Connect with us
Hirdetés

Alpok Adria Kupa

Egis Körmend – BK Opava

Patai Benjamin sem volt még soha ilyen helyzetben karrierje során.:

:

Igazi csemege lesz a szerda a körmendi kosárlabda szerelmeseinek, hiszen a piros-feketék szurkolói egy nap alatt kétszer is láthatják kedvenceiket a nemzetközi kupában játszani. Előbb 15:30-tól a fiatalok az Alpok Adria Kupában vághatnak vissza a cseh BK Opavának az októberi, hatvan pontos vereségért, majd a felnőttek a lett BK Ventspils csapatát fogadják a FIBA Europe Cup második csoportkörében.

A magyarok 1 győzelemmel és 3 vereséggel, a csehek fordított mérleggel, 3 sikerrel és 1 vereséggel állnak az Alpok Adria Kupa C-csoportjában.

Patai Benjamin, az Egis Körmend edzője: Érdekes helyzet állt elő, a karrierem során velem is most fordul elő ilyen először, hogy egy nap alatt két nemzetközi kupamérkőzést játszunk. Úgy állunk hozzá, mint egy sima bajnoki napnak, amikor van az U20-as és a felnőtt meccs, ennek tudatában is edzettünk. Nem nagyon várható átfedés a két keret között, szerintem maximum csak Takács és Oroszi fog mindkét mérkőzésen játszani. Csehországban elég csúnyán kikaptunk, nagyjából ugyanezzel a kerettel, reméljük, hogy holnap kicsit szorosabb eredmény születik, a legfontosabb továbbra is az, hogy tapasztalatot szerezzünk. A felnőtt csapat nagyon fontos mérkőzés előtt áll, valószínűleg a legerősebb ellenféllel játszik a FIBA-kupában. Ahhoz a találkozóhoz nagyobb reményt fűzünk, bízunk benne, hogy sikerrel hagyjuk el a pályát. Voltak ugyan kisebb megfázással, hasmenéssel járó betegségeink, de Filipovicon kívül mindenkire számíthatok.

Egis Körmend – BK Opava

Alpok Adria Kupa
Körmend, Városi Sportcsarnok, szerda, 15:30

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DowntowndavekMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jó lenne legalább odahaza megszerezni a győzelmet, de valljuk be, erre kicsi az esély…. Németh Ákos nem fog játszani az Opava ellen ezek szerint ??!! Miért?

davek
Olvasó

Mert akkora sztár, hogy ő már nem fér be az U20ba 😀

Downtown
Vendég
Downtown

Nalatok ez nagy poen ?

davek
Olvasó

Nalatok? Kinél?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés