Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Edzőváltás Pécsen, már ki is nevezték Dragan Alekszics utódját

A várakozásun aluli szerepléssel indokolták a döntést.:

:

Elköszöntünk Dragan Alekszicstől – írja szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében a PVSK.

A vezetőedzői feladatokkal eddigi másodedzőt, Andrija Csiricset bízták meg.

NB I. A csoportos együttes a szezon eddigi részében a várakozásokon alul szerepelt, ezért döntöttek a váltás mellett.

– Ebben a helyzetben felkértük eddigi másodedzőnket, Andrija Csiricset a vezetőedzői teendők ellátására, ő pedig ezt a felkérést el is fogadta – monda el az ügyvezető, Bán Gábor. – Már a csütörtöki, Paks elleni idegenbeli bajnokira is ő készíti fel a csapatot.

Dragan Alekszics eddigi, a PVSK-ért végzett munkáját köszönjük, további pályafutásához sok sikert kívánunk – írják.

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
GézukaMilolakers24MAFCdrukkerHeindrich Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

jó ez a beltenyészet

lakers24
Olvasó

Nem igazán értem ezt a “várakozáson aluli szereplést”. A keret alapján maximum a bentmaradás lehet a Pécs reális célja idén, semmi több.

MAFCdrukker
Olvasó

Ez azért is érdekes, mert Csirics eddig a Pirosban vitézkedő “fakó” mestere volt. A tavaly színtelen-szagtalan, playouton A-s légióssal bennmaradó csapatból egy jó, küzdős társaságot csinált, féltávn 6 győzelemmel, több szép hazai skalppal bizony minket is előznek eddig. A két csapat pedig, gondolom, már sok lenne neki, úgyhogy valószínűleg elengedik az u20-asok alapszakaszát (én nem bánom). Más, fontosabb szempontokból nyilván érthető a kinevezése, amíg ő erőn felül teljesít csapatával, a nagy Pécsben ennél talán több van. Illetve ahogy én látom, Alekszics komoly ellenszenvet vált ki mostanában a legtöbb pécsiből, míg Csirics klublegenda a szurkolók szemében. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e változás… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

*nem u20-as, hanem u23-as csapat képviseli Pécset a Pirosban.

Heindrich
Olvasó

Számolja valaki hanyadik edzőváltás az NB1-ben?

Dallas
Olvasó

Állítólag most indítják újra a Deep Blue szuperszámítógépet mert lefagyott a feladat láttán 🙂

Marillion
Olvasó

Sok sikert kívánok Csirónak Szombathelyröl! Ha csak azt le tudja tenni mint edzö,mint amit nálunk annó még a pályán Falco mezben, akkor szebb idöszak elé néz a Pécsi férfi kosárlabdázás!

Pvskpanthers
Olvasó

Ennél szép karácsonyi ajándékra se számítottam

Koops
Olvasó

Itt volt ideje és az egyik legszebb karácsonyi ajándék ez számunkra!
Hajrá Pvsk!

Csakegyfan
Olvasó

Ez eddig a legnagyobb erősítés Pécsen

Dallas
Olvasó

Hát .. ettől a játékos keret marad olyan amilyen… 🙂 kicsit túl van lihegve az edző dolog mindenütt , ezért van ennyi nem Magyar edző ,aki tehette és volt esze elhelyezkedett a kluboknál feleannyi ( de igy is jól megél) pénzért és nem kell arra várni hogy kibaszák… és milyen igazuk van,biztosra mennek ,ex jugó vonalról meg annyi edző van mint légiós az USÁ-ból ,mindig találnak valakit.

Csippa
Olvasó

Ebben nagyon igazad van. A legtöbb magyar edző belefáradt sztem is, h egy évben a 14 csapatban kb 16 edző csere van, inkább mentek upba, ahol kisebb a nyomás és kevesebb az anyázás… Mert ugye manapság az edzőhöz nyúlnak először név nélküli kommentek alapján, az az olcsóbb megoldás is ilyen játékos engedély árak mellett…

Dallas
Olvasó

Halkan teszem hozzá ez nem “szurkolói” pletyka, anno első kézből jött és amikor elmondta rögtön leeset-megértettem a dolgot, hogy MIÉRT van ez igy hogy “állítólag” nincs Magyar edző 🙂 Persze nem akarom alábecsülni az edző feladatát ,csak mindig eszembe jut hogy Obradovics se tudna belőlem már többet kihozni ,vagy hogy egy jó filharmonikus zenekar tud(na) karmester nélkül is játszani 🙂 meg eszembe jut egy kb. 32-34 éves Néplap cikk ,ahol megkérdezték Andrej Tyubint mit szól a nagy szurkoláshoz és lenyilatkozta hogy ö nem figyel ilyenekre mert csak a meccsre koncentrál ,gondolom utána szóltak neki : vazzze ilyet nem mondunk xD… Olvass tovább »

Milo
Olvasó

Pfu te Dallas, ekkora f@szságot már régen olvastam. Biztos a nagy Euroliga csapatok csak hobbiból fizetnek ki top kategóriás edzőknek egy valag pénzt. De nem is kell ilyen messze menni, maradjunk csak itthon. Lásd az Alba jó keretét és mellé milyen teljesítményt nyújtottak tavaly, illetve idén és most milyet Zollnerrel. De, hogy más sportágat is említsek, mit nyújtott pl Rebrov Fradija és mit Stögeré. Nem hiába van az a mondás, hogy csapatépítésnél az első lépés mindig az, hogy “végy egy jó edzőt”. A szurkolásra meg tényleg csak annyi, hogy nézz meg egy Zvezda, vagy Partizan meccset. De, nézd meg, hogy… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Az a gond hogy te meg tipikusan szurkoló szemmel túlreagálod amit írtam ,nem azt mondtam hogy nem kell edző ,vagy hogy nem csinálnak jó hangulatot ,csak hogy ne dimenzionáljátok túl a dolgot ,az 1990 -2010 közötti időszakban is volt sok szurkoló ,sőt valszeg 10 x ennyi ,mégis sok “semmilyen” évünk volt ,de azokról a keretekről meg tudtuk is hogy ennyi van benne ,a Partizán meg Szentpétervár verés ??? Emlékszel te rá akkor milyen keretünk volt ? na ezért vertük meg őket… Mert baromira jó játékosok voltak Szolnokon ,pár száz néző ? a csarnokba régen is az emberek 90 % néző… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés