volt ilyen jó, mint az idei bajnokságban. Az biztos, hogy a jászságiaknak az alapszakasz ritmusa jobban feküdt heti egy mérkőzéssel. A sűrűbb program nem igazán optimális számukra. Nagyon visszaesni már nem tudnak a negyedik helyről, persze figyelniük kell a mögöttük lévő Pécsre. Az sem valószínű, hogy a Falcót be tudnák érni, így szerintem ők már a rájátszásra készülnek lélekben. Szerintem azt várják, hogy a play off-ra teljes kerettel tudjanak kiállni, így nem fogják megkockáztatni kulcsembereknek az újabb sérülését. Inkább pihentetni fogják ezeket a játékosokat. Persze, ettől függetlenül nem feltételezem, hogy úgy vágnának neki a jászberényiek, hogy ne szeretnének győzni. Ez még teljes kerettel sem lenne könnyű, nemhogy hiányzókkal.

Jó csapatuk van, emiatt én egy jó meccsre számítok Körmenden. Ettől függetlenül nem mondok meglepőt szerintem azzal, ha a vasiakat várom győztesnek. A körmendieknél egyedül az okozhatna meglepetést, ha esetleg elaltatná őket az eddig elért jó eredmény. Csodálkoznék, ha így alakulna, mert nem jellemző rájuk ez a fajta könnyelműség idén.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MrB1GRRichieGjaszberenyikseKalok KevinGecse J. Márió Recent comment authors
RRichieG
Olvasó

Karnevál, gála, tippmix, cumi.

Gecse J. Márió
Olvasó

A -12.5es hendihatár a Körmendre irreális. Ha játszik is Pitts, ennyi akkor is simán meg kell legyen közte. Ha nem, akkor 25 feletti különbség is lehet, beleszámítva a sok körmendi fiatalpercet az utolsó negyedben.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Igyvan szerintem 25-30 lesz közte.Én rakom a -12,5-öt a 21+-ot meg a 31+ot is.

Gecse J. Márió
Olvasó

Szerintem a nagyobb hendihatárok felesleges vállalások voltak, ha nagyobb a különbség, akkor az utolsó negyedben a fiatalok játszanak, ők meg sajnos fizikailag még messze vannak az első osztályú szinttől, nem nagyon szokták tudni tartani az előtte kialakult különbséget…

MrB1G
Vendég
MrB1G

21+ rakva

Gecse J. Márió
Olvasó

Most -19.5 a bukiknál, ez reálisabb már.

Jkse
Olvasó

Holnapi meccsen legyünk túl ne Sérüljön meg senki, mert lassan nem marad emberünk és nem sok eséllyünk lesz a playoffba. Hajrá Berény!

Gecse J. Márió
Olvasó

Coleman edz már nálatok? Neki most már lassan neki kéne állnia meccseket játszani, hogy formába is lendüljön a Pécs elleni párharcra…

Jkse
Olvasó

Én úgy tudom nem nagyon javul a lába. Még az se biztos, hogy fog játsszani ebbe a szezonba max playoff. De majd meg látjuk.

jaszberenyikse
Olvasó

Ő maga azt mondta,hogy a play offban fog játszani de még sok minden kérdéses. A szalagjai helyre jöttek de az ugrócsontjával problémák vannak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés