Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Zalakerámia ZTE KK

Visszavágásra készül a ZTE.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 20. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 17:00
V.: Kapitány G., Farkas G., Pozsonyi L.

Kecskemét: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

ZTE: Duren - Delas - Bonifert - Vuko - Glenn.

A bajnokság 20. fordulójában újra összeméri erejét a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét és a Zalakerámia ZTE KK csapata. A két együttes pár napja játszott egymással, akkor a kecskemétiek idegenben tudtak nyerni, köszönhetően Wittmann Krisztián extra teljesítményének.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Minden mérkőzés más, nem szabad kiindulni csak az első, zalaegerszegi összecsapásból. A ZTE egy nagyon veszélyes, alakulófélben lévő együttes. Sok olyan játékosuk van, aki bármikor képes extra megoldásokra, nagy energiát kell tennünk a védekezésbe. Fontos lesz, hogy most is kellően agresszívak legyünk, és nagy lendülettel kosárlabdázzunk. Csapatként, fegyelmezett játékra lesz szükségünk ahhoz, hogy ismét győztesen hagyjuk el a pályát ellenük. Sorozatterhelés okozta kisebb-nagyobb sérüléseink vannak, aki hadra fogható lesz, mindent meg fog tenni az újabb sikerért.

Luca Bechi, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Tanulnunk kell a legutóbbi mérkőzésünkből és szeretnék majd változást látni a holnapi meccs során a pályán nyújtott játékunkban. Az előző mérkőzés előtt tudtuk, hogy kemény játékot fog képviselni a Kecskemét csapata és erről meg is bizonyosodhattunk a meccsen. Keményebben és jobban kell hozzáállnunk a holnapi mérkőzéshez. Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel tudunk kiállni.

[totalpoll id=”75412″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Wittmann szórja a triplákat, mint bolond pék a lisztet.
Meg kell akadályozni és meg lesz a meccs!
Hajrá Zete!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés