Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Edzőváltás Kaposváron

Távozik Ivan Rudez.:

:

Közös megegyezéssel szerződést bontottunk Ivan Rudez vezetőedzővel – írja a klub közleménye.

A Kaposvári Kosárlabda Klub és Ivan Rudez vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. A szezon végéig Szőke Balázs és Filipovics Gordan irányítja a csapat szakmai munkáját.

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
AluluJessyMogyi19Cibuláre BucimbungaKKK72 Recent comment authors
Jessy
Olvasó

Ha a Kaposvár benn szeretne maradni, akkor a legjobb döntést hozta. Véleményem szerint előbb kellett volna, mert többre hivatott ez a csapat, mint amit az eredmény mutat! Sok sikert a rájátszásba.

Mogyi19
Olvasó

a kaposvári edzőcseréről még nem, de a szombati Körmend – Olajról sokat besézltünk az új podban. Próbáltuk maximális objektivitással kielemezni mi miért történt, ebben egy körmendi szurkoló is segítségünkre volt.
Hallgassátok meg, elérhető minden ismertebb podcast-appban vagy weben.

Alulu
Olvasó

Kit érdekel a Körmend olaj. Ez itt most a Kaposvárról szól.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Végre valahára! Hát ez nehéz szülés volt… A bibi csak az, hogy már réges régen meg kellett volna lépni. Akkor, egy komoly szakemberrel, még a legjobb 8 és a kupaindulás is reális esély maradt volna. Így viszont tuti kuka lett ez a szezon (is). Látni kell, hogy nívós edző, igazi irányító és vérbeli vezéregyéniség nélkül nem CSAPAT a csapat!! Remélem azért benn maradunk és jövőre -leszűrve a tanulságokat- tényleg visszaszerezzük a kosárlabda becsületét Kaposváron!

Hagyadmár...
Olvasó

Puska végre megjött az eszed! Ezt a lépést már novemberbe megtehetted volna… Mindenki látta hogy ezzel a horvát szakemberrel ez nem fog menni! Iván itt is megbuktál mint az előző csapataidnál!

Mike21
Olvasó

A szezont elengedő, lezáró körmendi meccs után írtam, hogy Klubnál komoly döntések, bejelentések várhatóak, mozgalmas holtszezon, az első megtörtént, meg is lepett, hogy nem Ivan vitte végig a szezont, vagy legalább az alapszakaszt, megint egy tavasz, év legjobb része, a rájátszás, ahogy a Márciusi őrületben is sztárok születnek, a rájátszásban is, számunkra tét nélküli. Az ankéton elhangzott, szezon előtti célkitűzések nem teljesültek, mindenképp változtatni kellett volna szezon végén, Ivan tervei, elképzelései nem valósultak meg, 37.5%-os mérleg (9-15). Emberileg rendben volt, de szakmailag nem, a keret is szimpatikus légiósokból állt, de vezér nélkül, ezért is kár az idei évért is, ha… Olvass tovább »

Hunbasket2021
Olvasó

Komolyan sajnálom szegény faszit. Eddig hagyta a vezetőség szenvedni, amikor már minden mindegy elküldik úgy lett volna korrekt ha szezon végéig marad és akkor elköszönni ha már ennyire elkéstek eddig vele. Sok sikert neki és Hajrá Kaposvár induljon felfelé a csapat

Mary
Olvasó

Jaj de sajnálom! Menten sírva fakadok! 😭😀😀😀
Miért kellett ennyit várni erre, mikor már minden mindegy. Rájátszás elment, play-out-ot remélem, elkerüljük. Annyi meccset nem veszíthetünk, hogy odakerüljünk!
Hajrá Szikó, hajrá Gordan!❤

Hawk
Olvasó

Inkább úgy pontos, hogy annyi meccset nem nyerhettek már, hogy elkerüljétek a playoutot (a rájátszásról lemaradó csapatok játsszák idén a playoutot).

Mary
Olvasó

Köszi a kiigazítást!

KPSVRKK
Olvasó

Igazából a méltatlan fújjolástól, fütyüléstől, Rudezouttól mentették meg.
Jobb ez így neki.

Hunbasket2021
Olvasó

Ha a Guba a személyes bodyguardod nem biztos, hogy bárki a világon mer fújolni neked xd Az más kérdés valóban hogy önként nem ment volna sehova tetszett neki a meló az biztos.

KPSVRKK
Olvasó

Nálam nagyon kiverte Guba a biztosítékot

KKK72
Olvasó

Szerintem meg neki kellett volna felállni a padról és saját elhatározásából távozni.

HajraKapos
Olvasó

Sajnálom ezt az egész helyzetet, hogy így alakult.
Nagy reményekkel indultunk neki a szezonnak. Végre névadó szponzor, két (külföldi) válogatott játékos, viszonylag fiatal edző szerződtetése 2+1 évre, és a kitűzött célok a legjobb 8 és kupaindulás. És mi lett belőle?!? Hát azt sajnos mindenki látja. Valami nagyon nem működött közte és a csapat között. Sokat nem tudunk már tenni, csak reménykedni, hogy jövőre más lesz.

KKK72
Olvasó

Csak a nevüket adták de több pénz nem jött csak annyi a különbség, hogy nem a város adja gyakorlatilag azt a pénzt amit eddig kapott a csapat. A város megszabadult egy támadási ponttól.

HajraKapos
Olvasó

Ok, ez igaz, de akkor amikor a Kométát bejelentették ez még nem volt ennyire nyilvánvaló. Én minimum egy 100 millió támogatásban azért reménykedtem.

KKK72
Olvasó

Minuszolók ugyan nézzétek már meg mekkora támogatást kapott előtte a várostól a KOMETA mielőtt névadó lett ! Vagy azért minuszoltok mert ezt nem lenne szabad feszegetni ?
Ha ez nem igaz akkor magyarázzátok már el miért nincs több pénz ?

zetomee
Olvasó

Ezzel úgy minimum 3 hónapot késett a somogyi vezetőség.
Többre lett volna hivatott ez a gárda talán, de …

KPSVRKK
Olvasó

Több esélyünk maradt a bentmaradásra.
De kemény lesz.

ldd
Olvasó

Miről beszélsz? már elkerültük a play-out-ot…

Csakegyfan
Olvasó

Te miről beszélsz?

Hunbasket2021
Olvasó

Nincs elkerülése indul az alsóház. Bárki kieshet még

KPSVRKK
Olvasó

Képzeld el, nem csak te nem tudod hogy mi fog történni de volt olyan klubvezető aki csak decemberben fogta fel milyen idén a playout.
Ez rájuk nézve komoly szégyen, rád nézve…tájékozódj mielőtt’ miről beszélsz’ stílussal jössz

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés