Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Eddz úgy, mint a Euroleague és NBA játékosok!

Elite Training Camp Sopronban! Jelentkezz!:

:

A New Era Basketball ELITE Training Camp 2021 az első olyan kosárlabdatábor Európában, ahol a kosárlabdázók egyéni figyelmet kapnak a maximális fejlődés érdekében.

Az innovatív edzési koncepció célja, hogy minden játékosnak olyan érzést biztosítson, hogy egyedül van az edzővel a teremben, mintha privát edzése lenne, miközben minden játékosnak lehetősége van az Elite Training Camp többi játékosával együtt edzeni, fejlődni és versenyezni.

Helyszín és időpont:

ARÉNA SOPRON
2021 07.26. – 07.30.
Jelentkezés: itt.

Mire számíthatsz a táborban?

Az ELITE táborban a játékosok több mint 25 órányi képzésben, oktatásban, pályán és pályán kívüli mentorálásban részesülnek. Ez minden játékos számára kivételes és felejthetetlen élményt nyújt.

A játékosok nagyon hasonló módszereket és fejlett tanulási technikákat fognak elsajátítani, amelyeket a New Era Basketball edzői használnak, amikor a Euroleague-ben és az NBA-ben játszó játékosokkal dolgoznak.

Minden játékos ugyanolyan személyes figyelmet kap, mintha magánedzés lenne

Azt ígérjük, hogy…

Edzésprogramunkkal jobb eredményeket fogsz elérni, mert képzésünket mentorálásra és személyiségfejlesztésre használjuk, maximálisan összpontosítva a képességeid fejlesztésére, hogy teljes értékű játékossá válj.

Így elképesztő tudással és készségekkel leszel felvértezve, amelyekkel gyorsabban elérheted a céljaidat. GARANTÁLJUK!

Az esemény Facebook-oldalát itt találod.

 

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés