Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Antonisz Konsztantinideszék úgy lépnek holnap pályára, mintha döntőt játszanának.

Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok, kedd, 18:00
V.: Papp P., Frányó P., Minár L. B.

Körmend: Ireland - Thames - Mócsán - Durázi -Taylor.

Falco: Váradi - Benke - Doktor - Bruinsma - Keller.

Folytatódik a rájátszás, jön az Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely rangadó második felvonása. Az első mérkőzésen a Falco nyert.

Antonisz Konsztantinidesz, az Egis Körmend vezetőedzője: Az első mérkőzést elveszítettük és tudjuk, hogy ha a holnapi mérkőzést is elveszítjük, akkor kettő nulla lesz a Falco javára az állás, ami a mi helyzetünket nagyon megnehezítené a továbbjutás szempontjából. A holnapi találkozót úgy fogjuk fel, mintha egy döntő, végső ütközet lenne, hiszen ha sikerül győznünk, akkor egy-egy lenne az állás és kezdődne minden előröl, akkor jobbak lennének az esélyeink is. Ehhez arra lesz szükségünk, hogy a mérkőzés során hosszabb jó periódusaink legyenek, jobb minőségű játékot hozzunk. Ahogyan már mondtam korábban is mondtam: a Szombathely egy nagyon magas szintet képviselő csapat, akik büntetnek akkor, ha a mérkőzés során akár 1-2 percig gyengébben teljesít az ellenfelük, ahogy velünk is ez történt. Most viszont itthon játszunk, a mi pályánkon, ahol senki számára sem lesz könnyű, hogy legyőzzön bennünket. Maximális teljesítménnyel fogunk küzdeni azért, hogy 1-1-re hozzuk az állást.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Örülünk annak, hogy nyerni tudtunk és 1-0 az állás, de keményebben és agresszívabban kellett volna játszanunk. Ezen változtatnunk kell, hiszen, ha nyerni szeretnénk Körmenden is, az nem lesz elég amit az előző mérkőzésen nyújtottunk három nappal ezelőtt. Az a célunk, hogy egy új arcunkat mutassuk meg és másmilyen játékot képviseljünk.

 

HIRDETÉS

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RedbidPraenoricum97MTE00KD2lee14 Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Ebben a párharcban talán a legfontosabb mérkőzés lesz. Ha ezt bukja a Körmend, akkor fejben el fogják engedni, főleg a légiósok. Akkor már azon fog járni az eszük, hogy irány haza. Ha nyerni tud a Körmend, akkor ott lesz a reményük, hogy egy meccsen kijöhet a lépés idegenben is. Ha a Falco nem akarja sokáig húzni ezt a párharcot, akkor most maximumot kell nyújtania.

Redbid
Olvasó

Alapjában egyetértek veled, annyi különbséggel, hogy nem fogják elengedni sem a légiósok sem más, de 1 centerrel és lyukas négyes poszttal, majdnem mindenki más ellen lenne még esély, de titeket verni, az most reálisan nézve kb. a lehetetlen kategória! És akkor még nem beszéltünk a koncentrációbeli problémákról, mely fiatal csapatként jellemzi a szezonunkat! Sajnos így szurkolók nélkül, (ami nekünk a legnagyobb érvágás) egyetlen eset van amikor ez összejöhet, mégpedig ha mi önmagunkhoz képest egy nagyon jó napot fogunk ki, ti pedig egy nagyon rosszat. Így egy meccs hozható lenne, de meglepetés lenne, ha ez ilyenkor már elő tudna fordulni! Persze… Olvass tovább »

KD
Olvasó

2:0

KD
Olvasó

Aki nem erre tippel, nyomjon lájkot, a többiek dislájkot.

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!!

crazybasket
Olvasó

“A holnapi találkozót úgy fogjuk fel, mintha egy döntő, végső ütközet lenne…”
Akkor idén az Egis Körmend legrosszabb esetben is a második helyen végez a bajnokságban!☺️ Idén sem marad el az éremosztás!?

Csabika
Olvasó

Idén lehet lessz hálóvágás is, az éremosztás mellett! 😀

97MTE00
Olvasó

Mire gondolt a költő? Hát ezt nem jól oldottad meg. Ülj le fiam, egyes.

97MTE00
Olvasó

Most a nevem miatt van sok mínusz, vagy tényleg ennyien nem értik.?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés