Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dzunics a kecskeméti játékosokat anyázta?

Forray Gábor mondandója alatt a paksiak trénere elhagyta a sajtótájékoztatót.

  •   :

:

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, fordulatos, izgalmas, páros kiállítással tarkított, 204 pontos mérkőzést nyert meg Kecskeméten az Atomerőmű SE.

Nemcsak maga a mérkőzés, az azt követő sajtótájékoztató is emlékezetesre sikerült. Lóránt Péter után Marko Djeraszimovics következett, aki már mondandójában említett egy affért a lefújást követően, de nem akarta bővebben kifejteni a történteket. Ezt követően jött a két edző:

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Nagyon kiélezett meccsen sikerült nyernünk, a Kecskeméttel mindig ilyen végjátékos mérkőzéseket játszunk egymással. Azt gondolom, a fiúk megérdemelték a győzelmet, gratulálok nekik is és az ellenfélnek is, mert megmutatták ismét, hogy egy nagyon jól szervezett csapatuk van.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Mindenek előtt szeretnék gratulálni a Paksnak. Az első negyedben még mi vezettünk, de utána már az ő akaratuk érvényesült. Gratulálok a saját csapatomnak is, hiszen tetemes hátrányból visszajöttünk egálra. Nagyon szoros, mondhatom talán, hogy egylabdás meccs volt, a végén a Paks higgadtabb maradt. Nézői szempontból egy élvezetes meccs volt, sokan jöttek Paksról, illetve sok hazai szurkoló is volt, akik jó hangulatot teremtettek. Viszont mindenképpen meg kell jegyeznem azt is, hogy mi történt a végén, mert a nézők csak annyit láttak, hogy vitatkoztunk a lefújás után, ami után megint engem szidtak. Én vagyok a csapat edzője, én felelek értük, és ki kell, hogy álljak a játékosaimért. Én nem tűröm el, hogy az ellenfél edzője anyázza bármelyik játékosomat. Mélységesen fel vagyok ezen háborodva. Nem egyszer, a mérkőzésen többször, és a mérkőzés végén is. Ha vége van egy meccsnek, úgy illik, hogy gratulálunk a győztesnek, és nem anyázunk. Én azt gondolom, hogy ez elfogadhatatlan. Ezen nem tudok napirendre térni. Bármit meglehet, de azt, hogy az édesanyját valakinek szidjuk, többször is, én azt gondolom, hogy ez nem korrekt. Ez nem a sporthoz tartozik, és ez nem von le a paksiak győzelmének érdeméből semmit. Jól játszottak, megérdemelten nyertek. Nem azért vagyok mérges, mert kikaptunk. Büszke vagyok a csapatomra, mert egy nagyon jó erőkből álló, jól felkészített Pakssal ki-ki meccset játszottunk. Veszítettünk, ilyen a sport. Lesz, amikor majd nyerünk, lesz amikor kikapunk, de emellett nem mehetünk el szó nélkül. Itt rengeteg gyerek van kint az akadémiából, a szülők kérdezik, hogy mi történt…

Ezt követően Dzunics felállt, és elhagyta a sajtótájékoztatót, amit egyébként a KTE-Duna Aszfalt Facebook oldala is megörökített. Az eset 3:24-től következik:

  •   
96 hozzászólás

96
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
70 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
Cibonamakelovenotwar69TárkonyTom67AlbaCsávók Recent comment authors
Cibona
Olvasó

Annyit azért el kell mondani amit Dzunics tett elitélendő ez nem lehet kérdés, egyszerűen nem erről szól a sport, ilyenek tényleg ne legyenek benne. Forray reagálását valahol megértem csak az a baj vele, hogy az esetében tudom miket szokott művelni , persze tudom sajnos volt kitől tanulja ezeket…

Cibona
Olvasó

Bane Markovicsot is anyazta ezért ment el Fehervarrol de akkor Balassi azt mondta ez teljesen normális amikor felmegy a pumpa valakinél. Szerintem se normális dolog ettol meg Fehérváron a Farkas Sanyi és Bane magasan a legnépszerűbb a szurkolok körében. Forrás egy ivkovics ivadék ez mindent elmond róla nagykepu mást lenéző magát mivel ivkovics fajzat nagyra tartja o tudja. A lényeg jobb ha kussol a faszi meg ezeket nem sajtótájékoztatón kell felvetni..

kecskefun
Olvasó

Azért kiváncsi lennék az MKOSZ meg az ASE véleményére, mert ha ez szerintük belefér, akkor kár a meccsek előtt mutogatni a zászlót, meg papolni a sportszerűségről.

kecskefun
Olvasó

ktekosar.com-on újabb részletek…

makelovenotwar69
Olvasó

Báne idegbeteg volt már Fehérváron is. Nagyszerű játékos volt, edzőként mintha túl lenne hypolva. Nagy budgetvel és nagy kasszával siker közelébe ért, azóta semmi. Ez frusztráló lehet, és egyetértek most azokkal akik szerint a másik csapat játékosát szidni/annak beszólni egy vezető edző részéről nem elfogadható! Szankció kell (persze ha valóban az történt) különben ezzel még mélyebbre süllyed a kosár kultúra!

AlbaCsávók
Olvasó

A maestro nem lehetne egyszerre edző és szövkap. Gyorsan kellett valami más amin lehet csámcsogni. Jól megtanultad ezt a figyelemelterelést fofó a fidesztől.
Bb1 nektek is külön gratuláció, hogy az összes normális kosaras portálon cikk van a bohócból, itt meg mindenről írtok vele kapcsolatban csak erről az elég fontos szabályról nem.

Cibona
Olvasó

Öreg hagyd mar a politikát legalább itt ha mar ballibsi vagy irogass a HVG online portálján.

Downtown
Vendég
Downtown

Pap Ferenc…..Te vagy az Fofó? 😃😃😃
Vegigolvasva a kommenteket…nagyban tolod 😃😃😃😃

Pap Ferenc
Olvasó

Köszi, én a Pap Ferenc vagyok.

redmiller
Olvasó

Igazolom, mivel ismerlek

Pap Ferenc
Olvasó

Most minden paksi mozgósítva lett, hogy az edzőjüket kihúzzák a slamasztikából?
Mindenről írnak mit történt tavaly, meg előtte, de a konkrét esettel nem szembesülnek.
Nem lenne itt semmi baj, hibázott az edzőnk, és kész, mindenki menjen a dolgára.
Nem, nem itt terelünk a felelősségre vonás alól.

24es
Vendég
24es

Egy ilyen meccsen elhangzik ez-az edzők és játékosok szájából is, amit meccs után mindenki elfelejt, nem tulajdonít neki túl nagy jelentőséget. Forrai stílusosan, gratuláció után odaböfögte azt, amit nem lehet. Mit tehet Dzunics? Ül bambán tovább, kvázi elismeri, beleáll, vagy kimegy bölcsen, mert nem oda való… Szerintem se okos dolog erre felhasználni egy sajtó tájékoztatót.

Pap Ferenc
Olvasó

Még a végén arról kell beszélni, hogy a Forray anyázott.De véditek Bránert, tereltek szépen.

Artur Doki
Olvasó

Mert Forray nem szokott…hallottam már “konzultálni” meccs közben játékvezetőkkel,az is megérne egy misét.

Pap Ferenc
Olvasó

Majd ha erre sor kerül, jól kitárgyaljuk.

Feffo
Vendég
Feffo

Ezt nem hiszem el Neked. Tudja, hogy ott vannak az akadémisták és a szülők, akik Kolcseyt és Petőfit olvasnak otthon. Biztos, hogy előttük nem beszél csúnyán. És aki azt állítja, hogy Forray az U18 szövetségi kapitányaként mondott csúnya szavakat a 17-18 éves ártatlan , szépbeszédű gyerekek előtt az hazudik.

ReddTardált
Olvasó

Akkor nézzük … https://www.youtube.com/watch?v=pYbrcQmMHOM&feature=share&fbclid=IwAR2Di7j8lB1xtVq74c_4wdJQUST_OlkUu17MFBHcExAGOxqAOqb4_QWvLeY A videon az látható amit a meccs után a játékosok edzők pacsiznak,Báne nyújta a kezét Djerának aki ezt széles mozdulatokkal elutasítja..—>Erre Báne nyílván mond vmit –>de ekkor még Forrai mester a messzeségben biztosan nem hallja h mit és neki támad Bánlénak. Lenne néhány kérdésem a sértethez mert a storyja minimum nem áll meg. 1. Ha ő tudja h Báne egész meccsen anyázta Djerát ,mert ezt mondja, miért van az h meccs után készségesen lekezel még Bánéval ? a mindigón megtekinthető ez is, semmi gond nincs köztük, a zsüri asztal előtt .( lesz erről is video ha… Olvass tovább »

Pap Ferenc
Olvasó

A sportban vannak írott, és íratlan szabályok. Forray is nyilatkozta.Egy sportesemény után a két edző a sportteljesítmény után, ha győztél, ha vesztettél gratulál az ellenfél edzőjének.Ez az alap, ez a tisztelet.
“Bráner majszter nyújtja a kezét Djerának, aki ezt széles mozdulattal elutasítja”Kösz, hogy leírtad. Ha téged valaki anyáz, akkor te utána kebledre emeled.
“Djerával sem konzultál”.Miért kellene ezt megkérdezni a sportolójától, ha ő ezt személyesen hallotta?.
“Forray megint előad az népmese”.Amit te teszel, az pedig uszítás.Nem hallottad ami ott történt.Megnézel egy videót, és elkezdesz történetet belőle kreálni.

ReddTardált
Olvasó

De ez az alap Djerara nem vonatkozik , mindent értek már 🙂

Pap Ferenc
Olvasó

Akkor még egyszer, de csak neked.Ha téged anyáznak, akkor összeborulsz az emberrel.Erre írtam vannak az írott, íratlan szabályok.Erre az estre is van szabály.Ja téged lehet anyázni, utána még te fizeted a sört?

ReddTardált
Olvasó

Én meg azt gondolom h egy beszolás történt amiért djera nem fogadta a kézfogást . Ezt lehet bizonyitani és azt is h ebből fofo semmit nem hallhatott. Ezek alapján engedd meg nekem h nehiggyek egy ivkovics ivadéknak.

Pap Ferenc
Olvasó

Saját magadat hazudtolod meg.Előbb miért nem fogott kezet a szerb, utána meg jogos, hogy nem fogott kezet, mert beszóltak neki.Értem.Á, dehogy értelek.

Tárkony
Olvasó

kutya vagy Pap Ferenc

Pap Ferenc
Olvasó

Veszélyes ilyen nick néven írni, mert egyszer elírsz egy-két betűt, és váladék lesz belőled.

Tomba01
Olvasó

Így-igy szegény ártatlan kecskeméti szerb kisfiúknak a csúnya Báne bácsi beszólt és ők mentek panaszkodni a Fofo bácsihoz aki szintén ártatlan minden szabályt betartó edző, aki azonnal jelezte ezt mert az ő patyolat tiszta lelkiismerete ezt már nem tudta elviselni…

Tomba01
Olvasó

Igazad van Feri, avassuk szenté Forrayit, annyira ártatlan tiszta ember! Vicc vagy ember!

Pap Ferenc
Olvasó

Neked most mi bajod van?Én nem mondtam, hogy avassuk szenté.A magad nevében szóljál, majd én tudom mit akarok megosztani a normális emberekkel.

Pap Ferenc
Olvasó

Ez amit leírsz most, hogy jön ide?Most futtatni akarod magadat, hogy na majd te megmondod a tutit.Oké, de a témához szólj.

Gugyerás Olivér
Olvasó

Persze véded az edződet, akit már néhányszor kiutáltatok Paksról, de ha munka nélkül marad és vissza akar menni hozzátok, akkor mindig a kebletekre öleltek.
Egy biztos: ha engem, nagy nyílvánosság (sajtó) előtt lehordanak a sárga földig, és ez jogtalan, vagy alaptlan, akkor kikérem magamnak, nem pedig sunyi módon távozom.

AlbaCsávók
Olvasó

A mai magyar kosárlabdában nem tudsz a bohócnak, vagy annak embereinek ellent mondani, mert úgy jársz, mint szegény Csirke Feri.. Sokkal okosabb dolog volt kimenni mindenfajta reakció nélkül, mint egy sajtótájékoztatón, forrófejjel beleállni.

kastrati_mvp
Olvasó

comment image

kastrati_mvp
Olvasó

comment image

krapulaksz simon
Olvasó

forray egy ivko csicska, ki&@szott provokátor. ismerjük a múltját. ne avassuk már szentté. ha valakinek nem kéne adni a szavára, főleg addig amíg a másik nem szólal meg, az kb ő.

redmiller
Olvasó

Dzunics meg szent… Vedd ki a fejed a hátsójából!

4.negyed
Olvasó

Te meg az ivko seggebe dugo vissza addig is csendben vagy

redmiller
Olvasó

Ja, csak azért vágott kétszer fejbe a Pécs meccs alatt, mert puszipajtások vagyunk….

Tárkony
Olvasó

indulhatsz kaposra is verni a dobodat hülyegyerek

redmiller
Olvasó

Marhára örülne nekem…
Te lehet, hogy más csapatoknak szurkolsz, de én az egykor ideiglenes lakhelyemen se szurkoltam se dobbal, se hanggal a Ceglédi EKK-nak, pedig a csapat 3/4-ét ismertem….
Stojan jó helyen van ott! Én se idegesítem őt, ő se engem!

Pap Ferenc
Olvasó

Írjál már le ide egy Magyarországon edzősködő trénert, aki egy bajnoki mérkőzést szó nélkül végig néz ülve a padon.Én nem tudom a szabályzatot.Le van írva, hogy egy csapat vezetőedzője a mérkőzés alatt nem kérdezhet a bíróktól?Szerintem nem.Régóta járok meccsre.Minden edző kommunikál a bírókkal. Forray sem akar kimaradni a sorból, úgy, mint a ti edzőtök sem.Most akkor mi a baj?

Tomba01
Olvasó

Az a baj Feri, hogy Forray mindent kommunikál és számonkér a bírókon, még azt is ami teljessen egyertelmű és szegény bíróknak még Krisztiánnak is el kell mondani ugyanezt, ezért tartott sokáig a tegnapi meccs…ha lett volna bennük egy kis együttérzés azzal kapcsolatban, hogy szegény paksi szurkereknek ne a csúnya ködben kelljen hazamenniük…de hát nem volt…mindegy azért mi örültünk a győzelemnek!

redmiller
Olvasó

Ezen a szegény paksi szurkereken marhajót mosolyogtam! 😀
Mintha nekik dumáltak volna, vagy mutogattak volna be…. Persze ez feljogosítja őket a folyamatos gyalázkodásra a meccs hevében… Még akkor is, mikor éppen semmi nincs a pályán…
Persze az edző, meg a csk. kussoljon, mert csak Lorinak, Dzunicsnak, meg a fekáitoknaknszabad dumálni…

Pap Ferenc
Olvasó

Amíg a rendszer engedi, hogy a vezetőedző, és csapatkapitány számon kérheti a bírók döntéseit, addig ezek az emberek meg is teszik, mert még egyszer megtehetik.Ez nem Forrayra, és Wittmanra értendő, hanem minden magyar csapatra.Ha majd bevezetik, mint Amerikába, hogy rá se nézhetsz a bírókra, mert technikai jár érte, hidd el nem fog senki se “dumálni”.Ja, ehhez kellene olyan színvonalú játékvezetés is.Mentem ki a csarnokból, és már akkor szitált a köd, eszembe jutott, hogy szegény paksiaknak haza kell “csúszkálni”De utána beugrott a mérkőzésen a viselkedésük, és a sajnálatom elszállt.Megérdemelték.Senki se mondta nekik, hogy jöjjenek el, is így viselkedjenek.

Tomba01
Olvasó

Feri ebben volt egy kis vicc is belecspészve…de te ezt nem fedezted fel…keresd meg redmillert és egymás vállán sírjátok ki magatokat!;)

Pap Ferenc
Olvasó

Hidd el jó voltam értő olvasásból, megtaláltam az iróniát, amit te belecsempésztél a hozzászólásodban.A kecskeméti csapaton nincs eredmény kényszer egy Paks ellen, mert mások az elvárások.A Kecskemétnek nem a Paksot kell megverni, hanem a középcsapatokat.A ti edzőtökön van a nyomás, mert ilyen költségvetés mellett hozni kell a győzelmeket.Na a végén, döntetlennél lett nagyon kellemetlen Bránernek a helyzet.

seanmaguire
Olvasó

MK(Á)OSZ mit lépsz?

pbask
Vendég
pbask

Szokásos,jo fújás,birok sérthetetlenek,Djerának tényleg a kurva anyját,menjünk tovább.

kecskefun
Olvasó

Érdemes visszanézni a meccset, főleg a kettős kiállítást, meg az utolsó öt percet. A bírók főnökeinek is ajánlom. Minden volt ez, de nem egyenlő mérce! Pappot nem akarom látni kte meccsen! Felháborító!

moldi56
Olvasó

Ki kell adni egy hívatalos nyílatkozatot a KTE ügyvezetőjétől,miszerint Papp Péter nem kívánatos személy Kecskeméten.Valószínű,hogy Faidt Mihály a bírók főnöke helyt ad a kérésnek és nem küldi oda őt.Arra viszont számítani kell,hogy innentől a bírók összezárnak és több helyen a Kecsó ellen fújnak.Mi így jártunk Földházival,egy MAFC-Olaj meccsen kiállította Milosevicset és kipontozta Vojvodát (mellesleg a meccset így is megnyertük,köszönhetően Polyáknak).Nyerges doktor nyílt levelet írt a bírók felé.miszerint Földházi nemkívánatos személy Szolnokon.Na ennek van már jó pár éve,de azóta Földházi tényleg nem vezetett az Olajnak,se itthon,se idegenben.

Tom67
Olvasó

Az a baj, hogy pappgeci már lassan sehol nem fújhatna meccset, mert szinte az összes csapatnál már nem kívánatos személy.

moldi56
Olvasó

Még mindig érezzük a bírók ellenszenvét.Majd minden meccsen megszórnak bennünket személyi hibával rendesen,volt olyan negyed hogy 1 perccel a vége előtt az ellennél nem volt személyi hiba,nálunk már 7 is.Rudnert például sorozatban pontozzák ki,volt olyan perc amikor hármat is ráfújtak egymás után.Ellenünk a sportszerütlen hiba minden meccsen be van fújva,szerintem már az edzőnk ezt is beépíti a taktikába.Ezért meggondolandó ez az egész.

Trombitás_Frédi
Olvasó

Dzunics reakciója árulkodó 😮😮

Na most, ha engem a mellettem ülő azzal vádol hogy kvaanyáztam valakit és nem igaz, biz isten kikelek magamból és cáfolom. Ez meg les mint borjú az újkapura, majd elmenekül

Feffo
Vendég
Feffo

Dzunic reakciója számomra azt árulja el, hogy rohadtul unja már, hogy Forray 1 perce reszeli a fingot, ezért egy lesajnáló mosoly mellett kisétált. A picsku madre meg olyan egy szerbtől , mint Tőled a hülye . Jól látszik a videón, hogy Djerasimovic ki sem akad rá.

Artur Doki
Olvasó

És ha két szerb anyázza egymást…???…)))
Melyik(ki) volt előbb?
Vihar a biliben.
Én már csak egy sört kérnék…)))

drszepkaroly
Olvasó

Báne mindig ezt csinálja… 🤮
Respekt Fofó! 👏🏻👏🏻

pbask
Vendég
pbask

A nagy ember utána meg kivonul,mert égett a talaj alatta,kész beismerés..

cipofuzo
Olvasó

Djeraszimovicsot szidta szerbül, meg az anyját. Markó a legsportszerűbb, legkulturáltabb szerb játékos, aki már lassan 10 éve Magyarországon játszik.
Példakép…mint ahogy Dzunics is…az volt!

pbask
Vendég
pbask

Djerával Falcosként sem emlékszek arrol,hogy elmúlt 10 év alatt nagy problémák lettek volna vele,abszolut adom amit irsz,ezért is érthetetlen.
Egy Ivosevet,egy Tóthot,Lórántot,de még egy Váradi Beni is (hogy hazabeszéljek) érthetőbb (amugy nem,akkor sem illene ez edzőként),mint ez.

Feffo
Vendég
Feffo

Jó lett volna 10 év alatt megtanul magyarul nyilatkozni.

Pap Ferenc
Olvasó

Erről a Hofi vicc jut eszembe.”Nézd már nyuszika nincs rajta sapka” Terelünk a valós történetről mi “nyuszika”

redmiller
Olvasó

Tud magyarul!
Más kérdés, hogy média előtt mennyire érzi biztosnak a szavak, mondatok használatát!

Csakegyfan
Olvasó

Köszönjük Gábor! 🙂

red-black01
Olvasó

Gabikaaaaaaaa 🙂 Segítek, hogy milyen vagy 🙂 Érdekes jelenet, nem? 🙂

az internet nem felejt 1:
https://www.youtube.com/watch?v=Xk0hZAbh73U

(csak zárójelben: nem nekilökte Ivkovics, hanem Gabika pulikutya módjára önmagától nekiszaladt, csipdmegkiskutyam 😀 )

az internet nem felejt 2:

bb1-ről:
BAJNOKSÁG/ 2019.10.28. 13:43
💬 8 Forray: minden ítélet helyes volt, amit a játékvezetők hoztak
“Senki nem dumálhat a játékvezetőknek, ez eddig sem volt jellemző ránk, és ezután sem lesz, mert ellenkező esetben szankciók lépnek életbe.”

pbask
Vendég
pbask

Mondom,más a biroknak,akik paprikázzák a hangulatot téves döntéseikkel,meg mikor konstans egy ( vagy többet a cím szerint?) játékost anyázol negyven percen át. De nem tisztem védeni a Kecsót,de azért nüansznyi különbségek leledzenek, sporiknak majdnem minden edző elmondja véleményét,de ez kurvára nem illik.

Jokic
Vendég
Jokic

Ez az egyik kedvenc videóm. vicckovics iskola növendéke. És még ő tud dumálni. Zseniális.

baltazar
Olvasó

Köszönet a videóért! Nekem ez abszolút nem volt meg…

Azt hiszem, hogy az itt beszaladó úriember kimerítette a “csicska” fogalmát. 🙂

Még egyszer köszi!

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Erre nehéz mit mondani…Ez is borzasztó szánalmas…

red-black01
Olvasó
Jokic
Vendég
Jokic

Zseniális. Labda rugdosó szövetségi kapitány. Szánalmas bohóc.

moldi56
Olvasó

Kint voltam azon a meccsen.Ki is kaptunk akkor a Kecsótól,Ivkovics célja az volt,hogy kizökkentse az Olaj játékosokat ne a meccsel foglalkozzanak elsősorban.Érdekes volt látni a régi “nagyokat”.Viszont Rátgéber mitől volt ilyen idegbeteg,rejtély.A Pécs toronymagasan nyerte akkor a bajnokságokat éppen semmi oka nem volt erre.Egy szolnoki meccsen már vezettek vagy 30 ponttal,de Rátgéber szaggatta magán az inget,hol a bírókkal pörölt,hol a saját játékosaival.

Beniben
Olvasó

Mester és tanítványa kéz a kézben tekintették meg a DEAC-ZTE mérkőzést is….

Pap Ferenc
Olvasó

Gondolom te ezzel a videóval kelsz, fekszel.Ezt sokszor megnézted, de ez a történet most nem erről szól.Koncentráljál a tegnapi eseményre. ha tudsz.

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Ez mind szép ,és jól hangzik csak nem Forray szájából…

pbask
Vendég
pbask

Nem szimpatikus sokszor a sok hisztijével,amit aláirok,de engem azért mélységesen felháborít,hogy egy edző,legyen akárki,ennyire nem tiszteli egy ellenfél játékosát. Mi van,ha ne adj isten nem élne már neki,nekem kurva szarul esne. Hogy lehet egy szakmabelinek igy viselkednie? Nem is a hogyan zavar,inkább az hogy megint az egyik oldalnak mindent lehet,másik oldalt meg Papp petya arra is fuj tekót,ha valaki fingik egyet. És következmények nélkül ujra forog tovább a film..

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Igazad van nekem is szarul esik ugy ,hogy még szerencsére virul anyám.De a végén irtad le leginkább a lényeget a játékvezetők ugrasztották egymásnak a két csapatot.Onnantól meg ,már az ember stilusán múlnak a dolgok.A buta Bránétól meg nehéz mit várni azok után ,hogy Markovicsnak is neki esett…

derryl
Olvasó

Miért nem szimpi, ha Fofó mondja? Ő nem teheti szóvá, ha egy bunkó paraszt szidja a játékosát?

Pap Ferenc
Olvasó

Te valamit félre értesz. Dzunics szájából, a kopasz mondta nem Forray.

derryl
Olvasó

Fogd már fel miről írtam, utána papolj! Látom, van baj, nem kicsi!

olajka
Olvasó

Dzunics ezt rendszeresen csinálja, gondolom most túlment minden határon, a görénység ma túltengett…

Tomba01
Olvasó

Ezt te honnan veszed, ott állsz mindik melette???;)))

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

🤡🤡🤡

balldontlie
Olvasó

Anyázás a határ,amit láthat az akadémista? Forray viselkedése hétről-hétre kifejezetten a fejlődésüket szolgálja gondolom.

pbask
Vendég
pbask

Azért van egy határ a reklamálás meg a sport tisztelete között,ahol az ellenfél játékost küldöm el a retkes kurva anyjába,nem is egyszer,bírók meg asszisztálnak ehhez..Szégyen rájuk nézve,szégyen az MKOSZnak.

balldontlie
Olvasó

Ebben természetesen egyetértek veled, nem sportpályára való az ilyen viselkedés. De Forray most nagyon könnyen ki van akadva, amúgy meg a legunszimpatikusabban hisztiző edző a bajnokságban. A játékosai sem könnyű esetek, sokat tanult az egész közeg Ivkovictól. Nagy ritkán “Fofó” is felróhat valamit az ellenfélnek, akkor hangos tőle a sajtó (Alba meccsük pl), amúgy meg lehet bármit és semmi sem gond.

redmiller
Olvasó

Mi köze annak, hogy dumál, beszél a bírókkal és Dzunics mit csinált???
Ja, neki minden megengedett, mert nem Stojan és nem Forray… Ez a kurva kettosmérce vicc…
Könnyen nagy a pofája pénzes egyesületrk kispadján! Csesznek is megbüntetni, a sporik meg gyávák…

derryl
Olvasó

Nem tisztem védeni Forrait, megéri a pénzét, de nem emlékszem, hogy valaha is kurvaanyázta volna az ellenfél játékosát! Annak a szerb pöcsnek meg nem ez az első esete!

Pap Ferenc
Olvasó

Akkor “fussál neki újra a történetnek”.Forray sem azt mondta, hogy egy “szent”.Ez az írás most dzunics “anyázásáról” szól.Most erre reagáljál.A Forray “imádatodat” már korábban, és majd máskor leírhatod.Most koncentrálj arra amiről ez a cikk szól.Ha nem tudsz erre írni, akkor inkább olvass.

derryl
Olvasó

Nem imádom Forrait, és nem tőled kérek engedélyt, hogy miről írjak! Ki vagy te, a csúti vajda?

ldd
Olvasó

Aki valamiféle igazság birtokában van…
Legyen szíves ossza meg velünk …

Mert…
senki nem szent…
lattuk azt is amikor Fofo, Sztole parancsára a pályán leütközte a játékvezetőt …
Báne a foga között, sziszegve osztja az észt …

Mi az igazság?

JR.Benitez
Olvasó

Tudom hogy az edzőkön nagy a nyomás. De ilyennek nem szabadna megtörténnie. Ezek után ne csodálkozzunk ha bármelyik játékosa sportszerűtlen lesz. Apropó szerencse hogy ezt nem a nagy Stojan csinálta, mert akkor ez a cikk meg sem születhetett volna….

pbask
Vendég
pbask

De őszintén,ezt hogy a kurva égben lehet megúszni technikai /kiállitás nélkül?
Respect Gábornak,hogy igy kiáll a játékosaiért,azért nem igy müködik.

JR.Benitez
Olvasó

Tuti okosan sunyiban nyomta a dumát

ficsi
Vendég
ficsi

De gondolom barátja !!

derryl
Olvasó

Sőt, még nem is kommentelhetnéd!

pbask
Vendég
pbask

Sporik ti meg ne szimpátia alapján fujjatok,mert oda vagytok való Szalay segge alá! Fofót már kifujtátok volna a picsába,de akár az OSE edzőjét is,ha már itt tartunk,nem igaz?
Koszos fertő ez a magyar kosárlabda,okádék alakokkal..

moldi56
Olvasó

Belterjes társaság.

pbask
Vendég
pbask

Idióta fasz!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés