Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egészségügyi kockázattal járt volna, ezért nem hosszabbított Rakicssal a Jászberény

Reagált a klub.:

:

A BB1.hu-nak adott interjút Miljan Rakics, aki honlapunknak arról beszélt, hogy csalódott, amiért nem hosszabbították meg szerződését, és szerinte több tiszteletet érdemelt volna Jászberényben. A JKSE ma közleményben reagált a játékos szavaira, változtatás nélkül közöljük.

Közlemény
A Jászberényi Kosárlabda SE vezetése csak a legnagyobb elismerés hangján szólhat Miljan Rakics Jászberényben nyújtott teljesítményéről. Rakics tevékeny részese volt klubunk két legnagyobb sikert hozó szezonjának, amikor az 5. helyen végeztünk a bajnokságban és a Magyar Kupában a 4. helyet szereztük meg. Nem véletlen, hogy Rakics szurkolóink egyik kedvenc játékosa volt, mert a pályán és a pályán kívül is példamutatóan viselkedett és teljesített. Harcossága és játékinteligenciája alapján bármelyik magyar csapatban helye lenne, azonban olyan mértékű fizikai terhelés, mely az egyre erősödő magyar bajnokságban szükséges, álláspontunk szerint komoly egészségügyi kockázattal jár az Ő esetében. Ezt kockázatot a klub vezetése nem tudja és akarja felvállalni, hiszen az élsport esetén is legfontosabb az egészség megőrzése, biztosítása. Ez az oka, hogy erre a szezonra nem ajánlottunk számára új szerződést. A nyár folyamán történtek egyeztetések vele a jövőjét illetően, de végül a fenti döntés született.
Miljan Rakicsnak jó egészséget és sok sikert kívánunk a pályán és a pályán kívül is. Soha nem feledjük, amit a klubunkért tett.”
A JKSE elnöksége

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
gulyasszabolcs00LaposvárcsakugyballdontlieHubie Brown Recent comment authors
gulyasszabolcs00
Olvasó

A klub azóta levette a közleményt, ami alá Rakic felesége is kommentelt. ?Közben Szántai Attila írása futótűzként terjed a Facebookon. Jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, mert ha Miljan cáfolja a közleményben leírtakat, annak súlyos jogi következményei is lehetnek. Egy esetleges pert pedig valószínűleg nem a klub vinne el… Annyi fix, hogy tavaly Miljan az egész szezonban egy edzést hagyott ki, és egyetlen egy meccsről sem hiányzott. A többit csak találgatni tudjuk. Pletyka volt bőven, konkrétum annál kevesebb. Minden esetre amit furcsállok, hogy akárkinek is legyen igaza, Miljant illett volna szépen elbúcsúztatni, legalább egy érzelmes pár sorral! 5 és… Olvass tovább »

Tudodki
Olvasó

Szabolcs! 100%!! Mindent leírtál.
Mészáros Lacinak sem szóltak, hogy már nem vele dolgoznak ebben a szezonban..

Laposvár
Olvasó

Eddig sem a miérttel volt a gond, hanem a hogyannal. Azt meg nem igazán lehet megmagyarázni, főleg nem utólag.

Hubie Brown
Olvasó

AZ én olvasatomban ez nem azt jelenti, hogy sérülékeny Rakic, hanem inkább azt, hogy valami olyat találtak a szervezetében mondjuk pl. egy kivizsgálás során, hogy veszélyes lehet számára a nagy megterheléssel járó sportolás. Például a szívével nem oké valami. De mivel nem írtak konkrétumot, ezért csak találgatni lehet.

Tudodki
Olvasó

Ez oké, persze ha tényleg így van. De miért nem közlik a játékossal? Ennyit nem ér nekik, hogy elmondják, bocs nem veled képzeljük el a jövő szezont?

lakers24
Olvasó

Tavaly kb. pont ő volt az egyedüli jàtèkos a Berènyben aki egyszer sem volt sèrült..

Dávid
Olvasó

Miljan nyilatkozata szerint minden meccsen pályára lépett, ebből a vezetőség helyében nem arra következtettem volna, hogy sérülékeny, hanem hogy még bírja a strapát a srác.

Milo
Olvasó

Nagy valószínűséggel az asztmájára gondoltak egészségügyi kockázat alatt.

ldd
Olvasó

Ha akarták volna,marasztalták volna…
Up edzőkkel, hogy állnak?

Tudodki
Olvasó

Szánalmas. Utólagos magyarázkodás. Mert ha Rakic nyilatkozata előtt adják ki, más lenne a sztori. De így… Nagyon gáz.

csakugy
Olvasó

Valószínűleg a reakciónak meg kellene előzni amire reagálnak. Okos

jb17
Olvasó

Inkább ne reagáltak volna rá semmit, így is röhej az egész amit művelnek.

pbask
Vendég
pbask

Jó duma annak tükrében hogy a nyugdijas Pantelics meg le lett igazolva

balldontlie
Olvasó

Ő leginkább az ellenfél szempontjából egészségügyi kockázat.

pbask
Vendég
pbask

😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés