Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Edzőváltás Pakson

Dzunics ajánlotta fel a lemondását.:

:

Már nem Braniszlav Dzunics irányítja a csapatot – írja a klub honlapja.

A keddi Naturtex-SZTE-Szedeák elleni vereséget követően a klub és Braniszlav Dzunics vezetőedző nem kívánják folytatni a közös munkát. A csapat irányítását a szezon végéig Jan Pavlík veszi át, így a pénteki mérkőzésre már ő fogja felkészíteni a csapatot.

A tegnapi mérkőzésen egy hosszú, vontatott és rendkívül nehéz szezon után teljesedett ki bennem az, hogy a csapat érdekeit szem előtt tartva be kell látnom, hogy egészen egyszerűen nem tudom tovább folytatni a vezetőedzői munkámat. A mérkőzés után jeleztem ezt a vezetőségnek, akik elfogadták a döntésemet, így a szezon végéig már nem én fogom irányítani a csapatot

– nyilatkozta Dzunics.

Az ügyben megszólalt Dr. Kovács Antal az ASE vezetője is.

– Rendkívül nehéz helyzetben vagyunk, de úgy gondolom, hogy ezt elmondhatjuk az egész szezonról. Kevés olyan alkalom volt, amikor teljes kerettel tudtunk kiállni az aktuális ellenfelünkkel szemben. Sérülések, koronavírus, karantén és még sok más befolyásolta a teljesítményünket, olykor-olykor azonban felcsillant a remény, hogy bőven van keresnivalónk a legjobb nyolc között. Tiszteletben tartjuk Braniszlav Dzunics döntését, ahogyan ő is fogalmazott egészen egyszerűen elvesztette azt a képességét, hogy érdemben tudjon segíteni a csapatnak. Az ő sportszerűségét jelzi, hogy ő tette meg ezt a lépést és belátta, hogy a csapatnak az lesz a legjobb, ha a hátralevő mérkőzéseken nem ül le a kispadra – mondta a korábbi olimpiai bajnok.

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
HeindrichJosé "Gyilkos" MendezBuborkaatibácsiBL menetelés Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Még időben lépett. Lehet a héten véget ér a szezon. A kupa eredmény is meglepett. Dzunics szerintem jobb edző ennél ☹️

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Mindenképpen érdekes sztori. Mindezt úgy írom, hogy nem vagyok Dzunics fan, sőőőt! De az áskálódás és a törtetés mindenkin és mindenen keresztül még útálatosabb dolog számomra! 1, Most kiderül, hogy a játékosok buktatták meg vagy tényleg fogalmatlan banda. Mondjuk idiótákat szeretett maga köré gyűjteni, de nem ügyetleneket eddig. 2, Valószínű nem felejtette el az edzőség alapjait, max a jelenlegi keret nem szívlelte az erőnlét erőltetését. 3, Ha tele lett a hócipője és ellehetetlenült valami miatt (ami a viselkedése miatt valószínű), akkor jobb lett volna még ezt az egy meccset ledirigálni, max a viselkedésével jelezhette volna, hogy nem kerek valami. 4,… Olvass tovább »

atibácsi
Olvasó

Méltatlan egy sportemberhez ez a fajta távozás. Aki látta játszani ezt az embert, az várja meg az esetleges magyarázatot majd tőle. Persze, ha engedik neki, vagy nem, de tökösen kiáll az igazáért. Van az a pont, amikor bezárul a kör, megvan kötve a kezed, egyszerűen nem tudsz már mit tenni egy ügy érdekében… Ha nincs érthető magyarázat, jogosan nincs feloldozás, dicstelen megfutamodásként íródik be ez a történet ennek a sportembernek a kalendáriumába. Én láttam őt sokáig játékosként küzdeni, nem volt az a feladós fajta. Én várok.

Buborka
Olvasó

Én elképzelhetőnek tartom, hogy olyan konfliktusok vannak a háttérben, ami miatt úgy gondolta, hogy nélküle még van esély a továbbjutásra. Láttuk már egyszer-kétszer idén is, hogy egy edzőváltás milyen energiákat képes megmozgatni egy-egy csapatban.

atibácsi
Olvasó

Lehet, Fehérváron is bejött Szabics Imre. Biztos nem tárnak mindent elénk, és talán a csapat eljövendő teljesítménye miatt nem is lenne most ez szerencsés.

BL menetelés
Olvasó

Legelőször is a legnagyobb szarkeverő cseh faszt kellene kibaszni Paksról

tormentor
Olvasó

Nem ő igazolt, nem ő meccselt. Szerinted mik azok a negatív hatások, amelyek a csapat jelenlegi, morális mélypontját tükrözik és tőle erednek?

Artur Doki
Olvasó

Ezt kifejthetnéd bővebben is,mert csak igy vagdalkozni,szidalmazni nem túl elegáns…

Csippa
Olvasó

Playoff közepén lemondani, az tényleg erkölcsi 0, bár érdemes lenne azt is megvizsgálni, h miért vergődik évek óta a paks. Nagy pénz(né), kis kosár(né), sztem ott más szakmai(né) kérdések is lehetnek. Novemberben vki itt majdnem leharapta a fejem, h le mertem irni, Báne kiégett. Mérkőzés közbeni motivációja, testbeszéde, viselkedése mindent elárult már akkor. Persze voltak fellángolásai ideig – óráig, de már nem tartós, hiányzott az erő hozzá….

Csippa
Olvasó

jah és vicces, h pakson ahhoz asszisztálnak, h egy jancsika és neje jól éljen belőle, mint személyes játszótér, közben a paksi embereknek meg elmegy a kedve a kosárlabdától. Mondhatjuk, csehül megy az Asénak mostanában. Nagy luxus ez.

Artur Doki
Olvasó

Csak a fentieket tudom ismételni…nem tisztem megvédeni,de:
Ő igazolt?
Ő meccselt?
Ő hagyta ki a ziccert?
Ő nem ad több pénzt?
Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Tesz épp eleget az Egyesületért…

WSreborn
Olvasó

Báne rád férne 1-2 év szünet, kicsit kiégtél szerintem….
1-2 év múlva újult erővel sok siker várhat még rád

tormentor
Olvasó

Kiváncsi leszek, melyik csapat fogja megkeresni, főleg ha valaki követte egész éves ténykedését, játékoskiválasztását. Motivációhiány, alkotói válság. Köszönet neki az előző évek felejthetetlen produkcióihoz, de ez az idei év valami fos volt, úgy mindenestől.

krapulaksz simon
Olvasó

A magyar mag előről dobogós, a légiósok hátulról…
Sajnálom Bánét. Nem tudom, ő nyúlt sorozatban félre vagy mi történt
Ez így egy kapituláláció, plusz egy üzenet a játékosok felé is hogy ba…átok meg.
Lóri és Jani marad e jövőre?

crazybasket
Olvasó

Van egy szabad edző, akinek a múltja szép, de ott le is ragadt egyelőre, talán pont az ilyen egyezés miatt valaki a vendégkönyvbe már pedzegeti, hogy nem is tartja olyan rossz edzőnek, na de két kopasz elférne-e egy csárdában?? Mondjuk én valamennyire adnám ezt a “házasságot”, mert akkor jövőre sem kellene tartani a Körmendtől!?

PL
Olvasó

remélem azért a Falcos vendégkönyvet…ja az nincs, csak az indexen van valami…szóval nem kicsi fóbia kell ahhoz, hogy valaki éjjelnappal a Körmend vendégkönyvét olvasgassa….

imádom ezt a Körmendtől rettegést, ezt ne hagyjátok abba. Pedig felesleges, mert a korlátlan önkoris pénzzel következő szezonban sem tudjuk felvenni a versenyt.

Szoval ne rettegj, ne remegj, nem kell. Ez az igazi fóbia. Éjjel-nappal Körmend.

BL menetelés
Olvasó

Ti ugyanezt csináljátok faszkalap

Baszketboll
Olvasó

Dzunics annak a klubnak kellhet, amelynek nincs jövőképe. Ahol a vezetőség egy-két esetleges sikeres szezonban gondolkodik.
A klub fiataljai meg menekülhetnek máshová.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jesszusom, még Dzunics távozásáról is a KÖRMEND ugrik be neked….! Így soha nem fogsz nőt találni magad mellé, félek, maradnak a rajzolt k…vák. 🙁 🙁

*Z*T*E*
Olvasó

Dzsunics folyamatosan magát buktatja meg a ritka eszetlen amcsijaival… Remélem nálunk nem jön fel a neve mint esetleges…

Gábor
Olvasó

Pedig sanszos…! Vagy szakmai vezetőnek kéri fel valamelyik klub, vagy ZTE edző lesz. Szerintem. Kicsi az esélye h polgári foglalkozásba kezd.

redmiller
Olvasó

Ezért én minuszokat kaptam év elején…

tormentor
Olvasó

Te mindenért minuszt kapsz, szokj hozzá és semmi köze a hozzászólásodhoz

redmiller
Olvasó

Nem mindig!
Van, mikor a “rajongóim” nem veszik észre, hogy írok…. Olyankor nem lőnek le 3-4 helyről a mínuszokkal 😀

tormentor
Olvasó

esetleg, amikor más felhasználónévvel jelentkezel be?

4.negyed
Olvasó

Adná az ég , hogy egyszer Kecskeméten kössön ki ? megnézném a hülye fejedet ? végülis nálatok szeretnek aláírni kiégett szerbekkel ??

Artur Doki
Olvasó

Konyhanyelven;
Gyengébb minőségű alapanyag,konyhatechnológiai hiányossagok a főzés során,aztán a pörkölt leégett…a szakács pedig távozik.
A konyhalány megpróbálja megmenteni az ételt,hát csoda kéne hozzá.

Mint Jancsinak most,zsinórban a három győzelemhez…

Expert
Olvasó

Nagy jelentősége nincs már nagyon. A félreértések elkerülése végett azt azért szögezzük le gyorsan, hogy a Szeged elleni közel -50 pont nem(csak) az ő “érdeme”.

4.negyed
Olvasó

Ha azt nézzük hogy ő ragaszkodott ehhez a remek légiós állományhoz és ő is hozta őket akkor elég rendesen az ő érdeme

Atomic4
Olvasó

Mindegy mikor megy most, vagy 3-0 után, legalább elment. Pezsgőt mindenkinek!

4.negyed
Olvasó

Ha az ő sportszerűségét jelezné a lemondása akkor ezt februárban tette volna meg nem most… nem nagyon emlékszek , hogy lett volna ilyen hogy a rájátszásban 0-2 -nél valaki lemondjon…. minden csak nem korrekt… na mind1… legalább ment…

Vulcano
Olvasó

Elhagyja a süllyedő hajót.

Baszketboll
Olvasó

Pontosan. Egy meccsel a vége előtt távozni nem sportszerűség. Éppen ellenkezőleg!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés