Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Otthon lenne bajnok a Körmend, kiharcolná az ötödik meccset a Falco.

Egis Körmend - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Rájátszás, döntő, 4. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok, péntek, 18:30
V.: Benczur Tamás, Földházi Tamás Péter, Papp Péter (Dernei Gábor)

Körmend: Stokes - White - Takács - Szavics - Gordon.

Szombathely: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

Otthon szerezheti meg a bajnoki címet az Egis Körmend csapata, amely 2-1-es előnyben várhatja a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely együttesét a finálé negyedik mérkőzésén.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Amióta elvettük a Falco pályaelőnyét, azóta én úgy tekintek rá, hogy egy esélyünk van megnyerni a bajnokságot. Nagy hiba lenne, hogy ha azt gondolnánk, hogy van rontási lehetőségünk. Ha bajnokok akarunk lenni, akkor nyernünk kell holnap. Természetesen, ha ezt el szeretnénk érni, akkor nagyon jól kell kosárlabdáznunk, jobban kell játszanunk, mint az első három összecsapáson. Tudjuk, hogy a Falco nem fogja könnyen engedni azt, hogy kihasználjuk ezt a lehetőséget, hiszen egy nagyon tapasztalt csapatról van szó. A másik oldalról viszont, a szurkolóink előtt, csapatként, klubként hosszú évek óta nagy lehetőség előtt állunk. Azon leszünk, hogy ezt megragadjuk.

Milos Konakov, Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Tudatában vagyunk annak, hogy milyen szituációban vagyunk, de tudjuk azt is, hogy a párharcnak még nincs vége. Megvan a kellő erőnk és fegyverünk ahhoz, hogy kiegyenlítsünk. Úgy utazunk el holnap Körmendre, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy visszavigyük a szériát Szombathelyre. Mindenki egészséges és mindenki együtt van, ami jelenleg a legfontosabb a számunkra.

HIRDETÉS

82 hozzászólás

82
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
23 Comment threads
59 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
RedbidChikán SándorSzhelYHadnagy SándorKendeffy Botond Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Ma hajnalban megnéztem az utolsó meccset.Hát borzalmas hibák tömkelegét követtünk el.Ez hihetetlen, hogy történhet meg ilyen????????????Hát most körmenden javítani kell!!!!!Mindenkinek koncentrálni kell és felszántani a parkettet.Hajrá FALCÓ!!!!!!!!!

Hadnagy Sándor
Olvasó

Győzni fog a Körmend🔴⚫️

Endre
Olvasó

MTE

Bandy
Olvasó

Ha a Körmend nyer, akkor Savic fog megint dobolni?

Motoros
Olvasó

Megkapja a dobot és hazaviheti😂🤣😂🤣.
Mondjunk már most jobban dobol mint a kecske kisdobos🥁🥁🥁🥁.
🤣😂🤣😂

mte7
Olvasó

Mindent bele!!!❤🖤
Hajrá Körmend!!!🖤❤
Mindörökké MTE!!!❤🖤

Praenoricum
Olvasó

Nem merném megtippelni, hogy mi lesz ma. Minden fejben dől el, mert mindkét csapaton óriási a nyomás. Mindhárom eddig meccsen megmutatta a Falco, hogy hogy lehetne a Körmendet megverni, a Körmend meg megmutatta kétszer, hogy ők mivel tudnak nyerni. Nagyon sok múlik a triplákon. Ha megint 10-15%-al dobja a csapat, akkor a Körmend bajnok lesz.

Redbid
Olvasó

Miért lenne Körmenden óriási a nyomás? Ez az egész nekünk hab a tortán, de ez csak az érzelmi rész tudom. Annak hatalmas terhe se rajtunk van, hogy itt az utolsó pillanatokban nagyot kell változtatni, mert nem működik az eddigi! 🙂 Ha ki is kapunk lesz mégegy menet, és mondhat akárki akármit, de ha egyszer nyertünk ott miért ne történhetne meg mégegyszer!? Még akkor is ha most is minden ellenünk szólna mint ezelőtt? 🙂 Veszíteni valója itt csakis a Falcónak van!! Konakov: “… Biztosítok mindenkit, hogy még nem lefutott a párharc!” Hát még jóhogy nem az, így péntek délelőtt 🙂 De… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Ez a “nem rajtunk van a nyomás” jó nagy terelés.. Eddig tényleg nem volt, de most már megnyerhetitek a bajnokságot és nyilván a kilátogató szurkolók mind ezt is várják a csapattól.. Nekünk is van vesztenivalónk, ez való igaz.. A BL főtábla és remélem ezt ma minden játékos szem előtt tartja, de ha kikapunk, akkor nem a “hatalmas nyomás” miatt fogunk..
Konakov nyilatkozatával meg mi baj? Mi ebben a magas ló, hogy nem lefutott a párharc? Szerinted az? Mit kellene mondania? 🙂 Ez a kákán a csomót is esete…

Redbid
Olvasó

Figyelj nincs ezzel semmi gond, te úgy gondolod, én meg így! 🙂 Ma este meg aztán majd elválik, mert addig nem tud 🙂 Most még lehet összehordani hevet-havat, de este már csak a puszta tények lesznek majd, az meg szerintem az amit én írtam! 🙂 Az MTE hősiesen harcol, itt ezt mindenki elismeri, így a szurkerek nem is fognak hazamenni idő előtt akkor sem, ha netán nem úgy alakul, ebben biztos lehetsz! Ezért amit te is írsz, azt én nem óriási nyomásnak nevezném, hanem óriási lehetőségnek, és szerintem a kettő között óriási különbség is van! 🙂 Konakovval sincs semmi gond,… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Pontosan.. Este kiderül. Sosem mentem haza előbb és nem is fogok. Ha győztök, akkor sportszerűen gratulálok majd és kész. Jövőre meg bármi lesz, megyünk tovább.. Én nem látok olyat, hogy Milos azt ígérné, hogy megnyerjük a meccset, csak azt, hogy megnyerhetjük és ezért mindent meg is fognak tenni. Csak nem értem, hogy ebben mi a magas ló.. Nekem is az a véleményem, hogy a miénk egyénileg egy jobb erőkből álló csapat, szóval fura lenne ha – két 1pontos vereség után – azt nyilatkozná, hogy az esélytelenek nyugalmával megyünk és ha sikerül nyerni, akkor túlteljesítettük az elvárásokat.. Persze ettől minden esélyetek… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Konakov: “… Biztosítok mindenkit, hogy még nem lefutott a párharc!”
Szerintem ez így délelőtt még megállja a helyét persze, 🙂 de estére nem a biztosra ígért győzelmet jelenti?

Persze értem én, hogy most valami ilyesmit “kell mondania”, a te szemszögedből meg pláne, és ne vedd magadra ha élcelődök, sőt ha olyat írtam volna, még elnézést is kérek tőled, mert te is a normálisak közé tartozol!
Tehát győzzön a jobb!

Majd azért ha eljön az ideje, lehet elmondok egy másik történetet egy másik magas lórol és talán jobban érthető leszek.

Xero
Olvasó

Hát.. szerintem azt jelenti szó szerint, hogy a párharc nem lefutott.. 🙂 Azaz még nem dőlt el. Szerintem a párharc az esti meccset lefújó sípszó után lesz lefutott, ha nyertek..

Motoros
Olvasó

Helló Raptor🙂🙂🙂🙂.
Nyerjük meg ma, de nekem az sem lenne ellenemre, ha Fepu és Toni hálót vágna vasárnap
😂😂🤣🤣.

Redbid
Olvasó

Megint egyetértünk, bármelyik teljesen jó forgatókönyv!
Az utóbbinak ezért lenne egy nem elhanyagolható előnye nekik is, mert egy ismerős közegbe csak könnyebben összeszednék azokat a leesett állakat nem? 🙂
Bár jut eszembe otthon nem várják meg azt, inkább hazamennek 🙂 🙂 🙂

Motoros
Olvasó

🤣😂🤣😂

Sárgarabszolga
Olvasó

remélhetőleg levadásszák ma a szárnyaszegett cinegéket, egyország szurkol a tökfilkó ellen, valaha volt leggusztustalanabb szurkolótábora/vagyis divattábora/ van ennek a történelem nélküli újgazdag fos csapatnak.

2lee14
Olvasó

Köszi a szurkolást!

Háló Szaggató
Olvasó

Jólvan tökfej 😀 mi az az “egyország”?

Motoros
Olvasó

Örülök hogy itt vagy újra, óriási +1!

Vesszen a tökfilkóóóó🐒🐵🐒🐵.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

JólnézünkMIKI
Olvasó

MTE az Aréna Saváriában fog BL csoportmeccseket játszani?!

Leklibajsza
Olvasó

Most kaptam az infót. A meccs alatt a kispadunk mögött ott fog ülni Okorn, Szekulovics, Lazics, Földi és Schäfer Andris is. Na ezek után nagyon nem lennek a Körmend helyében … BTW a sok konteó mellet az nem lehet, hogy meghivtuk Okornt a meccsre, ő meg eljön? Netalántán még beszelgetett is azokkal a jatekosokkal és stábbal akikkel fél éve meg együtt dolgozott??😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 De nyilván jobban hangzik, hogy kedd éjjel Gyuri bá Neménnyel kocsiba pattantak, elmentel Zágrábba. Felkeltették a békésen szúnyókáló Okornt, leborultak elé, Superman jelmezbe öltöztették, majd elhozták Szombathelyre. Ezek után Konakovot statáriális eljárással tömlöcbe vetették (a Szovjetunióba ment tanulmányútra),… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Esküszöm nem értem mi a baj ha a főnök szól a korábbi sikeredzőnek hogy pár meccsen segítsen. Gyuri bácsi valószínűleg Bebestől tanulta, aki ugyanezt mentette idén tavasszal. Tisztára ráparázott hogy ekkora költségvetéssel fociban kiesnek, ezért nem kevés pénzért személyesen kérte fel korábbi sikeredzőt jöjjön szakérteni. Bejött, nem estek ki. Mi ezzel a baj? Körmenden bejött, most mi is ezzel próbálkozunk.

red-black01
Olvasó

Aki itt megmondja mi lesz az eredmény holnap, az csak egy lehet: egy időutazó.😂 Szerintem ez egy kicsit más történet lesz. Némi szakmai, de inkább logikai alapon a Falconak újat kell kitalálni, mert jelen pillanatban ami van, az amúgy működik, csak nem végig. Szigorúan saját vélemény, holnap már az első negyed, vagy inkább az első 15 perc szinte mindent eldönthet. A Falco be fog próbálkozni egy szőnyegbombázással, meglepetésként azzal fognak kezdeni hogy erőltetik a külső dobásokat. Annak ellenére hogy eddig ezt rossz százalékkal tették. Ha bejön és el tudnak lépni már az elején, azzal erőt tudnak demonstrálni, a pszichológiája pedig… Olvass tovább »

Marko_tropojából
Olvasó

Benczur, Földházi, Papp. 😀 😀 😀 Fiiincsiiiii!
Akármi is lesz a vége, mindkét tábor szórja majd rájuk a fikát bőven, mert ez a trió elég ütős tud lenni. Lehet, hogy róluk is szól majd a meccs. De ne legyen igazam, és győzzön az, aki megérdemli! Semlegesként remélem, hogy jó kis derbi lesz.

Soós Sándor
Olvasó

Benczur már mostanában nem a Falconak fúj, másik kettő meg soha sem úgy hogy ez nagyon kemény hazai pálya lesz…

LBJ
Olvasó

Szerintem a körmend érdemelné meg a bajnokság megnyerését, de a Falco fogja szerintem.
Fölösleges még azzal foglalkozni, hogy Áki visszamegy e fehérvárra, vagy Beni Szili elmegy külföldre, még itt vannak szóval teperni kéne.
Hajrá Magyarok.

GORECUBRBA
Olvasó

Olyan hülyeségeket írsz h az már fáj

2lee14
Olvasó

Nem tudok mit írni.
Pbaskot idézve, élet halál harc.
Hajrá Falco!🟡⚫

Pbask
Olvasó

Mindenesetre az évtized döntője, minden pikantériájával.

Motoros
Olvasó

Egyszerűen Imádom ahogy remegnek és félnek a sárgák😂🤣😂🤣
Félnek a Falutól, a nagy Metropolis 🤣😂🤣😂.
Remegnek az irodában és tajtékzanak a polgármesteri hivatalban, hogy a csilliárdból nem nyernek semmit😂🤣😂🤣.
A magas ló🐴, a gőg, a söprű, a háló, a nagyképűség és lenézés után egyszerűen csak Félnek🤣😂🤣😂.

Félnek a legjobb 8 leggyengébb csapatától, egy Durázitól es Kiss Matyitól, egy vén Feputól, egy ciprióta idegbeteg edzőtől.

Legjobban önmaguktól Félnek, hogy szembe kell nézniük a valósággal.

Bármi lesz a vége, nekem ez már elég.

Egy falusi kis CSAPAT beszaratta őket😂🤣😂🤣.

BESZARÁÁÁÁS🤣😂🤣😂

Vesszen a tökfilkóóóó🐵🐒🐵🐒.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️.

SárgaPárna
Olvasó

Ettől te még egy jogerősen elítélt nőgyalázó vagy!

PL
Olvasó

Mai napig várjuk az általad beígért jegyzőkönyveket.

Motoros
Olvasó

Majd a sajátját bemutathatja😂🤣😂😂.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Felébredtél?🤡

Kendeffy Botond
Olvasó

Az lehet, de Te is elismered, hogy igaza van. Végre nem magaddal beszélgetsz!

SzhelY
Olvasó

te meg nagyszáju senki fotelhuszár

SzhelY
Olvasó

nepifázz bizonyitsd be nagyarcgéza állitólag engemis feljelentettél mégsincs paoír róla imár 3 éve te kis buzigyuri

Mendez
Olvasó

Szóról szóra, mint tavaly a szolnoki Szarvas.
Félnek.
Köszi homokos, ez egy jó ómen nekünk.

Motoros
Olvasó

Nézzük mit is írt 2 napja a hazai szoppantyú után a cserepes:
Mendez
Na most megérdemlünk minden mocskot.
Gratulálok a Körmendnek a bajnoki címhez!

31-15.

Az internet nem felejt, később ez neked több ügyben is kellemetlen lesz majd😂🤣😂🤣.
Jó pár dolog hiányzik belőled, legfőképpen a Gerinc.

Mendez
Olvasó

😂😂😂
Hát ez óriási gecse.
Több ügyben. 😂😂😂
Ügyeid neked vannak.

Rouge
Olvasó

Mindenben Igazad van Motoros, egyet kivéve.

Nem vagytok kis csapat, és soha nem lesztek azok.

Mindig itt vagytok és mindig itt lesznek.

SárgaPárna
Olvasó

Orálisan elégítsd ki!

Motoros
Olvasó

Irónia volt Rúzs🙂

Háló Szaggató
Olvasó

aki fél, az te vagy babettás, hogy innen pofára esel 😀 ezért nyomod ezt a “másik fél” gyenge szöveget 😀 😀 😀

Vesszen a farmotoros 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

SzhelY
Olvasó

nekünk lesz álítólag erkölcsi aranyátadás a faluházban legaláb is ezt igérte a párninyuszi

Motoros
Olvasó

Sírjál és remegj mint az irodában a dollárpapa💰💰💰💰, meg az önkorinál a fejesek😂🤣😂🤣.
Visszakönyörögtétek az Ökröt🐂🐂🐂🐂, megaláztátok a kis kopaszgolyót🤣😂🤣😂.
Remegtek hogy nem nyertek semmit a feneketlen pénzetekért😂🤣😂🤣.
Könyörögtök, hogy majd cseréljünk veletek Bl főtábla indulási jogot.
LOL🤣😂🤣😂

Háló Szaggató
Olvasó

úgy de úgy remegek. majdnem kiömlött a söröm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Motoros
Olvasó

Estére csett leszel, majd hnp elmesélem mi volt🤣😂🤣😂

Háló Szaggató
Olvasó

Ebben látod majdnem egyetértünk, ha nem is a meccsre, de akármi is lesz a vége, utána így lesz 😀

Pbask
Olvasó

Szabinál a pont, Okorn itt van.
Bár székrugdosással sem értettem egyet Gyuri bánál, ez pedig morálisan kétséges.
Minden kommentet megértek, akik nem Falco szurkolók, és köpködnek ránk.
Élet-halál harcként fogjuk fel, semmivel sem másabb mint Bebes, mikor egy-egy tettét megkommenteltük.
Egyik szemem nevet, a másik sír.
Örülök, mert Okornt tartom a Falco legjobb edzőjének, de kurvára szégyenlem az egészet.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Köszönöm, Pbask! Ahogy privátban is beszéltük, Nektek, Falco szurkolóknak ez nyilván örömhír, kívülállóknak meg szánalom.
Jó szurkolást holnap!

Xero
Olvasó

Én ezzel nem értek egyet.. (Már persze nem a székrugdosásos résszel :D) De mit számít, hogy itt van-e Gasper? Az megy be edzésre aki akar… Engem se érdekel, hogy ki mászkál be a körmendiek edzésére.. Ha a klub és a játékosok úgy gondolták, hogy ez segíthet és el tudták intézni, akkor jöjjön is. El se kellett volna mennie a szezon közepén.. Felteszem arra meg vannak szabályok, hogy a padra ki ülhet le a meccsen.. És szerintem egy olyan ember, aki jelenleg semmilyen szerződéses formában nem kötődik a klubhoz, ezt nem teheti meg. De valaki javítson ki, ha tévedek, mert lehet,… Olvass tovább »

Leklibajsza
Olvasó

És azt tudjuk, hogy mit csinál?
Tanácsot ad vagy atveszi az irányítást? Egyáltalán nem mindegy szerintem. Ha tanacsot ad Konakovnak, beszelget a sracokkal az oké. Ha ő tartja az edzést, ő irányít az elég gáz.

Xero
Olvasó

Ha engem kérdezel, itt sincs.. De ha itt van és még edzést is tartott.. akkor mi van? Mégis milyen hatalmas dolgot lehet elérni egy edzés megtartásával? Ez maximum egy kis lelki lökést adhat, de a meccset csak ugyanazok a játékosok nyerhetik meg, akik eddig is játszottak.. Meccselni meg úgyse meccselhet Okorn, mert nem ő fog ottülni..

Kormend3
Olvasó

A földön maradva azert meg igy 30-70% a falco esélye. Ha kikapunk sincs tragédia. Én attól tartok holnap jön ki a lépés a falconak mi meg fiatal csapat rá görxsölünk.. De ne legyen igazam. Hajrá Körmend

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Miért görcsölnénk rá? Nekünk nincs veszteni valónk és ezt a fiúk is tudják! MTE

Motoros
Olvasó

Pomtosan, nekünk 2 töltényünk van, a tökfilkóóóónak 1.
A nyomás rajtuk van, idegeskedjenek ők🤣😂🤣😂.

Rouge
Olvasó

Ha Okornt visszahívják, az pszichológiai szempontból érthető,
morálisan viszont …

Bencur2021
Olvasó

Nem volt itt es holnap sem lesz .
Ha lesz 5. Meccs akkor jon.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Gyuri bá bemondta az ALL IN-t, Okorn is back, Polgármester Úr az edzésen, minden szálat megmozgattak. Kíváncsi lennék, hogy mindehhez mit szól Konakov… Ha ő kérte, akkor nincs gond, de ha nem, az felvet kérdéseket, amelyeket bővebben most nem feszegetnék.

Ahogy Rouge is írta, ez tényleg az évszázad meccse lehet Körmenden. Így vagy úgy, de ez a döntő bevonul a történelemkönyvekbe.

Holnap találkozunk!

GORECUBRBA
Olvasó

Van egy érzésem h nem ő. Ez hatalmas erősítés minden téren de főleg lélektanilag. És sztem lesz meg egy menet vasárnap ebből a csatából

SárgaPárna
Olvasó

Dehogy tartott az Okorn edzést… Micsoda hülyeség ez…
A körmendi polgármester meg minden nap ott van edzésen és bele is pofázik mindenbe, a Nemény csak prémiumot dobott fel…
Nincs itt semmi látnivaló!

PL
Olvasó

Persze, meg át is öltözik minden edzésre, és aki lefaltolja, azt kicsapja a csapatból…

Nagyobbat kamuzz.

SárgaPárna
Olvasó

Gazdád mondta, hogy cáfold a nyilvánvalót?

PL
Olvasó

Persze, mert nincsen önalló gondolatom soha semmiről.

Mi lesz a következő? Hogy a Bebes vagyok? 🤣 ismerem a sorrendet…ja meg a Hivatalban sem dolgozom. Hagyjuk a felesleges köröket! 😀

Bencur2021
Olvasó

Szabi! Ez egy pletyka, Okorn a közelben sem volt. Talán ha lesz 5. Meccs akkor eljön mint néző.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Okorn is fent van a Falco holnapi vendéglistáján, le van adva a neve. Ezek után meg lennék lepve, ha nem ülne be a kispad mögé.

PL
Olvasó

Ohh Szabiiii, upsz mekkora buktaaa 🤣🤣 próbálják tagadni…érthető miért 😀

Bencur2021
Olvasó

Durva, akkor Pbask kollégát idézve, egyik szem sír másik nevet .

Mendez
Olvasó

Te amúgy ilyeneket honnan tudsz, hogy Körmenden ki van a vendéglistán?
Felhívnak, hogy engedélyezed-e vagy mi?
Gondolom kurvára örülnek neked, hogy minden szart felírogatsz ide…

Aranyalba
Olvasó

Imádod adni a jól értesültet. Kikönyörögsz egy potya jegyet és még villogsz is, már vagy harmadszor írod le, hogy holnap ott leszel. Csak tudnàm miért pazarolja rád bármelyik klub is az egyik jegyét a kontingenséből. Vagy Forrai farvizén jutsz jegyhez.

JR.Benitez
Olvasó

Kedves Szabi! Tisztelettel kérdezem, csak Okorn szerepel rajta, vagy van más meglepetés is? Ha már olyan jól értesültnek tetszik lenni…

Baszketboll
Olvasó

Remélem idén nem kell haza sietned a buliból!😀👍

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Borzasztóan irritáló ez az okostojás, minden lében kanál viselkedésed és még irritálóbbá teszi az a fölényeskedő hangnem ahogy játszod itt a jól értesültet.🖕

Soós Sándor
Olvasó

Jászberénnyel nem tud foglalkozni aztán másoknak nyal be tövig…

Milo
Olvasó

Okorn annyira tartotta az edzést, hogy csak Konakovnak volt ideje nyilatkozni… Szánalom a köbön.

GORECUBRBA
Olvasó

Most kezdődik a Döntő!

Endre
Olvasó

Szerintem már 2-1 😉

kimye
Olvasó

Jaja, eddig az ment, hogy a Falco – Alba az igazi donto, aztan meg igy szopatjatok szet a Kormendet, meg ugy alazzatok szarra oke, sepru, stb… most igy 2 vereseg es 1 meccs hatranybol jon akkor ezek szerint a donto? Lol…

Rouge
Olvasó

Körmenden ez az évszázad mérkőzése lesz.

MINDENT BELE!🔴⚫️

Drazsen
Olvasó

Ez így igaz.Holnap a körmendiek most a saját csarnokukban vághatnak hálót. Ha a Falco nyer, akkor még nagyobb elégtétel lenne számukra, ha vasárnap Szombathelyen nyernének és ők vághatnak ott hálót. Bár gondolom ezért az “elégtételért” nem fogják beáldozni a holnapi meccset.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés