Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dzunics már nem változtat az ASE keretén

A tréner beszélt az Albától való távozásának az okáról is.:

:

Noha december közepén menesztették az Alba Fehérvár kispadjáról Dzunics Braniszlavot, nem maradt sokáig csapat nélkül. Az 54 éves szerb-magyar edző a napokban aláírt korábbi sikerei színhelyére, Paksra. Honlapunk megkérdezte a trénert a fehérvári távozásának okairól is, melyről szűkszavúan nyilatkozott.

– Ezzel kapcsolatban az Alba vezetőségét kellene megkérdezni, én nem tudok erről mit mondani – mondta Dzunics Braniszlav a BB1.hu-nak. – Nem szerepeltünk jól a bajnokságban, a nemzetközi porondon viszont igen.

A vezetőség úgy döntött, hogy nem elégedett az eredményekkel és ilyenkor az edző szokott a felelős lenni. Nekik megvan a joguk arra, hogy így döntsenek, nekem pedig ezt el kellett fogadnom. Ilyen a sport.

Az Atomerőművel 2009-ben bajnokságot nyerő, 2015-ben pedig a Magyar Kupában bronzéremig jutó tréner inkább az előtte álló feladatokra koncentrál. Az eredeti elképzelése az volt, hogy az idei szezonban már nem vállal munkát.

– Megkeresett a paksi vezetőség, én pedig végül úgy döntöttem, hogy elfogadom a lehetőséget – folytatta Dzunics. – Eredetileg az volt a tervem, hogy idén már nem ülök le egyetlen kispadra sem, de végül az élet másképp hozta. Olyan sokat nem gondolkoztam rajta. Ismerős közegbe kerülök, hiszen Paksról mindig szép emlékeim voltak. A mostani helyzet nem könnyű. Szezon közben sosem egyszerű átvenni egy csapatot, amelyik éppen nincsen jó passzban.Meg kell ismernem a játékosokat, pár edzésen túl kell lenni ahhoz, hogy lássam, milyen játékra alkalmas ez a keret. Természetesen követtem az eseményeket, és képben is vagyok, de ez a személyes tapasztalatokat nem helyettesíti. Szeretnénk teljesíteni a céljainkat, melyek azok, hogy bejussunk a középházba és a rájátszás során pedig minél jobb eredményt érjünk el.

A paksi kereten már nem fog változtatni az új vezetőedző, mert hamarosan lejár az átigazolási időszak.

– Nem várható további változtatás. A jelenlegi kerettel kell elérnünk a lehető legjobb eredményt. Új játékost már nem fogok tudni igazolni, hiszen hamarosan lejár az átigazolási időszak. A csapat legújabb légiósáról, Amir Williams szerződtetéséről sem én döntöttem, hiszen akkor még nem voltam a csapattal – zárta szavait Dzunics Braniszlav.

Kiemelt kép: kosarlabda.ase.hu

HIRDETÉS
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
RougedonnarummaKoopsManópepperpower Recent comment authors
Koops
Olvasó

5-8 helyre simán fogja hozni őket! Sok sikert a további meccsekhez Ase!

Manó
Olvasó

Remélem szép eredményeket ér el, és az Alba vezetősége bánni fogja a napot, amikor úgy döntöttek, hogy menesztik!

Artur Doki
Olvasó

“Kovács,mér hazudol???”

Jokic
Vendég
Jokic

És Kacsa megint megkapta Bánét a “nyakára”. 🙂

Csapajev
Vendég
Csapajev

Ezzel a kerettel a 8 közé bejut, és elérheti az 5-8. hely valamelyikét. Ennél nagyobb dobása az idei Paksnak nem hiszem, hogy lenne, így aztán tényleg felesleges kidobni pénz egy valahonnan menesztett légiósra.
Többet érne Kovács, Ruják, Eilingsfeld Jani formáját előhozni, meg a légiósokat a rendszerbe illeszteni.

Artur Doki
Olvasó

Ez várható volt,hogy így fog alakulni.
Báne Anno 10 éve Sabálitól picit korábban,január végén vette át a stafétabotot(vereség Nyíregyházán,aztán otthon majd negyvennel kaptunk ki Stole vezette Pécstől)… és azért akkor volt még variálási lehetősége.Emlékeim szerint a még Sabinál lesérülő irányító,Nichols helyére jött Tyson Dombóvárról és Ashante Johnsont Ian Johnson váltotta.
Dzuniccsal 10-3at repesztett a csapat,és a 2. helyen fejezte be az alapszakaszt a Pvsk mögött…3-1el kipöcköltük az Olajt,majd söprés az elődöntőben a Falco és a fináléban a Pécs ellen(2x Pécsett győztesen)

Most azért más szitu van,meglátjuk mit főz ki belőle.
Közös pont azért van néhány:Báne-Dongo-TJ és Medve…)))

pepperpower
Olvasó

Ezzel a kerettel bejutunk a nyolcba. Ott szerencsenk lesz es a Berennyel talalkozunk, akikknel addigra jobb csapatta erunk. Majd onnan jon a serultektol megszabdalt Olaj. Ettol verszemet kapunk es csoda lesz, de dontobe jutunk, ahol lenyomjuk a Falcot es mar meg is van az otodik!
Amen!
🙂

donnarumma
Olvasó

ez a jó hozzáállás:)

Rouge
Vendég
Rouge

Pepperpower, ez mind lehetséges,
de biztosnak csak a falco-ezüst biztos….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés