Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Egészségügyi óvintézkedések a Sitku Ernő Emléktornán

Valamennyi szurkolónak, vendégnek kötelező lesz a maszk használata.

  •   :

:

A HÜBNER Nyíregyháza BS Facebook oldala közleményben tájékoztatta a szeptember 3-án induló Sitku Ernő Emléktornára kilátogatni vágyó szurkolókat az egészségügyi óvintézkedésekről.

Tisztelt Szurkolóink, kedves Vendégeink!

A Sitku Ernő Emléktornán kiemelten fontos számunkra szurkolóink, vendégeink és sportolóink egészségének a megóvása, ezért úgy döntöttünk, hogy az alábbi egészségügyi előírásokat vezetjük be.

Valamennyi szurkolónak, vendégnek kötelező lesz a maszk használata a torna idején.

A beléptetéskor mindenkinek meg fogjuk mérni a lázát. A tornán kizárólag egészséges, tünetmentes személy vehet részt.

Minimalizálnunk kell a fertőzésveszélyt, ezért a lelátón, a folyosókon arra kérünk mindenkit, hogy tartsák be a 1,5 méteres védőtávolságot, és használják az Aréna több pontján elhelyezett kézfertőtlenítőt.

Nézőink csak minden második ülőhelyet foglalhatják el a lelátón.

Köszönjük megértésüket, de higgyék el, hogy egészségünk megőrzése most mindennél fontosabb!

A Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. vezetősége

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
egyforintotseerMilosburlexHajrá DeacMAFCdrukker Recent comment authors
Hajrá Deac
Olvasó

Őszinte részvétem a családnak! Borzasztó érzés lehet, hogy minden nap szembesítik őket a szerettük halálával. Mielőbbi megnyugvást nekik és Ernőnek is!

MAFCdrukker
Olvasó

Inkább ez, mint a zártkapu vagy a bajnokság lefújása!

burlex
Vendég
burlex

Be is jelentkezik ezzel a Nyíregyháza a szezon első koronás partijának címére. Teljesen életszerűtlenek ezek az intézkedések. Elmegyek a családommal, minden második székre leülünk, miközben 10 centire előttem meg mögöttem köhögnek majd a nyakamba. Másfél méter. Persze.

Milos
Olvasó

Akkor boltba se menjél, dolgozni se, illetve sehova se, mert hiába a 1,5 m úgyis a nyakadba köhögnek. Nem értem a logikát.
Félsz? Maradj otthon, nézz tv-t, és olvasd hogy hány új beteg van, hány új halott, és hányan gyógyultak meg.
Arról miért nem beszél a média, hogy hogyan kell erősíteni az immunrendszert?
Azért mert te félsz vagy bárki más, maradjak otthon? Nem! Én meccsre akarok menni és szurkolni.

burlex
Vendég
burlex

Valóban félek. De nem a koronavírustól, hanem azoktól a primitív ösztönlényektől, akik mindenáron meccsre akarnak menni és szurkolni, mert semmi más nem számít nekik, csak a saját szánalmas ösztöneik kielégítése. Félelmetes hogy ennyi mindenki hord szemellenzőt. A US Open (nyílt tér), a teljes Forma 1-es szezon (nyílt tér) és minden egyéb sportesemény lemegy a világban nézők nélkül, de mi Magyarországon elhisszük, hogy a Fidesz rendezvényeit elkerüli a vírus. Tiszta É-Korea. És mielőtt megkérdeznéd: igen, ismerek vírusfertőzöttet és igen, ismerek olyan személyt is aki kijött belőle, de maradt szövődménye. Mondjuk mit várok, amikor ma bevittem az elsős gyereket az iskolába és… Olvass tovább »

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

A Veszprém most jelentette be, hogy fertőzöttjei vannak, múlt héten ugyanígy tett a Jászberény. A szervező Nyíregy is gyanús, eü. okokból lemondták a Debreceni edzőmeccsüket, persze lapítanak. És hol van még a szezon kezdete,amikor elkezdődnek a rendszeres utazgatások, idegenben való meccselések?
Azokat végképp nem értem, akik itt vergődnek, hogy meccsekre akarnak menni. Menjenek, lehet utoljára mennek, csak a baj, hogy viszik a vírust össze-vissza.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés