Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Edzésben a ZTE új centere

Jonathan Holton megismerkedett csapattársaival.:

:

Megérkezett és már be is kapcsolódott a közös munkába a Zalakerámia ZTE KK új centere, Jonathan Holton. Az amerikai magasember a napokban Miamiból repült Magyarországra. A szerda esti edzésen már társaival tréningezett, majd pedig Heinrich Róbert másodedzővel gyakorolta a dobásokat.

Az új szerzemény az Alba Fehérvár ellen mutatkozhat be kék-fehér színekben; csakúgy, mint a csapat új trénere, Emir Mutapcic. A királyok városában cseppet sem vár könnyű ütközet a zalaiakra, hiszen az elvárttól szintén gyengébben teljesítő, s a zalaiakhoz hasonlóan edzőváltáson átesett Alba számára is nagyok az elvárások; Vojvodáéknak is égetően nagy szüksége van a két bajnoki pontra.

Fotók és szöveg: Bálizs Zsuzsa

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ZeteszivDallasHajraKaposIndiánDirector Recent comment authors
HajraKapos
Olvasó

Sok pénzt nem tennék rá, de szerintem nyerni fog a ZTE az Alba ellen.

Zetesziv
Olvasó

Ne is tegyél rá.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Puskás Artúrék jól használták ki a négy hetes szünetet. Edzőcsere, centercsere, sok meló, meg sok szuper kommunikáció…Teo basket, no basket-Emir basket, superbasket?
Decemberi hadjárat következik, Zegről-végről!
Alba- Szolnok-Sopron-Körmend-Kaposvár.
RESSZKESSETEK!

Director
Olvasó

Puskás Artúr keze bizonyos döntésekben pl:edző, nem meg kötve hanem megbilincselve van!Kulcs meg Stáricsnál van.

Zetesziv
Olvasó

0-4 testvérek között is sajnos.

Hobó Fan
Olvasó

30éve imádott csapatom remélem kiesik!Sajnos a politika és bábjaik teljesen bedarálták a klubbot az eredményt teljes mértékben lenullázva!Jóízlésű ember ennek szurkolni nem akarhat!

Dallas
Olvasó

Ne kívánj ilyet, anno nagyon régem tudjuk milyen okokból szidtuk a Honvédot ,de a Mafc-ot is ,és amikor kiestek ” hülyegyerek ” fejjel még röhögtem is ,és pár év múlva meg már hiányoltam őket, hogy na tessék most már visszaesni az A -ba ,mert hiányoztok 🙂 és látod ,megöregedtünk oszt sehol semmi ,NB1 tud hozni komoly szponzort ,B csoport meg… A szövetség is támogat ,tv-pénzek ,még mindigxar is xD ,de ha kiesel lehet már nem éred meg…… hiszem Hobó Fan a neved ,nem vagy már te se mai gyerek 🙂 Ne kívánj ilyet .) ezt üzenem a szomszédból ,kb 320… Olvass tovább »

Zetesziv
Olvasó

Az hogy itt teljes tisztulás és változás legyen ahoz ki kell esnünk. Akkor talán eltakarodnak hozzá nem értök és az ingyen élök.

Beniben
Olvasó

Nagyon nem kellett volna ismerkednie, nemsokára úgyis megy…:)))

Pojaca
Olvasó

A közönség segítségét kérném, hogy ez a rémgyenge brigád kit fog megverni?
Egy megtisztult, fékeket elzavaró, győzelmi kényszerben lévő Albát Vojával idegenben? Egy Solanoval visszatérő bombaerős Szolnoki Olajt? Vagy egy 6 légiósból válogató, még mindig nagyon extra Boriszovval felálló, Kosztasz Flevarakisz mestert visszacsábító Sopront idegenben?
Eszméletlen sebességgel zuhanunk a b csoport felé.

Indián
Olvasó

Talán a teljes megújuláshoz ez vinne a legközelebb minket…nulláról újra felépíteni egy “A” csoportban is ütőképes csapatot…jó magyar maggal (talán sok zalai kötődéssel) amihez már csak egy jól használható külföldi kontingens kell majd.

Kék-Fehér
Olvasó

Inkább erőcsatár nem center. Az edző Mutapcic helyesen. A képeken az elsőedző, másodedző és harmadedző is látszódik.
Fehérváron nehéz lesz nyerni, de nem lehetetlen! Hajrá ZETE!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés