Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Milos Konakov: nagyon hosszú út áll még előttünk

Edzői nyilatkozatok keddről.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Arconic-Alba Fehérvár 84-78 (23-24, 15-18, 27-20, 19-16)

Milos Konakov, Falco: Az Albával az elmúlt két szezonban mindig parázs, jó meccseket játszottunk.  Az első félidőben jól játszottunk, bár volt több buta hibánk is volt, sok labdát adtunk el, amikből az Alba üres triplákat dobhatott és értkesítette is azokat. A második félidőre ezen tudtunk változtatni, sőt védekezésben még agresszívebbek voltunk és okosan tudtunk támadni.  Hatalmas élmény ilyen hangulatban játszani. Büszke vagyok a játékosaimra is, akik kifogás nélkül, fáradtságot nem ismerve küzdöttek a győzelemért. 2-1 a párharc állása, most van két napunk felkészülni a pénteki összecsapásra. Nagy mérkőzés lesz, egy győzelemre vagyunk a bajnoki címtől, amit mondhatunk közelinek, de mindenki tudja, hogy egy nagyon hosszú út áll még előttünk. Felkészülünk, és megígérem, hogy készen fogunk állni.

Alejandro Zubillaga, Alba: Jár a gratuláció a Falconak, most náluk van az előny, egy igazi vérbeli döntőhöz méltó meccs volt, amin most Ők diadalmaskodtak. Úgy érzem, hogy ameddig nem kerültünk – főleg magasposzton – fault problémákba, addig nagyon jól helyt álltunk, sőt nagyon közel voltunk a győzelemhez. Kicsit sajnálom a negyedik negyedet, ahol elkezdtünk rohanni, és nem jól játszottunk. Hatalmas köszönet a szurkolóknak, élmény ilyen hangulatban játszani. Köszönöm a szurkolótáborunknak, hogy ennyien eljöttek és buzdítottak minket. Nagyon bízom a csapatomban, hogy vasárnap ismét itt fogunk játszani, és itt nyerjük meg a bajnoki címet. Hiszek benne, és bízok a játékosaimban. Mindenféleképpen meg kell néznünk a hibáinkat, és helyére kell rakni a puzzle-darabokat. Pénteken folytatjuk.

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend 97-85 (25-20, 25-23, 20-16, 27-26)

Sebastjan Krasovec, ZTE: Gratulálok a csapatnak ez a meccs inkább már az első találkozóra hasonlított, semmint a másodikra. Azt gondolom Mitchell Smith mindenkit meglepett, hogy pályára lépett, de nagyon szeretett volna játszani. Ez látszott a csapaton is, hiszen mi olyan együttes vagyunk, ha valaki kiesik, azt megérezzük. Boldogok vagyunk, hogy nyertünk, pénteken folytatjuk.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Gratulálok a ZTE-nek, szépen felállt a szombati veresége után. Amitől féltem, beigazolódott, és ez az én felelősségem is, nem elég eljönni csak Zalaegerszegre. Nem voltunk agresszívak, a szezon hosszú volt, lehet, hogy a gondolatok már messze járnak, de nekünk igenis fontos ez a bronz és meg akarjuk szerezni.

HIRDETÉS

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
voldemortp.boriszstedbergSzhelYGaligo Recent comment authors
voldemort
Olvasó

1. Szerintem ne álljunk itt neki okoskodni, a Falco szurkolóknak egyetlen dolguk van holnapra: a földet is megmozgatni, és kiszurkolni a lelküket. 2. Ha még egyszer bármelyik Falco szurkolótól meghallom, hogy a Konakov szar edző, legyen az bárki, apuka a gyerekével hazafelé menet, vagy félrészeg b-közepes, annak én fogom kitépni a szívét. Elegem van, hogy mindenki ott tapossa a másikat a csarnokban és tartja a markát, amikor jól megy, de az első!! kisebb botlásnál már jön a rinyálás, hogy majd ha lesz jó edzőnk… (Mindkettő valós eset, de sorolhatnám még…) Konakov bizonyított, többször is. Úgyhogy a nyafogóknak csitt és maradj… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Én bevallom tavaly küldtem volna Konakovot, de számomra mindig bizonyít, így én nem szólok már rá egy rossz szót sem!
Pénteken mindenki is szurkoljon, akár Szombathelyen akár Fehérváron!

p.borisz
Olvasó

Potnak meghúzódtak a térdszalagjai,ma már 100%-osan tudni fogja a stáb,hogy mi legyen a továbbiakban a sorsa…nincsenek illúzióim,szerintem idén nem fog játszani…?

stedberg
Olvasó

Korrekt értékelések, az edzők normális stílusban hozzák a döntőt. 🙂

Galigo
Olvasó

Helyesírási hiba nyilván becsúszhat, de a főcímben különösen rosszul mutat.

Marillion
Olvasó

Ahogy kinézett Pot làba…nem folytatom…most aztàn tényleg a szúrkolóknak kell pótolni mostmàr két légiósunkat is ezzel segitve a csapatot! Mondjuk a szúrkolókon eddig sem múlott!??

BasketMan
Olvasó

Hogy nézett ki?Játszik a következőn.

Savaria
Olvasó

Én azt hallottam, hogy 1-2 hónapos kihagyás vár rá. De nem tudom ebből mi igaz…

Pbask
Olvasó

Az úgy nehéz lenne. Vagy mindenkinél egységesen ki kellene hogy szakadjon a gólzsák. Csak egyszer.

neszojjabele
Olvasó

2 legiós és a cserefiatal is hiányzik jelennleg…

SzhelY
Olvasó

játszani fog szhelyen sok a csodadoktor

2lee14
Olvasó

Akkor azoknak a csoda doktoroknak szóljunk már, Brown is kellene holnapra.

2lee14
Olvasó

Zárjuk le pénteken Milos!

Pbask
Olvasó

Kovács Bene! ??

Örülök, hogy ahogy írtam, az első meccsen lévő idegeskedést, görcsösséget levetkőzted, és megmutattad, azt amiben bíztam, vagyis hogy milyen nagyszerű játékos vagy, elöl és hátul, (Idén hatalmasat fejlődtél védekezésben!) de főleg azt, hogy milyen alázatos ember is vagy mellette!
Ahogy Te, én is mondhatom az összes szurkolóval együtt:
FANTASZTIKUS VAGY!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés