Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Jászberényi KSE

Már tizenhat meccsre rúg a sereghajtó nyeretlensége. Malickot az új irányítóról is kérdeztük.

Egis Körmend - Jászberényi KSE

Bajnokság, 9. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P., Söjtöry T., Oláh M. (Várhalmi Zs.)

Körmend: Turner - Oroszi - Edwards - Varnado - Taylor.

Jászberény: Ruják - Reed - Miller - Alekszandrov - Pantelics.

Továbbra sincs könnyű helyzetben a Jászberény, amely még mindig keresi új edzőjét és irányítóját. Illetve első győzelmét is. Legutóbb április 20-án, tehát több mint hét hónapja nyertek utoljára a kék-fehérek. Azóta zsinórban tizenhat tétmeccset veszítettek el. Nem valószínű, hogy ez a negatív széria éppen holnap, az ezüstérmes Körmend otthonában szakad meg.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Mondtam már korábban is, most is tartom magam ahhoz, hogy mindig a következő mérkőzése a legnehezebb, így van ez a Jászberény ellen is. Tudom, hogy hiányos a csapatuk, nincs még meg az új irányítójuk, sok a sérültjük, de ettől függetlenül lehetnek veszélyesek, hiszen nincs veszítenivalójuk, teljesen szabadon, mindenféle teher nélkül játszhatnak ellenünk. Pantelics és Alekszandrov személyében magas poszton rendkívül tapasztalt játékosaik vannak, a mezőnysorban pedig atletikus hátvédjeik, akiket meg kell állítanunk. Készen kell állnunk a feladatra. Mélyebb keretünk van, mint nekik, ezt ki kell használnunk. Ha legalább olyan jól védekezünk, mint tettük azt legutóbb Varsóban, akkor nagyon jó esélyünk lesz nyerni. De figyelnünk kell, mert minden meccs 0-0-ról indul. Jelen állás szerint nem lesz hiányzónk, mindenki egészséges.

Lo Elhaji Malick, a Jászberényi KSE megbízott vezetőedzője: A bajnok után az ezüstérmessel játszunk, ráadásul idegenben. Nagyon jó ellenfélhez megyünk, amely az elmúlt két évben több mint a kilencven százalékát megnyerte a hazai mérkőzéseinek. Ebben a sportban azonban nincs lehetetlen, megpróbálunk mindent megtenni a szünet előtt, hogy jó eredményt érjünk el. Ez a hetünk már valamivel jobb volt, mint a korábbiak, Brbaklics felépülése a vártnál jobban halad, úgy tűnik, nem annyira súlyos a sérülése, mint elsőre tűnt. Az elmúlt két napban már bemelegített, de a rendes edzésmunkában még nem vett részt, viszont a szünet után visszatérhet. Új irányítónk még nincs, sajnos továbbra sem tudtunk öt-öt ellen edzeni. Dolgozunk az ügyön, a vezetőség mindent elkövet, de jó játékost akarunk hozni, nem olyat, akit csak azért szerződtetünk, hogy legyen ötödik légiósunk, hanem olyat, aki tényleg segítségünkre lehet.

[totalpoll id=”35869″]

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés