Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Zollner: ez lesz az utolsó esélyünk.

Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Döntő, 3. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok, péntek, 18:30
V.: Cziffra Cs., Papp P., Goda L. (dr. Gencsev P.)

Körmend: Thames - Bradford - Price - Ferencz - Hammonds.

Falco: Curry - Perl - Váradi - Bruinsma - Reddic.

Harmadik felvonásához érkezik a férfi döntő, a Körmend többet már nem hibázhat, hiszen az állás jelenleg 2-0 a Falcónak. A kérdés tehát az, tizenegy év után újra bajnok lesz-e a Szombathely a megyei rivális otthonában, vagy szépíteni tudnak a piros-feketék. A derbit az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Ez lesz az utolsó esélyünk, többet már nem hibázhatunk. Továbbra is azt mondom, amit eddig, sokkal jobb munkát kell végeznünk a palánkok alatt, főleg a védőlepattanók begyűjtésénél. Az első mérkőzésen tizenhárom, a másodikon tizenöt támadó lepattanót engedtünk az ellenfélnek. Sokkal jobban kell koncentrálni, harcolni és kizárni. Emellett természetesen arra is figyelni kell, hogy ne legyen sok eladott labdánk. Bár ez is összefügg a védekezésünkkel, mert igaz, hogy volt néhány buta egyéni vállalásunk támadásban, amikor kapkodtunk, de ha a védekezésünk gyenge, akkor eleve nincs miről beszélni. Márpedig a védekezés a lepattanók megszerzésével zárul. Azzal, hogy a Falco játékosai sorra leszedték a támadó lepattanókat, újabb és újabb esélyük volt támadni. Sokkal okosabban kell játszanunk. Ugyanazzal a kerettel állunk fel, mint legutóbb.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Szeretnénk teljesíteni az utolsó lépcsőfokot is, ehhez azt gondolom, hogy nagyszerű játékra és tökéletes teljesítményre lesz szükségünk. Tisztában vagyunk vele, hogy 2-0-ra vezetünk, de ez még nem elég. Ezért is mondtam azt a keddi mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, hogy ha csak egy percre is megállunk, kiengedünk, nem azt csináljuk, amit kell, a Körmend azonnal megbünteti. Ők soha nem adják fel, nagyon nagy harcosok, tisztelem is őket emiatt. Ezzel mindenképpen számolnunk kell. Kielemeztük a szombathelyi meccset, találtunk néhány dolgot, amin javítanunk kell, különösen a zóna elleni játékunkon. Megbeszéltünk, dolgoztunk rajta, holnap szeretnénk bizonyítani. Továbbra is két lábbal a földön kell maradnunk, és azt folytatnunk, amit eddig csináltunk.

[totalpoll id=”20416″]

60 hozzászólás

60
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
derrylAramisred-black01ZvezdaJ.R.Benitez Recent comment authors
derryl
Olvasó

Godemperor!

Ha megengeded, koccintok az egészségedre egy Blue Nun 22K Gold Edition pezsgővel! A legjobbakat a születésnapodon!

Holnaptól a nickedet módosíthatod Goldenperor-ra.

J.R.Benitez
Olvasó

Korrekt!

red-black01
Olvasó

Vegyétek már észre, hogy kívülről belepofázó idióták újabb hsz-generáló, de főleg szarkeverő nick-jei jönnek. Vegyétek már észre, hogy 10-ből 9 körmendi nem vitatja hogy ezt már csak a Falco b@szhatja el és nem azért, mert elvettétek az első meccsen a hazai pályát. Azért mert a Körmend jelenlegi szerkezetében + a Falco jelenlegi összetételében, jó formájában és a nálunk előkerült védekezésbeli gyengeségeket és hiányosságokat jól kihasználó játékával jobb csapat. A kényszerből megegyszerűsödött támadójátékunkat pedig könnyedén fojtják meg. Ez nem elsősorban edzőkérdés, meg légiós-beleszarás kérdése, hanem tények és következmények. Ha most lenne zsinórban 10 Körmend-Falco meccs, kb. 8-at a Falco nyerne, talán… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Jól látod. De ez itt egy döntő. 2 jó csapat, ez nem vitás. Itt minden fejben dől el. Ha mi megijedünk lehetőségtől, ma behúzzátok. Ennek ellenére azt érzem viszonylag sima lesz. Hogy kinek? Passz. Remélem nekünk de forditva is benne van.

derryl
Olvasó

Szépen levezetted, én már beáraztam a szomszédok győzelmét, de valóban, ez a vékony szalmaszál maradt. Ha tudjátok, oldjátok meg, sok embernek szereztek örömet!

J.R.Benitez
Olvasó

A mai lesz a legnehezebb. Ha Mte jól dob, nagyon nehéz lesz. Nekünk nincs más dolgunk mit nagy tempót diktálni, abban jobbak lehetünk. Jó lenne ma nyerni, de ha csak otthon húzzuk be, akkor sem leszek szomorú. De nagyon figyelni kell mert ez a Körmend 4 légiósa plusz Fepu nagyon veszélyes. Győzzön az aki jobban megérdemli, remélem mi leszünk azok! FALCO!

Gerscs nage
Vendég
Gerscs nage

,,ők soha nem adják fel,nagyon nagy harcosok”
Ezen kicsit megkonnyeztem. respect!!!!

balldontlie
Olvasó

Párna és társai példát vehetnének az edzőjükről. Abszolút sportszerű nyilatkozat és hozzáállás. Mondjuk más csapatok szurkolóinak sem kellene elkezdeni jászaimarizni és hasonlók. Ez egy döntő, tiszteljük meg az eseményt és egymást.

donnarumma
Olvasó

+1

Koops
Olvasó

Teljes mértékben igazad van! Nagyon korrekt nyilatkozatot tett Okorn!

SárgaPárna
Olvasó

Ne nyalj, vesztes!!!

balldontlie
Olvasó

Legalább anyád remélem azért büszke rád, ha már úgy látszik, hogy Te nem vagy büszke a saját csapatodra, hiszen őket méltatnod még egyszer sikerült a bajnoki cím kapujában, csak kiélni a kisebbségi komplexusodat, ami általában valamelyik piros-fekete csapat gusztustalan basztatása, de csak ilyenkor, mikor a Szolnok kupát nyert, vagy mikor nekünk volt egy jó sorozatunk, nem nagyon láttalak. Az olyanok miatt, mint te, sajnálom a Falco szurkoló barátaimat, ismerőseimet. De persze én is megválogatom őket, nem nagyon tudnám elképzelni, hogy ilyen mérgező légkört alakítsak ki magam körül, mint amit a hozzád hasonlók jelentenek. Ha ma nyertek, én gratulálni fogok, de… Olvass tovább »

JászaiMari
Olvasó

Kivancsi leszek, hogy Váradi játékpercei vagy a bírókkal való kommunikáció lesz a több! Szintén Norbinál!

2lee14
Olvasó

Huh. Láthatóan megöl a kíváncsiság.

Leklibajsza
Olvasó

Ma is vergődni fogsz, Fütyimre?

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Kiváncsi leszek Váradi hányszor dobja el magát…

JászaiMari
Olvasó

hát még én! szeretném díjazni!

kalapos
Olvasó

Azért nagy próféta ez a Zollner, hogy ezt is tudja, kiszámolta a duci kis ujjain, hogy hányadik esélye ez neki. Meg a csapatnának. Mi lett volna, ha más jön ki?

kormendinekjo
Olvasó

Hajrá Körmend!

JászaiMari
Olvasó

következő 3 meccset simán hozni fogja a Körmend! csak azért 2-0 az eredmény, hogy nektek még jobban fájjon az ezüst!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te már orvosi eset vagy fóbiás! ?

Zvezda
Olvasó

Nem azért 2-0 ide, mert jobban szedik a kisembereink a lepattanókat?
Nem azért 2-0 ide, mert jobban dobjuk (még Fepunál is) a hármasokat?
Nem azért 2-0 ide, mert jobban védekezünk?
Nem azért 2-0 ide, mert mert jobban támadunk?
Nem azért 2-0 ide, mert minden mutatóban jobbak vagyunk?

Azért 2-0 ide, mert Ti hagytátok.
Értem.

Kasib Powell
Olvasó

Mindent bele gyerekek! Jó a Falco de soha nem adjuk fel!!! Mindig mindent meg kell tenni a győzelemért! Bell és Edmondson szelleme legyen veletek srácok. Csak az MTE. Előre a negyedikért, és izzon vörösben a vasi égbolt! Ne hagyjuk őket.
Hajrá Körmend.

SárgaPárna
Olvasó

Ezt te komolyan gondolod?
El is élveztél miközben írtad?

Kovács Gábor
Olvasó

Te nem láttál még szurkolót? Én is kitartok,akkor is ha mondjuk 8ba se jut a keret. Hajrá Körmend!

Zvezda
Olvasó

Teljesen jót írt szt m, csak az az előre a negyedikért meg izzón vörösbe a vasi égbolt elég nagy hülyeség. Honnan szedne több szurkolót, mint amennyi a Falconak van?

Kasib Powell
Olvasó

Nem vagyok hülye, tisztában vagyok a realitással. Ezzel azt akartam csak sugallni hogy felesleges még temetni a csapatot.

derryl
Olvasó

Zvezda! Szurkolót írt, nem nézőt!

Marillion
Olvasó

Az előző két mérkőzésen is hiába kérte Okorn hogy ne vegyen vissza a csapat,még sem hallgattak rá,most megint ugyanaz a szitu van…és harmadjára is esélyes ugyanez a forgatókönyv….akkor pedig könnyen lehet 1-2 a párharc….Szokták volt mondani hogy addig kell/ene ütni a vasat míg meleg…2008 ban ilyen gondja Sreckónak nem volt a Falco dream teammel…de az is igaz hogy akkor mégis 4 meccsre volt szükség…igy akkor egyenlőre mégsem aktuális a hozzászólásom…de meghagyom…

mte7
Olvasó

Jujjujj…de félünk…a falco hozza az ollót magával…
Hajrá Körmend!!!
Mindörökké MTE!!!

SárgaPárna
Olvasó

Nem kell az “áhh mi ugyse akarunk nyerni” duma!!! Rettegtek!

donnarumma
Olvasó

Szeretném ha nyernenk,de…
A legiosok joban vannak.. együtt utaznak haza es a 3:1 et szerintem mind alairnak.
No meg Gyuribának is jol jonne meg egyszer az 1500x2000ft..,de lehet csak uldozesi mania??

Hokesz
Olvasó

Engedjuk mar el ezt a beveteles sztorit, a jegybevetel nagy resze az uzemeltotot illeti meg, valahany szazaleka a Falcot. Ezert sem lehetseges , hogy a kormend csak 200 jegyet kapjon, mivel az uzemelteto nyilvan azt szeretne ha tele lenne az arena! Falconak ebbe nincs beleszolasa hogy 500 db jegyet kap a kormend vagy csak 200 at! Holnap bajnok a Falco, akkor is ha ez sok mindenkinek faj! Jobb csapat a kormendnel delasostul mindenestul! Nyilvan most a Delas a legjobb jatekos kormenden, ez ertheto van mire fogni a soprest.. nem tudom akkor is nyavajogtak a kormendiek amikor az alapszakaszban ugy utazott… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Nem illeti semmi az uzemeltetot…havi berleti dij van ami fix…
Ha bevetelbol kellene fizetni, Gyuribá simán beírná,hogy 1000 nezo volt???

drszepkaroly
Olvasó

Hülyeség… sima 3-0!!

ficsi
Vendég
ficsi

Piros-fekete ! Lehet nyerni 2-0 után is ! Mi tudjuk ! Hajrá színtestvérek ! Mutassátok meg a sárga rigóknak ! !

donnarumma
Olvasó

Nem rigo..cinege

Leklibajsza
Olvasó

“Színtestvérek” ?????????????????
Elképesztő, hogy a gyűlölet ennyire identitásképző tud lenni.

Rougenoil
Olvasó

Nem ismerjük mi egymást valahonnan?

810509
Olvasó

Ficsi , milyen madarat látsz a fotón ( 100 ft-os kérdés ) ?
1: széncinege sárga hassal , fekete fejjel és halványodó ezüst csíkkal
2: ez az a sárgarigó ( egy szó) !
3: költöző
4: segítséget kérek , végy el két rossz választ !

Rouge
Vendég
Rouge

Egyik sem.

Nem költöző, nem sárgarigó és nem is széncinege.

A képen látható madár a Cyanistes caeruleus, magyarul KÉKcinege.

Kék,
és nem fekete fejjel.

Nyilván van benned valami tudatalatti
elfojtott vágy vagy vonzalom a kék szín
(és ami azt jelképez) iránt….
talán egy Zete vagy Sopron iránt érzett elfojtott vonzódás…

Egyébként így néz ki a széncinege:
comment image

Cseréld le a képed…úgyis már uncsi (vagy)…:);)

donnarumma
Olvasó

nocsak…egy titkos rajongó?

810509
Olvasó

Eszerint nagy barátunk , a Google is rosszul tudja de lényeg hogy te itt vagy és segítesz nekünk . Várjuk a mai silveres hozzászólásod , mondjuk a “Perryset” , jövő szerdán úgyis aktuális lesz valami hasonló . Vagy nem .

Rouge
Vendég
Rouge

A Google ezt nagyon jól tudja, az màs kérdés, hogy te még a Google-t sem tudod használni.

A sárga rigó pedig a fent említett szóhasználatban különírandó, mivel metafóraként szerepel,
nem pedig egy konkrét madárfaj megnevezéseként használva.

A te kommentjeidet pedig összehasonlítva az én kommentjeimmel, kiscsávó,
már megint igazolást nyert, hogy:
nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik,
vagy egy hülye okoskodik….

810509
Olvasó

Ki igazolta a tézised nagyfiú ? Csak nem saját magaddal beszélted meg ? Nem találkoztál ellenállással és jöhetett a kinyilatkoztatás . 800 és 300 millió kózött tudsz már kúlönbséget tenni ? 1 év elég volt rá hogy megértsed vagy újra elmagyarázzam ?

Rouge
Vendég
Rouge

Vergődj még madárka, vergődj még…

https://youtu.be/I9s29C7_JPQ

810509
Olvasó

Mikor érvek elfogynak … Nem haragszol, leléptem , este gyúrunk a tizenharmadik vagy hányadik ezüstre 🙂 , de ezt úgyis jobban tudod . Ui . majd jövő ilyenkor azt is megbeszéljük milyen személyiségre vall ha valaki napszemcsis fotót tesz ki magáról profilkép gyanánt , de addig ezzel ne foglalkozz , rendíthetetlen gyűjtsed az ezüstökről az anyagot .

Zvezda
Olvasó

12, asszem.. de ez most nem fog összejönni
Hajrá Falco!

Rouge
Vendég
Rouge

Szegény árva madár, vergődik a porban:

https://youtu.be/4p426quTRh4

Aramis
Vendég
Aramis

Nagyon fáj rúúzs igaz?
Fog még sokkal jobban is…már alig várom! ?

Rouge
Vendég
Rouge

“……makelovenotwar69
Örömmel olvastam Kalapos és Rouge pengeváltását. Intellektuális, néhol humoros, mindenesetre szórakoztató volt.
Ezzel szemben kedves Aramis, a Te hsz-ed rasszista, kirekesztő, alpári és rohadtul unalmas. Ne erőlködj, próbálj inkább a kosárlabdáról írni. Vagy a Falco játékosokról.
Ne haragudj, ha higgadtan visszaolvasod amit írtál, remélem, Te is valamennyire megbánod….
Tetszik Nem tetszik
4-1
Válasz
2019.06.03. 11:19…..”

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco! Húzzuk be! Vágjunk ott hálót!!!!!

JászaiMari
Olvasó

csak a captain ne színészkedjen és alattomoskodjon, legfőképp ne pofázza végig a meccset, különben nem érdemli meg az aranyérmet! baltással együtt!

pbask
Vendég
pbask

Mi a szarért jó különbözi nickekkel regisztrálni két vasi csapatot egymás ellen ugrasztani?
Szarrágó élettelen pöcs.

JászaiMari
Olvasó

amit írtam egy ország véleménye a 2 játékosról! egyáltalán nem célom egymásnak ugrasztani senkit!

pbask
Vendég
pbask

Aha,eddig nem láttalak téged itt. (jó pár emberrel egyetemben)

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ez a te vèleményed fóbiás,és senkit se èrdekel!

JászaiMari
Olvasó

példát vehetnének Perl Zoltánról, ő egy igazi kosarlabdázó, soha nem hallottam róla, hogy bármelyik tábor szidta volna! biztos vagyok benne, hogy őt is bántja, hogy ennyi színész van a csapatban!

drszepkaroly
Olvasó

Nem mi? A retek mindenkit megtalál… sötét zalai parasztok és vergődő rúzsféle olajmunkások turistázták. Sebaj! Kaján vigyorral kacsintok rájuk néhány óra múlva!! 😀 😀

derryl
Olvasó

És közben dobban az ütő, majd igazítod rózaszín tangádat néhány óra múlva.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés