Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Edzőlegenda járt a Vasasnál

Duško Vujošević megdicsérte a Pasaréten folyó munkát.:

:

A Vasas Akadémia felnőtt csapatánál a héten egy igazi legenda, Duško Vujošević járt.

A Partizán Belgrád legendás edzője, Duško Vujošević négyszer nyert szerb-montenegrói, hatszor pedig szerb bajnokságot, ötszörös Adria Liga-győztes, FIBA Korać Cup-győztes, a 2009-10-es szezonban pedig az Euroliga Final Fourjáig jutott a Partizánnal, és megkapta az év edzője elismerést.

Vujošević természetesen az edzés során megosztotta gondolatait a Vasas szakmai stábjával, az edzést követően pedig a játékosoknak is készült néhány jó szóval.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasas Akadémiát egy ilyen szintű edzőlegenda látogatta meg. Nem is olyan régen, amikor még a Partizán edzője volt, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem, és megnézhettem azokat a kiváló edzéseket, amiket tartott. Nagy boldogság, hogy megoszthattuk egymással tapasztalatainkat Európa egyik legjobb edzőjével, és tanulhattam tőle. Kimondottan az egyéni képzései voltak érdekesek, amiket Dule a legtehetségesebb fiatal játékosaival végzett a klubban.

Szintén rendkívül megtisztelő, hogy a mi edzéseinket nézve felismerte és megdicsérte az általunk végzett minőségi munkát, és saját szemével bizonyosodott meg fiatal tehetségeinkről.

Beszélgetésünk témája minden esetben a kosárlabda volt, és nagyon értékes tanácsokkal gazdagodtunk. A dicséretek, amiket kaptunk, és a barátság a modern kosárlabda szakma egyik legnagyobb alakjától még tovább fog minket ösztönözni a minél színvonalasabb munkához, amit a Vasas akadémia fiataljaival végzünk” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetője, Krivacsevics Dragoljub.

Fotó: vasasbasket.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
moldi56 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Ez igen! Ő csakugyan nem akárki.Álmodoztunk róla,hogy egyszer ő legyen az Olaj edzője.Ő volt az aki a világsztár Bogdanovics torkát elmarta időkérésnél,mivel nem tartotta be a taktikai utasításait.Ez a az Adria Liga meccsen volt itt a Tiszaligetben.A játékosok választották szét őket.Persze lehet a világ legjobb edzője valaki,ha nincsennek jó játékosai.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés