Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egis Körmend – Arconic-Alba Fehérvár

Két egypontos vereség után, hazai pályán az Alba ellen javítana a Körmend.

Egis Körmend - Arconic-Alba Fehérvár

Bajnokság, 5. forduló
Körmend, Körmend Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Jv.: Földházi Tamás Péter, dr. Mészáros Balázs, Frányó Péter (Páli dr. Kálmán)

Körmend: Chambers - Mitchell - Takács - Moore - Cakarun.

Alba Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Philmore.

Akár milyen hihetetlen, a Körmendnek összejött az a Sporting ellen, mint a KTE ellen, vagyis egy pontos vereséget szenvedtek. Nem egyszerű feladat ebből felállni, de ha valamelyik csapat képes rá, az a Körmend pláne hazai pályán. Nem lesz egyszerű dolguk, hiszen az Alba látogat hozzájuk szombaton.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: “Meccsről meccsre fejlődünk ami mindenképp pozitívum, persze pszichológiailag nehéz feldolgozni két egy pontos vereséget, amit átéltünk az elmúlt egy hétben. Játékosainknak is sulykoljuk, hogy ilyen a kosárlabda, de látni kell a két mérkőzésen nyújtott pozitívumokat is. Nagy szükségünk lesz a szurkolóink támogatására ezekben az időkben, egy ilyen erős csapat ellen mint az Alba. Szeretnénk nyerni, az első hazai meccsünkön ez sajnos nem sikerült a Kecskemét ellen. Mindent meg fogunk tenni a jó eredmény érdekében, és mindent ott fogunk hagyni a pályán. Teljes kerettel vághatunk neki a mérkőzésnek, mindenki készen áll!”

Matthias Zollner, Acronic-Alba Fehérvár: Sohasem egyszerű Körmenden nyerni, egészen különleges a hangulat mindig, ami nagyjából 5-10 pontot jelent neki a hazai meccseken. Persze valóban elvesztettek pár meccset az elmúlt időszakban, de ez senkit ne tévesszen meg, elég csak a legutóbbi két mérkőzésüket megnézni, hogy mennyire közel jártak ahhoz, hogy nyerjenek. A Körmend egy jó csapat remek edzővel, biztos vagyok benne, hogy nem sokára az eredmények is jönni fognak. Nagyon fontos mérkőzés ez számunkra, fontos, hogy támadásban előre tudjunk lépni, a védekezésünkkel nyertük eddig a meccseket. Mindenki utazik Körmendre, és természetesen a győzelem a cél.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
magyargyerekCibonaPojacaKovàcsIstvàn Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Az Alba annyit mákolt már idén, hogy ma visszanyal a fagyi. Nyer a Körmend.

Cibona
Olvasó

Szeged ellen volt mák…Pakson pont nem volt mák ott Paksnak volt az zte szoros meccs de a zte idén jó nagyon Oroszlány meg 60 ponttal verve lett. Ilyenkor mondjak hogy jobb ha meg sem szólaltal volna és akkor ilyen hülyeséget nem írtál volna…

Pojaca
Olvasó

21ről visszajönni nem mák a Pakstól, hanem lúzerség volt az Albától.

magyargyerek
Olvasó

Akkor a Szeged uccso perces 9pontos leolvadása sem az Alba mákja nem?

KovàcsIstvàn
Olvasó

Meglesz a 3. 1pontos vereség is! ??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés