Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egerszegi meglepetéssel indult a 18. forduló, otthon kapott ki a Szolnok

A hazaiaknál Davis, Price és Juhos sem játszott, Kovácsot pedig kiállították, a másik oldalon Williamset a második negyedben az öltözőbe zavarta Nazor.

  •   

Szolnoki Olajbányász KK - Zalakerámia ZTE KK 73-78 (20-21, 19-18, 17-24, 17-15)

Bajnokság, 18. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Győrffy P. A., Farkas G., Nyilas I. (Bodrogváry I.)

Szolnok: Frank -, Jones 9, Tucker 25/12, Krisztics 3, Cakarun 20. Csere: Kovács P. 5/3, Tóth N. 3, Rudner 8/6, Pallai -, Taiwo -.

ZTE: Johnson 20/6, Williams 3/3, Djurics 8/3, Szabó 7, Agafonov 18. Csere: Bagó -, Simon 13/3, Gulyás 7/3, Doktor 2.

Darwin Davis mellett TJ Price is lebetegedett a hazaiaknál, ráadásul Juhos Levente sem állhatott Gasper Potocnik rendelkezésére. A másik oldalon is akadt hiányzó: Justin Bibbins.

Az első kosár Andre Jonesé volt, aki tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját. Ezt követően a másik oldalról érkezett egy Williams-hármas, majd egy Agafonov dupla. A vendégek kapták el hamarabb a fonalat, négy perc után, 4-11-nél időt kellett kérnie Potocniknak. Tucker hármasa nagyon kellett a hazaiaknak, az amerikai hátvéd mellett Cakarun is rákapcsolt, fel is jött egyre az Olajbányász. Ekkor a ZTE kért szünetet. Tóth kosarával fordítottak is a hazaiak, éppen akkor, amikor Nazor az öltözőbe zavarta Williamset, mert játékosa a lecserélését követően nem volt hajlandó lepacsizni a horvát trénerrel. Az izgalmas, fordulatos első negyed végén még Kovács, illetve Johnson is elhelyezett egy-egy triplát, így 20-21-es állással zárult a nyitó tíz perc.

Mindkét oldalon lehetőséget kaptak a fiatalok is. Rudner folytatta a triplagyártást. Továbbra is fej-fej mellett, váltott vezetéssel haladtak a csapatok. A szünetre is döntetlennel fordultak, 39-39 állt a táblán húsz perc után.

A harmadik negyed elején megint elment a Zete. A huszonnegyedik percben, 43-49-nél időt kért Potocnik. Agafonov tarthatatlan volt, de hiába dobott húsz és fél perc alatt tizenhat pontot, le kellett cserélni, mert összeszedett négy faultot is. Jones és Tucker révén ismét megkezdte a felzárkózást az Olajbányász, utóbbi sikeres triplája mellé még egy faultot is kiharcolt, a büntetője előtt, 52-53-nál azonban időt kért a ZTE. Amint újra egál lett, rögtön érkezett Gulyástól egy hármas a jobb sarokból. Jól védekeztek a vendégek, a hajrára el is mentek héttel (55-62). Egy-egy büntető után, 55-63-ról indult a záró felvonás.

Nazor kapott technikait a kispadnál, Jones bedobta a büntetőt, de Cakarun is dobhatott kettőt, mert előtte őt faultolták. Ő sem hibázott (59-63). Kezdett egyre feszültebbé válni a mérkőzés. A harminckettedik percben a reklamáló Kovács is technikait kapott, de nem egyet, hanem rögtön kettőt, így kiállították, ő is idő előtt mehetett zuhanyozni. Sokat esett a színvonal, sokat állt a játék a hajrában. 64-66-ra visszajöttek a piros-feketék, de 64-70-nél már Potocniknak kellett felmutatnia a T-betűt. Rengeteg labdát eladtak és sok büntetőt is kihagytak a piros-feketék. 1:41 volt vissza, amikor Cakarun pöcizése után felcsillant a remény a hazaiaknak, 70-72-nél Nazor lépett az asztal felé. Gulyás fontos ziccert szerzett, majd jól védekezett, Cakarun pedig eladta a labdát, amely után Krisztics csak sportszerűtlen fault árán tudta megállítani Gulyást. Ezzel eldőlt, a ZTE megérdemelten nyert a Tiszaligetben.

A Szolnok 2020-ban ötből négy vereségnél tart, a zalaiak viszont az edzőváltás óta háromból három győzelemnél.

fotó: Zsu

  •   
189 hozzászólás

189
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
63 Comment threads
126 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
75 Comment authors
Mr.TérkőEwingLightbringergarciatorma Recent comment authors
dzsipszi
Olvasó

Szolnokon a Bádert nem kellett volna lecserélni a Csetnik kutyájára!!!!

olaj75
Olvasó

Akkor kedves Falco szurkerek:Kicsit rakjuk rendbe a dolgokat,mi 6 éven keresztül vertük az NB1 et keresztbe hosszába.Szépen csendben ,plusz európában is szép eredményeink voltak.Viszonylag kis költségvetésű csapattal.Ti egy éve vagytok fent, mégis akkora az arcotok…Európa 3.ik vonalából kiestek itthon vereség stb.csillagászati költségvetésből.csak méltósággal viseljétek a sikereket.sárga…

Csakaszombathely
Olvasó

“Viszonylag kis költségvetésű csapattal”????
Ember, hol élsz? Ami pénz volt a kosárlabdában, annak a kifizetőhelye egyedül Szolnok volt.

derryl
Olvasó

Mondjuk azt Nyerges tette bele, de szard le, nem érdekes!

Csakaszombathely
Olvasó

Le is szarnám, ha Nyerges nem az adóforintjaimat költené ilyen hülyeségekre, mint a Szolnoki Olaj.
Vagy szerinted a ballagásra kapott pénzét tette bele az Olajba?

Lightbringer
Olvasó

Ti ezt a kis költségvetést, meg Nyerges saját vagyonából való finanszírozást tényleg komolyan gondoljátok, vagy csak trollkodtok?

Mr.Térkő
Olvasó

A 2012-es Final Fouros szezonban a költségvetésünk nagyjából a harmada volt mint a Besiktasnak ami 4 ponttal győzött le minket és nyerte meg később az egészet. Ez akkor a 3.-adik számú kosárkupa sorozat volt , amiből ti most estetek ki a héten. Van még kérdés ?

Ewing
Olvasó

Mi a faszom az, h 3.-adik?🤔
Harmadikadik… Sok értelme nincs😂

Mr.Térkő
Olvasó

Véleményed szerint ez a legnagyobb probléma az itt lévő közel 200 hozzászólással ? Mert akkor tessék leírom neked 2.-odik alkalommal is. 😉

Ewing
Olvasó

Köszi, ez vhogy jobban is néz ki😉

Leklibajsza
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂

2lee14
Olvasó

Várjál, várjál. Te most nem csak annyit írtál hogy sárga g..k? Eléggé fura és kétségbeejtő….

olaj75
Olvasó

Ne ess kétségbe😁

Üvegtigris
Olvasó

A Miló Debrecenbe való igazoĺásával kapcsolatban,az kevés ha valakit a szíve visz eggy ilyen sérülés nagyon sok játékos karirejébe kerül.Anno volt eggy Trotter aki ségrülése utáni visszatérése sem volt az mint amit vártunk.Természetesen nagyon rossz lesz őt más csapatban látni,de szerintem a tiszteletet mindíg meg fogja kapni.Hajrá Olaj!!!

pbask
Vendég
pbask

Hát szerintem annyit biztos tud hozni mint Kristic.

garcia
Olvasó

Tízen x helyesírási hiba, rettenet!

laja
Olvasó

Páran már leírták az igazságot,hogy ilyen magyar maggal nem lehet elérni semmit.Tóth,Juhos,Kovács csak a fizetést veszik fel. Sokan követelik a fiatalok játékát hát most látható volt mit érünk el velük.Én nem csodálkozom,hogy győzelmi kényszer mellett nem játszanak. Az elmúlt 18 meccsből Juhos kb.6-on játszott.Nem is értem Pór mit várt tőle. Krisztics pedig nem légiós szint. Nincs irányító cserénk sem ha Davis hiányzik. Szóval egyszerűen katasztrófa az egész.

derryl
Olvasó

Grat Egerszegre, nem érdemeltünk győzelmet. Köszönet a Csősz, Pór, Szalay triónak, akik ezt a bandát, élükön a Tóth, Juhos nyomorékokkal összeszedték! Ezen az sem szépít, hogy ma sem volt irányítónk, de legalább tartás lett volna! A közönség már beárazta a csapatot, a divatok is lekoptak, meg a sok hülye kis picsa, akik azt sem tudták milyen játékot néznek! Pótkeréknek Price-al sikerült megbontani az addigi kohéziót, komolyan mondom, egy marék csótány szervezettebben rohangál a pályán, mint ezek a játékosok tegnap. És köszi a sárgáknak, hogy ennyire a szívükön viselik sorsunkat, igazán megható! Parasztok!

Stockalone
Olvasó

Parasztozás helyett nézegesd a tabellát. A nemzetközi kupában idén mit tettetek le? Bravúrgyőzelmek? Ja, nem. Tudjuk, 0-14…

derryl
Olvasó

Akinek nem inge….! Ti fél évszázada mit tettetek az asztalra? Nagy lett az arc!

Leklibajsza
Olvasó

Arra nem gondolsz, hogy most kapjátok vissza, ugye?

derryl
Olvasó

Mit kapunk vissza? Mikor még a kanyarban sem voltatok, de nyomtátok a hajrá steauácskát meg a többit?! Az egész ország ellenünk drukkolt, és akkor még nem volt Adria sem! Most is igazatok van természetesen!

Leklibajsza
Olvasó

1. Nemzetköziben nektek szurkolt a falco szurkolók jelentős többsége (köztük én is). Biztos akkor is volt ilyen sárgapárna szintű nyomorult, ez nem kérdés.

2. Ti egész szezonban rágtátok a körmötöket, hogy mikor jön egy falco vereség. Rúzs már napokkal előtte megírta a hozzászólásait. Rögtön jött a gyűlöletáradat.

Ezekre gondolok.

derryl
Olvasó

Most újat mondtál, de örülök neki, mindig tanul az ember! Köszönöm!

Leklibajsza
Olvasó

Szívesen, bármikor!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Szerintem Potocnik elbaszta a kohéziót, hogy Price-t a keretbe igazolta. Price nem rossz játékos, de ebbe a Szolnokba nem illeszkedik.
Bár ma nem játszott Price, de a légiósok közt alighanem feszültséget okoz, hogy éppen ki marad ki.

milanka487
Olvasó

Aki ma szidta Jonest és nem csak ezen a fórumon annak tényközlésül írok hogy betegen játszott!

Olajheart
Olvasó

Na ez a vereség nagyon fáj.. Érthetetlen mi történik.. De lent vagyunk az biztos! Phuu hogy ugatnak élvezkednek a falcosok… Nyomják a hozzászólásokat.. Remélem visszatalálunk a helyes útra.. Örökké Olaj!

Stockalone
Olvasó

Ti még akkor is minket ugattok, mikor a BL-ben meccseket nyerünk. Szerintetek a Bl csapatai gyengébbek a magyar élvonalnál is.
Foglalkozz inkább a saját csapatod vergődésével, ha így folytatjátok, küzdhettek a középházban a 8 közé jutásért.

derryl
Olvasó

Ugye nem baj, hogy saját csapata meccséhez hozzászólt! Köszönjük, hogy megengeditek!

Olajheart
Olvasó

Én biztosan nem ugattam mert leszarom hogy mit csináltok. Én szurkolok az Olajnak és a csapatom meccse után szeretném elolvasni kinek mi a véleménye mit gondol a meccsről az adott cikkről, ehelyett olvashatom ahogy az arctalan falcosok mocskolódnak.. SZÁNALOM Rohadtul elegem van ebből. Hajrá OLAJ

Csakaszombathely
Olvasó

Mocskolódás ügyében nyugodtan fordulj a szolnoki szurkerekhez, ők ebben a témában otthonosan mozognak.
Szánalmas vergődést hallgattunk a részükről a BL meccseink alatt, a szolnoki “szakértők” 14:0 eredményt “jósoltak”, a szolnoki “szakértők” a német testvéreknek szurkoltak ellenünk, ha törökök ellen játszottunk, akkor meg éppen törököknek szurkoltak.
Szóval, ha balf@szságot keresel, Szolnoktól ne menj messzire.

Olajheart
Olvasó

Na rendben mint az óvodában.. Ők mondják ti vissza.. Lehet h Neked szelektív az emlékezeted vagy fiatal vagy.. Mikor ti még sehol nem voltatok akkor ugye egy évtizeden keresztül nemzetközi meccsek tömegét játszottuk.. Fél Európa járt a Tiszaligetben.. Annyi ellendrukkot amit ott kaptunk meg gyűlölködést na abból könyvet lehetne írni.. Most meg jöttök hogy a magyar ember így meg úgy szurkol.. Hamar felejtetek az az igazság.. És aránytalanul nagy lett az arc mert nyertetek 5 meccset nemzetköziben… És most úgy csináltok mintha ti aztán szegények csak visszadjátok. ÉN nem vártam el anno senkitől h szurkoljon nekünk nemzetköziben majd szurkolunk mi… Olvass tovább »

Csakaszombathely
Olvasó

Nem hiszem, hogy így van.
Tudom, magánügy, de amikor nemzetköziben játszottatok, bizony az Olajnak szurkoltam.
Emlékszem egy meccsre ( már nem tudom ki volt az ellenfeletek ), ahol Báder szenzációsan játszott. Már régen volt, annyi maradt meg bennem, hogy ez a faszi hogyan csinálja…

derryl
Olvasó

Írd már ide azt a kurva sok szakértőt, aki 14-0-át jósolt! Segítek: Ricsi! Ebből lehet általánosítani! Siralmasak vagytok!

olaj75
Olvasó

Sárga g…K kuss közpénz kk

Piffinger
Olvasó

Davis, Price és Juhos nélkül már az elején azt mondtuk bukta lesz, sajnos az lett….
És nagyon igaz, hogy Jones nem jó az irányító posztra. Természetesen ő tünhet a legjobb megoldásnak egy ilyen helyzetben, de továbbra is azt kérdezem h. kinek a fenomén ötlete volt a hatodik légios és pláne Price?
Potocnik meg annak ellenére, hogy nem minőségi anyagból főz, nem igazán jön be. Tóth helyett Taiwo miért nem alternatíva?
Kellert megcsípni? Nem tudom…

Rouge
Olvasó

Komoly szerkezeti problémák vannak. A játékunk legfőképpen Jones-ra épül: ha megdobja a maga 25-30 pontját, akkor győzünk; ha 20 körül dob, akkor rendszerint szoros meccset játszunk; ha pedig csak 10 körül, akkor sima vereség, mint ahogy Debrecenben és most is. Ha kidől az irányítónk, akkor a játékunknak vége: egyrészt hiányzik Davis ponterős játéka (mínusz 15 pont) és gyorsasága; másrészt Davis hiányában Jones irányít és megáll 10 dobott pont körül… (ez megint mínusz 15 pont)… (és persze Jonesra már külön is készülnek.) Ez így összesen mínusz 30 pont, ami sima zakó. (a mai meccsen az irányító posztján Jones mellett próbálkoztunk Frank,… Olvass tovább »

Németh Róbert
Olvasó

Ebben most nagyon igazad van, de kihozta ide őket, ha magas poszton ekkora lyuk van miért lelket 6.nak Price?

Praenoricum
Olvasó

A szerkezeti gondokkal egyetértek. Az viszont nagy gond, ha 1-2 játékoson múlik csak a csapat játéka. Egy jól védekező csapat 1-2 kulcsjátékost ki tud venni az ellenfélből. Ilyenkor több tere nyílik a többieknek. Ha nem tudnak élni vele, akkor van gondban a csapat. Erre egy edzőnek és egy csapatnak kell tudnia reagálni. Ezért szakemberek. A mai meccsben nekem az volt furcsa, hogy Potocnik ez szerintem ma egyáltalán nem tudta megoldani.

Bolyongó
Olvasó

Ki volt az a három U 23 játékos egyszere a pályán a 3 negyedben ?

Rouge
Olvasó

Pallai, Frank és Taiwo.

Bolyongó
Olvasó

A második félidőben Pallai és Frank nem is játszott. Taiwoban sem vagyok biztos

Rouge
Olvasó

Akkor a második negyed…majd nézd vissza.

Ev.Ok.
Olvasó

Hogy ez a rúzsos képű mennyi mindenhez ért. 😂😂😂 Nem is értem miért nem lett edző… PFFF… üdv a majomketrecből te ÖKÖR.semmit mondó teleregény (csapó 95774522467…) sokadik…

Rouge
Olvasó

Jól van. Jár a banán.

makelovenotwar69
Olvasó

Rouge, én TV-n keresztül hasonlóan láttam, ezért volt esetlen-szervezetlen a játék: Jones, Krsztics, Cakarun nem azt játszák amit tudnak. Ez így elég luxus és kódolt a gyenge output. De őszintén szólva azt sem látom, hogy ez ellen tennétek valamit. Sőt, hoztátok Price-t, aki nyilván valakit kitúr, nem pedig kiegészít.
Centerben Juhos nem rosszabb mint Csorvási vagy Molnár, de hát ugye többet pihen mint játszik, lyukas a posztja.
Ezeket az ellenfelek nagyon jól tudják és még a kezdők is (lásd Debrecen) eredményesen felkészítik a csapatukat az Olaj várható játékából.
Gondolom, eddig Potocnik is nagy csalódás arrafelé…

Redbid
Olvasó

A Zete edzővel kapcsolatban: Wiliams hibázott “rendezte” vele úgy ahogy, Na de bakker utána odaugrott a cserepadon ülő Doktor Petihez, fejbe húzta úgy, hogy szerencsétlen majdnem beleverte a saját térdébe, majd felrángatta a padról és belökte a pályára!! Ő mit tett, mivel érdemelte ki ezt a haragot?? Na az ilyen húzásai egészen biztos, hogy segítik a csapategység kialakulását, csak éppen nem hinném, hogy azt amelyiket ő szeretné!! Szhelyi gyereket kitiltották mert a majmot utánozta, hát bassz ez amiket közben leművelt, no comment!!! Ill. mégis! Jó edzőkre valóban szüksége van a magyar kosárlabdának, na de akkor is ha az idegbeteg megnyilvánulásokkal… Olvass tovább »

Manó
Olvasó

Szívemből szóltál!🙏🏻

Notorius Naftalinus
Olvasó

Arra kell vigyázni, hogy ne a farok csóválja a kutyát. Mert ha a légiósnak több joga van mint társainak abból semmi jó nem lesz. Be kell állni a sorba, nem hiszem hogy ez volt az első tiszteletlenség Williams-től.
Fel kell fogni hogy nem saját statot kell építeni hanem csapatban játszani.

Redbid
Olvasó

Persze, persze világos, ahogy írtam Wiliams kordában tartásával egyetértünk, (más kérdés, hogy annak a módja is …) de a többiekkel való teljesen indokolatlannak tűnő megnyilvánulásai?
Pl. kifejezetten a Dokis?? Az mégis hogy??

ldd
Olvasó

Kedves ló..toló hozzászóló társunk még nem jelentkezett.

Talán neki is tetszik, hogy a kispadok szépen teljesítettek…
Olaj 73/16 Zete 78/22 java magyar…

JR.Benitez
Olvasó

Szerintem ebben az Olajban Davis és Cakarun szinte pótolhatatlan. Most az egyik hiányában abszolút nem meglepő az eredmény. Meg ugye azért 3 ember hiányzott ami valljuk be nem egyszerű. Ezt gyakorlatilag csak kikinlódni tudta volna az Olaj. Engem jobban zavart a hangulat, illetve annak a hiánya. Ezt nem tudom mire vélni. Amúgy én újév első napjaiban egy MTE érzelmű kosárlabdában dolgozó szakembertől azt hallottam Keller lesz még Olajé. Jól kinevettem. Ott mit hallani? Ja és grat Zegre és külön Kristófnak!

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!!!! Mikor megtudtam hogy Bibbins nem játszik, kezdtem temetni a csapatot. Nem nekünk állt a zászló, főleg így. Sokáig voltunk irányító nélkül. De ma VÉGRE Simon felnőtt a feladathoz és megmutatta hogy lehet máshogy is játszani. Voltak hibái de ma hozta a szintet, ami remélem marad is! Csapatként küzdöttünk, ez mindenkire elmondható aki játszott. Ezért is sajnálom Williams esetét. Rendezni kell ezt a viszonyt mert igen kétéltű dolog. Nem engedhetjük meg egy légiós hiányát, amúgy sem vagyunk sokan. Nazor – nak is elborult az agya. Szerencse volt hogy győztünk mert a nyakába varrták volna ha kikapunk.Őszinte leszek, nem… Olvass tovább »

ZTE_KK
Olvasó

Adom minden szavadat, remélem rendeződnek a dolgok a játékos és az edző között.
Csak a ZTE!

torma
Olvasó

Azért én szeretnék látni egy Nazor vs. Williams kézfogós képet a médiában.
Egy biztos ,mindegyiküknek engednie kell az arcából.Az nem megy ,hogy majd én megmutatom .Ha ez nem megy ,akkor Nazor is bukhat rövid időn belül . Ha lesz még egy ilyen megnyilvánulása egy másik játékos irányába ,akkor összefognak ellene és az az eset lesz ,hogy sok lúd disznót győz ,ugye tudjuk?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Strahinja Milosevic ✍️ DEAC.

pbask
Vendég
pbask

Ha ez igaz,az nagyon kemény!!!!!!!
De miért nem Olaj? nem is értem, csupaszív játékos.
Viszont a DEAC akkor keményen bejelentkezett! És a kupa pikánsnak ígérkezik..

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem tudom milyen állapotban lehet Milo. Hogy miért nem Szolnok, arról fogalmam sincs… Érthetetlen számomra.

pbask
Vendég
pbask

Én úgy tudtam nagyon sokáig hogy rehab után tavasszal Szolnok égisze alatt pattogtat,meg volt beszélve, valószínű Price miatt nagy költekezésbe kezdtek,pedig sérülésből visszatérva is tud annyit,mint Kristic. Meglepett,de a Debrecen nálam ezzel nem kérdés,hogy jól fog szerepelni. Moody és Milo vezér.

ldd
Olvasó

Nem akarom elhinni…

Olajheart
Olvasó

Ha ez igaz.. Jobban fog fájni bármilyen vereségnél.. Nagyon remélem hogy ez nem igaz.. Csak az olajka.. Milo❤️

derryl
Olvasó

Sajna, kb két hete csiripelik a verebek! Igaz!

Olajheart
Olvasó

Én nem szoktam hallani csiripeléseket.. De jobb is akkor már 2 hete szakadt volna meg a szívem.. Hihetetlen ez számomra..

lakers24
Olvasó

Na Potocnikkal is sikerült ugyanazt a mèrleget lehozni 9 meccs alatt mint Aleksics-csel. Sok minden nem változott. Sem eredmènyekben, sem jàtèkban (az első pár meccset leszàmìtva). Èrtèkelhetetlen volt a mai ès a debreceni produkciò is. Tóth Norbi mit keres mèg az A csoportban? Kristicset meddig tartjuk mèg itt? Valami nagyon nincs rendben a csapattal.

pbask
Vendég
pbask

Nagyon nagy baklövés volt a 6 légiósos ügylet.
Egyszer Körmenden is akkor jött a lejtmenet, már nem emlékszem a játékos nevére öncélú volt,és voltak előtte drogos dolgai,majd egy sérülés keresztülhúzta a történetet. Talán irányító volt a srác, valamilyen Lillard,az tutkósutkó,mert a portlandi csapatból jegyeztem meg a nevét 😀

lakers24
Olvasó

Kevin Dillard

pbask
Vendég
pbask

Na,akkor még szarul is jegyeztem meg ezek szerint 😀
De jup,rá gondoltam.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Zalaegerszegnek. Gratulálok az edzőnek, aki nem volt beszari helyrerakni az öntelt önző játékosát. Örülök,hogy magyar játékosok ennyi percet kaptak és tisztességesen helytálltak. Sokkal szívesebben néztem őket, mint a formán kívüli légiósokat. A Szolnoki csapat kissé szervezetlennek, fegyelmezetlenebbnek tűnt. Potocnik nem igazán tudott újítani a meccsen. Furcsa volt, hogy időkéréseknél hosszú másodperces csendes szünet volt. Olyan benyomást keltett, mintha ő se tudná, hogy mit kezdjen a ZTE védekezésével. Ha ez a sok délszláv edző megtanítja a hazai csapatokat európai szinten védekezni, és helyretesz néhány öncélú légióst, azzal nyer a magyar kosárlabda. Sűrűsödik a mezőny. Az edzőváltások hoztak változásokat.

pbask
Vendég
pbask

Nem vagyok a magyar edzők ellen,de mióta több csapat is váltott külföldi edzőre,úgy gondolom a bajnokságunk lépett még egy szintet,amiből a magyarok profitálnak.
Szeretem a jó támadásokat,de az igazi kaparós védekezéseket,amikből gyorsan lehet fastbreakelni még jobban,és egy jó védekező csapat bármikor nyerhet egy jól támadó csapat ellen.
Végre felnőttünk,nem csak játékosminőségben az európai középmezőnyhöz.

olaj75
Olvasó

Bakker,Európa középmezőnye muhaha a Dijon és a Bonn ti nagyon távol álltok tőle…sárga…

pbask
Vendég
pbask
Praenoricum
Olvasó

Emlékeztetőül. Dijon és a Bonn itthon kikapott a Falcótól, utóbbi az egymás elleniben is mínuszban van. Csak a tények kedvéért.

Godemperor
Olvasó

Mindkettőt megvertük itthon, az egyiket 32 ponttal. Más kérdés?

ldd
Olvasó

Azta kurta.. farkú malac farkát!
Erre most megpróbálok gombot varrni..

Grat a csapatnak, grat a szurkereknek!

donnarumma
Olvasó

😂😂😂😂😂😂

Üvegtigris
Olvasó

Szerintem nem szar a csapatunk tipikusan irányító hiánya látszott a pályán.Nem volt aki mozgassa őket.Nem tudom edzésen miket gyakorolnak de a büntetőkre és a labda nélküli mozgásra rá kéne menni.Grat Egerszegre.

Németh Róbert
Olvasó

Meglepetés? Ez simán benne volt.
A “gyenge” magyar egerszegi mag döntött.
Gratulálok az Egerszegnek.

andrás
Olvasó

Aki szerint ez gyenge meccs volt, az nézzen NBA-t, ott van 135 pont nulla védekezéssel. Iszonyat jó meccs volt, még sok ilyet.
A ZTE edzőnek max respekt, egy edzőt már elküldtek a hangulat miatt, a következő biztos, hogy játékos lesz. És bizony, Williams befejezése kadettben is gyenge kisérlet volt, ziccer vagy fault, itt egyik sem valósult meg. Be kell nyelnie, hogy hibázott.
Cakarun fantasztikus, ahogy centert játszott sokszor, és nagyon akarta a győzelmet, a mezöny egyik játékosa, méltó utódja Strahinja Milosevicnek.

pbask
Vendég
pbask

Szerintem is jó meccs volt. Két edző meccselte egymást,és a védekezésvariálások is azok voltak,Jonesra nagyon készültek,sikerült is megfogni,aki indiszponálttá vált ez miatt. Bár a negativ hangok lehetnek az irányitó hiánya miatt,azért az látszott mindkét oldalt valljuk be.Védekezés dominált,engem megnyert a mérkőzés,mindkét oldalt voltak szép dolgok.
Simi labdaszerzése és poster dunkja volt a meccs mozzanata nekem Kováccsal a nyakában 😀

milanka487
Olvasó

Amugy szerintetek a Falco fizetett az olajnak hogy Tóth Norbit elhozza?
Komolyra véve hogyha bedobja az alap heyzetek (ziccer,büntető) akkor megvan a meccs

Zsarkov
Olvasó

Ezt a szégyent…, minden tévés meccsen beégünk…, amúgy vihar előtti csend van, ahogy hallom…

andrás
Olvasó

Gondolom a magyarokat nem bántják, akkor Kristicnek lefőtt a kávé. Esetleg Tóth.

pbask
Vendég
pbask

Keller?

Stockalone
Olvasó

Jár a gratuláció Egerszegre, Szolnokon nyerni mindig nagy fegyvertény.
Kedves Rouge és Ricsike!
Most már tényleg itt az ideje, hogy ne mással, hanem a saját csapatod vergődésével foglalkozzatok, mert lassan közröhej tárgyává fogtok válni.

pbask
Vendég
pbask

Az utolsó 10 másodperc miatt szerintem már azzá váltak. 🙂

Cole
Vendég
Cole

Az igen! Grat a Zetének. Szép feltámadás Szolnokon nyerni.

szolnokbasket
Olvasó

Gratulálok az Egerszegnek, megérdemelték!
A hozzászólások elképesztően undorîtóak,(Olaj 75-öt is ideértve) jó képet ad a névtelenségbe burkolózó, demokráciára éretlen társadalomról.

WSreborn
Olvasó

+1

ldd
Olvasó

Lenne demokrácia…lenne névvel vállalt hozzászólás…

Németh Róbert
Olvasó

Végre egy Szolnoki aki reálisan lát.
Köszönjük.

Ewing
Olvasó

Ő sem Szolnoki, hanem szolnoki.. 😉

Marillion
Olvasó

+1!!!!

kastrati_mvp
Olvasó

HOL VAGY ROUGE?

comment image

pbask
Vendég
pbask

Most kicsit meghuzza magát,mint Debrecennél,de ha majd Falcot kell szarozni kikecmereg az odújából. 🤔

Cole
Vendég
Cole

Eltereli majd a témát nyilván. Mindenről lesz szó (főképp az anyagiakról), csak a meccsről, meg a gratulációról nem…

derryl
Olvasó

“El ne aludj, égj!” Helyesen!

Godemperor
Olvasó

Tévedés!

“A gyermekmondóka több változatban ismert. A Magyar néprajzi lexikon. szerzői által feljegyzett változat:

Ég a gyertya, ég,
el ne aludjék,
míg a gyertya lángot nem vet,
mind leguggoljék!”

Magyarán a képen látható “átköltött” verzió a helyes.

Az mondjuk dicsérendő, hogy legalább nem az “Ég az Olaj, ég”-be kötöttél bele. 😉

derryl
Olvasó

Legyen egy kis örömötök annyi vérzivataros év után! De a mondókában hol az Olaj? Csak nem felkent poétátok alkotta eme csodálatos mondókát? Fantasztikus, gratulálok!

lujo
Olvasó

Grat a csapatnak! Ez küzdelem volt az utolsó másodpercig, kit érdekel, ha nem dobunk 100pontot, ha így védekezünk, csak így tovább. Én nagyon bírom Williams-et, de ezt nem lehet csinálni, lehetett volna több esze, egy délszláv edzővel nem lehet ezt megcsinálni, főleg nem a 2. meccsén. Nem csodálkoznék, ha hétfőn már nem a ZTE-ben lenne Dirk, (amit sajnálnék, mindenkinek jár még egy esély). De abban is biztos vagyok, hogy egy héten belül az edző olyan horvát játékost hozna a helyére, aki védekezik és pontot is szerez. Simonnak külön grat, idei legjobbját hozta! Hajrá ZTE!

*Z*T*E*
Olvasó

Nekem az tetszett a legjobban a mai meccsben ahogy a védekezést megoldottuk. felváltva zóna emberfogás 73 pontot dobott a Szolnok hazai pályán ebből több mint 10 büntetőből!!!
Pár hónappal ezelőtt kb egy időben Bencze és Sabáli is lenyilatkozta h nem tud mit csinálni ha egy játékosa fegyelmezetlen úgy látszik Nazor tud! Remélem Wiliams megkapja a jogos pénzbüntetését és a következő fegyelmezetlenségnél ki kell vágni akármilyen jó játékos ezt nem lehet csinálni!
Szép volt srácok így kell küzdeni és akkor nincs semmi gond akármi is a végeredmény!
Jobbulást a Szolnok sérültjeinek!

Hajrá ZTE!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Jogos pénzbüntetést mert nem pacsizott?? Vicces lenne… Ha a csapat szempontjából az ilyen esetek vonatkozásában előnytelen szerződést kötöttek, akkor sok pénzbe is kerülhet ez a Zetének. Talán összekapja magát és marad nálatok.

JACKSON
Vendég
JACKSON

Remélem te is megkapod a pénzbüntetésedet, mert egy olyan Nicknévvel sározol egy Managert és egy embert akihez egyiksem köthető!Mivan a feljelentéssel?Várjuk az eredményt!Természetesen mi is léptünk! Hajrá ZTE!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Vicces vagy, de sajnos teljesen vakon. Nem hogy Benczéhez, még Egerszeghez sincs közöm, de nyomjad csak, tetszik a műsor!

*Z*T*E*
Olvasó

Nem hiszem hogy a pacsi elmaradása volt az indok inkább a szöveg és a viselkedés hogy Ő mindent megtehet…
A pénzbüntetés pedig azért jár mert ezzel a viselkedéssel tiszteletlen volt az edző a csapat és a szurkolók irányába is!

Zeg
Olvasó

Szép estét…
Te mekkora egy szánalmas senki vagy..

markon156
Olvasó

Hát ez a játék nem vetít előre túl fényes jövőt. Emberemlékezet óta nem volt ilyen semmitmondó a játékunk. Hazai pályán zsinórban 2 vereség…
Hajrá Olaj!

Dennis
Olvasó

Hú ezt a meccset kínszenvedés volt végignézni. Jones úgy játszott mintha ma fogott volna először kosárlabdát. Tóth Norbi meg, hagyjuk.
Szerencséje volt a ZTE-nek azzal nyertek, hogy az edző lezavarta a Williamst a pályáról. Agofonovnak mit kell csinálnia, hogy megkapja az 5-ik faultot? Nálam a 3. negyedben kipontozódott volna.

apasas
Olvasó

Gratula az Egerszegnek, megérdemelten nyertek.
De ez meccs sztem nem ütötte meg az Á szintet….
Szomorú volt nézni a foghíjas lelátót, de így utólag valahol érthető…
Forever MTE 🏀

makelovenotwar69
Olvasó

Gyenge meccsen gyenge bíráskodás mellett a jobban akaró csapat nyert. Ezért jár a gratuláció. Ugyanakkor az edző (Nazor) és a játékosok viszonya még kérdéses. Lehet, hogy tiszteletet akar kivívni először, vagy fel akarja rázni a társaságot? Mindenesetre vékony jégen táncol… Johnsont sokszor sikerült kivenni, de valaki ott volt mindig helyette. Szöszi szintén megkapta a védelmet, Agafonov dörzsölt (bár néha alattomos) center, de jól dolgozott. Djurics átlagos játékos de mellette jó színész. Bagó egy favágó, az x-faktor ma Simon volt. Az Olajnál Cakarun mindent visz, már-már Milosevics-i küzdést mutatott. Tuckert és Jonest ki kellene szolgálni ahhoz, hogy igazi tudásukat hozzák. Ezzel… Olvass tovább »

Muszka7909
Olvasó

Gratulálok a fiúknak,úgy tűnik Nazor helyrerakta a vèdekezèst na meg a fejeket nincs lazázás röhögcsèlès na ès persze durcizás,aki nem áll be a sorba mehet a lecsóba,csak így lehet eredmènyesen játszani,jól tette Nazor hogy elzavarta Williamset a pics@ba,remèlem beáll a sorba mert amúgy jó játékos!

pbask
Vendég
pbask

Egyetértünk 😉

JACK
Olvasó

Csak nehogy pár mérkőzés után belefusson Szöszibe, vagy Agafonovba!

Best2
Olvasó

Az összes zsíros vagy olajos hazaért vagy még ünnepelnek? 😀 😀

milanka487
Olvasó

Szombathelyiek!
Legyen nektek is egy ilyen szezonotok!!!
Most mivan nyertek és most nyaljátók a zalaegerszegi szurkolók seggét!
ZTE-nek gratula megérdemelték!
Nekünk meg majd a felsőházra talán összeérik a csapat és jutunk ameddig jutunk

pbask
Vendég
pbask

Ha én segget nyalok,akkor az az új edzőjük miatt van, aki igazán tökös,rendbe rakta defenset,és megvert titeket a fiataljaikkal,ahogy az egyik legjobb,az a Simon Kristóf,aki szombathelyi nevelés. Remélem megengeded hogy ezek után “segget nyaljak” a te szavaid szerint. 🙂

Best2
Olvasó

Ez qrvagyenge öcsipöcsi!!!! 😀 fuss neki a pótvizsgán

Cole
Vendég
Cole

milanka487! A korrekt gratuláció az még nem seggnyalás. A sportszerűség része.
Bőven ráér az egymás elleni meccsen szívni egymás vérét, persze nem eltúlzott keretek között.

Bozic
Olvasó

Azert Szombathelyre cimezni egy olyan uzenetet, hogy seggnyalas Egerszeg felé… haaaaaaaat… 😀

Gézuka
Olvasó

Nincs ebben semmi meglepetés.

Kasib Powell
Olvasó

Sajnálom az Olajt… De nem megy a csapatnak és harmad ház?

Ewing
Olvasó

Ez az, amit én sem értek. Anno az volt, nem kell Ivkovics. Miatta nem voltak nézők. Úgy volt, ha ő megy, a szurkolók visszajönnek.. Na, ez azóta sem történt meg. Vannak még, akik nem értik. Egyelőre marad a nosztalgia.. Mondjuk ilyen hangulat sem volt még magyarországi másik pályán. A falcosok pisloghatnak, hogy is megy ez egyébként 😉😉

https://youtu.be/cLViJziNh6Q

Leklibajsza
Olvasó

Nem jön az eredmény: “Alekszics… kurva anyád!!”
Jön az eredmény: “Potocsnik egy zseni! Fostok cinegék?? Jön a szopóka a kupában!”
Nem jön az eredmény:”Potocsnik… kurva anyád!!”

pbask
Vendég
pbask

Faszszopó Falcot kihagytad meg hogy mi vertük szét őket. 🤔
De amugy ja,kb. Ott lett elbaszva a sztori hogy beáldoztak közpénzből 6 légiósra.Odabaszott a morálnak.

Best2
Olvasó

Hamarosan jön a hetedik legiós!!!! Tudjátok, közpénzből bármi megvehető, akár 8kupa is!!! 😀

derryl
Olvasó

Ti meg olyan balfaszok vagytok, még megvenni sem tudtátok, pedig kétszer is ráröppentetek otthon!

atibácsi
Olvasó

Elég lesz!!! Senki sem mosdatja az olajos SZERECSENT! Hajrá Szolnok!

WSreborn
Olvasó

Gratulálok a ZTE-nek, talán 15-16 éve nem volt ilyen szar csapatunk. Azért a szombathelyiek remélem nem sértődnek meg ha alkalomadtán visszakapják, tőlem biztos, kamatostul!!!
Hajrá Olaj!

pbask
Vendég
pbask

Nyugodtan de még mindig a kollégáid foglalkoznak velünk,itt is,a lelátón is. Így gondolom nem lep meg az adok-kapok. Más csapattal normális a helyzet itt,Körmendiekkel is kezd normális kapcsolat alakulni ezen a platformon(pedig ők a másodikak,nem őket kéne szarozni helyetettek?),el lehet gondolkodni miért ti vagytok mindig a szopóroller másik végén.
Csak valahogy azt sose veszitek észre,bezzeg azok a csúnya Falkos nénik,bácsik..Hagyjuk.

2lee14
Olvasó

+1

WSreborn
Olvasó

Mi vagyunk mindig a szopóroller másik végén??? Mondd mióta nézel kosárlabdát?????
:-))))))))

pbask
Vendég
pbask

nem a bajnoksagra gondoltam pajti.

WSreborn
Olvasó

Akkor ok
Engem ugyanis a kosárlabda érdekel

2lee14
Olvasó

Mi már egy esszét is kaptunk szóval nem sértődünk meg semmin.

zetekosarak
Olvasó

Nyertünk! Gratula skacok! Bár láttam már jobb meccset, de jó volt nézni Simon, ill. Gulyás ügyes játékát. Bencze Tomi alatt csak sínylődtek a fiatalok. Rengeteg hiba volt mindhárom oldalon, gondolok itt a játékvezetésre is. Mi vettük jobban azt az akadályt, hogy posztokról hiányoznak játékosok. Csak így tovább, Hajrá Zete

DoktorMVP
Olvasó

Nazornak most szerencsére bejött ez a meredek húzás… amúgy eléggé egyben van a csapat. Remélem Dirkkel rendeződik a helyzet, mert extra játékos.

Marillion
Olvasó

Gratulálok Egerszegre….tökös edző elkezdte rendbe tenni a csapatát…és akkor most még totálisabb nyugati magyarországi erődemonstrációról beszélhetnénk….

Rougenoil
Olvasó

Írnék én az Olajról… De halottról vagy jót vagy semmit.

DoktorMVP
Olvasó

Alekszics, takarodj!

😉

FalcoParádé
Olvasó

Ennyire futotta a közpénzből?!
Szégyeljétek magatokat! 😂😂😂
Ja majdnem elfelejtettem, hogy
Parasztok 20-an vagytok…….

olaj75
Olvasó

Sárga g…k

pbask
Vendég
pbask

Gondolom te voltál az egyik viccmester az utolsó 10 másodpercre.
Pacsi! Ilyen jót régen röhögtem 😀

2lee14
Olvasó

A csapatod egy g…i esetleg.

Rougenoil
Olvasó

😄😄😄😄😄

Marillion
Olvasó

Továbbra is csak ennyi rólunk…

Tóth István
Olvasó

Ante Nazor For President!Sima 8ba a Zete!

Nyugat
Olvasó

És még ezek akarnak a kupában alázni 🤣🤣

2lee14
Olvasó

😂😂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés