Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Visszavágna a márciusi vereségért a Körmend.

Egis Körmend - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Alsóházi rájátszás, 1. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Benczur Tamás, Fodor Attila, Földesi Ádám (dr. Gincsai János Péter)

Körmend: Basic - Morgan - Takács - Tolbert - Konaté.

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Az alsóházi rájátszás első fordulójában, a Körmend a Kecskemétet fogadja. Az MTE sorozatban öt vesztes mérkőzés után javítana, míg a KTE ezúttal idegenben ismételné meg a bravúrt, melyet márciusban otthon bemutatott.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Az egyik legtapasztaltabb magyar csapat lesz rögtön az ellenfelünk. Ahogy a playoffban, így az alsóházi rájátszásban is nagyon fontos az első mérkőzés, a kezdés, örülünk neki, hogy otthon játszhatunk, reméljük, hogy győzelemmel vesszük az első akadályt. Keményen készültünk az elmúlt két hétben, kulcsfontosságú lesz az, hogy mennyire tudnak a játékosok motiváltak maradni, hiszen senki nem erre készült egész évben nálunk. Bízom benne, hogy mindenki átérzi, hogy milyen fontos találkozók várnak ránk, célunk, hogy minél hamarabb elszakadjunk a hátsó résztől, ami a veszélyt jelenti a kiesést illetően. Remélhetőleg a szurkolóink mellettünk lesznek és sikerül megnyernünk ezt a mérkőzést.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Számomra ismeretlen terepre érkezünk 30 év után. Az első öt meccsből négyet idegenben fogunk játszani, ez majd elválik, hogy jó vagy rossz lesz számunkra. Én bízom a csapatban, a játékosokban, ezért sem változtattunk. Mindenki elkötelezett Kecskemét iránt. Nem azt várják a játékosok, hogy mikor lesz vége a bajnokságnak, hanem azért dolgoznak, hogy az A-ligában maradjon a csapat. Ezért úgy gondolom, ebben lépéselőnyben vagyunk jó pár csapattal szemben.  Látok rá komoly esélyt, hogy a playoutban jól szerepeljünk. Alig várom, hogy Bebes Pista bácsival találkozzak. Továbbá gratulálok Ferencz Csabának az új szerepéhez a közéletben. Remélem sok sikere lesz neki képviselőként. Szurkolóink támogatására ezúttal is nagyon számítunk.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Eddiee IrwineMarillionpeszamaWestChampiapasas Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Ivkovics…másnapos?

peszama
Olvasó

Hajrá Kecskemét

WestChampi
Olvasó

Ez az utolsó pár mondat Ivkotol miafasz : D

Eddiee Irwine
Olvasó

munkát keres…

apasas
Olvasó

“Ragadj össze” Pista bácsival Sztojan…..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés