Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Matthias Zollner: nem felejtettünk el kosárlabdázni

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – DEAC 75-81 (20-15, 15-22, 18-21, 22-23)

Milos Konakov, Falco: Gratulálok a DEAC csapatának jól játszottak, sajnos ez ma nem a mi napunk volt. Harcoltunk, küzdöttünk becsülettel, 51 lepattanót szedtünk, viszont nagyon sok labdát adtunk el. Többször is visszadolgoztuk magunkat a meccsbe, de akkor jött két-három buta hiba, eladott labda, amit büntettek a debreceniek. Nagyon rosszul dobtuk a triplákat. Ez benne van a pakliban, a játékosaim nem robotok, hanem emberek. Küzdöttek, harcoltak, pedig vannak kisebb-nagyobb sérüléseik, de le a kalappal előttük, mert mindent megetettek a győzelemért. Ez ma nem sikerült. A szurkolóinknak szeretném megköszönni, hogy megint bíztattak minket. Szerdán, a Paks ellen folytatódik a bajnokság. A DEAC-nak további sok sikert kívánok

Andjelko Mandics, DEAC: Gratulálok a játékosaimnak, mert közel 40 percen keresztül a maximumot hozták. Biztos, hogy voltak hibáink, de emberekről beszélünk, a hiba benne van ebben a sportban. Nagyon örülök, hogy ilyen jó, pozitív energiával jétszottunk ma, nagy győzelmet arattunk. Az utóbbi két meccsen talán a bajnokság két legjobb csapatát vertük meg, ebből lehet építkezni. Meg kell tartunk ezt a jó energiát és ezt a védekezést, mert a Falcot hazai pályán 75 ponton tartani, nagy dolog. Lehet rossz napjuk volt, de ez akkor sem von le a sikerünk értékéből.  Most dolgoznunk kell tovább, hosszú még a szezon, de ha így haladunk, akkor “megoldhatjuk” ezt az évet.

Budapesti Honvéd SE – Naturtex-SZTE-Szedeák 85-72 (19-20, 30-14, 20-21, 16-17)

Baksa Szabolcs, Honvéd: Gratulálok a Szegednek, mert jó meccset játszottunk, ők is végig harcoltak, így a végjátékban tudták is csökkenteni a különbséget. Az első számú gratulációm viszont a csapaté, nagyon szépen megvalósították azt, amit kértem tőlük, amire készültünk. Crawley személyében új játékos is volt a csapatban, de ettől függetlenül nem változtattunk a játékunkon, és így sikerült őt beépíteni, ráadásul a pontok és a lepattanók is jöttek tőle. Sok pont jött a padról, és azok a kiemelt játékosok is jól szerepeltek, akiknek húzniuk kell a csapatot. Le a kalappal mindenki előtt, nem akarok külön senkit sem kiemelni! Tudtuk, hogy ez egy fontos mérkőzés lesz, és így, hogy a különbség nagyobb, mint amikor ősszel kikaptunk, duplán számít a győzelem. De messze még a vége! Még egyszer köszönjük a Szegednek a játékot, és gratulálok a csapatomnak! A szurkolóknak pedig ezúttal is nagyon hálásak vagyunk a kiváló hangulatért!

Simándi Árpád, Szeged: Gratulálok a Honvédnak, abszolút megérdemelték a győzelmet! Mi nagyon rosszul játszottunk, semmit nem sikerült megvalósítani abból, amit elterveztünk. Még egyszer gratulálok a Honvédnak, ez abszolút az ő napjuk volt.

Atomerőmű SE – HÜBNER Nyíregyháza BS 82-65 (18-13, 21-14, 24-22, 19-16)

Csirke Ferenc, ASE: Gratulálok a csapatomnak, a játékosoknak, iletve a szurkolóknak is. Jól kezdtük a mérkőzést, de érthetetlen módon az első félidőben akadozott a támadásunk. A védekezésünkre egész mérkőzésen tudtunk támaszkodni, örülök, hogy a fiúk betartották amit beszéltünk. A legfontosabb az volt, hogy Perryt kivegyük a támadásokból és úgy gondolom, hogy ez sikerült is. Valószínüleg fáradtabbak voltak nálunk, hiszen szerdán nyertek egy nagy mérkőzést, mindig ezek a találkozók a legnehezebbek, amikor tét nélkül jön az ellenfél és szabadon tud játszani. Gratulálok a fiúknak, mert a végére az eredmény azt mutatja, hogy ez egy sima mérkőzés volt, de azért belülről ez nem így volt. Kellettek a győzelemhez a jó egyéni teljesítmények is, nem szoktam egyesével kiemelni játékosokat, de Edwin amit ezen a négy mérkőzésen csinált az egyszerűen fantasztikus. Ritkán látok ilyen teherbírású játékost és nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is értem ezt. Nagyon remélem, hogy a sérültek hamarosan visszajönnek és lesz egy még ütőképesebb csapatunk. Mégegyszer köszönjük a szurkolóknak, a jövőhetünk lesz szerintem az eddigi legnehezebb hetünk a bajnokságban. Dolgozunk tovább.

Darko Radulovic, Nyíregyháza: Ma játszottunk a legrosszabbul a szezonban. Ezt nem is szeretném bővebben kifejteni, egyszerűen katasztrófális volt.

Arconic-Alba Fehérvár – Egis Körmend 73-82 (16-22, 22-17, 20-20, 15-23)

Matthias Zollner, Alba: Nagyon nehéz bármit is mondani, mert elveszítettük a magabiztosságunkat csapatként és egyénileg is. Nagyon jó játékosaink vannak, ezt a mai dobó forma nem igazolta, a mezőnyből 40, kintről pedig 28 pontot dobtunk. Nem felejtettünk el kosárlabdázni, meg kell találni újra magunkat, és vissza kell térni arra az útra, amelyen eredményesek lehetünk.

Kocsis Tamás, Körmend: A csapatomnak szeretnék gratulálni, mert óriási, amit letettek a pályára. Ami eddig hiányzott a játékunkból, a küzdés, egymás segítése. Most húsz asszisztot adtunk, ezzel lehet meccset nyerni, látszik, ha csapatként játszunk mindez sikerülhet, amennyiben nem, akkor a leggyengébb csapattól is ki tudunk kapni. Kiemelném, hogy kevés csapatnak van ilyen szurkolótábora, mint nekünk. A rossz szériánk ellenére nagyon sokan elkísértek bennünket, óriási energiát adtak kívülről a játékosoknak.

Kometa Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK 89-82 (22-21, 22-26, 19-14, 26-21)

Ivan Rudez, Kaposvár: Gratulálok a játékosaimnak, a második félidőben nagyon jól védekeztek. Tudtuk, hogy a ZTE a bajnokság egyik legjobb csapata, Trice és O’Reilly személyében nagyon jó támadóik és kiváló dobóik vannak a periméteren. Két különböző félidőt láthattunk, az elsőben idegesen játszottunk, de ahogy haladtunk előre, úgy jöttünk rá, hogyan kell a Zalaegerszeg ellen játszani és a folytatásban nagyon türelmesek voltunk.

Sebastjan Krasovec, ZTE: Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez, nem játszottunk jól, rossz volt a ritmusuk és hamar faultproblémáink voltak. A második játékrészben sok támadólepattanót szedtek a kaposváriak, s ez döntötte el a meccs sorsát.

MVM-OSE Lions – Sopron KC 82-77 (20-23, 22-15, 22-18, 18-21)

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Először is, ahogyan mindig, a szurkolóknak szeretném megköszönni a támogatást. Volt elegendő energiánk az utolsó percekben, hogy lezárjuk a mérkőzést. Természetesen, ha ilyen közönség előtt játszol és mindent beleadsz, a sikernek jönnie kell. Keményen játszottunk, nem engedtünk nekik 80 pontot sem, a fiúk nagyon küzdöttek, szóval ez egy megérdemelt győzelem.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: Tudtuk, hogy olyan lesz, mint egy háború, egész héten erről beszéltünk. Mostanában sok kisebb és nagyobb sérüléssel küszködtünk, ami miatt nem tudtunk megfelelően edzeni. Barnett ma már visszatért és remekül teljesített. Nem dobtunk jól,  nagy meccset nem lehet nyerni ilyen hibákkal és ilyen dobószázalékkal.

25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
O1GMarillionWilsonVulcanoBencur2021 Recent comment authors
Wilson
Olvasó

OKé bohóc, akkor végre lemondhatsz, aztán megtaláljuk a győzelemhez vezető utat nélküled is! Auf wiedersehen!

Jon
Olvasó

Nem akarom bántani Konakovot, de egy bajnoki címért harcoló csapatnak otthon valahogy akkor is nyerni kell, ha sérülésekkel bajlódik (az sajnos a sport része). Idegenben az már más kérdés.
“le a kalappal” egy vesztes meccs után? Hát…nagyon dicséretes mindig, ha egy csapat küzd, de egy hazai vereség után ezt inkább ne!

zterulez
Olvasó

15 meccs után 1x kikaptatok. Na bumm… és akkor mi van?

Jon
Olvasó

Kérlek értelmezzétek, amit írtam, mert elsőre nem sikerült. :-/

Vulcano
Olvasó

És mi van a 8-0-ás vendég mutatóval mester?

Marillion
Olvasó

Ez érdekes…”SÉRÜLÉSEKKEL”…Markó Krivi volt egyedül megnevezve maródinak Konakov beharangozójában…Covelsről meg semmi ilyesmi…aztán keretben sem volt! Hogy is van ez? Miért nem érdemel a szurkoló konkrét tényeket?!

Vulcano
Olvasó

Esetleg úgy tűnt, hogy játékra képes aztán inkább mégse kockáztattak?
Vagy az elképzelhetetlen, hogy a csodás BB1 hibásan hoz le egy nyilatkozatot?
Ez a rinya már nagyon unalmas 16-2-es mérleggel.

HajraKapos
Olvasó

Jó lenne, ha Dávid nálunk játszana (újra), de kérdés, hogy anyagilag mennyire érné meg egy közepes költségvetéssel rendelkező csapatnak szerződtettni Őt.
Voja fizetéséből milyen szintű légiós/légiósokat lehetne hozni?

Aranyalba
Olvasó

Vinko nem nyert pert bíróságon , nem is biztos, hogy ha odaviszi , akkor jogilag fog. A sportjogászok állásfoglalása alapján a FIBA eltilthat nemzetközi meccsektől, az országos szovetsegek nem.

KPSVRKK
Olvasó

Kicsit off, de ezt így itt hagyom…
Nem tudom elképzelni, hogy a szövetségnek és Ivkovicnak ne lenne semmi véleménye éa ajánlása Voja játékjogának felfüggesztéséről.
Fehérvári fizetési problémákról pletykálnak.
Dávid tegnap este Kaposváron ült a lelátón. Mellette L.P.
A Kométa kaposvári tehetségekkel képzeli el a jövő csapatát.
Dávid gyere haza!
Hajrá Kaposvár!

nick19
Olvasó

Az alábbi mondatot nem nagyon tudom értelmezni:

“Nem tudom elképzelni, hogy a szövetségnek és Ivkovicnak ne lenne semmi véleménye éa ajánlása Voja játékjogának felfüggesztéséről.”

Ki és miért függesztené fel Voja játékjogát? Ez így elég zagyvaságnak tűnik. És mi köze lenne ehhez a szövetségi kapitánynak?

KPSVRKK
Olvasó

Már felfüggesztették.
El tudod képzelni h nem játszik a válogatottban?
Pár tényt írtam, mindenki úgy következtet ahogy akar.

Mogyi19
Olvasó

már pedig jelen állás szerint nem fog

KPSVRKK
Olvasó

Így van. Jelen állás szerint. És szerintem ezt a helyzetet igyekeznek megoldani, úgy, hogy mindenki jól járjon.

nick19
Olvasó

Ez a hír anno nekem kimaradt, vagy lehet, hogy olvastam valamit, de nem emlékeztem rá. Azt hittem, hogy valami új dolog ez a felfüggesztés. De nem az Alba tartozik a managernek, hanem a játékos. Nyilván ő akkor tud fizetni, ha van fizetése. A másik dolog meg, hogy akar fizetni. Lehet, hogy tudna fizetni, de valamiért nem akar, mert úgy érzi valamiben igaza van. De ez nem egy új dolog lehet. Mert először sokszor kérik, hogy fizessen valaki, csak aztán jelentenek fel, amire meg a FIBA dönt az sem egyik napról a másikra megy.

YoWassupFam
Olvasó

Fvári fizu gondokról én is hallottam ezt-azt de közel se akkora a baj, mint anno volt a Vadkakasoknál, hogy szezon közbe széthullana a csapat gerince.

Anno Szolnokon nem szeretett az asszony lenni ( az okokat ismerjük:)) ami elég erősen szerepet vállalt Fvárhoz való szerződéshez. Na most ha Szolnok nem volt jó asszonykának akkor majd Kaposvárral biztosan ki lesz békülve? Meglepődnék.

Falco erősen lobbizni fog érte azt hallani erre-arra….

Gézuka
Olvasó

Mi volt ok Szolnokon ha leírnád?

KPSVRKK:

Egyébként Cucikának van véleménye és kb minden alkalommal elmondja amikor kérdezik róla vagy kérdezték még az ősszel. Vinkó már nyáron el kezdte fúrni hogy már a selejtezőkön se tudjon játszani. Erről is ennyit. LP mellett meg azért ült mert valószínűleg jó haverok, másrészt LP a játékos szakszervezet (vagy valami ilyesmi) elnöke.

YoWassupFam
Olvasó

Nyilván nem ez volt a döntő tényezője a dolgoknak de befolyásolta a történet kimenetelét miszerint a párja nem szeretett Szolnokon lenni ami vmilyen szinten érthető. Bármennyire is szeretem Szolnokot de lofuck sincs ott… attól ez még nem változtat azon , hogy az a sztori 3 oldal hibája.

Nyáron meglehet probalni ujra:)

Edit: ezek a dolgok amúgy már itt bbduplanullán is párszor taglalva voltak.

Mogyi19
Olvasó

most már van M4-es, kb annyi az út Pestre mint Fehérvárról 😀 bár lehet ide már akkor sem szeretne visszajönni, ha ez lett volna korábban a fő tényező

O1G
Olvasó

Nem Budapest a lényeg, hanem Kaposvár és Budapest együtt. Mivel Voja családja meg kaposvári. És az Fehérvárról 1-1,5 óra, Szolnokról meg 3.

Xero
Olvasó

Kovari Andras
Olvasó

Nem hinnem, hogy a Falco lobbizna erte. Eddig se tortuk ossze magunkat miatta pedig volt olyan ev, hogy o maga jott volna szivesen. Most meg, hogy nemzetkoziben sem jatszhat nem is lenne indokolt a leigazolasa ha esetleg ujra bl fotablasok lennenk.

Bencur2021
Olvasó

Mellettem is beszélték szombaton az Arénában Voját.

Marillion
Olvasó

A Falconál mint klubvezetésnél ez szerintem nincs is terítéken…az meg hogy a szúrkolók milyenek tudja mindenki….egy valaki bedob valamit aztán nincs megállás!

Marillion
Olvasó

Konakovnak szerintem nem kell…és itt a szúrkolók sem pletykálnak erről! Tehát Szombathely tuti kilőve!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés